Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

England

Trænger du til at opleve noget nyt og spændende? Så bør du overveje at tage på en uforglemmelig rejse til det historiske og kulturelt rige England? England er et land, der byder på utallige oplevelser, fra pulserende storbyliv i London til idylliske landskaber på landet. Riis Rejser inviterer dig på en eventyrlig grupperejse, hvor du vil få mulighed for at opleve alt det bedste, som kongeriget England har at byde på.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Book din rejse til England med Riis Rejser

Med Riis Rejser kan du trygt og sikkert drage på opdagelse ved Englands mange skatte. Vi tilbyder planlagte grupperejser, hvor vores erfarne rejseguides vil tage dig og dine medrejsende med på en mindeværdig rejse. Her kan du opleve alt fra de smukke, frodige engelske haver, der emmer af romantik, til Sydenglands guldgruber, hvor storslåede middelalderkatedraler og nationalparker fylder landskabet. Med Riis Rejser er du garanteret en unik og inspirerende rejse til England, hvor du også får mulighed for at lære en masse nye mennesker at kende.

Oplev den engelske kultur i Sydengland

Med Riis Rejser får du mulighed for at dykke ned i Sydenglands rige historie og kultur, hvor gamle byer, majestætiske slotte, dramatiske klipper og idylliske strande venter på at blive udforsket. Turen tager dig gennem nogle af regionens mest populære byer som Brighton, Portsmouth og Salisbury, og her vil vores rejseledere præsentere dig for både de gamle kelteres Stonehenge og romernes varme kilder.

Du vil også få muligheden for at nyde den engelske natur på tætteste hold med hvide sandstrande og bløde dalstrøg. Hele rejsen er planlagt ned til mindste detalje, så du kan nyde turen og alle seværdighederne, mens du bor på gode turistklassehoteller med alle de nødvendige faciliteter.

For dig der er vild med engelske haver og slotte, kan du også få en farverig og æstetisk oplevelse på en tur til Sydengland. Disse haver og slotte emmer af historie, der går flere hundrede år tilbage. Du kan ikke besøge England, uden at få et unikt glimt af disse haver.

Hvis du ikke kan få nok af Storbritannien, så har vi også skønne rejser til Skotland og Irland.

Hvad kan jeg forvente af England?

England er et land, der er rigt på historie og kultur, og som er og altid har været præget af den royale arv. Fra de historiske slotte og paladser til de ceremonielle traditioner, har det britiske monarki formet landet til det, det er i dag. Det ses eksempelvis tydeligt i hovedstaden London, hvor du kan opleve alt fra Buckingham Palace og vagtskifte til de kongelige haver.

Prøv den traditionelle mad og drikke

Når det kommer til britisk mad, er der flere ikoniske retter at prøve. Den traditionelle engelske morgenmad, kendt som Full English Breakfast, er et must, ligesom den klassiske Fish and Chips. Andre populære retter inkluderer Shepherd's Pie og Cornish Pasty. Til disse retter drikker man ofte øl eller cider, men også te er en stor del af den britiske madkultur. Prisniveauet for mad og drikkevarer er generelt højere end i Danmark, men det kan variere, afhængig af hvor i landet du befinder dig.

Mød de høflige englændere

Briterne er kendt for deres høflighed og gode manerer, men de kan også virke mere reserverede, end vi er vant til i Danmark. De er dog generelt meget imødekommende overfor turister, og du vil ofte opleve en hjælpsomhed og venlighed, der gør dit ophold behageligt. Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at huske, at trafikken i Storbritannien kører i den modsatte side af vejen sammenlignet med Danmark. Så husk at kigge den rigtige vej, når du skal over gaden – det kan spare dig for mange ubehagelige overraskelser.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser