Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Busrejser til Irland

De Britiske Øer har altid været særdeles populære rejsemål for danske turister, og har du oplevet Storbritannien, er tiden måske kommet til at besøge Atlanterhavets grønne ø mod vest. Irland er rig på kulturminder og store naturoplevelser, og så er landets befolkning særdeles gæstfri, når de med store smil og charmerende dialekter byder rejsende velkommen.

Særligt velbesøgt er hovedstaden Dublin, som byder på shopping, arkitektur, teater og kunst. Dublin er også kendt for at have fostret en række af litteraturhistoriens mest prominente navne - herunder Nobelprisvinder William Butler Yeats og Oscar Wilde. Derfor kommer det måske ikke som nogen overraskelse, at en af byens mest populære attraktioner er det prægtige bibliotek på Trinity College, som udstiller den verdensberømte Book of Kells.

Også Irlands mindre byer og maleriske landskab er et besøg værd, og du kan opleve det hele på rundrejse med Riis Rejser. På vores busrejser til Irland er vores danske rejseleder selvfølgelig med, og du kan glæde dig til at opleve destinationer som Cork, Connemara og selvfølgelig Dublin - alt sammen i selskab med andre forventningsfulde danskere.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender

Rejser til Irland

Riis Rejser arrangerer i årets løb flere busrejser til Irland, hvor vi sammen dykker ned i den irske historie og oplever den spændende kultur og flotte natur, som kendetegner landet. Irland kan nås via tunnel og senere færge eller på kortere tid med fly fra Danmark.

Hos Riis Rejser vælger du selv, hvilken rejseform du foretrækker, men vores rundrejse i selve Irland foregår som altid med bus, hvor du trygt kan læne dig tilbage i sædet og nyde turen. Du kan læse mere om de to muligheder herunder samt klikke dig ind på de enkelte rejser for at læse mere om programmerne og de mange udflugter.

Irland med bus

Vil du rejse rundt i Irland med bus, men også opleve en række europæiske byer og flotte landskaber undervejs på rejsen? Så tag med på Riis Rejsers traditionelle busrejse til Irland. Vi kører gennem Tyskland, Frankrig og England med indlagt overnatning, således vi er friske og veludhvilede, når vi på tredjedagen møder nationalparken Brecon Beacon og senere sejler over Det Irske Hav. På busrejsen til Irland kan du også glæde dig til at opleve havnebyen Cork med adskillige kanaler og maleriske kajer, det pragtfulde område Connemara og naturligvis hovedstaden Dublin. Her besøger vi flere af byens største seværdigheder, der blandt andet tæller Trinity College bibliotek, Nationalmuseet samt St. Patrick’s Cathedral, der er Irlands største kirke.

Riis Rejser byder velkommen til denne busrejse til Irland.

Irland med fly og bus

Foretrækker du at flyve til Irland, før vi med bus rejser rundt i landet og oplever alt fra Dublin til landets bjergtagende naturscenerier? Så flyv på rundrejse til Irland med Riis Rejser. Turen er kortere end vores traditionelle busrejse til Irland, men til gengæld er du hurtigt fremme ved destinationen, og i selve Irland vil du opleve næsten det samme. Blandt andet kan du glæde dig til en rundvisning og smagsprøver på det kendte Jameson Whiskey destilleri, og ved Atlanterhavet kan du opleve Cliffs of Moher med klinter, der rejser sig lodret over havet i flere hundrede meter.

Riis Rejser byder velkommen til denne kombinerede fly- og busrejse til Irland.

Irland rundrejse med Riis Rejser

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser