Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort

Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst

Fantastisk rundrejse til Shetland, Orkney og det Skotske Højland. Vi håber med denne rejse at flytte dine grænser for hvor enkel og smuk verden i grunden kan se ud. Landskabernes skønhed tager vejret fra de fleste, endeløse vidder får mange til at blive stumme for en stund og lyngens lilla farver, Tornbladets gule blomster og det rige fugle- og dyreliv er en fryd for øjet.
Historisk kommer vi flere tusind år tilbage i tiden, og alle steder støder vi på spor fra danske vikinger, der har været aldeles aktive i dette område.
Læs artikel om rejsen her.

Afrejsedatoer

29.07.2022 06.08.2022   9 dage 14.395,-Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

På denne rejse til Shetland, Orkney og det skotske højland håber vi at flytte dine grænser for hvor enkel og smuk verden i grunden kan se ud.  Menneskenes indbyrdes kampe, vores egne vikingers indtrængen, briterne og flere andre har formet de byer og det landskab, vi ser i dag. Landskabernes skønhed tager vejret fra de fleste, endeløse vidder får mange til at blive stumme for en stund og lyngens lilla farver, tornbladets gule blomster og det rige fugle- og dyreliv er en fryd for øjet.

Vi rejser i en del af verden, hvor der store dele af året er uvejsomt terræn. Sommeren er kort og vidunderlig og vinteren benhård og lang.

Historisk kommer vi flere tusind år tilbage i tiden, og alle steder støder vi på spor fra danske vikinger, der har været aldeles aktive i dette område.

Der er indlagt flere gåture på op til en times tid i rejsen. Der er tale om let vandring - så ikke meget op og ned, men går, det gør vi.

Udover vores egen rejseleder, er vi på både Shetland og Orkney samt i det skotske højland ledsaget af lokalguide, der kan alle de gode historier om folk og fæ.

Vi bor på hoteller af almindelig turistmæssig standard, fortrinsvis klassificeret med tre stjerner. Alle værelser har eget bad og toilet. På Shetland, Orkney og i det nordligste Skotland må du af alle steder ikke forvente for meget. Turismen er her endnu ny, og hotelkapaciteten er begrænset. Der er pænt og rent alle steder, og maden er god. Hotel og færge tilbyder os ikke enkeltkahytter på denne rejse.


Dagsprogram

1. dag: Danmark til Aberdeen
Vi flyver fra Danmark til Edinburgh og videre mod Aberdeen med bus for indkvartering og aftensmad. Tillader tiden et besøg ved Dundees nye vartegn designmuseet V&A, gør vi stop her.

2. dag: Dunnottar, Aberdeen. Natfærge til Shetland
Efter morgenmad på hotellet pakker vi bagagen i bussen og kører mod Stonehaven. Vi skal besøge det meget smukt beliggende Dunnottar Castle ved Stonehaven, og fra parkeringspladsen skal vi regne med omkring 1 times gåtur i alt.

Tilbage i Aberdeen bliver der lejlighed til at besøge det Maritime Museum med alt om byens fragt, fiskeri og olieindustri. Der bliver også lejlighed til at spadsere en tur i Det Gamle Aberdeen med skønne huse og smalle gader og stræder. Ved havnen besøger vi det gamle fiskerleje Footdee, hvor vi kan gå en flot tur langs byens havn.

Til aften går vi om bord på færgen mod Shetland og indkvarteres i vores kahytter, hvorefter vi spiser aftensmad i færgens restaurant.

3. dag: Ankomst Shetland. Udflugt i det sydlige hovedland
Det er lyse tider, så stå gerne op og nyd lidt af indsejlingen til Lerwick inden morgenmaden om bord. Vores lokale bus og guide står klar på kajen, og vi skal her den første dag på Shetland besøge den sydlige del af hovedlandet. Vi går en byrundtur i Lerwick, ser Shetlandsponyer og får, og vi går en tur ved den enestående strand ved St. Ninians Isle, hvor vigtige arkæologiske fund er gjort.

En smule længere mod syd er det meget sandsynligt, at vi får sæler at se, inden vi kommer til Jarlshof og Sumburgh Head med fyrtårnet helt mod syd, og vi tager begge steder i nærmere øjesyn. Det er også her ved fyrtårnets skrænter, vi kommer helt tæt på fuglelivet.

Om eftermiddagen kører vi igen mod nord og stopper op ved Hoswick for eftermiddagste og et besøg på det lokale besøgscenter.

Vi skal overnatte i nærheden af Brae, hvor vi sidst på eftermiddagen er fremme ved hotellet for indkvartering og aftensmad.

4. dag: Eshaness, naturskønne veje, Scalloway. Færge til Orkney
Efter morgenmaden pakker vi bagagen i bussen og begiver os mod det nordvestlige hovedland. Imponerede natur venter os på dagens udflugt til Eshaness, hvor vi går en tur på en times tid. Lang Magnusbugten, der menes at være dannet af et meteor nedslag, kommer vi ad flere naturskønne veje til Tingwall, det oprindelige tingsted for øernes høvdinge. En smule længere mod syd besøger vi Scalloway. Byen var vikingernes hovedby og fungerede som sådan helt til vor tid, hvor Lerwick overtog rollen. Folk fra Scalloway har ikke helt glemt den status og prøver på flere måder at hævde sig overfor Lerwick, og sport mellem Scalloway og Lerwick er altid mere intens end mellem de øvrige. Vi besøger det lokale museum, der kan fortælle spændende historie om byen og blandt andet Shetlandsbussen. Der er også lejlighed til at se Shetlands største borgruin i Scalloway. Turen går tilbage mod Lerwick og færgen til Orkney. Vi sejler sidst på eftermiddagen og er fremme ved Kirkwal på Orkney sidst på aftenen. Aftensmad om bord på færgen. I Kirkwall holder vores lokale Orkneybus klar til at køre os til hotellet i Kirkwall for indkvartering og overnatning de næste to nætter.

5. dag: Kirkwall, Mull Head og Det Italienske Kapel
Efter et solidt morgenmåltid mødes vi med vores lokale guide, og sammen går vi byrundtur i Kirkwall og ser blandt andet Magnus Katedralen. Vi kører mod den østlige del af hovedlandet og går en tur på en times tid ved Mull Head. Ved frokosttid er vi fremme ved Sheila Fleet’s værksted, hvor vi opdeles i skiftehold, så vi får lejlighed til både at besøge værkstedet og kirken, som er omdannet til Sheila Fleet showroom og café.

Videre går udflugten til Det Italienske Kapel, som vi besøger, samt Churchill’s berømte dæmninger.

Om eftermiddagen stopper vi op i den lille hyggelige by St. Margareths Hope for eftermiddagste, inden vi sidst på eftermiddagen er tilbage i Kirkwall.

6. dag: Skara Brae, Maeshove Cave, Yesnaby udsigtspunkt. Færge til Skotland
Vi starter dagen med en flot køretur over det nordvestlige hovedland med stop ved Brough of Birsay, inden vi kommer til Skara Brae, hvor en forhistorisk by er afdækket og kun synlig på meget nær hold. Vi besøger også det flotte palæ Skail House, hvor William Watt der udgravede Skara Brae i 1850 boede.

Over middag kommer vi til gravhøjen Maeshowe Cave, Højen menes bygget for 5000 år siden og er et enestående levn. Vores egne ”frygtelige” vikinger har skamferet kammeret med grafitti og skrevet beskeder som er aldeles morsomme. Her ved Maeshowe Cave bliver der også lejlighed til at se Ness of Brodgar og Standing Stones.

Ved Yesnabye udsigtspunkt får vi lejlighed til at gå en tur på knap en time, inden vi stikker af mod Stromness, hvorfra vi sidst på eftermiddagen sejler mod Scrabster i det høje skotske nord. Her holder vores bus klar til at køre os til hotellet i nærheden af Thurso, hvor vi spiser aftensmad og overnatter

7. dag: Det skotske højland fra Thurso til Ullapool
Det skotske højland står på dagens program. En spektakulær rejse ad naturskønne veje, der betager enhver. Storslåede vidder, isolerede småbyer og skønne sandstrande med azurblåt hav strømmer imod os dagen igennem. Vi spiser morgenmad på hotellet, pakker bussen, mødes med vores lokale guide og kører til Dunnet Head, der er Skotlands nordligste punkt. Turen til fyrtårnet er i sig selv en fin forsmag på naturoplevelserne, der venter os, og vi skal være noget uheldige for ikke at se sæler, der solbader på strand og klipper, og klippesiderne vrimler med ynglende fugle. Husk kikkerten. Herfra går turen langs kysten mod vest mod Durness og Smoo Cave. Vikingerne byggede både i denne naturligt beskyttede havn, og når man står i grotten og skuer ud over havet, er det ikke svært at forestille sig livet her for tusind år siden. Fra Durness mod Ullapool kommer vi gennem nogle af de ensomste og samtidig smukkeste egne i Skotland, og fordrivelsen af skotterne er tydelig overalt.

Vi stopper op for en gåtur i Knockan Craig naturpark, der fortæller os, hvordan kontinenterne gennem millioner af år har forskudt sig til det, vi i dag kender som Skotland. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Ullapool og indkvarteres på hotellet og spiser aftensmad

8. dag: Victorianske Strathpfeffer, Whiskeybesøg, Dundee
Vi er stadig højt mod nord, så stå gerne op i morgensolen og nyd havnen i Ullapool. Efter morgenmaden fortsætter vi rejsen mod Dundee. Vi krydser tværs over det Skotske Højland mod Strathpfeffer. Her fandt man i 1700-tallet svovlholdige kilder, og den daværende komtesse Victoria yndede at feriere her i 1800-tallet. Pumpehuset og spabadet er pragtfulde eksempler på den victorianske stil, der findes overalt i byen. Vi stopper op og nyder byen en stund, inden vi kører videre mod Muir of Ord og Glen Ord distillery, der byder velkommen med rundtur og prøvesmagning. I Inverness stiger vores lokale guide af bussen, og vi fortsætter langs Cairngorms Mountains til Dundee, hvor vi overnatter.

9. dag: Dundee - Edinburgh - Danmark
Et sidste skotsk morgenmåltid inden afrejse mod Edinburgh. Afhængig af flytiden til Danmark bliver der lejlighed til at nyde Edinburgh. Fra Edinburgh lufthavn til Danmark.

 

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Shetland
 • Jarlshof og Eshaness
 • Det italienske kapel
 • Skara Brae
 • Maeshove Cave
 • Det skotske højland
 • Lokale guider på Shetland, Orkney og i det skotske højland

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
13:40 København Edinburgh
Hjemrejse
14:10 Edinburgh Copenhagen
29.07.2022 - 30.07.2022
Copthorne Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Copthorne Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
30.07.2022 - 31.07.2022
Ferry crossing Aberdeen – Lerwick/Shetland, incl. cabins, GB
Vis mere Vis mindre
Hotel: Ferry crossing Aberdeen – Lerwick/Shetland, incl. cabins, GB
31.07.2022 - 01.08.2022
Sumburgh Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Sumburgh Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
01.08.2022 - 03.08.2022
The Stromness Hotel by PaymanClub
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Stromness Hotel by PaymanClub
Hotellets hjemmeside: Link
03.08.2022 - 04.08.2022
Muthu Royal Thurso Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Muthu Royal Thurso Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
04.08.2022 - 05.08.2022
Royal Hotel Ullapool
Vis mere Vis mindre
Hotel: Royal Hotel Ullapool
Hotellets hjemmeside: Link
05.08.2022 - 06.08.2022
The Salutation Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Salutation Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.07.2022
Ankomst: 06.08.2022
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.395,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse t/r, buskørsel, halvpension fra 1. dags aften til 9. dags morgen, hotelophold med bad og toilet, kahytsophold med bad og toilet, færgeoverfarter, udflugter eksklusive entréer, lokale guider på Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

 


Værelsestyper:

Dobbeltværelse og udvendig dobbeltkahyt.Forplejning ifølge program. 14.595 Kr.
Dobbeltværelse og indvendig dobbeltkahytForplejning ifølge program. 14.395 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.07.2022
Ankomst: 06.08.2022
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.395,-

Billeder - Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst

Tag med os på denne nyhed: Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.07.2022
Ankomst: 06.08.2022
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.395,-

Vis mindre
23.08.2022 31.08.2022   9 dage 14.395,-Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

På denne rejse til Shetland, Orkney og det skotske højland håber vi at flytte dine grænser for hvor enkel og smuk verden i grunden kan se ud.  Menneskenes indbyrdes kampe, vores egne vikingers indtrængen, briterne og flere andre har formet de byer og det landskab, vi ser i dag. Landskabernes skønhed tager vejret fra de fleste, endeløse vidder får mange til at blive stumme for en stund og lyngens lilla farver, tornbladets gule blomster og det rige fugle- og dyreliv er en fryd for øjet.

Vi rejser i en del af verden, hvor der store dele af året er uvejsomt terræn. Sommeren er kort og vidunderlig og vinteren benhård og lang.

Historisk kommer vi flere tusind år tilbage i tiden, og alle steder støder vi på spor fra danske vikinger, der har været aldeles aktive i dette område.

Der er indlagt flere gåture på op til en times tid i rejsen. Der er tale om let vandring - så ikke meget op og ned, men går, det gør vi.

Udover vores egen rejseleder, er vi på både Shetland og Orkney samt i det skotske højland ledsaget af lokalguide, der kan alle de gode historier om folk og fæ.

Vi bor på hoteller af almindelig turistmæssig standard, fortrinsvis klassificeret med tre stjerner. Alle værelser har eget bad og toilet. På Shetland, Orkney og i det nordligste Skotland må du af alle steder ikke forvente for meget. Turismen er her endnu ny, og hotelkapaciteten er begrænset. Der er pænt og rent alle steder, og maden er god. Hotel og færge tilbyder os ikke enkeltkahytter på denne rejse.


Dagsprogram

1. dag: Danmark til Aberdeen
Vi flyver fra Danmark til Edinburgh og videre mod Aberdeen med bus for indkvartering og aftensmad. Tillader tiden et besøg ved Dundees nye vartegn designmuseet V&A, gør vi stop her.

2. dag: Dunnottar, Aberdeen. Natfærge til Shetland
Efter morgenmad på hotellet pakker vi bagagen i bussen og kører mod Stonehaven. Vi skal besøge det meget smukt beliggende Dunnottar Castle ved Stonehaven, og fra parkeringspladsen skal vi regne med omkring 1 times gåtur i alt.

Tilbage i Aberdeen bliver der lejlighed til at besøge det Maritime Museum med alt om byens fragt, fiskeri og olieindustri. Der bliver også lejlighed til at spadsere en tur i Det Gamle Aberdeen med skønne huse og smalle gader og stræder. Ved havnen besøger vi det gamle fiskerleje Footdee, hvor vi kan gå en flot tur langs byens havn.

Til aften går vi om bord på færgen mod Shetland og indkvarteres i vores kahytter, hvorefter vi spiser aftensmad i færgens restaurant.

3. dag: Ankomst Shetland. Udflugt i det sydlige hovedland
Det er lyse tider, så stå gerne op og nyd lidt af indsejlingen til Lerwick inden morgenmaden om bord. Vores lokale bus og guide står klar på kajen, og vi skal her den første dag på Shetland besøge den sydlige del af hovedlandet. Vi går en byrundtur i Lerwick, ser Shetlandsponyer og får, og vi går en tur ved den enestående strand ved St. Ninians Isle, hvor vigtige arkæologiske fund er gjort.

En smule længere mod syd er det meget sandsynligt, at vi får sæler at se, inden vi kommer til Jarlshof og Sumburgh Head med fyrtårnet helt mod syd, og vi tager begge steder i nærmere øjesyn. Det er også her ved fyrtårnets skrænter, vi kommer helt tæt på fuglelivet.

Om eftermiddagen kører vi igen mod nord og stopper op ved Hoswick for eftermiddagste og et besøg på det lokale besøgscenter.

Vi skal overnatte i nærheden af Brae, hvor vi sidst på eftermiddagen er fremme ved hotellet for indkvartering og aftensmad.

4. dag: Eshaness, naturskønne veje, Scalloway. Færge til Orkney
Efter morgenmaden pakker vi bagagen i bussen og begiver os mod det nordvestlige hovedland. Imponerede natur venter os på dagens udflugt til Eshaness, hvor vi går en tur på en times tid. Lang Magnusbugten, der menes at være dannet af et meteor nedslag, kommer vi ad flere naturskønne veje til Tingwall, det oprindelige tingsted for øernes høvdinge. En smule længere mod syd besøger vi Scalloway. Byen var vikingernes hovedby og fungerede som sådan helt til vor tid, hvor Lerwick overtog rollen. Folk fra Scalloway har ikke helt glemt den status og prøver på flere måder at hævde sig overfor Lerwick, og sport mellem Scalloway og Lerwick er altid mere intens end mellem de øvrige. Vi besøger det lokale museum, der kan fortælle spændende historie om byen og blandt andet Shetlandsbussen. Der er også lejlighed til at se Shetlands største borgruin i Scalloway. Turen går tilbage mod Lerwick og færgen til Orkney. Vi sejler sidst på eftermiddagen og er fremme ved Kirkwal på Orkney sidst på aftenen. Aftensmad om bord på færgen. I Kirkwall holder vores lokale Orkneybus klar til at køre os til hotellet i Kirkwall for indkvartering og overnatning de næste to nætter.

5. dag: Kirkwall, Mull Head og Det Italienske Kapel
Efter et solidt morgenmåltid mødes vi med vores lokale guide, og sammen går vi byrundtur i Kirkwall og ser blandt andet Magnus Katedralen. Vi kører mod den østlige del af hovedlandet og går en tur på en times tid ved Mull Head. Ved frokosttid er vi fremme ved Sheila Fleet’s værksted, hvor vi opdeles i skiftehold, så vi får lejlighed til både at besøge værkstedet og kirken, som er omdannet til Sheila Fleet showroom og café.

Videre går udflugten til Det Italienske Kapel, som vi besøger, samt Churchill’s berømte dæmninger.

Om eftermiddagen stopper vi op i den lille hyggelige by St. Margareths Hope for eftermiddagste, inden vi sidst på eftermiddagen er tilbage i Kirkwall.

6. dag: Skara Brae, Maeshove Cave, Yesnaby udsigtspunkt. Færge til Skotland
Vi starter dagen med en flot køretur over det nordvestlige hovedland med stop ved Brough of Birsay, inden vi kommer til Skara Brae, hvor en forhistorisk by er afdækket og kun synlig på meget nær hold. Vi besøger også det flotte palæ Skail House, hvor William Watt der udgravede Skara Brae i 1850 boede.

Over middag kommer vi til gravhøjen Maeshowe Cave, Højen menes bygget for 5000 år siden og er et enestående levn. Vores egne ”frygtelige” vikinger har skamferet kammeret med grafitti og skrevet beskeder som er aldeles morsomme. Her ved Maeshowe Cave bliver der også lejlighed til at se Ness of Brodgar og Standing Stones.

Ved Yesnabye udsigtspunkt får vi lejlighed til at gå en tur på knap en time, inden vi stikker af mod Stromness, hvorfra vi sidst på eftermiddagen sejler mod Scrabster i det høje skotske nord. Her holder vores bus klar til at køre os til hotellet i nærheden af Thurso, hvor vi spiser aftensmad og overnatter

7. dag: Det skotske højland fra Thurso til Ullapool
Det skotske højland står på dagens program. En spektakulær rejse ad naturskønne veje, der betager enhver. Storslåede vidder, isolerede småbyer og skønne sandstrande med azurblåt hav strømmer imod os dagen igennem. Vi spiser morgenmad på hotellet, pakker bussen, mødes med vores lokale guide og kører til Dunnet Head, der er Skotlands nordligste punkt. Turen til fyrtårnet er i sig selv en fin forsmag på naturoplevelserne, der venter os, og vi skal være noget uheldige for ikke at se sæler, der solbader på strand og klipper, og klippesiderne vrimler med ynglende fugle. Husk kikkerten. Herfra går turen langs kysten mod vest mod Durness og Smoo Cave. Vikingerne byggede både i denne naturligt beskyttede havn, og når man står i grotten og skuer ud over havet, er det ikke svært at forestille sig livet her for tusind år siden. Fra Durness mod Ullapool kommer vi gennem nogle af de ensomste og samtidig smukkeste egne i Skotland, og fordrivelsen af skotterne er tydelig overalt.

Vi stopper op for en gåtur i Knockan Craig naturpark, der fortæller os, hvordan kontinenterne gennem millioner af år har forskudt sig til det, vi i dag kender som Skotland. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Ullapool og indkvarteres på hotellet og spiser aftensmad

8. dag: Victorianske Strathpfeffer, Whiskeybesøg, Dundee
Vi er stadig højt mod nord, så stå gerne op i morgensolen og nyd havnen i Ullapool. Efter morgenmaden fortsætter vi rejsen mod Dundee. Vi krydser tværs over det Skotske Højland mod Strathpfeffer. Her fandt man i 1700-tallet svovlholdige kilder, og den daværende komtesse Victoria yndede at feriere her i 1800-tallet. Pumpehuset og spabadet er pragtfulde eksempler på den victorianske stil, der findes overalt i byen. Vi stopper op og nyder byen en stund, inden vi kører videre mod Muir of Ord og Glen Ord distillery, der byder velkommen med rundtur og prøvesmagning. I Inverness stiger vores lokale guide af bussen, og vi fortsætter langs Cairngorms Mountains til Dundee, hvor vi overnatter.

9. dag: Dundee - Edinburgh - Danmark
Et sidste skotsk morgenmåltid inden afrejse mod Edinburgh. Afhængig af flytiden til Danmark bliver der lejlighed til at nyde Edinburgh. Fra Edinburgh lufthavn til Danmark.

 

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Shetland
 • Jarlshof og Eshaness
 • Det italienske kapel
 • Skara Brae
 • Maeshove Cave
 • Det skotske højland
 • Lokale guider på Shetland, Orkney og i det skotske højland

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
12:35 København Edinburgh
Hjemrejse
15:10 Edinburgh København
23.08.2022 - 24.08.2022
Copthorne Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Copthorne Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
24.08.2022 - 25.08.2022
Ferry crossing Aberdeen – Lerwick/Shetland, incl. cabins, GB
Vis mere Vis mindre
Hotel: Ferry crossing Aberdeen – Lerwick/Shetland, incl. cabins, GB
25.08.2022 - 26.08.2022
Sumburgh Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Sumburgh Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
26.08.2022 - 28.08.2022
Ayre Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Ayre Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
28.08.2022 - 29.08.2022
Muthu Royal Thurso Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Muthu Royal Thurso Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
29.08.2022 - 30.08.2022
Royal Hotel Ullapool
Vis mere Vis mindre
Hotel: Royal Hotel Ullapool
Hotellets hjemmeside: Link
30.08.2022 - 31.08.2022
The Salutation Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Salutation Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 23.08.2022
Ankomst: 31.08.2022
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.395,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse t/r, buskørsel, halvpension fra 1. dags aften til 9. dags morgen, hotelophold med bad og toilet, kahytsophold med bad og toilet, færgeoverfarter, udflugter eksklusive entréer, lokale guider på Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

 


Værelsestyper:

Dobbeltværelse og udvendig dobbeltkahyt.Forplejning ifølge program. 14.595 Kr.
Dobbeltværelse og indvendig dobbeltkahytForplejning ifølge program. 14.395 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 23.08.2022
Ankomst: 31.08.2022
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.395,-

Billeder - Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst

Tag med os på denne nyhed: Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 23.08.2022
Ankomst: 31.08.2022
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.395,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser