Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9 - 12:30

Langtidsferie

Riis Rejsers langtidsferie med bus er perfekt for dig, som elsker at rejse over land til det lune Sydeuropa. Vi kommer rundt til mange af de store seværdigheder ledsaget af vores dygtige rejseleder. Mellem udflugterne er der desuden god tid til at slappe af i Sydeuropas behagelige klima og nyde hotellet og byen.

Se udvalget af vores langtidsrejser herunder.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Langtidsferie på Costa del Sol

Drømmer du om en lille måned under varmere himmelstrøg? Så tag med Riis Rejser på langtidsferie i det sydlige Spanien. Costa del Sol er et sandt ferieparadis for danske turister, som året rundt nyder godt af det varme klima og områdets mange tilbud. Vores destination er Torremolinos ved Middelhavet, hvor vi bor centralt og i gåafstand til havet, men også busturen er en del af oplevelsen. Vi tager det stille og roligt ned gennem Tyskland og Frankrig, hvor vi undervejs har overnatninger og oplever seværdigheder ledsaget af vores danske rejseleder.

Langtidsferie på Sicilien

Sicilien er Middelhavets største ø og en oplagt destination, hvis du drømmer om en langtidsferie med kulturhistorie og bjergtagende natur - i samvær med andre eventyrlystne rejsefæller. Ligesom Costa del Sol byder Sicilien på et skønt middelhavsklima, og du vil på rejsens mange udflugter opleve alt fra vulkanen Etna til små, autentiske flækker og større byer. Hos Riis Rejser er busrejsen nemlig også en del af din ferie, og vi sætter en ære i at gøre hver dag til en oplevelse. Derfor er der blandt andet planlagt ophold og overnatning ved Verona og nord for Napoli på vejen til billedskønne Sicilien.

Langtidsferie på Amalfikysten

Er du vild med Italien, kan du også vælge en langtidsferie på Amalfikysten. Kyststrækningen er en af de smukkeste i hele Europa og er ikke overraskende en særdeles populær feriedestination året rundt. Faktisk er der så meget at opleve, at det næppe kan nås på en uge eller to, og derfor kan du med fordel booke en langtidsferie på Amalfikysten med Riis Rejser. Vi tager os god tid til at nyde området og de mange seværdigheder, ligesom vi selvfølgelig gør stop undervejs på busturen. Blandt andet overnatter vi nær Firenze, og på vores videre færd gennem Italien passerer vi charmerende storbyer som Rom og Napoli.

Langtidsferie i Grækenland

Sidst, men ikke mindst, kan du hos Riis Rejser vælge en langtidsferie til Grækenland med bus. Vores destination er fiskerbyen Tolo, men undervejs på ferien har vi planlagt flere hel- og halvdags udflugter, som giver os et endnu bedre billede af det smukke Grækenland. Der er selvfølgelig også rum til at slappe af og nyde de lune temperaturer, ligesom vi på selve busrejsen tager det roligt ned gennem Tyskland og Kroatien, hvor vi har overnatninger.

Vil du slippe for bekymringerne og opleve en masse? Så book din langtidsferie med bus hos Riis Rejser. Vores danske rejseleder er med dig hele vejen.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser