Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Færøerne

Drømmer du lige nu om at forlade hverdagens travlhed og i stedet lade dig fordybe i naturens uberørte skønhed? Så har vi en helt oplagt rejse til dig. Tag med Riis Rejser på en uforglemmelig rejse til Færøerne, hvor du vil opdage en verden fuld af betagende landskaber, rig kultur og enestående gæstfrihed. Vi arrangerer skønne grupperejser med mulighed for at dyrke et fællesskab og lære nye mennesker at kende.

Se TV MIDTVESTs reportage fra Færøerne her.

 
 
 

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Få særprægede oplevelser på Færøerne

Færøerne byder på storslået natur, der både er værd at indfange på billeder og skrive hjem om. På en grupperejse med Riis Rejser har vi sammensat et omfattende udflugtsprogram, der vil give dig en dybdegående forståelse af denne storslåede øgruppe i Atlanterhavet. Færøerne er med sit barske klima, små bygder, brusende vandfald, færøske musikere og uspolerede øer et helt unikt rejsemål. Det eneste vi tilnærmelsesvis kan sammenligne med er Island.

På rejsen vil en dedikeret dansk rejseleder ledsage jer og sikre, at I får det hele med. I vil også få mulighed for at møde lokale indbyggere, som vil berige jeres forståelse af den færøske kultur med deres autentiske fortællinger og indsigt.

Seks dages rundrejse på Færøerne

Alle vores rejser til Færøerne foregår med Atlantic Airways fra Københavns Lufthavn, og flyveturen tager kun lidt over to timer. Når I ankommer venter der et væld af uforglemmelige oplevelser på en seks-dages rundrejse med Riis Rejser. Fra det øjeblik du sætter fod på Vágar, vil du blive fortryllet af den betagende natur og rige kultur. Sejlture til Fuglefjeldene, besøg til historiske steder som Kvivik og Saksun, og en tur til den lille ø Nólsoy er blot nogle af de oplevelser, der venter dig. Du vil også få mulighed for at udforske Færøernes højeste punkt, Slættaratindur, og besøge den charmerende by Klaksvik. Uanset hvor du vender dig, vil Færøernes skønhed og gæstfrihed efterlade et varigt indtryk.

Hvad er en rejse uden at smage den lokale mad? Vi skal besøge gode restauranter, som giver dig mulighed for at prøve specialiteter som spæk, friskfanget torsk og det unikke, fermenterede færøske fisk og kød, kaldet 'ræst'. Eller hvad med at prøve 'skerpikjøt', et traditionelt, lufttørret lam, der er kendt for sin stærke og særegne smag? Disse delikatesser vil uden tvivl give dig en autentisk smagsoplevelse, du sent vil glemme.

Vi skal selvfølgelig også besøge hovedstaden Tórshavn. Byen er kendt for sin rige historie, farverige huse og hyggelige atmosfære. Her er der rig mulighed for at gå gennem byparken, besøge Marie Kirke og få et glimt af forfatteren William Heinesens hus samt det lokale kunstmuseum og meget mere.

Book din rejse til Færøerne

Er du vild efter at opleve Færøerne, så book din rejse allerede i dag. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores rejser, booking, rejseledere eller noget helt fjerde. Vi står til rådighed fra start til slut.

Er du nysgerrig på flere rejsemuligheder i det nordlige hos os, så tag et kig på vores rejser til Skotland, England eller Norge.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser