Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Blomsterrejser til Holland

Oplev tulipaner i Holland. Tag på tur i skønne, grønne omgivelser, og oplev de mange tusinde tulipaner i Holland. Med tulipaner, løg og dusinvis af andre blomsterarter, har Holland i århundreder været målet for blomsterrejser. Her har blomsterinteresserede fra alverdens lande set endeløse rækker af smukke tulipaner og rigtig mange andre fantastiske forårsblomster pryde i vinduer, i drivhuse og ikke mindst på markerne. Begejstret hører vi vores gæster fortælle om disse synsindtryk, der sætter sig på nethinden som et evigt farverigt og dejligt minde. Her på siden ser du Riis Rejsers bud på, hvordan du kan komme til at opleve massevis af farvestrålende tulipaner i Holland.

Se Anne-Vibeke Rejsers flotte tv-program fra blomsterrejserne her.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Smukke, farvefyldte rejser til Holland

Hos Riis Rejser sætter vi pris på æstetiske omgivelser, når vi er på tur. Her er rejser til Holland et fantastisk bud på, hvordan du kan møde et farvefyldt syn udover det sædvanlige. Vi kan især anbefale dig at rejse i foråret, hvis du vil opleve de mange beundringsværdige tulipaner i Holland.
Udover at opleve tulipaner i Holland, kan du også opleve følgende seværdigheder, når du rejser til Holland:

●    Flodkrydstogt i den hyggelige storby Amsterdam
●    Wellness og shopping i den sydhollandske by Valkenburg
●    Den altid imponerende blomsterparade i Keukenhof

En rejse til Holland byder altså på meget mere end tulipaner og hyacinter. En ting er dog helt sikkert - du vil blive blæst bagover af landets sprudlende, blomstrende forår.

Tag på ferie med Riis Rejser

Uanset om du planlægger at skulle se tulipaner i Holland til foråret, besøge julemarkeder i Nordtyskland til vinter eller noget helt tredje, er du i trygge hænder hos Riis Rejser.
Du vil altid være ledsaget af en ansvarsbevidst rejseleder, som vil gøre alt for at give dig en god rejseoplevelse. Vores rejseledere vil sørge for at holde styr på rejseplanen, så du kan slappe af og nyde turen uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske.
Hertil vil alle ture ligeledes være ledsaget af erfarne chauffører, der vil bringe dig trygt frem til de mange destinationer, du skal besøge, når du booker ture hos Riis Rejser. Vi giver dig altså de bedste forudsætninger for en god rejse.

Bestil din rejse i dag, og glæd dig til at opleve tulipaner i Holland
Alle mennesker bør opleve de smukke tulipaner i Holland mindst én gang i deres liv, så hvorfor ikke bestille din rejse allerede i dag? Vi lover dig, at du vender hjem med en enestående oplevelse, du sent vil glemme.

Riis Rejser - Forårsrejse til det smukke blomstrende Holland

 

Ofte stillede spørsmål

Hvornår er det bedst at tage en blomsterrejse til Holland?

  • I foråret bør du tage med til Holland og opleve de mange blomstrende parker og marker. Fra sidst i marts til midt i maj kan du komme med Riis Rejser til Holland og opleve den enorme og flotte blomsterpark Keukenhof.

Hvornår blomstrer tulipanerne i Holland?

  • Ligesom herhjemme blomstrer Hollands kendte tulipaner i foråret. På grund af Golfstrømmen kommer foråret dog lidt tidligere til Holland end i Danmark og dermed blomstrer tulipanerne også lidt tidligere.

Hvor kan jeg se blomster i Holland?

  • Man kan opleve Hollands blomsterflor overalt i Holland, men den store blomsterpark ved godset Keukenhof er en særlig og helt speciel oplevelse, man ikke bør snyde sig selv for, når man er i Holland i foråret.
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser