Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Ungarn

Ungarn har et væld af by- og landoplevleser for dig, der ønsker at udforske mere af det østlige Europa. Ungarn og landets hovedstad Budapest bliver stadig en mere attraktiv rejsedestination for danskerne, og det skyldes blandt andet de unikke oplevelser samt de billige priser. Tag på en grupperejse med Riis Rejser til Ungarn, og få oplevelser for livet.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Oplev en rejse til Ungarn med Riis Rejser

Hvis du ønsker at opleve Ungarn sammen med andre rejseglade mennesker og en dygtig dansk rejseleder, så er Riis Rejser et oplagt valg. Vores grupperejser er for singler, par, vennegrupper og mere, som ønsker at slippe for al planlægningen. Den del har vi nemlig sørget for. Vi har sammensat et godt rejseprogram, som består af både sightseeing, kulinariske oplevelser, afslapning og tid på egen hånd. I er i trygge hænder med vores danske rejseledere, som undervejs vil guide jer og fortælle alt, hvad der er værd at vide om de steder, I besøger.

Med Riis Rejser kan du opleve Budapest, tage på et afslappende flodkrydstogt, eller du kan opleve Ungarns enestående natur og flotte landside med slotte og god vin. Så hvilken ferie tiltaler dig mest?

Rejs med fly eller bus til Ungarn

Med Riis Rejser kan du og dine medrejsende tage afsted med bus eller fly. En bustur giver dig mulighed for at nyde de smukke landskaber, I passerer, gennem Tyskland, Tjekkiet og Slovakiet, eller du kan nyde en god bog og nogle skønne snakke. Med bus tilbyder vi afrejse fra både Sjælland, Fyn og Jylland, og så vil der være overnatning undervejs i Tyskland.

Hvis du foretrækker en hurtigere ankomst til Ungarn, så kan du i stedet vælge af flyve. Du kan flyve fra København eller Aalborg – men bemærk, at indskrivning og afrejse foregår på egen hånd. I Budapest lufthavn står vi klar med en Riis Rejser-repræsentant, som nok skal sørge for, at du kommer nemt og sikkert hen til dit hotel. 

Byferie i hovedstaden Budapest

I Budapest venter der dig en masse uforglemmelige oplevelser. Vi skal eksempelvis udforske Gellértbjerget, hvorfra vi kan nyde den betagende udsigt til det historiske Borgpalads samt Mattiaskirken, der troner på Borghøjen. På Gellértbjerget kan du også opleve befrielsesstatuen – en kvinde med en palmegren i hænderne, som er et symbol på fred.

Budapest er opdelt i to forskellige bydele Buda og Pest, opdelt af floden Donau, eller Danube på ungarsk – og vi skal selvfølgelig udforske begge sider. På Pest-siden kan du beundre Sankt Stefans Basilika, slentre på Strøget og nyde frokosten på en hyggelig café. Prøv også et uforglemmeligt aftensejlads på Donau, hvor byens broer og bygninger lyser op i nattens mørke. Sidst, men ikke mindst, skal vi besøge de lokale restauranter, hvor du har mulighed for at prøve det ungarske køkken. Smag eksempelvis Gulyás (oksekødssuppe), Pörkölt (kødgryde) og Langos (fladbrød med toppings).

Slap af på et flodkrydstogt

Oplev Europas skønne landskaber på et fortryllende flodkrydstogt. Nyd det skiftende landskab fra dækket, mens du sejler på nogle af kontinentets mest betagende floder, som Donau, Rhinen og Mainfloden. Flodkrydstogter kombinerer afslapning med eventyr, idet du får mulighed for at gå i land i forskellige byer og dykke ned i spændende historie samt kulturelle oplevelser. Fra det sydtyske landskab til Sortehavets kyst venter der dig en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser