Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Langtidsferie

Riis Rejsers langtidsferie med bus er perfekt for dig, som elsker at rejse over land til det lune Sydeuropa. Vi kommer rundt til mange af de store seværdigheder ledsaget af vores dygtige rejseleder. Mellem udflugterne er der desuden god tid til at slappe af i Sydeuropas behagelige klima og nyde hotellet og byen.
Har du brug for at komme lidt væk og er en eller to uger for lidt ferie? Vi har alle brug for en længere pause i ny og næ, og det er der ikke noget galt i. Hos Riis Rejser har vi derfor et bredt udvalg af skønne rejsemål, som du måske finder interessant. Her kan du overvære nogle af Sydeuropas mest spektakulære attraktioner, beundringsværdige lune aftener, mad i verdensklasse og fascinerende kulturforskelle på den bedste facon.
På din rejse vil du være ledsaget af vores professionelle, kompetente og dygtige rejseledere. De sørger for, at du får en fantastisk tur med lokalt kendskab og en bred viden om landet. Du kan med andre ord slappe af og nyde livet. Book din langtidsrejse allerede i dag hos Riis Rejser.

Se udvalget af vores langtidsrejser herunder.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Oplev kulturrejser og langtidsferie i dejlige Sydeuropa

Trænger du også til at få et afbræk fra det danske vejr og nyde det behagelige klima under de sydlige himmelstrøg? Langtidsferie er den helt rigtige måde for dig, når du har brug for at få ladet batterierne op inden den normale hverdag presser på. Sydeuropa har masser at byde på, og nogle af de betagende destinationer har vi nævnt nedenfor:

●    Det historiske Sicilien, hvor historie er i højsædet
●    Solrige Costa del Sol, hvor du kan slikke sol på skønne sandstrande
●    Farverige Amalfikysten, hvor gastronomi og vejret altid er godt

Dette er blot et udpluk af vores mange destinationer, som du kan vælge, når du skal på en langtidsrejse i Europa. Se for eksempel vores skønne destination til Grækenland, hvor du kan mæske dig i dejlig mad, ligge på varme strande og komme på en fantastisk kulturrejse.

Tag på langtidsferie med Riis Rejser

Riis Rejser har siden 1973 leveret skønne rejseoplevelser til tusindvis af glade mennesker, som har haft brug for en pause fra det usikre, danske vejr. Vi har nøje udvalgt vores rejseledere til hver rejse. Du kan derfor være sikker på, at du får den rette vejledning på din velfortjente langtidsferie.

Vi har mange lokationer i hele landet. Uanset om du befinder dig i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kan du nemt hoppe på en af busserne og suse afsted til det behagelige klima i Sydeuropa. Vores trygge langtidsferie er nøje planlagt, så du altid er fyldt op med underholdning og seværdigheder. Du kan kontakte os her, hvor vi meget gerne vil svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt afsted.

Vil du slippe for bekymringer der nemt kan opstå, når du skal booke en rejse? Frygt ej - hos Riis Rejser er vi med dig fra start til slut, så du roligt kan nyde det skønne vejr, den dejlige mad og den betagende kultur i Sydeuropa. Vi sørger for et spændende program med fascinerende udflugter, betagende oplevelser og meget mere.

Læs med på vores blog: Kulturrejser i Europa

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser