Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Blog

Rejser for enlige ældre

Tag med på en vores mange rejser for enlige ældre, og oplev seværdighederne og aktiviteterne undervejs i hyggeligt samvær med andre seniorer. Hos Riis Rejser sørger vi for godt selskab og velplanlagte ture, så du kan nyde din ferie på den bedste måde.

Læs mere

Floder i Europa

De smukke floder i Europa byder på et hav af gode oplevelser og helt fantastiske seværdigheder. Derfor arrangerer vi hos Riis Rejser løbende flodkrydstogter, så du kan komme ned og opleve, hvordan Europa ser ud fra vandsiden.

Læs med her, og bliv klogere på vores ture på Rhinen, Seinen og Donau. Måske bliver du forelsket i en af togterne, og så gælder det bare om at klikke ind og booke.

Læs mere

Europæiske storbyer

Oplev de europæiske storbyer med Riis Rejser.
Vi har sammensat et væld af rejser til nogle af Europas største byer, så du kan se de mange seværdigheder og historiske bygninger samt mærke den skønne kultur sammen med andre rejselystne danskere.

Læs med her, og se, om du skal med til Paris, Hamborg eller Wien næste gang, du har ferie. Hvem ved, måske finder du flere rejser, du bare må booke.

Læs mere

Seværdigheder i Danmark

Tag med Riis Rejser på udflugt i Danmark, og oplev de mange seværdigheder, som vores skønne land har at byde på. Kom helt tæt på den danske natur, vores store byer og de mange historiske steder. Du vil med os opleve de danske seværdigheder på ny - lige meget om du har været der før, eller om du rejser ud for første gang.

Læs mere

Goslars seværdigheder

Goslar byder på et væld af oplevelser, og der er derfor god grund til at tage med på en af Riis Rejsers mange udflugter. Du vil i Goslar komme tæt på UNESCOs kulturarv, noget af Tysklands største kristne historie og så selvfølgelig smuk natur, som du ikke ser den herhjemme. Der går altså mange skønne seværdigheder i møde, hvis du rejser afsted med os.

Læs mere

Seværdigheder i Nordtyskland

Vil du gerne ud at rejse og opleve de mange seværdigheder i vores naboland, Nordtyskland? Så er du kommet til det rette sted. Hos Riis Rejser har vi nemlig sammensat en bred vifte af ture til det nordtyske. VI har både længere rejser og weekendture, så du kan vælge den tur til Tyskland, der taler mest til dig.

Læs mere

Seværdigheder i Norditalien

Hos Riis Rejser elsker vi det nordlige Italien, og derfor har vi her samlet nogle af vores bedste feriedestinationer til dig. Vi rejser blandt andet til Gardasøen, Toscana og Genova, hvor du har rig mulighed for at opleve Italiens historie, kultur og natur sammen med andre rejselystne danskere.

Læs mere

Bedste julemarkeder i Tyskland

Vil du gerne opleve julestemning, når den er bedst? Så foreslår vi, at du tager på tysk julemarked. Her vil du blive mødt af duften af varm gløgg og brændte mandler. Du vil blive mødt af hyggelige boder, som sælger både julepynt og julegaver. Og du vil opleve, hvordan de tyske juletraditioner minder om og på samme tid adskiller sig fra dem, vi kender i Danmark.

Læs mere

Hold nytår i udlandet

Klokken slår tolv, og det nye år indtræder. Det er en festens aften, som for mange gerne må have lidt ekstra i form af enten fest, hygge eller begge dele. Det kan du selvfølgelig få herhjemme i Danmark, men du kan også pifte årets afslutning op med en nytårstur til udlandet.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser