Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Rundrejser

Der er noget helt specielt ved at være på en rigtig rundrejse. Med vores egen bus kommer vi rundt til forskellige hoteller, og hver dag venter nye nye og nære oplevelser sammen med andre gæster og en dygtig rejseleder. Kom med, og oplev rundrejsens lyksaligheder.
Fællesskabet og samværet er i højsædet på rundrejserne. Glæden ved at opleve de mange steder og seværdigheder i selskab med andre er ofte dét, vores gæster udtrykker størst begejstring over, når de er kommet hjem fra ferie.
Læs mere om vores rundrejser med dansk rejseleder nedenfor.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Oplev både Vest- og Østeuropa

Riis Rejser arrangerer et utal af skønne rundrejser i det vestlige og østlige Europa - herunder naturskønne Schweiz og betagende Østrig. Derudover tilbyder vi også rundrejser til Polen.
Polen bliver ofte undervurderet, fordi man sjældent hører om, hvad landet egentlig har at byde på. Faktisk har Polen de prægtigste bjerge og de smukkeste naturomgivelser, der bestemt gør landet et besøg værdigt.

På en rundrejse til Polen vil du blandt andet kunne opleve:
●    Slottet Fürsteinen, der fungerede som nazikvarter under 2. verdenskrig
●    Rundtur om Høje Tatra, som er et smukt natursyn omkranset af bjergene
●    Tømmerflådesejlads på Dunajec Floden - en enestående sejltur

Derudover får du selvfølgelig også mulighed for at opleve den fantastiske storby Kraków, som er Polens førende kulturby. Har du lyst til at få en forsmag på vores rundtur i Polen, kan du finde vores rejsefilm fra det naturskønne land lige her.

Rundrejser under varme himmelstrøg
Trænger du til ferie og oplevelser under varmere himmelstrøg? Hvorfor så ikke rejse med os til sydens sol?
I Sydeuropa kan du vælge rundrejser til rejsemål som Andalusien, der byder på kunst, kultur og smuk natur. Du kan også opleve kulturhistorie og det lune middelhavsklima på Amalfikysten eller smukke Sicilien.
Fælles for alle vores rundrejser er, at vi tager os god tid og anser hele rejsen som en del af oplevelsen. Derfor vælger vi de flotteste ruter, hvor vi indlægger adskillige stop og overnatninger undervejs på busrejsen.

Rundrejser med storslået natur

Drømmer du mere om store naturoplevelser end lune temperaturer? Så tag med Riis Rejser på rundrejse i Nordeuropa. Vi henholdsvis flyver eller kører i bus, når vi oplever rejsemål som Færøerne, Island eller flere af Norges hyggelige byer.
Dagene har hvert deres spændende program, og vores danske rejseleder sætter en ære i at give dig en oplevelse for livet - hvad end det er ved den bjergtagende øgruppe i Atlanterhavet, ved vulkanøens varmekilder eller på vores eventyrrejse til Nordkap i Norge.

Rundrejser i de engelsktalende lande
Store naturoplevelser får du også på rundrejse i engelsktalende lande som Skotland, England og Irland. Den grønne ø i Atlanterhavet emmer af historie og stolte traditioner. På rundrejsen med bus besøger vi både gamle herresæder og den barske natur med stejle klinter og græssende kvæg - selvfølgelig på en måde hvor alle kan være med.
Lige så imponerende omgivelser finder vi på vores rundrejser i Skotland, hvor vi oplever mytiske attraktioner som Loch Ness, Isle of Skye og Inverness. Ligeledes besøger vi selvfølgelig Glasgow, Edinburgh og mange andre byer.
Er du vild med engelske haver og slotte? Så husk også at læse om vores rundrejser i England.

Tag på rundrejse med Riis Rejser

Uanset hvor du ønsker, at turen skal gå til, vil vi hos Riis Rejser sørge for, at du får en formidabel tur. Alle vores rundrejser er ledsaget af en dansk rejseleder, så du kan føle dig tryg hele turen igennem.
Vores rejseledere er både ansvarsbevidste, imødekommende og er mere end klar på at give dig dit livs oplevelse. De vil sørge for, at der bliver taget godt hånd om dig og resten af de rejsende undervejs, så du kan slappe af og nyde turen.
Derudover er alle vores busser udstyret med erfarne chauffører, der vil sørge for at du kommer sikkert fra A til B. Har du de mindste bekymringer undervejs, skal du ikke være bange for at række ud til os - vi er til for at hjælpe.

Bestil din rundrejse hos Riis Rejser - vi glæder os til at byde dig velkommen om bord.

 

Ofte stillede spørsmål

Hvilke lande kan jeg komme på rundrejse til?

  • Riis Rejser tilbyder rundrejser med dansk rejseleder overalt i Europa. Fra Island og Skotland i Vest til De Baltiske Lande og Polen i Øst. Fra Nordkap i Nord til Andalusien og Korsika i syd. Og alt det i midten.

Hvilke typer rundrejser tilbyder Riis Rejser?

  • På en rundrejse med Riis Rejsers er der noget for enhver smag. Så om du er til høje bjerge, den smukkeste natur eller historiske steder, så finder du helt sikkert en rundrejse, der passer til dig.

Hvad er inkluderet i en rundrejse?

  • På Riis Rejsers rundrejser er langt det meste inkluderet i rejsens pris. Således er transport med bus eller fly til rejsemålet inkluderet. Ligesom hoteller, rejseleder, udflugter og halvpension oftest er med i rejsens pris.
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser