Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Vinrejser

Riis Rejsers vinrejser er for alle. Både dig, der elsker et godt glas vin, og dig, der er interesseret i at vide mere om de vine og vingårde, vi besøger på rejsen. Vores vinrejser er naturligvis også for dig, som elsker at opleve vinens verden sammen med andre rejselystne danskere, der deler din passion for vin. God vin smager bedre i godt selskab.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Vinrejser i godt selskab

På alle vinrejser besøger vi en perlerække af lokale vingårde, der hver især har deres egen unikke historie at fortælle om gården og den vin, de serverer. Når du har smagt på gårdens vine, vil der være mulighed for at købe de vine, du synes særligt godt om, med hjem. Du kan købe næsten lige så mange vine, som dit hjerte begærer – der er nemlig god plads i bussen til alle de flasker, du forelsker dig i på vinrejsen.

Tag på vinrejse med Riis Rejser
Vores vinrejser arrangeres som grupperejser, hvor du i selskab med andre vinentusiaster og en kompetent rejseleder skal smage på en overflod af herlige vine og lokale specialiteter. På vinrejse med Riis Rejser kan du blandt andet smage på:

•    Klassiske vine fra populære vinområder
•    Smagfulde økologiske vine
•    Friske vine fra autentiske vincantinaer
•    Frokostspecialiteter fra lokalområderne

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af vinrejser og finde rejser til lige præcis det vinområde, du foretrækker. Hvis du har spørgsmål til rejseplanerne eller andre detaljer omkring vores vinrejser, er du mere end velkommen til at kontakte os.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser