Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Belgien

Belgien er et land, der byder på et væld af oplevelser. Fra de kulinariske højdepunkter i de udsøgte chokolader og velsmagende belgiske øl til et rigt kulturliv med historiske byer, som Bruxelles og Antwerpen. Landets natur lokker med smukke, grønne landskaber og floder, der indbyder til afslappende flodkrydstogter. Med Riis Rejser får du det hele serveret på et sølvfad. Læs mere om vores rejser til Belgien her på siden.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Udforsk Belgien og Holland på et flodkrydstogt

Hvis du ønsker at prøve en helt unik rejseform, så kan du med fordel tage på et flodkrydstogt med Riis Rejser. Et flodkrydstogt giver dig mulighed for at nyde smukke floder samt landskaber fra et andet perspektiv, alt imens du kan slappe af på dækket med en god bog og læskende drik. Flodkrydstogtet tager dig fra Lelystad gennem Rotterdam og til Antwerpen, hvor du og dine medrejsende har en hel dag med skønne oplevelser. Herefter går turen videre til Keukenhof i Holland, hvor du kan opleve verdens største blomsterpark med alt fra tulipaner og hyacinter til liljer. Ombord på vores skib venter der dig skønne kahytter, lækre buffeter og en stor solterrasse.

Antwerpen: Oplev Belgiens hippe kunstby

Antwerpen er en fortryllende belgisk by, der er kendt for sin imponerende arkitektur og rige kunsthistorie. Byen er hjemsted for det majestætiske Rubenshus, hvor den berømte kunstner Peter Paul Rubens engang boede og arbejdede. Antwerpens storslåede katedral, Onze-Lieve-Vrouwe-kathedral, er et andet must-see, der pryder byens skyline med sin gotiske pragt. Byens diamantdistrikt og den trendy bydel Zuid, med dens moderne kunstgallerier og hippe barer, tilføjer yderligere til Antwerpens unikke charme.

Belgien: Hjemsted for EU og gode smagsoplevelser

Belgien byder på mangfoldige oplevelser for enhver rejsende. Selvom Belgien er kendt og elsket for sin rige historie og arkitektur, så er landet også hjemsted for en unik madkultur. Med de verdensberømte belgiske vafler, lækre chokolader og de udsøgte øl er Belgien et sandt paradis for madelskere og ølentusiaster. Belgierne er kendt for deres gæstfrihed og venlighed, og de byder som regel besøgende velkommen med åbne arme.

Landet er også rigt på traditioner, der spænder fra farverige karnevaler til folklore-festivaler. Derudover er Belgien kendt for sin tegneseriekultur, hvor figurer som Tintin og Smølferne har deres oprindelse. Belgien er en helt særlig fusion af fransk og flamsk kultur, og det ses i både deres madtraditioner, festivaler, arkitektur og sprog. Belgien er altså et ideelt rejsemål for enhver rejsende, der ønsker unikke oplevelser.

Du kender måske Belgien bedst for hovedstaden Bruxelles. Her ligger EU-kvarteret, der huser de forskellige EU-institutioner, som eksempelvis Rådet, Kommissionen og Parlamentet. Og takket være EU’s hovedinstitutioner er Bruxelles en by med mange internationale bosatte.

Book din rejse til Belgien med Riis Rejser

Lyder Belgien og et flodkrydstogt som noget for dig? Så book din 6-dages rejse hos Riis Rejser med det samme. Hvis du har spørgsmål til vores rejse, booking, pris eller andet, så er du også velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser