Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Irland

Republikken Irland er et land rigt på kultur, historie og naturlig skønhed. Uanset om du er en historieentusiast, naturelsker eller bare ønsker at slappe af og nyde det gode liv, har Irland noget for dig. Tag med Riis Rejser på en oplevelsesrig rejse sammen med andre rejseglade mennesker, og få de bedste minder med hjem i bagagen. Læs mere om dette populære rejsemål her på siden.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Nyd magiske Irland i 8 eller 12 dage

Oplev magien ved en rejse til Irland, Atlanterhavets grønne ø, der byder på en skattekiste kultur, naturoplevelser, charmerende byer og historiske bygninger. Riis Rejser inviterer dig til at dykke ned i Irlands rige historie i 8 eller 12 dage, fra dens storhedstider til de udfordringer, irerne har stået over for i århundreder. Vi besøger storslåede herresæder, hver med sin egen unikke fortælling.

Du får også mulighed for at stå ved de imponerende Cliffs of Moher i det vestlige Irland, hvor du kan få fornemmelsen af det uendelige Atlanterhav. Nyd en pint på en hyggelig pub i Temple Bar, mens du lytter til den livlige irske folkemusik. Ved Clonmacnoise kan du dykke ned i irske fortællinger om fattigdom, emigration, forsvar og religion. En rejse til Irland vil du bestemt ikke fortryde.

Udforsk den unikke hovedstad Dublin

På en rejse til Irland er det selvfølgelig en nødvendighed også at besøge hovedstaden Dublin. Dublin ligger i det østlige Irland og har en befolkning på over en halv million. I Dublin er der masser af gode oplevelser i vente, som eksempelvis det imponerende Trinity College, hjemsted for det enorme bibliotek, der huser Book of Kells - en sand skat for enhver historie- og bogelsker. Nationalmuseet er et andet højdepunkt, hvor du kan blive klogere på Irlands spændende historie helt tilbage til vikingetiden. Her vil du blandt andet kunne læse om de danske og norske bosættelser i Dublin i det 9. århundrede. Og glem ikke at besøge St. Patrick’s Cathedral, den største kirke i Irland, der oser af historie og spiritualitet.

Dublin er også et sted for afslapning og nydelse. Brug tid på at slentre gennem byens gader, mærke den irske atmosfære og nyde en pint på en af de mange hyggelige pubber. For de øl-elskende er et besøg på Guinness-bryggeriet oplagt. Dette bryggeri er for irerne, hvad Carlsberg er for danskere. Det er en chance for at blive en rigtig Guinness-kender og smage på det berømte sorte øl.

Har du spørgsmål til vores rejser til Irland?

På rejsen vil I være ledsaget af en dansk rejseleder, som har stor kendskab til Irland og vil guide jer så godt som muligt. I vil altså være i trygge hænder fra start til slut. Vi har desuden skønne rejser til Skotland og England, hvis du bare ikke kan få nok af Storbritannien.

Lyder Irland som et sted for dig? Så book en uforglemmelig rejse med det samme. Vi står også til rådighed, hvis du har spørgsmål til vores rejser til Irland, booking, priser eller andet. Så tøv ikke med at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser