Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Tjekkiet

Tjekkiet er et attraktivt rejsemål for mange danskere og har været det i mange år. Landet byder på en rig kulturarv, spændende madtraditioner og en fascinerende historie. Fra de brostensbelagte gader i hovedstaden Prag til de maleriske landsbyer i landets hjerte er Tjekkiet en sand perle i Centraleuropa. Med Riis Rejser kan du udforske Prag på en grupperejse, hvor vi sørger for uforglemmelige oplevelser, så du blot skal sørge for at nyde turen. Læs mere om vores rejser til Tjekkiet her.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender
 Ledig
 På forespørgsel

Nyd en rejse til Tjekkiet med Riis Rejser

Vores rejser til Tjekkiet foregår typisk med bus gennem Berlin. På busturen er der rig mulighed for at nyde de flotte landskaber, vi passerer, gennem Tyskland og lære dine medrejsende bedre at kende. I bliver ledsaget af en erfaren rejseleder, som har stort kendskab til Tjekkiet, så I vil altså være i trygge hænder, fra vi forlader Danmark, og til vi vender hjem igen.

På en 7-dages rejse med Riis Rejser er der rig mulighed for at udforske Prag og dens mange unikke seværdigheder. Tag eksempelvis en sejltur på Moldau, besøg borgene Hradcany og Karlstejn, eller nyd en autentisk tjekkisk aften med hyggelig folklore og lokale retter samt øl, vin og vand ad libitum.

Tag på en jule- eller nytårstur til Prag

En tur til Prag er altid en god idé. Og særligt i adventstiden kan du få festlige oplevelser, da byen stråler med funklende udsmykning på gader, torve og i de fascinerende butikker. På en juletur tilbringer vi tre fantastiske dage i den smukke tjekkiske hovedstad, hvor du kan nyde de mange julemarkeder og den helt særlige stemning. Priserne er stadig forholdsvis lave i Tjekkiet, og derfor er det ingen skam at snuppe sig et ekstra glas gluhwein, en kage, eller købe lidt flere gaver med hjem.

Vi tilbyder også festlige nytårsrejser til Den Gyldne Stad. Få en oplevelse for livet, når du skyder nytåret ind i nye omgivelser, med nye mennesker og med nogle andre traditioner, end du er vant til. På den første del af turen er der mulighed for sightseeing – også på egen hånd, hvis I har lyst til det. Den 31. december fejrer vi årets sidste dag med en fantastisk nytårsfest med både gallabuffet og liveband.

Tjekkiet og Prag: Spændende arkitektur, historie og mad

Vidste du, at Prag er kendt som "byen med de tusind spir"?. Det er takket være sine utallige gotiske og barokke bygninger, som gør det til et sandt paradis for historie- og arkitekturelskere. Byen er rig på historie, der strækker sig tilbage til det 9. århundrede, med vartegn som Prags borg og Karlsbroen. Men også til dem, der er interesseret i Anden Verdenskrig, er der spændende historie at dykke ned i.

Madscenen i Prag er ligeledes imponerende, som byder på traditionelle tjekkiske retter, som eksempelvis vepřo-knedlo-zelo (dumplings med svinekød og kål). Prag er en by, der formår at blande det gamle med det nye, og det er derfor en unik rejseoplevelse for dig.

Besøg det populære rejsemål med Riis Rejser, og oplev alt, hvad Tjekkiet byder på. Du kan booke din rejse med det samme, eller du kan kontakte os med eventuelle spørgsmål til afrejse, booking, pris eller andet.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser