Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Sverige

Et besøg i vores naboland, Sverige, er noget de fleste danskere har prøvet, hvad enten det var en dagstur til Malmø, weekend i Stockholm eller en hyttetur i de skønne, svenske skove. Og skal turen gå til Sverige atter en gang, hvorfor så ikke tage afsted med Riis Rejser? Vi tilbyder både storbyferier, juleture og naturskønne oplevelser. Læs mere om vores forskellige rejser til Sverige her på siden.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Tag på storbyrejse i Sveriges hovedstad

Storbyferier er et hit hos de fleste mennesker, og med god grund. Her kan du mærke landets pulsårer, hvorfra alting udgår. Sveriges hovedstad, Stockholm, er ingen undtagelse. Her vil du blive beriget med ældgamle bygninger, masser af historiske museer og hyggelige caféer. Med Riis Rejser kan du komme afsted på en busrejse til Stockholm og opleve alt, hvad hovedstaden har at byde på i hele 4-5 dage.

På turen er du og dine medrejsende ledsaget af en rejseleder, som kender byen godt og vil tage jer med rundt til alle de bedste seværdigheder. Rejser du alene? Så fortvivl ej. På vores rejser bliver der nemlig altid dannet nye tætte venskaber på tværs af generationer og bopæle, så du kommer stensikkert hjem med nogle nye relationer.

Dette skal du opleve i Stockholm

Stockholm er kendt for sin skandinaviske stil, historiske charme og naturlige skønhed. Start med at udforske Gamla Stan, den gamle bydel, med brostensbelagte gader og farverige bygninger. Besøg også det imponerende Kungliga Slott (Kongeslottet), et af verdens største beboede slotte, eller nyd en bådtur rundt om de 14 øer med enestående natur, der udgør Stockholm. Her kan du beundre byens spektakulære panoramaudsigt.

For de kulturinteresserede er der utallige museer at besøge, herunder det berømte Vasa Museum, hvor du kan se det velbevarede 17. århundredes krigsskib. Ro i de smukke Djurgården-parker, der byder på natur, forlystelser og museer som ABBA-museet og Skansen, verdens ældste friluftsmuseum.

Shoppingelskere vil nyde Stureplan-området med sine luksusbutikker, mens kunstentusiaster bør udforske moderne kunst i Stockholm-modernens gallerier. Afslut dagen med en lækker svensk middag på en af byens fremragende restauranter, hvor du kan nyde lokale specialiteter som gravad laks eller köttbullar (svenske kødboller). Stockholm er en by, der byder på noget for enhver smag og stensikkert vil efterlade besøgende med uforglemmelige minder.

Smukke strande og hyggelige byer i Gotland

Hvis du endnu ikke har besøgt Gotland, så har du en mindeværdig oplevelse i vente. Her kan du se frem til en fantastisk ø-ferie, der byder på en unik natur og en spændende kulturhistorie. Gotland er en gammel Hanseø beliggende i Østersøen, der har haft en betydningsfuld rolle i Sveriges historie og i dag tiltrækker turister fra hele Europa.

For at sikre dybdegående oplevelser på Gotland har vi en lokal skandinavisktalende guide tilknyttet vores rejse. Denne guide vil vise os rundt i Visby samt ledsage os på vores udflugter rundt på øen. På turen vil du og dine medrejsende selvfølgelig blive indlogeret på et komfortabelt hotelværelse, og både morgen og aften kan I nyde godt af en overdådig buffet. Så book din rejse til Gotland.

Nyd den svenske julestemning i december

Hvad med en juletur til Nordens Venedig? Stockholm bliver hvert år pyntet op til et sandt juleeventyr og tiltrækker mange tusinder af juleglade gæster fra hele det nordlige Europa. En bådtur omkring Stockholms øer er ikke førsteprioritet på seværdighedslisten, når du besøger byen i december – men det er til gengæld julemarkederne, der bugner med mad og drikkelse, julepynt, dekorationer, legetøj og diverse nipsting, du kan give i gave. Selvom det er en juletur, så er der selvfølgelig stadig plads til at se en masse andet også.

Har du allerede oplevet Stockholm i julen, så kan du også opleve julen i Sydsverige eller prøve en helt anden julerejse i Tjekkiet, Østrig, Italien eller en af Tysklands mange julebyer.

Stol trygt på vores rejseledere og chauffører

Riis Rejser er dedikeret til at sikre en førsteklasses rejseoplevelse, og vores rejseledere og chauffører spiller en afgørende rolle i dette. Rejselederne er valgt med omhu, og de er engagerede, vidende og passionerede omkring de rejsemål, de betjener. De bliver uddannet på Riis Rejsers eget rejselederkursus og har en bred vifte af viden om destinationen, hvilket de glædeligt deler med gæsterne. Deres mål er at sikre, at gæsterne er tilfredse og får en mindeværdig oplevelse.

På udvalgte steder suppleres Riis Rejsers rejseledere af lokale guider, der har en mere specialiseret viden om specifikke steder eller seværdigheder, hvilket beriger oplevelsen yderligere.

Også vores chauffører er erfarne, pålidelige og smilende. De har ansvaret for bussens sikkerhed, rengøring og vedligeholdelse. Chaufførerne kører forsvarligt, overholder gældende regler, og sikrer at både du og din bagage kommer sikkert frem.

Book din rejse til Sverige

Når du er klar til at booke din rejse, så kan du nemt og hurtigt vælge den rejsedato, der passer bedst til dine ønsker, og derefter bestille rejsen. Ønsker du at læse lidt mere om vores forskellige rejsedestinationer samt -typer, så kan du dykke ned i vores rejsekatalog.

Du kan også ringe til os og bestille din rejse, hvis du ikke ønsker at gøre det online. Telefon: 7011 4711.

Se udvalget af busrejser til Sverige

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser