Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Frankrig

Bienvenue en France — landet med en enestående historie, der manifesterer sig i alt fra deres arkitektur og madtraditioner til deres mindset. Uanset hvilke dele af Frankrig, du planlægger at opleve, så kan du med Riis Rejser få mindeværdige stunder sammen med dine nærmeste eller de medrejsende, som du har til gode at lære at kende. Vi har et væld af rejser til Frankrig, så vælg den, der passer til dine præferencer. Vi giver dig desuden gode råd til aktiviteter og seværdigheder ved vores populære rejsemål.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Bestil din rejse til Frankrig med Riis Rejser

Hos Riis Rejser er vi eksperter i at arrangere grupperejser til populære destinationer med mere end 100 års erfaring. Og vores rejser til Frankrig er ingen undtagelse. Her har vi sendt rejseglade gæster og dygtige rejseledere til i flere årtier, som alle er kommet hjem med en bagage fyldt med minder. Er du nysgerrig på vores ture? Så tag et kig på vores forskelligartede rejser til Frankrig.

Busrejser til Frankrigs populære byer

En af vores mest populære rejsetyper er vores busrejser, der nemt og bekvemt transporterer dig fra Danmark og til den ønskede rejsedestination — samt på rundtur i landet, hvis du har booket en rundrejse. Vores busrejser omfatter blandt andet ture til Paris, Normandiet og Alsace, som hver især har deres karakteriske seværdigheder til mindebogen. Så hvad enten du er til klassisk storby, spændende historie eller vinoplevelser, så kan du få det med Riis Rejser.

Nyd et roligt flodkrydstogt i Frankrig

Er du til krydstogter og afslapning på et skibsdæk, så er et flodkrydstogt langs Frankrigs kendte floder et oplagt valg og en ganske unik måde at rejse på. Vi har krydstogter langs både Seinen i det nordlige Frankrig og Rhôde i syden. Undervejs på turen kan du nyde synet af smukke landskaber samt udforske forskellige byer, når det er tid til landgang.

Oplev Frankrigs alsidige byer

Frankrig er kendt for at være et multikulturelt land, der emmer af alsidighed. Både når det kommer til mennesker, distrikter og byer. Du har altså ikke fået det fulde billede af Frankrig, hvis du blot har besøgt Paris, og omvendt hvis din vej kun har krydset Nice eller Alsace. En rundrejse er derfor at foretrække, hvis du virkelig ønsker at kende og forstå det majestætiske land. Lad os sammen dykke ned i, hvad de franske byer har at tilbyde.

Paris: Et must på din rejse til Frankrig

Den franske hovedstad, Paris, er et mekka for turister fra hele verden. Hvert år besøger omkring 35 millioner rejseglade turister den romantiske by, og det er med god grund. Paris er noget ganske særligt med sin rige kultur, historie og arkitektur. I Paris kan du lade dig forføre af klassikere som Eiffeltårnet, Louvre, Champs-Élysées og Notre Dame på en hyggelig slentretur rundt i byen. Disse ældgamle, interessante seværdigheder tiltrækker rigtig mange turister og bør uden tvivl ses, når du er i Paris.

Det franske køkken er kendt og berømt verden over for sin raffinerede madlavningsteknik, høje kulinariske standarder og fokus på kvalitetsråvarer. Nogle af de karakteristiske træk ved det franske køkken inkluderer oste, saucer, charcuteri, fisk og skaldyr, fine dining samt masser af bagværk. Finder du en restaurant eller café med traditionelle retter, så kan du godt glæde dig.

Tip: Det er altid en god idé at lægge mærke til, hvor de lokale spiser, da de som regel ikke nedværdiger sig til restauranter, der markedsfører sig til turister. Så skal du have et autentisk måltid med garanteret kvalitet, skal du følge pariserne.

Oplev historiske Normandiet på din rejse til Frankrig

Normandiet er en betagende region i det nordvestlige Frankrig, der tiltrækker turister med sin naturskønhed og historiske arv. Den berømte Mont Saint-Michel, en middelalderlig ø-fæstning, er et absolut must-see.

Besøg også de historiske og smukke strande i D-Day-landingerne samt de imponerende klipper i Étretat. Regionen byder på charmerende landsbyer, maleriske kystbyer og gastronomiske lækkerier som æblecider og Camembert-ost. Med sin kombination af kultur, historie og naturskønhed er Normandiet et fortryllende turistmål.

Alsace: Forbløffende landskaber og vine

Alsace er et charmerende rejsemål i det nordøstlige Frankrig, der vil fortrylle enhver besøgende. Med sin idylliske vinrute, pittoreske landsbyer og en blanding af tysk og fransk kultur, tilbyder Alsace en unik oplevelse.

Her kan du smage på lækre, lokale vine som Gewürztraminer og Riesling, udforske de farverige bindingsværkshuse i byer, som Strasbourg og Colmar, og nyde den traditionelle alsaciske madlavning, som tarte flambée.

Oplev idylliske Korsika

Hos Riis Rejser kan du også komme til Korsika — Frankrigs smukke perle i Middelhavet. Med sine betagende strande, azurblå hav og imponerende bjerglandskaber er øen et paradis for naturelskere og eventyrlystne rejsende. På Korsika kan du udforske de maleriske landsbyer, som Bonifacio og Saint-Florent, vandre i bjergene i Parc Naturel Régional de Corse eller blot slappe af på de gyldne sandstrande. Nyd den lækre korsikanske mad og vine, og bliv fortryllet af øens autentiske og afslappede atmosfære.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser