Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Grækenland

Trænger du til varme, lækker mad og hvide sandstrande? Så besøg dejlige Grækenland med Riis Rejser på en grupperejse. Grækenland er en af vores mest populære rejsedestinationer, og det er ikke helt uden grund. Det er nemlig et mekka for dig, der elsker historie, god mad og muligheden for at tage en slapper. Og så er grækere kendt for at være yderst venlige, varme og imødekommende overfor besøgende. Så skal Grækenland tjekkes af din liste, bør du tage afsted med Riis Rejser.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Grækenland: Oplev Athen, Apollons Tempel, Olympia og mere

Grækenland er et land fyldt med storslåede monumenter og ældgammel historie. Med Riis Rejser kan du blandt andet opleve hovedstaden Athen, som byder på en skattekiste af oplevelser. Træd ind i en verden af antikke vidundere, som det majestætiske Parthenon, der troner over byen fra Akropolis. Du kan også vandre gennem de livlige pladser og snævre gader i Plaka, Athens charmerende gamle bydel. Nyd en kop stærk græsk kaffe på en af de mange caféer, mens du lader dig betage af den enestående kombination af fortid og nutid, som Athen byder på.

Du kan også opleve Apollons Tempel i Delfi, Olympia og meget mere med Riis Rejser. Apollons Tempel vil helt sikkert tage pusten fra dig med sin majestætiske skønhed. Og Olympia, stedet hvor de antikke olympiske lege fandt sted, er også et must-see. Men det stopper ikke her – Grækenland har så meget mere at byde på, som eksempelvis et væld af spiselige delikatesser.

Nyd den enestående græske mad

Listen over delikatesser, der kan tilskrives det græske køkken, er lang. Er du i Grækenland, bør du uden tvivl prøve autentisk tzatziki, moussaka, souvlaki, stifado, retsina og ikke mindst græsk salat. På trods af at flere af disse retter allerede har fundet vej til Danmark, så er det ganske særligt at smage dem i autentiske omgivelser og lavet af indfødte grækere.

Kunne det friste med en langtidsrejse til Grækenland?

Hos Riis Rejser forstår vi lysten til at trække stikket fra hverdagen i en længere periode, og derfor tilbyder vi skønne langtidsferier til Grækenland og andre destinationer i Europa. På en 25-dages ferie til Grækenland får du rig mulighed for at dykke ned i den græske kultur, besøge alle de historiske seværdigheder og få snakket med de lokale. På en langtidsrejse skal vi ikke blot besøge en enkelt by men hele 10 græske byer og mange dejlige hoteller.

En langtidsrejse er for dig, der ønsker at have god nok tid og ikke stiller sig til tåls med et par få oplevelser. Det er for dig, der ønsker at opleve diversiteten i landet og blive klog på, hvordan landets dele ligner og adskiller sig fra hinanden.

Book din rejse til Grækenland

På en langtidsrejse vil du desuden også få masser af nye bekendtskaber, måske endda venskaber, som har den samme rejseglæde som dig. Lyder det fristende? Så book din rejse til Grækenland med Riis Rejser med det samme. Hvis du har spørgsmål til vores rejser til Grækenland, priser eller booking, så tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser