Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Værd at vide

 Riis Rejser er:

 • Grundlagt i 1898, dvs. for 120 år siden. Fjerde generation driver i dag virksomheden.
 • En seriøs udbyder af selskabsrejser med bus, fly/bus og flodskib
 • Velorganiserede rejser med rejseleder
 • Det rejseselskab i Danmark, der tilbyder det største påstigningsnet i forbindelse med busrejser
 • Et privat ejet aktieselskab, med kontorer i Lemvig og Lyngby
 • Modtager af Børsens Gazellepris i ’06, ’07 og ’08 for en virksomhed i sund vækst
 • Glade rejsegæster hvor 94 ud af 100 gæster rejser med os igen og igen
 • Tilsluttet Rejsegarantifonden med Reg. Nr. 1466


Vores rejseledere formidler information og leder rejsen

En ansvarsbevidst og imødekommende rejseleder er afgørende for enhver god rejseoplevelse. Vi stræber efter at bemande vores rejser med dygtige rejseledere, der arbejder for at give dig den bedste rejseoplevelse. Fælles for alle vores rejseledere er, at de føler glæde ved at have med mennesker at gøre.

Vores rejseledere sørger for at:

 • lede rejsen i henhold til rejseplanen
 • løse praktiske problemer under rejsen
 • informere og orientere om praktiske forhold på rejsen
 • give grundlæggende, almindelig information om de seværdigheder der besøges
 • være en del af det gode fællesskab der kendetegner og er vigtig for vores rejser
 • hjælpe dig og formidle kontakt til f.eks. lægehjælp mm. i det omfang det kan lade sig gøre i forhold til rejsens øvrige afvikling

På mange af vores rejsemål er vi også i forbindelse med besøg ved seværdigheder ofte suppleret af lokale guider, der giver dyberegående information. Lad din rejseleder vide med det samme hvis du savner praktisk information eller mere uddybende information om f.eks. seværdigheder eller andre besøgssteder. På den måde får vi mulighed for at give den bedste information til alle rejsedeltagere.

Udvælgelse og uddannelse af rejseledere
Der er godt 70 rejseledere tilknyttet Riis Rejser. Hvert år kommer nye til, ligesom der er naturlig afgang fra enkelte. Vore rejseledere har erfaring i at formidle, og de klædes på til jobbet som rejseleder bl.a. ved at deltage på aspirantrejser, så de alle har de bedste forudsætninger for at kunne optræde professionelt som rejseleder.


Chauffører med erfaring og venlig optræden

Hos Riis Rejser møder du udelukkende ansvarsbevidste, erfarne og præsentable chauffører, der under rejsen sørger for at alle forhold omkring bussens sikkerhed og vedligeholdelse er i orden. På nogle rejser fungerer chaufføren også som rejseleder, ofte suppleret af lokal guideassistance. Af hensyn til regler om køre- og hviletid for chauffører kan chaufføren på enkelte dage erstattes af lokale chauffører.

Riis Rejsers busser
Vi benytter firestjernede kvalitets turistbusser fortrinsvis af mærket SETRA. Denne busmodel er blandt markedets dyreste og bedste. SETRA er designet og udviklet i Tyskland.

Alle vores busser er udstyret med:

 • ekstra god benplads til hver deltager
 • sikkerhedssele ved hvert sæde
 • aircondition
 • fodstøtter
 • toilet
 • gode, komfortable sæder

Vores rejser køres udelukkende i røgfrie busser.
Se alle vores busrejser her.

NB! På flyrejser, hvor vi benytter udenlandske busser, kan standarden forventes lavere.

Reservér din ønskeplads i bussen
Inden afrejse foretager vi sædefordeling i tilmeldingsrækkefølge fra bussens forreste del og bagud. Hvis du ønsker en bestemt plads i bussen, har du mulighed for at købe den allerede ved tilmelding og sikre dig den på hele rejsen.
Sæderne 1 – 4 koster 30,- kroner pr. dag at reservere.
Sæderne 5 – 16 koster 20,- kroner pr. dag at reservere.
Sæderne 17 – 54 koster 15,- kroner pr. dag at reservere.
Læs mere her.


Det er vigtigt at du roser og ri(i)ser os!
Hvis du under rejsen oplever fejl eller mangler, f. eks. problemer med hotelværelse, problemer med maden, manglende information eller lignende, har du pligt til omgående at meddele dette til rejselederen, så vi har mulighed for at rette fejlen øjeblikkeligt. Reklamationer løses bedst under rejsen i samarbejde med rejselederen eller chaufføren. På vores rejser forventer vi, at du er selvhjulpen i alle henseender. Chauffør eller rejseleder har under rejsen ret til at give specielle anvisninger til rejsegæster, der vedr. soignering og adfærd er til gene for rejsens øvrige deltagere. NB! Er du en fysisk stor person, og rejser du alene, bør du forhøre os om bredde på sæder inden afrejse.

Hoteller som du og vi gerne vil have dem
Vi bruger fortrinsvis turistklassehoteller af to-, tre- eller firestjernet kvalitet. Tostjernede hoteller har ofte små, men rene og funktionelle værelser. Morgenmaden er enten kontinental eller i buffetform. Tre- og firestjernede hoteller har som regel lidt større værelser samt opholdsrum og andre faciliteter. Morgenmaden består af en buffet.
Hvis hotellerne er placeret i byer kan der være gener fra byen, trafikken etc.


Forplejning

Vores rejser er altid med enten kvartpension, som betyder morgenmad, halvpension som dækker morgenmad, og aftensmad eller helpension som betyder morgenmad, frokost og aftensmad.
Morgenmaden er enten i kontinental form eller i buffetform. For nordeuropæere indtager morgenmaden en mere vigtig rolle end i Sydeuropa, hvorfor man kan forvente et mere velassorteret morgenbord i Nordeuropa end i Sydeuropa. Aftensmåltiderne på hotellerne består som regel af almindelig, velsmagende mad. Aftensmåltiderne er enten buffet, toretters, toretters med efterfølgende kaffe eller treretters middag.
Der er ikke krav om, at vores gæster deltager i alle måltiderne. Man er velkommen til på egen hånd også at opsøge restauranter og prøve lokale kulinariske oplevelser.
Det er vigtigt, at du under rejsen gør rejseleder eller chauffør opmærksom på, hvis forplejningen ikke svarer til det, vi har beskrevet i salgsmaterialet.


Udflugter og rejselederassistance inklusiv. Din garanti for oplevelser

Vores rejser appellerer til oplevelser og samvær, og til hver rejse har vi knyttet nogle interessante og oplevelsesrige udflugter. På langt de fleste af vores rejser er udflugterne og rejselederassistance inkluderet i rejsens pris. Det er din garanti for, at alle udflugter gennemføres, og at du dermed får de bedste rejseoplevelser med dig hjem. Som oftest er entréerne ikke inkluderet. Samlet ca. pris på entréer opgives ved køb af rejsen.

Flodkrydstogter - Det flydende hotel med god service og forplejning
Vores flodkrydstogter er voldsomt populære. Fælles for alle skibe er, at de har veludstyrede og komfortable kabiner med bl.a. aircondition. I skibets restaurant, på soldækket eller i loungen nyder man tilværelsen, mens skibet sejler forbi de skønne landskaber. Fra skibet arrangeres der næsten dagligt udflugter med vores bus.
Se alle vores flodkrydstogter her.

 


Flyrejser - Flyv til rejsemålet og start den velkendte rejse. Bussen venter på dig på rejsemålet

På flyrejser med Riis Rejser kommer du hurtigere frem til dit egentlige rejsemål. Flyene, vi benytter, er udelukkende fra gode og kendte selskaber. Husk ved tilmelding altid at opgive dit navn, som det står i dit pas. Sammen med bekræftelse af din rejse, modtager du en forklaring til regler om bagage/håndbagage.
Se alle vores flyrejser her.


Tilmeld dig Riis Rejsers nyhedsbrev

I rejseverdenen går tingene stærkt. Ofte får vi mulighed for at tilbyde flere pladser eller ekstra afgange på rejser, vi ikke kan nå at få med i vores trykte kataloger. Alt dette og meget mere kan du holde dig orienteret om ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.


Vaccination

På langt de fleste af Riis Rejsers rejsemål kræves ikke vaccination. Er du i tvivl, skal du spørge egen læge eller du kan tjekke denne hjemmeside: https://sikkervaccination.dk.
På hjemmesiden kan man ud fra nogle spørgsmål få et overblik over, hvilke vaccinationer der højst sandsynligt anbefales til rejsen.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- Inden for de næste 30 minutter
(ml. 9-17, man-fredag), eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser