Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Busrejser til England

For mange turister er England synonymt med London og metropolens overflod af tilbud og imponerende seværdigheder. Du kan da også få uger eller sågar måneder til at gå med shopping og kulturelle oplevelser, men England er selvfølgelig meget mere end London.

Har du allerede oplevet storbyen, kan du rejse til det sydlige England, hvor du kan besøge nogle af landets smukkeste haver og slotte. Finder du indimellem London for befærdet eller forurenet, vil du også værdsætte den billedskønne natur og køreturen langs guldkysten ved Brighton på den af vores busrejser til England, som bringer dig til grevskabet Kent. I Sydengland er Dorset, Devon og Cornwall også særdeles populære feriemål, hvor du med Riis Rejser kan opleve alt fra middelalderkatedraler til romantiske landsbyer omkranset af grøn natur.

De mange forbindelser mellem Danmark og England gør det nemt og bekvemt at besøge landet, og særligt på busrejser til England skal du ikke bekymre dig om noget. Du kan trygt læne dig tilbage i sædet, mens vores chauffør og danske rejseleder fører dig gennem det smukke landskab og undervejs fortæller om alt det spændende, vi møder på vores vej.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Rejser til England

Riis Rejser arrangerer løbende busrejser til England, hvor du i samvær med andre rejselystne danskere kan få et spændende indblik i den kultur og natur, som landet byder på. Du kan typisk vælge busrejser til England af en uges varighed eller længere endnu, og udflugterne spænder bredt.

Klik selv ind på de enkelte rejser for at læse programmerne, og tøv ikke med at kontakte Riis Rejser, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til booking. Vi sidder klar til at assistere dig med alt vedrørende vores spændende busrejser til England.

London

I London løber du aldrig tør for seværdigheder eller nye oplevelser, og hos Riis Rejser har vi forsøgt at samle det bedste af det bedste. På denne af vores busrejser til England præsenterer vi dig kort sagt for Londons højdepunkter, der blandt andet tæller Big Ben, Westminster Abbey og Buckingham Palace. Der bliver også lejlighed til at nyde naturen i Hyde Park og Kensington Gardens, ligesom vi naturligvis gør stop undervejs på vores busrejse til England. På hjemturen kører vi eksempelvis mod det billedskønne Sydengland, før vi via Den Engelske Kanal når Eurotunnelen eller færgen til Frankrig.

Riis Rejser byder velkommen til London.

Kent

Fristes du mere af naturskøn idyl end af pulserende London? Så tag med Riis Rejser på busrejse til Englands sydøstlige grevskab. Ved Kent venter os som nævnt nogle af landets allerflotteste slotte og haver, hvoraf den mest berømte vel nok er Sissinghurst Castle Garden. På denne busrejse til England kan du også glæde dig til at opleve den mondæne kystby Brighton samt historiske Leeds Castle, der er en af landets mest populære seværdigheder uden for London.

Riis Rejser byder velkommen til Kent.

Dorset, Devon og Cornwall

Vil du dykke længere ned i den britiske historie, så tag med bussen til Dorset, Devon og Cornwall i det sydlige England. Denne busrejse er en historisk guldgrube med et utal af store seværdigheder og smuk natur i blandt andet Wessex og Devons nationalpark, Dartmoor, som du måske allerede kender fra Sherlock Holmes’ The Hound of the Baskervilles.

Riis Rejser byder velkommen til Dorset, Devon og Cornwall.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser