Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst

Fantastisk rundrejse til Shetland, Orkney og det Skotske Højland. Vi håber med denne rejse at flytte dine grænser for hvor enkel og smuk verden i grunden kan se ud. Landskabernes skønhed tager vejret fra de fleste, endeløse vidder får mange til at blive stumme for en stund og lyngens lilla farver, Tornbladets gule blomster og det rige fugle- og dyreliv er en fryd for øjet.
Historisk kommer vi flere tusind år tilbage i tiden, og alle steder støder vi på spor fra danske vikinger, der har været aldeles aktive i dette område.
Læs artikel om rejsen her.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Torsdag
Skyet
Skyet
6 °C
4 °C
0,0 mm.
2,7 m/s
nord
Fredag
Skyet
Skyet
9 °C
5 °C
0,9 mm.
1,3 m/s
sydøst
Lørdag
Skyet
Skyet
10 °C
6 °C
0,6 mm.
2,5 m/s
øst
Søndag
Regn
Regn
11 °C
6 °C
6,3 mm.
0,9 m/s
syd
Mandag
Regnbyger
Regnbyger
7 °C
1 °C
7,4 mm.
1,6 m/s
sydvest
Tirsdag
Regn
Regn
9 °C
6 °C
2,3 mm.
2,4 m/s
sydvest

Afrejsedatoer

02.06.2024 10.06.2024   9 dage 14.695,-Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

På denne rejse til Shetland, Orkney og det skotske højland håber vi at flytte dine grænser for, hvor enkel og smuk verden i grunden kan se ud.  Menneskenes indbyrdes kampe, vores egne vikingers indtrængen, briterne og flere andre har formet de byer og det landskab, vi ser i dag. Landskabernes skønhed tager vejret fra de fleste, endeløse vidder får mange til at blive stumme for en stund og lyngens lilla farver, tornbladets gule blomster og det rige fugle- og dyreliv er en fryd for øjet.
Vi rejser i en del af verden, hvor der store dele af året er uvejsomt terræn. Sommeren er kort og vidunderlig, og vinteren benhård og lang.
Historisk kommer vi flere tusind år tilbage i tiden, og alle steder støder vi på spor fra danske vikinger, der har været aldeles aktive i dette område.
Der er indlagt flere gåture på op til en times tid i rejsen. Der er tale om let vandring - så ikke meget op og ned, men går, det gør vi.
Udover vores egen rejseleder, er vi på både Shetland og Orkney samt i det skotske højland ledsaget af lokalguide, der kan alle de gode historier om folk og fæ.
Vi bor på hoteller af almindelig turistmæssig standard, fortrinsvis klassificeret med tre stjerner. Alle værelser har eget bad og toilet. På Shetland, Orkney og i det nordligste Skotland må du af alle steder ikke forvente for meget. Turismen er her endnu ny, og hotelkapaciteten er begrænset. Der er pænt og rent alle steder, og maden er god. Hotel og færge tilbyder os ikke enkeltkahytter på denne rejse.
NB! Vind og vejr på Shetland og Orkney kan skifte med kort varsel, og derfor er der sandsynlighed for at seværdigheder besøges i en anden rækkefølge end beskrevet i teksten.


Dagsprogram

1. dag: Danmark til Aberdeen
Afrejse med fly fra København til Edinburgh og videre mod Aberdeen med bus for indkvartering og aftensmad. Tillader tiden et besøg ved Dundees nye vartegn designmuseet V&A, gør vi stop her.

2. dag: Dunnottar, Aberdeen. Natfærge til Shetland
Efter morgenmad på hotellet pakker vi bagagen i bussen og kører mod Stonehaven. Vi skal besøge det meget smukt beliggende Dunnottar Castle ved Stonehaven, og fra parkeringspladsen skal vi regne med omkring 1 times gåtur i alt. Entré skal købes på forhånd.
Tilbage i Aberdeen bliver der lejlighed til at besøge det Maritime Museum med alt om byens fragt, fiskeri og olieindustri. Der bliver også lejlighed til at spadsere en tur i Det Gamle Aberdeen med skønne huse og smalle gader og stræder. Ved havnen besøger vi det gamle fiskerleje Footdee, hvor vi kan gå en flot tur langs byens havn.
Til aften går vi om bord på færgen mod Shetland og indkvarteres i vores kahytter, hvorefter vi spiser aftensmad i færgens restaurant.

3. dag: Ankomst Shetland. Udflugt i det sydlige hovedland
Det er lyse tider, så stå gerne op og nyd lidt af indsejlingen til Lerwick inden morgenmaden om bord. Vores lokale bus og guide står klar på kajen, og vi skal her den første dag på Shetland besøge den sydlige del af hovedlandet. Vi går en byrundtur i Lerwick, ser Shetlandsponyer og får, og vi går en tur ved den enestående strand ved St. Ninians Isle, hvor vigtige arkæologiske fund er gjort.
En smule længere mod syd er det meget sandsynligt, at vi får sæler at se, inden vi kommer til Jarlshof og Sumburgh Head med fyrtårnet helt mod syd, og vi tager begge steder i nærmere øjesyn. Det er også her ved fyrtårnets skrænter, vi kommer helt tæt på fuglelivet.
Om eftermiddagen kører vi igen mod nord og stopper op ved Hoswick for eftermiddagste og et besøg på det lokale besøgscenter.
Vi skal overnatte i nærheden af Brae, hvor vi sidst på eftermiddagen er fremme ved hotellet for indkvartering og aftensmad.

4. dag: Eshaness, naturskønne veje, Scalloway. Færge til Orkney
Efter morgenmaden pakker vi bagagen i bussen og begiver os mod det nordvestlige hovedland. Imponerede natur venter os på dagens udflugt til Eshaness, hvor vi går en tur på en times tid. Langs Magnusbugten, der menes at være dannet af et meteor nedslag, kommer vi ad flere naturskønne veje til Tingwall, det oprindelige tingsted for øernes høvdinge. En smule længere mod syd besøger vi Scalloway. Byen var vikingernes hovedby og fungerede som sådan helt til vor tid, hvor Lerwick overtog rollen. Folk fra Scalloway har ikke helt glemt den status og prøver på flere måder at hævde sig overfor Lerwick, og sport mellem Scalloway og Lerwick er altid mere intens end mellem de øvrige. Vi besøger det lokale museum, der kan fortælle spændende historie om byen og blandt andet Shetlandsbussen. Der er også lejlighed til at se Shetlands største borgruin i Scalloway. Turen går tilbage mod Lerwick og færgen til Orkney. Vi sejler sidst på eftermiddagen og er fremme ved Kirkwal på Orkney sidst på aftenen. Aftensmad om bord på færgen. I Kirkwall holder vores lokale Orkneybus klar til at køre os til hotellet i Kirkwall for indkvartering og overnatning de næste to nætter.

5. dag: Kirkwall, Mull Head og Det Italienske Kapel
Efter et solidt morgenmåltid mødes vi med vores lokale guide, og sammen går vi byrundtur i Kirkwall og ser blandt andet Magnus Katedralen. Vi kører mod den østlige del af hovedlandet og går en tur på en times tid ved Mull Head. Ved frokosttid er vi fremme ved Sheila Fleet’s værksted, hvor vi opdeles i skiftehold, så vi får lejlighed til både at besøge værkstedet og kirken, som er omdannet til Sheila Fleet showroom og café.
Videre går udflugten til Det Italienske Kapel, som vi besøger, samt Churchill’s berømte dæmninger.
Om eftermiddagen stopper vi op i den lille hyggelige by St. Margareths Hope for eftermiddagste, inden vi sidst på eftermiddagen er tilbage i Kirkwall.

6. dag: Skara Brae, Broch of Gurness, Ring of Brodgar og Yesnaby udsigtspunkt. Færge til Skotland
Vi starter dagen med en flot køretur over det nordvestlige hovedland med stop ved jernalderudgravningen Broch of Gurness, inden vi kommer til Skara Brae, hvor en forhistorisk by er afdækket og kun synlig på meget nært hold. Vi besøger også det flotte palæ Skail House, hvor William Watt, der udgravede Skara Brae i 1850, boede.
Over middag kommer vi til Ness of Brodgar og Standing Stones, begge steder er blandt Orkneys mest besøgte og mest fotograferede. På stedet forstår man hvorfor - de er magiske!
Hvis tiden er til det, går vi en tur ved Yesnabye udsigtspunkt, inden vi stikker af mod Stromness, hvorfra vi sidst på eftermiddagen sejler mod Scrabster i det høje skotske nord. Her holder vores bus klar til at køre os til hotellet i nærheden af Thurso, hvor vi spiser aftensmad og overnatter.

7. dag: Det skotske højland fra Thurso til Ullapool
Det skotske højland står på dagens program. En spektakulær rejse ad naturskønne veje, der betager enhver. Storslåede vidder, isolerede småbyer og skønne sandstrande med azurblåt hav strømmer imod os dagen igennem. Vi spiser morgenmad på hotellet, pakker bussen, mødes med vores lokale guide og kører  langs kysten mod vest mod Durness og Smoo Cave. Vikingerne byggede både i denne naturligt beskyttede havn, og når man står i grotten og skuer ud over havet, er det ikke svært at forestille sig livet her for tusind år siden. Fra Durness mod Ullapool kommer vi gennem nogle af de ensomste og samtidig smukkeste egne i Skotland, og fordrivelsen af skotterne er tydelig overalt.
Vi stopper op for en gåtur i Knockan Craig naturpark, der fortæller os, hvordan kontinenterne gennem millioner af år har forskudt sig til det, vi i dag kender som Skotland. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Ullapool og indkvarteres på hotellet og spiser aftensmad

8. dag: Victorianske Strathpfeffer, Whiskeybesøg, Dundee
Vi er stadig højt mod nord, så stå gerne op i morgensolen og nyd havnen i Ullapool. Efter morgenmaden fortsætter vi rejsen mod Dundee. Vi krydser tværs over det Skotske Højland mod Strathpfeffer. Her fandt man i 1700-tallet svovlholdige kilder, og den daværende komtesse Victoria yndede at feriere her i 1800-tallet. Pumpehuset og spabadet er pragtfulde eksempler på den victorianske stil, der findes overalt i byen. Vi stopper op og nyder byen en stund, inden vi kører videre mod Muir of Ord og Glen Ord distillery, der byder velkommen med rundtur og prøvesmagning. Entré skal købes på forhånd. I Inverness stiger vores lokale guide af bussen, og vi fortsætter langs Cairngorms Mountains til Dundee, hvor vi overnatter.

9. dag: Dundee - Edinburgh - Danmark
Et sidste skotsk morgenmåltid inden afrejse mod Edinburgh. Afhængig af flytiden til Danmark bliver der lejlighed til at nyde Edinburgh. Fra Edinburgh lufthavn retur til København med rutefly.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Shetland
 • Jarlshof og Eshaness
 • Det italienske kapel
 • Skara Brae
 • Det skotske højland
 • Lokale guider på Shetland, Orkney og i det skotske højland

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
13:40 København Edinburgh
13:40 København Edinburgh
Hjemrejse
15:10 Edinburgh Copenhagen
15:10 Edinburgh Copenhagen
02.06.2024 - 03.06.2024
The Station Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Station Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
03.06.2024 - 04.06.2024
Northlink Ferries
Vis mere Vis mindre
Hotel: Northlink Ferries
Hotellets hjemmeside: Link
04.06.2024 - 05.06.2024
Brae Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Brae Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
05.06.2024 - 07.06.2024
The Albert Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Albert Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
07.06.2024 - 08.06.2024
The Royal Thurso Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Royal Thurso Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
08.06.2024 - 09.06.2024
The Caledonian Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Caledonian Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
09.06.2024 - 10.06.2024
Best Western Woodlands Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Best Western Woodlands Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 02.06.2024
Ankomst: 10.06.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.695,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København – Edinburgh og retur, buskørsel, halvpension fra 1. dags aften til 9. dags morgen, hotelophold med bad og toilet, kahytsophold med bad og toilet, færgeoverfarter, udflugter eksklusive entréer, lokale guider på Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Dunnottar Castle: 119 kr.
Billetter til Jarlshof: 70 kr.
Billetter til Jarlshof 65+: 60 kr.
Glen Ord Whiskey Distillery: 119 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelse og udvendig dobbeltkahyt.Forplejning ifølge program. 14.795 Kr.
Dobbeltværelse og indvendig dobbeltkahytForplejning ifølge program. 14.695 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 02.06.2024
Ankomst: 10.06.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.695,-

Billeder - Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst

Tag med os på denne nyhed: Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 02.06.2024
Ankomst: 10.06.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.695,-

Vis mindre
14.07.2024 22.07.2024   9 dage 15.695,-Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

På denne rejse til Shetland, Orkney og det skotske højland håber vi at flytte dine grænser for, hvor enkel og smuk verden i grunden kan se ud.  Menneskenes indbyrdes kampe, vores egne vikingers indtrængen, briterne og flere andre har formet de byer og det landskab, vi ser i dag. Landskabernes skønhed tager vejret fra de fleste, endeløse vidder får mange til at blive stumme for en stund og lyngens lilla farver, tornbladets gule blomster og det rige fugle- og dyreliv er en fryd for øjet.
Vi rejser i en del af verden, hvor der store dele af året er uvejsomt terræn. Sommeren er kort og vidunderlig, og vinteren benhård og lang.
Historisk kommer vi flere tusind år tilbage i tiden, og alle steder støder vi på spor fra danske vikinger, der har været aldeles aktive i dette område.
Der er indlagt flere gåture på op til en times tid i rejsen. Der er tale om let vandring - så ikke meget op og ned, men går, det gør vi.
Udover vores egen rejseleder, er vi på både Shetland og Orkney samt i det skotske højland ledsaget af lokalguide, der kan alle de gode historier om folk og fæ.
Vi bor på hoteller af almindelig turistmæssig standard, fortrinsvis klassificeret med tre stjerner. Alle værelser har eget bad og toilet. På Shetland, Orkney og i det nordligste Skotland må du af alle steder ikke forvente for meget. Turismen er her endnu ny, og hotelkapaciteten er begrænset. Der er pænt og rent alle steder, og maden er god. Hotel og færge tilbyder os ikke enkeltkahytter på denne rejse.
NB! Vind og vejr på Shetland og Orkney kan skifte med kort varsel, og derfor er der sandsynlighed for at seværdigheder besøges i en anden rækkefølge end beskrevet i teksten.


Dagsprogram

1. dag: Danmark til Aberdeen
Afrejse med fly fra København til Edinburgh og videre mod Aberdeen med bus for indkvartering og aftensmad. Tillader tiden et besøg ved Dundees nye vartegn designmuseet V&A, gør vi stop her.

2. dag: Dunnottar, Aberdeen. Natfærge til Shetland
Efter morgenmad på hotellet pakker vi bagagen i bussen og kører mod Stonehaven. Vi skal besøge det meget smukt beliggende Dunnottar Castle ved Stonehaven, og fra parkeringspladsen skal vi regne med omkring 1 times gåtur i alt. Entré skal købes på forhånd.
Tilbage i Aberdeen bliver der lejlighed til at besøge det Maritime Museum med alt om byens fragt, fiskeri og olieindustri. Der bliver også lejlighed til at spadsere en tur i Det Gamle Aberdeen med skønne huse og smalle gader og stræder. Ved havnen besøger vi det gamle fiskerleje Footdee, hvor vi kan gå en flot tur langs byens havn.
Til aften går vi om bord på færgen mod Shetland og indkvarteres i vores kahytter, hvorefter vi spiser aftensmad i færgens restaurant.

3. dag: Ankomst Shetland. Udflugt i det sydlige hovedland
Det er lyse tider, så stå gerne op og nyd lidt af indsejlingen til Lerwick inden morgenmaden om bord. Vores lokale bus og guide står klar på kajen, og vi skal her den første dag på Shetland besøge den sydlige del af hovedlandet. Vi går en byrundtur i Lerwick, ser Shetlandsponyer og får, og vi går en tur ved den enestående strand ved St. Ninians Isle, hvor vigtige arkæologiske fund er gjort.
En smule længere mod syd er det meget sandsynligt, at vi får sæler at se, inden vi kommer til Jarlshof og Sumburgh Head med fyrtårnet helt mod syd, og vi tager begge steder i nærmere øjesyn. Det er også her ved fyrtårnets skrænter, vi kommer helt tæt på fuglelivet.
Om eftermiddagen kører vi igen mod nord og stopper op ved Hoswick for eftermiddagste og et besøg på det lokale besøgscenter.
Vi skal overnatte i nærheden af Brae, hvor vi sidst på eftermiddagen er fremme ved hotellet for indkvartering og aftensmad.

4. dag: Eshaness, naturskønne veje, Scalloway. Færge til Orkney
Efter morgenmaden pakker vi bagagen i bussen og begiver os mod det nordvestlige hovedland. Imponerede natur venter os på dagens udflugt til Eshaness, hvor vi går en tur på en times tid. Langs Magnusbugten, der menes at være dannet af et meteor nedslag, kommer vi ad flere naturskønne veje til Tingwall, det oprindelige tingsted for øernes høvdinge. En smule længere mod syd besøger vi Scalloway. Byen var vikingernes hovedby og fungerede som sådan helt til vor tid, hvor Lerwick overtog rollen. Folk fra Scalloway har ikke helt glemt den status og prøver på flere måder at hævde sig overfor Lerwick, og sport mellem Scalloway og Lerwick er altid mere intens end mellem de øvrige. Vi besøger det lokale museum, der kan fortælle spændende historie om byen og blandt andet Shetlandsbussen. Der er også lejlighed til at se Shetlands største borgruin i Scalloway. Turen går tilbage mod Lerwick og færgen til Orkney. Vi sejler sidst på eftermiddagen og er fremme ved Kirkwal på Orkney sidst på aftenen. Aftensmad om bord på færgen. I Kirkwall holder vores lokale Orkneybus klar til at køre os til hotellet i Kirkwall for indkvartering og overnatning de næste to nætter.

5. dag: Kirkwall, Mull Head og Det Italienske Kapel
Efter et solidt morgenmåltid mødes vi med vores lokale guide, og sammen går vi byrundtur i Kirkwall og ser blandt andet Magnus Katedralen. Vi kører mod den østlige del af hovedlandet og går en tur på en times tid ved Mull Head. Ved frokosttid er vi fremme ved Sheila Fleet’s værksted, hvor vi opdeles i skiftehold, så vi får lejlighed til både at besøge værkstedet og kirken, som er omdannet til Sheila Fleet showroom og café.
Videre går udflugten til Det Italienske Kapel, som vi besøger, samt Churchill’s berømte dæmninger.
Om eftermiddagen stopper vi op i den lille hyggelige by St. Margareths Hope for eftermiddagste, inden vi sidst på eftermiddagen er tilbage i Kirkwall.

6. dag: Skara Brae, Broch of Gurness, Ring of Brodgar og Yesnaby udsigtspunkt. Færge til Skotland
Vi starter dagen med en flot køretur over det nordvestlige hovedland med stop ved jernalderudgravningen Broch of Gurness, inden vi kommer til Skara Brae, hvor en forhistorisk by er afdækket og kun synlig på meget nært hold. Vi besøger også det flotte palæ Skail House, hvor William Watt, der udgravede Skara Brae i 1850, boede.
Over middag kommer vi til Ness of Brodgar og Standing Stones, begge steder er blandt Orkneys mest besøgte og mest fotograferede. På stedet forstår man hvorfor - de er magiske!
Hvis tiden er til det, går vi en tur ved Yesnabye udsigtspunkt, inden vi stikker af mod Stromness, hvorfra vi sidst på eftermiddagen sejler mod Scrabster i det høje skotske nord. Her holder vores bus klar til at køre os til hotellet i nærheden af Thurso, hvor vi spiser aftensmad og overnatter.

7. dag: Det skotske højland fra Thurso til Ullapool
Det skotske højland står på dagens program. En spektakulær rejse ad naturskønne veje, der betager enhver. Storslåede vidder, isolerede småbyer og skønne sandstrande med azurblåt hav strømmer imod os dagen igennem. Vi spiser morgenmad på hotellet, pakker bussen, mødes med vores lokale guide og kører  langs kysten mod vest mod Durness og Smoo Cave. Vikingerne byggede både i denne naturligt beskyttede havn, og når man står i grotten og skuer ud over havet, er det ikke svært at forestille sig livet her for tusind år siden. Fra Durness mod Ullapool kommer vi gennem nogle af de ensomste og samtidig smukkeste egne i Skotland, og fordrivelsen af skotterne er tydelig overalt.
Vi stopper op for en gåtur i Knockan Craig naturpark, der fortæller os, hvordan kontinenterne gennem millioner af år har forskudt sig til det, vi i dag kender som Skotland. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Ullapool og indkvarteres på hotellet og spiser aftensmad

8. dag: Victorianske Strathpfeffer, Whiskeybesøg, Dundee
Vi er stadig højt mod nord, så stå gerne op i morgensolen og nyd havnen i Ullapool. Efter morgenmaden fortsætter vi rejsen mod Dundee. Vi krydser tværs over det Skotske Højland mod Strathpfeffer. Her fandt man i 1700-tallet svovlholdige kilder, og den daværende komtesse Victoria yndede at feriere her i 1800-tallet. Pumpehuset og spabadet er pragtfulde eksempler på den victorianske stil, der findes overalt i byen. Vi stopper op og nyder byen en stund, inden vi kører videre mod Muir of Ord og Glen Ord distillery, der byder velkommen med rundtur og prøvesmagning. Entré skal købes på forhånd. I Inverness stiger vores lokale guide af bussen, og vi fortsætter langs Cairngorms Mountains til Dundee, hvor vi overnatter.

9. dag: Dundee - Edinburgh - Danmark
Et sidste skotsk morgenmåltid inden afrejse mod Edinburgh. Afhængig af flytiden til Danmark bliver der lejlighed til at nyde Edinburgh. Fra Edinburgh lufthavn retur til København med rutefly.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Shetland
 • Jarlshof og Eshaness
 • Det italienske kapel
 • Skara Brae
 • Det skotske højland
 • Lokale guider på Shetland, Orkney og i det skotske højland

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
13:40 København Edinburgh
Hjemrejse
15:10 Edinburgh Copenhagen
14.07.2024 - 15.07.2024
The Station Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Station Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
15.07.2024 - 16.07.2024
Northlink Ferries
Vis mere Vis mindre
Hotel: Northlink Ferries
Hotellets hjemmeside: Link
16.07.2024 - 17.07.2024
Brae Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Brae Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
17.07.2024 - 19.07.2024
The Albert Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Albert Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
19.07.2024 - 20.07.2024
The Royal Thurso Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Royal Thurso Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
20.07.2024 - 21.07.2024
The Caledonian Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Caledonian Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
21.07.2024 - 22.07.2024
Best Western Woodlands Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Best Western Woodlands Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 14.07.2024
Ankomst: 22.07.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 15.695,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København – Edinburgh og retur, buskørsel, halvpension fra 1. dags aften til 9. dags morgen, hotelophold med bad og toilet, kahytsophold med bad og toilet, færgeoverfarter, udflugter eksklusive entréer, lokale guider på Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Dunnottar Castle: 119 kr.
Billetter til Jarlshof: 70 kr.
Billetter til Jarlshof 65+: 60 kr.
Glen Ord Whiskey Distillery: 119 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelse og udvendig dobbeltkahyt.Forplejning ifølge program. 15.795 Kr.
Dobbeltværelse og indvendig dobbeltkahytForplejning ifølge program. 15.695 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 14.07.2024
Ankomst: 22.07.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 15.695,-

Billeder - Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst

Tag med os på denne nyhed: Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 14.07.2024
Ankomst: 22.07.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 15.695,-

Vis mindre
04.08.2024 12.08.2024   9 dage 15.195,-Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

På denne rejse til Shetland, Orkney og det skotske højland håber vi at flytte dine grænser for, hvor enkel og smuk verden i grunden kan se ud.  Menneskenes indbyrdes kampe, vores egne vikingers indtrængen, briterne og flere andre har formet de byer og det landskab, vi ser i dag. Landskabernes skønhed tager vejret fra de fleste, endeløse vidder får mange til at blive stumme for en stund og lyngens lilla farver, tornbladets gule blomster og det rige fugle- og dyreliv er en fryd for øjet.
Vi rejser i en del af verden, hvor der store dele af året er uvejsomt terræn. Sommeren er kort og vidunderlig, og vinteren benhård og lang.
Historisk kommer vi flere tusind år tilbage i tiden, og alle steder støder vi på spor fra danske vikinger, der har været aldeles aktive i dette område.
Der er indlagt flere gåture på op til en times tid i rejsen. Der er tale om let vandring - så ikke meget op og ned, men går, det gør vi.
Udover vores egen rejseleder, er vi på både Shetland og Orkney samt i det skotske højland ledsaget af lokalguide, der kan alle de gode historier om folk og fæ.
Vi bor på hoteller af almindelig turistmæssig standard, fortrinsvis klassificeret med tre stjerner. Alle værelser har eget bad og toilet. På Shetland, Orkney og i det nordligste Skotland må du af alle steder ikke forvente for meget. Turismen er her endnu ny, og hotelkapaciteten er begrænset. Der er pænt og rent alle steder, og maden er god. Hotel og færge tilbyder os ikke enkeltkahytter på denne rejse.
NB! Vind og vejr på Shetland og Orkney kan skifte med kort varsel, og derfor er der sandsynlighed for at seværdigheder besøges i en anden rækkefølge end beskrevet i teksten.


Dagsprogram

1. dag: Danmark til Aberdeen
Afrejse med fly fra København til Edinburgh og videre mod Aberdeen med bus for indkvartering og aftensmad. Tillader tiden et besøg ved Dundees nye vartegn designmuseet V&A, gør vi stop her.

2. dag: Dunnottar, Aberdeen. Natfærge til Shetland
Efter morgenmad på hotellet pakker vi bagagen i bussen og kører mod Stonehaven. Vi skal besøge det meget smukt beliggende Dunnottar Castle ved Stonehaven, og fra parkeringspladsen skal vi regne med omkring 1 times gåtur i alt. Entré skal købes på forhånd.
Tilbage i Aberdeen bliver der lejlighed til at besøge det Maritime Museum med alt om byens fragt, fiskeri og olieindustri. Der bliver også lejlighed til at spadsere en tur i Det Gamle Aberdeen med skønne huse og smalle gader og stræder. Ved havnen besøger vi det gamle fiskerleje Footdee, hvor vi kan gå en flot tur langs byens havn.
Til aften går vi om bord på færgen mod Shetland og indkvarteres i vores kahytter, hvorefter vi spiser aftensmad i færgens restaurant.

3. dag: Ankomst Shetland. Udflugt i det sydlige hovedland
Det er lyse tider, så stå gerne op og nyd lidt af indsejlingen til Lerwick inden morgenmaden om bord. Vores lokale bus og guide står klar på kajen, og vi skal her den første dag på Shetland besøge den sydlige del af hovedlandet. Vi går en byrundtur i Lerwick, ser Shetlandsponyer og får, og vi går en tur ved den enestående strand ved St. Ninians Isle, hvor vigtige arkæologiske fund er gjort.
En smule længere mod syd er det meget sandsynligt, at vi får sæler at se, inden vi kommer til Jarlshof og Sumburgh Head med fyrtårnet helt mod syd, og vi tager begge steder i nærmere øjesyn. Det er også her ved fyrtårnets skrænter, vi kommer helt tæt på fuglelivet.
Om eftermiddagen kører vi igen mod nord og stopper op ved Hoswick for eftermiddagste og et besøg på det lokale besøgscenter.
Vi skal overnatte i nærheden af Brae, hvor vi sidst på eftermiddagen er fremme ved hotellet for indkvartering og aftensmad.

4. dag: Eshaness, naturskønne veje, Scalloway. Færge til Orkney
Efter morgenmaden pakker vi bagagen i bussen og begiver os mod det nordvestlige hovedland. Imponerede natur venter os på dagens udflugt til Eshaness, hvor vi går en tur på en times tid. Langs Magnusbugten, der menes at være dannet af et meteor nedslag, kommer vi ad flere naturskønne veje til Tingwall, det oprindelige tingsted for øernes høvdinge. En smule længere mod syd besøger vi Scalloway. Byen var vikingernes hovedby og fungerede som sådan helt til vor tid, hvor Lerwick overtog rollen. Folk fra Scalloway har ikke helt glemt den status og prøver på flere måder at hævde sig overfor Lerwick, og sport mellem Scalloway og Lerwick er altid mere intens end mellem de øvrige. Vi besøger det lokale museum, der kan fortælle spændende historie om byen og blandt andet Shetlandsbussen. Der er også lejlighed til at se Shetlands største borgruin i Scalloway. Turen går tilbage mod Lerwick og færgen til Orkney. Vi sejler sidst på eftermiddagen og er fremme ved Kirkwal på Orkney sidst på aftenen. Aftensmad om bord på færgen. I Kirkwall holder vores lokale Orkneybus klar til at køre os til hotellet i Kirkwall for indkvartering og overnatning de næste to nætter.

5. dag: Kirkwall, Mull Head og Det Italienske Kapel
Efter et solidt morgenmåltid mødes vi med vores lokale guide, og sammen går vi byrundtur i Kirkwall og ser blandt andet Magnus Katedralen. Vi kører mod den østlige del af hovedlandet og går en tur på en times tid ved Mull Head. Ved frokosttid er vi fremme ved Sheila Fleet’s værksted, hvor vi opdeles i skiftehold, så vi får lejlighed til både at besøge værkstedet og kirken, som er omdannet til Sheila Fleet showroom og café.
Videre går udflugten til Det Italienske Kapel, som vi besøger, samt Churchill’s berømte dæmninger.
Om eftermiddagen stopper vi op i den lille hyggelige by St. Margareths Hope for eftermiddagste, inden vi sidst på eftermiddagen er tilbage i Kirkwall.

6. dag: Skara Brae, Broch of Gurness, Ring of Brodgar og Yesnaby udsigtspunkt. Færge til Skotland
Vi starter dagen med en flot køretur over det nordvestlige hovedland med stop ved jernalderudgravningen Broch of Gurness, inden vi kommer til Skara Brae, hvor en forhistorisk by er afdækket og kun synlig på meget nært hold. Vi besøger også det flotte palæ Skail House, hvor William Watt, der udgravede Skara Brae i 1850, boede.
Over middag kommer vi til Ness of Brodgar og Standing Stones, begge steder er blandt Orkneys mest besøgte og mest fotograferede. På stedet forstår man hvorfor - de er magiske!
Hvis tiden er til det, går vi en tur ved Yesnabye udsigtspunkt, inden vi stikker af mod Stromness, hvorfra vi sidst på eftermiddagen sejler mod Scrabster i det høje skotske nord. Her holder vores bus klar til at køre os til hotellet i nærheden af Thurso, hvor vi spiser aftensmad og overnatter.

7. dag: Det skotske højland fra Thurso til Ullapool
Det skotske højland står på dagens program. En spektakulær rejse ad naturskønne veje, der betager enhver. Storslåede vidder, isolerede småbyer og skønne sandstrande med azurblåt hav strømmer imod os dagen igennem. Vi spiser morgenmad på hotellet, pakker bussen, mødes med vores lokale guide og kører  langs kysten mod vest mod Durness og Smoo Cave. Vikingerne byggede både i denne naturligt beskyttede havn, og når man står i grotten og skuer ud over havet, er det ikke svært at forestille sig livet her for tusind år siden. Fra Durness mod Ullapool kommer vi gennem nogle af de ensomste og samtidig smukkeste egne i Skotland, og fordrivelsen af skotterne er tydelig overalt.
Vi stopper op for en gåtur i Knockan Craig naturpark, der fortæller os, hvordan kontinenterne gennem millioner af år har forskudt sig til det, vi i dag kender som Skotland. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Ullapool og indkvarteres på hotellet og spiser aftensmad

8. dag: Victorianske Strathpfeffer, Whiskeybesøg, Dundee
Vi er stadig højt mod nord, så stå gerne op i morgensolen og nyd havnen i Ullapool. Efter morgenmaden fortsætter vi rejsen mod Dundee. Vi krydser tværs over det Skotske Højland mod Strathpfeffer. Her fandt man i 1700-tallet svovlholdige kilder, og den daværende komtesse Victoria yndede at feriere her i 1800-tallet. Pumpehuset og spabadet er pragtfulde eksempler på den victorianske stil, der findes overalt i byen. Vi stopper op og nyder byen en stund, inden vi kører videre mod Muir of Ord og Glen Ord distillery, der byder velkommen med rundtur og prøvesmagning. Entré skal købes på forhånd. I Inverness stiger vores lokale guide af bussen, og vi fortsætter langs Cairngorms Mountains til Dundee, hvor vi overnatter.

9. dag: Dundee - Edinburgh - Danmark
Et sidste skotsk morgenmåltid inden afrejse mod Edinburgh. Afhængig af flytiden til Danmark bliver der lejlighed til at nyde Edinburgh. Fra Edinburgh lufthavn retur til København med rutefly.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Shetland
 • Jarlshof og Eshaness
 • Det italienske kapel
 • Skara Brae
 • Det skotske højland
 • Lokale guider på Shetland, Orkney og i det skotske højland

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
13:40 København Edinburgh
Hjemrejse
15:10 Edinburgh Copenhagen
04.08.2024 - 05.08.2024
The Station Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Station Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
05.08.2024 - 06.08.2024
Northlink Ferries
Vis mere Vis mindre
Hotel: Northlink Ferries
Hotellets hjemmeside: Link
06.08.2024 - 07.08.2024
Brae Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Brae Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
07.08.2024 - 09.08.2024
The Albert Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Albert Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
09.08.2024 - 10.08.2024
The Royal Thurso Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Royal Thurso Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
10.08.2024 - 11.08.2024
The Caledonian Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Caledonian Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
11.08.2024 - 12.08.2024
Best Western Woodlands Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Best Western Woodlands Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.08.2024
Ankomst: 12.08.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 15.195,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København – Edinburgh og retur, buskørsel, halvpension fra 1. dags aften til 9. dags morgen, hotelophold med bad og toilet, kahytsophold med bad og toilet, færgeoverfarter, udflugter eksklusive entréer, lokale guider på Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Dunnottar Castle: 119 kr.
Billetter til Jarlshof: 70 kr.
Billetter til Jarlshof 65+: 60 kr.
Glen Ord Whiskey Distillery: 119 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelse og udvendig dobbeltkahyt.Forplejning ifølge program. 15.295 Kr.
Dobbeltværelse og indvendig dobbeltkahytForplejning ifølge program. 15.195 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.08.2024
Ankomst: 12.08.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 15.195,-

Billeder - Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst

Tag med os på denne nyhed: Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.08.2024
Ankomst: 12.08.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 15.195,-

Vis mindre
01.09.2024 09.09.2024   9 dage 14.995,-Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

På denne rejse til Shetland, Orkney og det skotske højland håber vi at flytte dine grænser for, hvor enkel og smuk verden i grunden kan se ud.  Menneskenes indbyrdes kampe, vores egne vikingers indtrængen, briterne og flere andre har formet de byer og det landskab, vi ser i dag. Landskabernes skønhed tager vejret fra de fleste, endeløse vidder får mange til at blive stumme for en stund og lyngens lilla farver, tornbladets gule blomster og det rige fugle- og dyreliv er en fryd for øjet.
Vi rejser i en del af verden, hvor der store dele af året er uvejsomt terræn. Sommeren er kort og vidunderlig, og vinteren benhård og lang.
Historisk kommer vi flere tusind år tilbage i tiden, og alle steder støder vi på spor fra danske vikinger, der har været aldeles aktive i dette område.
Der er indlagt flere gåture på op til en times tid i rejsen. Der er tale om let vandring - så ikke meget op og ned, men går, det gør vi.
Udover vores egen rejseleder, er vi på både Shetland og Orkney samt i det skotske højland ledsaget af lokalguide, der kan alle de gode historier om folk og fæ.
Vi bor på hoteller af almindelig turistmæssig standard, fortrinsvis klassificeret med tre stjerner. Alle værelser har eget bad og toilet. På Shetland, Orkney og i det nordligste Skotland må du af alle steder ikke forvente for meget. Turismen er her endnu ny, og hotelkapaciteten er begrænset. Der er pænt og rent alle steder, og maden er god. Hotel og færge tilbyder os ikke enkeltkahytter på denne rejse.
NB! Vind og vejr på Shetland og Orkney kan skifte med kort varsel, og derfor er der sandsynlighed for at seværdigheder besøges i en anden rækkefølge end beskrevet i teksten.


Dagsprogram

1. dag: Danmark til Aberdeen
Afrejse med fly fra København til Edinburgh og videre mod Aberdeen med bus for indkvartering og aftensmad. Tillader tiden et besøg ved Dundees nye vartegn designmuseet V&A, gør vi stop her.

2. dag: Dunnottar, Aberdeen. Natfærge til Shetland
Efter morgenmad på hotellet pakker vi bagagen i bussen og kører mod Stonehaven. Vi skal besøge det meget smukt beliggende Dunnottar Castle ved Stonehaven, og fra parkeringspladsen skal vi regne med omkring 1 times gåtur i alt. Entré skal købes på forhånd.
Tilbage i Aberdeen bliver der lejlighed til at besøge det Maritime Museum med alt om byens fragt, fiskeri og olieindustri. Der bliver også lejlighed til at spadsere en tur i Det Gamle Aberdeen med skønne huse og smalle gader og stræder. Ved havnen besøger vi det gamle fiskerleje Footdee, hvor vi kan gå en flot tur langs byens havn.
Til aften går vi om bord på færgen mod Shetland og indkvarteres i vores kahytter, hvorefter vi spiser aftensmad i færgens restaurant.

3. dag: Ankomst Shetland. Udflugt i det sydlige hovedland
Det er lyse tider, så stå gerne op og nyd lidt af indsejlingen til Lerwick inden morgenmaden om bord. Vores lokale bus og guide står klar på kajen, og vi skal her den første dag på Shetland besøge den sydlige del af hovedlandet. Vi går en byrundtur i Lerwick, ser Shetlandsponyer og får, og vi går en tur ved den enestående strand ved St. Ninians Isle, hvor vigtige arkæologiske fund er gjort.
En smule længere mod syd er det meget sandsynligt, at vi får sæler at se, inden vi kommer til Jarlshof og Sumburgh Head med fyrtårnet helt mod syd, og vi tager begge steder i nærmere øjesyn. Det er også her ved fyrtårnets skrænter, vi kommer helt tæt på fuglelivet.
Om eftermiddagen kører vi igen mod nord og stopper op ved Hoswick for eftermiddagste og et besøg på det lokale besøgscenter.
Vi skal overnatte i nærheden af Brae, hvor vi sidst på eftermiddagen er fremme ved hotellet for indkvartering og aftensmad.

4. dag: Eshaness, naturskønne veje, Scalloway. Færge til Orkney
Efter morgenmaden pakker vi bagagen i bussen og begiver os mod det nordvestlige hovedland. Imponerede natur venter os på dagens udflugt til Eshaness, hvor vi går en tur på en times tid. Langs Magnusbugten, der menes at være dannet af et meteor nedslag, kommer vi ad flere naturskønne veje til Tingwall, det oprindelige tingsted for øernes høvdinge. En smule længere mod syd besøger vi Scalloway. Byen var vikingernes hovedby og fungerede som sådan helt til vor tid, hvor Lerwick overtog rollen. Folk fra Scalloway har ikke helt glemt den status og prøver på flere måder at hævde sig overfor Lerwick, og sport mellem Scalloway og Lerwick er altid mere intens end mellem de øvrige. Vi besøger det lokale museum, der kan fortælle spændende historie om byen og blandt andet Shetlandsbussen. Der er også lejlighed til at se Shetlands største borgruin i Scalloway. Turen går tilbage mod Lerwick og færgen til Orkney. Vi sejler sidst på eftermiddagen og er fremme ved Kirkwal på Orkney sidst på aftenen. Aftensmad om bord på færgen. I Kirkwall holder vores lokale Orkneybus klar til at køre os til hotellet i Kirkwall for indkvartering og overnatning de næste to nætter.

5. dag: Kirkwall, Mull Head og Det Italienske Kapel
Efter et solidt morgenmåltid mødes vi med vores lokale guide, og sammen går vi byrundtur i Kirkwall og ser blandt andet Magnus Katedralen. Vi kører mod den østlige del af hovedlandet og går en tur på en times tid ved Mull Head. Ved frokosttid er vi fremme ved Sheila Fleet’s værksted, hvor vi opdeles i skiftehold, så vi får lejlighed til både at besøge værkstedet og kirken, som er omdannet til Sheila Fleet showroom og café.
Videre går udflugten til Det Italienske Kapel, som vi besøger, samt Churchill’s berømte dæmninger.
Om eftermiddagen stopper vi op i den lille hyggelige by St. Margareths Hope for eftermiddagste, inden vi sidst på eftermiddagen er tilbage i Kirkwall.

6. dag: Skara Brae, Broch of Gurness, Ring of Brodgar og Yesnaby udsigtspunkt. Færge til Skotland
Vi starter dagen med en flot køretur over det nordvestlige hovedland med stop ved jernalderudgravningen Broch of Gurness, inden vi kommer til Skara Brae, hvor en forhistorisk by er afdækket og kun synlig på meget nært hold. Vi besøger også det flotte palæ Skail House, hvor William Watt, der udgravede Skara Brae i 1850, boede.
Over middag kommer vi til Ness of Brodgar og Standing Stones, begge steder er blandt Orkneys mest besøgte og mest fotograferede. På stedet forstår man hvorfor - de er magiske!
Hvis tiden er til det, går vi en tur ved Yesnabye udsigtspunkt, inden vi stikker af mod Stromness, hvorfra vi sidst på eftermiddagen sejler mod Scrabster i det høje skotske nord. Her holder vores bus klar til at køre os til hotellet i nærheden af Thurso, hvor vi spiser aftensmad og overnatter.

7. dag: Det skotske højland fra Thurso til Ullapool
Det skotske højland står på dagens program. En spektakulær rejse ad naturskønne veje, der betager enhver. Storslåede vidder, isolerede småbyer og skønne sandstrande med azurblåt hav strømmer imod os dagen igennem. Vi spiser morgenmad på hotellet, pakker bussen, mødes med vores lokale guide og kører  langs kysten mod vest mod Durness og Smoo Cave. Vikingerne byggede både i denne naturligt beskyttede havn, og når man står i grotten og skuer ud over havet, er det ikke svært at forestille sig livet her for tusind år siden. Fra Durness mod Ullapool kommer vi gennem nogle af de ensomste og samtidig smukkeste egne i Skotland, og fordrivelsen af skotterne er tydelig overalt.
Vi stopper op for en gåtur i Knockan Craig naturpark, der fortæller os, hvordan kontinenterne gennem millioner af år har forskudt sig til det, vi i dag kender som Skotland. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Ullapool og indkvarteres på hotellet og spiser aftensmad

8. dag: Victorianske Strathpfeffer, Whiskeybesøg, Dundee
Vi er stadig højt mod nord, så stå gerne op i morgensolen og nyd havnen i Ullapool. Efter morgenmaden fortsætter vi rejsen mod Dundee. Vi krydser tværs over det Skotske Højland mod Strathpfeffer. Her fandt man i 1700-tallet svovlholdige kilder, og den daværende komtesse Victoria yndede at feriere her i 1800-tallet. Pumpehuset og spabadet er pragtfulde eksempler på den victorianske stil, der findes overalt i byen. Vi stopper op og nyder byen en stund, inden vi kører videre mod Muir of Ord og Glen Ord distillery, der byder velkommen med rundtur og prøvesmagning. Entré skal købes på forhånd. I Inverness stiger vores lokale guide af bussen, og vi fortsætter langs Cairngorms Mountains til Dundee, hvor vi overnatter.

9. dag: Dundee - Edinburgh - Danmark
Et sidste skotsk morgenmåltid inden afrejse mod Edinburgh. Afhængig af flytiden til Danmark bliver der lejlighed til at nyde Edinburgh. Fra Edinburgh lufthavn retur til København med rutefly.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Shetland
 • Jarlshof og Eshaness
 • Det italienske kapel
 • Skara Brae
 • Det skotske højland
 • Lokale guider på Shetland, Orkney og i det skotske højland

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
13:40 København Edinburgh
Hjemrejse
15:10 Edinburgh Copenhagen
01.09.2024 - 02.09.2024
The Station Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Station Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
02.09.2024 - 03.09.2024
Northlink Ferries
Vis mere Vis mindre
Hotel: Northlink Ferries
Hotellets hjemmeside: Link
03.09.2024 - 04.09.2024
Brae Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Brae Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
04.09.2024 - 06.09.2024
The Albert Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Albert Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
06.09.2024 - 07.09.2024
The Royal Thurso Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Royal Thurso Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
07.09.2024 - 08.09.2024
The Caledonian Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Caledonian Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
08.09.2024 - 09.09.2024
Best Western Woodlands Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Best Western Woodlands Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 01.09.2024
Ankomst: 09.09.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.995,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København – Edinburgh og retur, buskørsel, halvpension fra 1. dags aften til 9. dags morgen, hotelophold med bad og toilet, kahytsophold med bad og toilet, færgeoverfarter, udflugter eksklusive entréer, lokale guider på Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Dunnottar Castle: 119 kr.
Billetter til Jarlshof: 70 kr.
Billetter til Jarlshof 65+: 60 kr.
Glen Ord Whiskey Distillery: 119 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelse og udvendig dobbeltkahyt.Forplejning ifølge program. 15.095 Kr.
Dobbeltværelse og indvendig dobbeltkahytForplejning ifølge program. 14.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 01.09.2024
Ankomst: 09.09.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.995,-

Billeder - Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst

Tag med os på denne nyhed: Shetland, Orkney og Skotlands Nordvestkyst
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 01.09.2024
Ankomst: 09.09.2024
Dage: 9 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 14.995,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser