Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Blog

Hold nytår i udlandet - din guide 2024

Klokken slår tolv, og det nye år indtræder. Det er en festens aften, og du har lyst til at være vågen hele natten. For mange mennesker må nytårsaften gerne spækkes med ekstra god fest, hygge og mad, så det bliver en aften, vi sent glemmer. Måske har du allerede holdt et væld af legendariske nytårsfester herhjemme i Danmark og trænger til at prøve noget nyt. Så er en udlandstur en oplagt måde at pifte årets sidste aften op på.

Læs mere

Seværdigheder i Krakow

Der er ingen tvivl om, at Krakow er en af Polens hyggeligste byer og derved også en af de mest besøgte. Hvis du overvejer at besøge den sprudlende by med al dens charme, kultur og historie, så kan du her på siden læse mere om, hvad du kan opleve. Som værende den næststørste by i Polen er der masser af seværdigheder og oplevelser, som du kan fylde din weekendtur eller ferieuge ud med. Byen byder på oplevelser for alle aldre, så Krakow er et oplagt rejsemål, uanset om du rejser med din partner, familie eller dine venner.

Læs mere

Rejser for ældre - også for enlige

Tag med på en vores mange rejser for enlige ældre, og oplev seværdighederne og aktiviteterne undervejs i hyggeligt samvær med andre seniorer. Hos Riis Rejser sørger vi for godt selskab og velplanlagte ture, så du kan nyde din ferie på den bedste måde.

Læs mere

Top 5 europæiske storbyer til din ferie

Europa byder på et væld af fantastiske storbyer, der er perfekte til korte ferier. Har du brug for lidt inspiration til valget af din næste feriedestination? Så lad os gennemgå nogle af de mest populære europæiske storbyer samt komme med forslag til alternative, men skønne, storbyer, som du kan prøve af. Udforsk begge vores top 5-lister her på siden.

Læs mere

8 gode råd til dig, der skal rejse alene

At rejse alene kan være en utrolig berigende oplevelse, der giver dig mulighed for at udforske verden på dine egne præmisser. Uanset om du er en eventyrlysten sjæl eller blot ønsker at finde indre ro, kan solorejser være en fantastisk mulighed. Her på siden giver vi dig gode råd til, hvad du skal overveje og være opmærksom på, når du rejser alene.

Læs mere

Oplevelser i Tyskland: Din ultimative guide

Hvis du drømmer om at opleve Tyskland, men har brug for gode råd til, hvad du skal bruge din tid på, så er du kommet til det rette sted. Tyskland byder nemlig på en perlerække af oplevelser, som er både unikke, spændende og uforglemmelige. Her på siden guider vi dig til, hvad du kan opleve, uanset hvornår på året du tager afsted, og hvem du rejser med.

Læs mere

8 oplevelser og seværdigheder i Harzen

Planlægger du at besøge Harzen, så er der en perlerække af naturskønne vidundere og kulturelle skatte, som kan være underholdende for både par, familier og vennegrupper. Lad dig forføre af hyggelige byer og historiske monumenter, og få muligheden for at genopfriske dit tyske, hvis det er en smule rustent. Her på siden kan du få 10 gode bud på de bedste seværdigheder og oplevelser i Harzen.

Læs mere

De bedste julemarkeder i Tyskland 2024

Vil du gerne opleve julestemning, når den er bedst? Så foreslår vi, at du tager på tysk julemarked. Her vil du blive mødt af duften af varm gløgg og brændte mandler. Du vil blive mødt af hyggelige boder, som sælger både julepynt og julegaver. Og du vil opleve, hvordan de tyske juletraditioner minder om og på samme tid adskiller sig fra dem, vi kender i Danmark.

Læs mere

Oplev bjergbyen Zakopane

Polens højst beliggende by, Zakopane, er et ukendt sted for mange mennesker. Men planlægger du et besøg til det sydlige Polen, så bør du slå vejen forbi den charmerende bjerglandsby og opleve dens rige natur og kultur. Zakopane er også kendt som Polens vinterhovedstad, da tusindvis af turister valfarter til byen om vinteren for at slå sig løs på en af de mange skisportssteder. Her på siden kan du læse mere om Zakopane og de mange seværdigheder og oplevelser, den skønne bjergby har at tilbyde.

Læs mere

Seværdigheder i Danmark

Tag med Riis Rejser på udflugt i Danmark, og oplev de mange seværdigheder, som vores skønne land har at byde på. Kom helt tæt på den danske natur, vores store byer og de mange historiske steder. Du vil med os opleve de danske seværdigheder på ny - lige meget om du har været der før, eller om du rejser ud for første gang.

Læs mere

Seværdigheder i Prag - 10 ting du skal opleve

I Prag er oplevelser ikke en mangelvarer, så har du en forlænget weekend eller en hel uge i byen, skal du nok få fyldt tiden ud med spændende seværdigheder. I byen kan du opleve alt fra den ikoniske Karlsbro og det majestætiske slot til spændende museer. Prag er også kendt for sin livlige atmosfære med et væld af restauranter, caféer og barer, hvor du kan nyde den lokale øl og det tjekkiske køkken.

Læs mere

Oplev Keukenhof Blomsterpark

Tag på ferie i Holland fra marts til maj, og oplev verdens største blomsterpark. Kun 40 kilometer fra Amsterdam finder du den store, flotte have, som hvert år tiltrækker 1 million besøgende fra hele verden. Parken på 32 hektar er fyldt med tulipaner, forårsblomstrende løg, roser, orkidéer og mange flere sorter. Er du vild med blomster? Så tag afsted med Riisrejser til Keukenhof Blomsterpark, og få en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Læs mere

Riisrejser - Din rejsearrangør

Velkommen til Riisrejser - rejsearrangører af populære gruppe- og pakkerejser. Vi er et dansk rejsebureau, der arrangerer rejser til skønne destinationer i hele Europa; og det har vi gjort siden 1898. Ja, du læste rigtigt. Vi har derfor mange års erfaring med at sende rejselystne danskere afsted på deres drømmerejse med unikke oplevelser for livet. Hos Riisrejser kan du komme afsted på forskellige typer af ferier, alt efter hvad du har lyst til. Kan du lide at rejse med bus, fly eller endda skib? Skal du helst se så meget af et land som muligt, eller foretrækker du at udforske en enkelt by? Så gør det med en af Riisrejsers mange pakkeløsninger.

Læs mere

Voksenrejser med Riis Rejser

Trænger du til en pause fra hverdagens stress og jag samt forpligtelser? Så er du ikke den eneste. Vi oplever, at behovet er stort for at kunne rejse afsted og ånde ud med nogle kulturelle oplevelser og masser af afslapning. Derfor har vi hos Riis Rejser skabt et frirum for voksne par og singler, hvor det eneste, du skal fokusere på, er at nyde det.

Læs mere

Kulturrejser i Europa

Kan du godt lide at rejse og blive klogere på andre kulturer ved at smage nyt mad, snakke med lokale og se historiske bygninger? Så kan du med fordel tage et kig på siden her og blive inspireret til dine næste kulturelle rejser i Europa. Vi har et væld af destinationer til de sprudlende hovedstæder samt flere oversete perler, som Europa har at byde på.

Læs mere

Floder i Europa

De smukke floder i Europa byder på et hav af gode oplevelser og helt fantastiske seværdigheder. Derfor arrangerer vi hos Riis Rejser løbende flodkrydstogter, så du kan komme ned og opleve, hvordan Europa ser ud fra vandsiden.

Læs med her, og bliv klogere på vores ture på Rhinen, Seinen og Donau. Måske bliver du forelsket i en af togterne, og så gælder det bare om at klikke ind og booke.

Læs mere

Europæiske storbyer

Oplev de europæiske storbyer med Riis Rejser.
Vi har sammensat et væld af rejser til nogle af Europas største byer, så du kan se de mange seværdigheder og historiske bygninger samt mærke den skønne kultur sammen med andre rejselystne danskere.

Læs med her, og se, om du skal med til Paris, Hamborg eller Wien næste gang, du har ferie. Hvem ved, måske finder du flere rejser, du bare må booke.

Læs mere

Goslars seværdigheder

Goslar byder på et væld af oplevelser, og der er derfor god grund til at tage med på en af Riis Rejsers mange udflugter. Du vil i Goslar komme tæt på UNESCOs kulturarv, noget af Tysklands største kristne historie og så selvfølgelig smuk natur, som du ikke ser den herhjemme. Der går altså mange skønne seværdigheder i møde, hvis du rejser afsted med os.

Læs mere

Seværdigheder i Nordtyskland

Vil du gerne ud at rejse og opleve de mange seværdigheder i vores naboland, Nordtyskland? Så er du kommet til det rette sted. Hos Riis Rejser har vi nemlig sammensat en bred vifte af ture til det nordtyske. VI har både længere rejser og weekendture, så du kan vælge den tur til Tyskland, der taler mest til dig.

Læs mere

Seværdigheder i Norditalien

Hos Riis Rejser elsker vi det nordlige Italien, og derfor har vi her samlet nogle af vores bedste feriedestinationer til dig. Vi rejser blandt andet til Gardasøen, Toscana og Genova, hvor du har rig mulighed for at opleve Italiens historie, kultur og natur sammen med andre rejselystne danskere.

Læs mere

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser