Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Portugal

Portugal er et land, der har det hele – solbeskinnede strande, historiske byer og lækker mad. Det er et land, hvor du kan opleve en rig kultur, smuk natur og venlige lokalbefolkninger. Hos Riis Rejser tilbyder vi grupperejser til Portugal med en dansk rejseleder, som sørger for, at du får mest muligt ud af din ferie. Vi tager os af alt det praktiske, så du bare kan nyde turen og opleve, hvad det nordlige Portugal har at byde på. Læs mere om vores rejser til Portugal her på siden.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Tag på et unikt flodkrydstogt i Portugal

Med Riis Rejser kan du opleve dele af Portugal på en helt unik måde - nemlig via vores flodkrydstogt. Du får et nyt og anderledes syn på Portugals smukke landskaber, når du sejler fra Porto til Pinhão og tilbage igen på Douro-floden. Undervejs vil der være stop og udflugter i diverse portugisiske byer med mulighed for at smage på det portugisiske køkken, købe souvenirs og opleve storslåede seværdigheder.

Et flodkrydstogt er perfekt for dig, der elsker at udforske nye steder i et roligt tempo. Forestil dig muligheden for at ligge på et soldæk med en drink i hånden og nyde synet af storslåede naturoplevelser – lyder det ikke skønt? Det er en fantastisk måde at rejse på, hvis du sætter pris på komfort og god service.

Portugal: Fredede byer, portvin og gastronomi

Portugal er et af Europas populære rejsemål, og hvad enten du besøger det nordlige eller sydlige Portugal, så får du uforglemmelige oplevelser med hjem i bagagen. Portugal har et væld af smukke strande, pulserende storbyer og små charmerende landsbyer. En af de mest kendte byer, hvorfra deres stolthed, portvinen, stammer fra, er Porto.

Porto: Historisk by på UNESCOs verdensarvsliste

Porto er en charmerende by, der byder på en overflod af oplevelser. Den er kendt for sin historiske bymidte, som er på UNESCOs verdenskulturarvsliste, samt dens berømte portvinskældre. Skal du prøve den bedste portvin, du nogensinde har smagt, så skal du gøre det i Porto. Hvilket bedre sted end der, hvor det stammer fra? Derfor skal vi selvfølgelig på en spændende sightseeingtur og smage på de gyldne dråber af portvin.

I løbet af vores tid i Porto får du og dine medrejsende også frihed til at udforske byen i jeres eget tempo. Tag en slentretur gennem de brostensbelagte gader, nyd en af de mange restauranter med den lokale gastronomi, eller sid på en café og observér det pulserende byliv. Porto er uden tvivl en by, der er værd at opleve.

Oplev det udsøgte køkken

Det portugisiske køkken er en sand fornøjelse for enhver madelsker. Portugal er kendt for sit friske og lækre udvalg af fisk og skaldyr, og du vil ofte støde på retter med blandt andet torsk, sardiner og blæksprutter. Men det stopper ikke her. Prøv også en traditionel "Cozido à Portuguesa" – en fyldig gryderet med forskellige kød og grøntsager.

Og glem endelig ikke at smage på Portugals søde fristelser. Hvis du ikke kan stå for søde sager og desserter, så er den lille, berømte fløde-tærte "Pastéis de Nata" et absolut must-try. Det portugisiske køkken er rigt på smag og traditioner, og det er en essentiel del af den samlede oplevelse, når du besøger landet.

Book din rejse til Portugal med Riis Rejser

Hvis Portugal lyder som en perfekt rejsedestination for dig, så book din rejse med Riis Rejser med det samme. Du og dine medrejsende vil i øvrigt være ledsaget af dygtige rejseledere, som kender destinationerne godt og gladeligt deler ud af deres viden og erfaring. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores rejser, priser, booking eller noget helt fjerde.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser