Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Rejseledere og Chauffører

Rejseledere
- med glæde, med lyst og med ægte engagement

Vi arbejder konstant på at engagere rejseledere, som vores gæster har lyst til at være sammen med og lyst til at lytte til. Vores gæster skal opleve rejseledere, som glæder sig til opgaven, og som glæder sig over at være sammen med andre mennesker, og som glæder sig til gøre Riis Rejsers gæster tilfredse ved at servicere og gavmildt dele ud af den viden, han eller hun har tilegnet sig om det pågældende rejsemål.
Vi uddanner selv vores rejseledere på eget rejselederkursus og med efterfølgende aspirantrejse. På den måde er vores rejseledere i stand til at servicere vores gæster på et godt niveau. Både hvad angår information og omsorg. Mange af vore rejseledere har en speciel forkærlighed for et bestemt rejsemål, men fælles for alle er, at de kan lide at lede rejsen, bidrage med god information samt yde den vigtige omsorg for alle rejsende.

  • Rejselederen skal lede rejsen i henhold til rejseplanen.
  • Rejselederen skal give information af såvel praktisk som turistmæssig karakter minimum svarende til informationsniveauet i klassiske rejsehåndbøger. Ofte formår vores rejseledere at informere langt ud over dette i øvrigt gode niveau. Husk med det samme at sige til din rejseleder, hvis du savner mere information om steder og seværdigheder.
  • Rejselederen skal hjælpe dig og formidle kontakt til f.eks. lægehjælp m.m. Husk dog, at rejselederen skal være der for gruppen mest muligt.
  • Rejselederen skal også bidrage til det gode fællesskab, der oftest opstår på rejserne.


Lokale guider på udvalgte steder
På flere og flere af vores rejser suppleres vi i byer, på steder og ved seværdigheder af lokale guider, som besidder mere detaljeret viden om det pågældende sted eller den pågældende seværdighed. Se mere under den enkelte rejse.


Ordentlige, erfarne og smilende chauffører
– det er også en stor del af Riis Rejser

Vi stræber altid efter at engagere ansvarsbevidste, dygtige og præsentable chauffører. Det er chaufføren, der ved, hvordan bussen fungerer, og det er altid chaufføren, der har ansvaret for, at alle forhold omkring bussens sikkerhed, rengøring og vedligeholdelse er i orden.
Vi stiller derfor følgende krav:

  • Chaufføren skal føre bussen forsvarligt, sikkert og efter gældende regler
  • Chaufføren skal holde bussen ren og præsentabel indvendigt og udvendigt, herunder især vinduesvask af for- og sideruder til glæde for vores gæster. Husk altid at sige til chaufføren, hvis du savner oplysninger om bussen eller har kommentarer til renholdelse o. lign.
  • Chaufføren skal assistere ved bagagehåndtering ind og ud af bagagerummet
  • Chaufføren skal have gode menneskekundskaber og i samarbejde med rejselederen sørge for, at gæsterne føler sig godt tilpas.


På enkelte rejser, f. eks i Danmark og på weekendrejser i Nordtyskland fungerer chaufføren også som rejseleder, ofte suppleret af lokal guide. Af hensyn til regler om køre- og hviletid kan chaufføren på enkelte dage erstattes af lokale chauffører.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser