Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Kroatien

Overvejer du en rejse til det naturskønne land Kroatien, så bakker vi op om din beslutning. Kroatien har i løbet af det seneste årti været et populært rejsemål for mange danskere, og det bliver kun mere attraktivt. Det er der mange gode grunde til. Det er stadig forholdsvis billigt at rejse til Kroatien, og så får du strande med krystalklart vand og spændende seværdigheder i de store byer. Med Riis Rejser kan du opleve Kroatien på en grupperejse i fællesskab med andre rejseglade mennesker.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Book din rejse til Kroatien med Riis Rejser

Hos Riis Rejser tilbyder vi populære grupperejser til Kroatien, som du kan booke alene eller sammen med dine nærmeste. Her er der fokus på fællesskab, hygge og oplevelser ved flere af de bedste seværdigheder i Kroatien. Oplev eksempelvis Dalmatien og Adriaterhavet eller Istrien. Vores rejser strækker sig fra 9-12 dage, og bussen vil gå fra vores opsamlingssteder i Danmark og hele vejen til Kroatien.

På turen vil du og dine medrejsende være ledsaget af en eller flere dygtige rejseledere, der kender Kroatien godt og med glæde deler ud af deres viden. Så tag en busrejse til Kroatien med Riis Rejser, og kom hjem med et væld af minder til scrapbogen.

Dalmatien byder på de smukkeste landskaber

Udforsk Dalmatiens skatte med Riis Rejser. Fra den maleriske kystby Neum tager vi på opdagelse i Dalmatiens skatkammer, besøger den livlige by Split, udforsker de fortryllende gader i Dubrovnik og beundrer de flotte broer og vandfald. Kom med på en sejltur til den charmerende ø Korčula, og udforsk Neretva-deltaet under en afslappende sejltur. Turen afsluttes med et strejf af Zagrebs kultur og en tur hjem til Danmark igen gennem det sydtyske terræn.

Besøg den spændende halvø Istrien

Gennem tiden har halvøen Istrien og Adriaterhavet tiltrukket folk af alle slags - fra rejsende til handlende og endda kunstnere på retræte. Udforsk fortryllende kyststrækninger, betagende natur og gamle kulturbyer, hvor spor fra gamle romere og grækere stadig er synlige. Vi har base i den charmerende fiskerby Rabac, som er kendt og elsket for sin maleriske havn og hyggelige atmosfære. Tag en afslappende spadseretur langs promenaden om aftenen, og nyd stemningen. Vi har selvfølgelig sørget for, at I skal på et godt hotel med morgenmad og aftensmad inkluderet i prisen.

Hvad kan jeg forvente af Kroatien?

Ønsker du en ferie med masser af skøn natur, så er Kroatien et oplagt valg for dig. Her finder du nemlig både smukke strande og søer samt frodige nationalparker med skove, kløfter og underjordiske grotter.

Hvis du godt kan lide uforglemmelige madoplevelser på din rejse, så vil Kroatien helt sikkert leve op til dine forventninger. Her forenes italiensk inspiration med østlige traditioner på magisk vis, hvilket resulterer i retter, der emmer af friskhed og masser af smag. Hvis du er fan af det italienske køkken, vil du uden tvivl nyde en lækker pizza eller en velsmagende risotto. Men lad dig ikke snyde, for selvom førstnævnte stjæler rampelyset, er der også en verden af oplevelser at finde i form af cevapcici og andre karakteristiske balkanske retter. Havets skatte er selvfølgelig heller ikke glemt – prøv både fisk og skaldyr i mange smagfulde kombinationer. Og hvorfor ikke sætte prikken over i'et med en forfriskende kroatisk vin, som eksempelvis Graševina, Plavac Mali og Posip?

I Kroatien vil du støde på venlige mennesker, der byder dig velkommen med åbne arme og stolt deler deres traditioner. Og fra de livlige markeder til de gamle bygninger afspejler landets sjæl sig i den smukkeste kultur. Dyk ned i en lang og begivenhedsrig historie med antikke paladser, mure fra middelalderen og venetianske købmandshuse, der tager dig tilbage til en helt anden tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser