Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Norge

Norge er en fantastisk rejsedestination, der byder på søde mennesker, en afslappende atmosfære, samt en storslået natur som kan sammenlignes med Alaska. Med Riis Rejser kan du opleve de smukkeste og mest rå dele af Norge på en unik grupperejse. Og det bedste af det hele er, at du kan tage afsted sammen med dine nærmeste, eller du kan tage afsted alene og danne nye og langvarige relationer til andre rejselystne. Se vores forskellige rejser til Norge her på siden.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Oplev nogle af verdens flotteste landskaber i Norge

Vidste du, at Norge har færre indbyggere end Danmark på trods af, at landet er otte gange større end vores? Det skyldes den store mængde rå natur, som ikke kan beboes. Norge er virkelig et paradis for naturelskere. Forestil dig at stå på toppen af et majestætisk bjerg med udsigt over endeløse skove og glitrende floder, der snor sig gennem landskabet. Bjergets hvide toppe står i stærk kontrast til de grønne skove og de stærke floder. Det er et syn, der tager vejret fra dig. Norges dramatiske landskaber med et rigt dyreliv er ikke bare smukke, de er spektakulære. Tag med os til Norge, og lad os sammen opleve nogle verdens flotteste landskaber.

Unik rejse til Norges Nordkap og Lofoten

Nordkap og Lofoten er to perler i det nordlige Norge. Nordkap, som er Europas nordligste punkt, byder på enestående udsigter, hvor det føles som om, man står på kanten af verden. Lofoten, derimod, er kendt for sin fortryllende skønhed med stejle fjelde, dybe fjorde og idylliske fiskerlandsbyer. Begge steder er et sandt paradis for naturelskere.

Hvis du drømmer om at se det magiske nordlys, så er Nordnorge en af de bedste steder at gøre det. I de mørkeste måneder – mellem september og marts – er der størst chance for at se nordlyset i Nordkap og Lofoten. Med en rejse til det nordlige Norge får du en solid og ikke-stressende oplevelse, som du sent vil glemme. Du vil blive mindet om, hvor fantastisk den skandinaviske natur er, og du få stærke kulturelle oplevelser med indblik i nogle helt unikke lokalsamfund.

Tag på en julerejse til Oslo

Når vi taler om jul og rejser, så tænker du måske primært på julemarkeder i Tyskland. Men hvis du trænger til at prøve noget nyt, så byder lande som Tjekkiet, Polen og Norge også på stemningsfyldte julemarkeder – med lækkerier til ganen og muligheden for at købe gaver med hjem. Med en juletur til Oslo kan du få en lille smagsprøve på den norske juls traditioner, og du kan desuden stå på skøjter, tage en tur i pariserhjulet eller bare gå rundt og nyde synet af de smukt pyntede gader i centrum. Hvis du har tid og ikke før har været i Oslo, så snyd ikke dig selv for et besøg ved kongeslottet.

Grupperejse med erfarne rejseledere

Når du rejser med Riis Rejser, er du i trygge hænder med en dansk rejseleder. Vores dygtige rejseledere er nøje uddannede til at give dig den bedste oplevelse. De kender destinationerne som deres egen bukselomme og deler med glæde ud af deres viden. Vores rejseledere er også gode til at skabe et fællesskab blandt rejsedeltagerne, hvilket bidrager til en endnu bedre rejseoplevelse. Husk, at vores rejseledere altid er der for dig, så tøv ikke med at stille spørgsmål eller bede om hjælp undervejs, hvis du har brug for det.

Book din rejse til Norge med Riis Rejser

Er Norge lige noget for dig, så book din rejse til Norge med Riis Rejser allerede i dag. Hvis du har spørgsmål til vores konkrete rejser, priser, booking eller noget fjerde, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tager med glæde imod store og små henvendelser. Er du nysgerrig på flere spændende destinationer hos Riis Rejser, så tag også et kig på vores rejsekatalog.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser