Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Spanien, Portugal og Algarvekysten - langtidsferie - 25 dage

Langtidsferien i Portugal er seneste, flotte skud på stammen af vores populære langtidsferier. Vi kombinerer på denne rejse to af de dejligste portugisiske områder, Estoril og Algarvekysten. Som krydderi til rejsen har vi også på ud- og hjemrejse lagt spændende stop ind ved hhv. Bilbao, Porto og Barcelona.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
23 °C
20 °C
0,1 mm.
4,4 m/s
sydvest
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
23 °C
17 °C
0,0 mm.
4,3 m/s
nord
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
23 °C
17 °C
0,0 mm.
6,5 m/s
nord
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
24 °C
17 °C
0,0 mm.
6,3 m/s
nord
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
25 °C
19 °C
0,0 mm.
5,5 m/s
nord
Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
28 °C
19 °C
0,0 mm.
6,1 m/s
nord

Afrejsedatoer

27.10.2024 20.11.2024   25 dage 19.995,-Fyn, Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Langtidsferien i Portugal er seneste, flotte skud på stammen af vores populære langtidsferier. Vi kombinerer på denne rejse to af de dejligste portugisiske områder, Estoril og Algarvekysten. Som krydderi til rejsen har vi også på ud- og hjemrejse lagt spændende stop ind ved hhv. Bilbao, Porto og Barcelona. Således præsenterer vi en rejse med masser af tid til afslapning og masser af interessante udflugter.
Kom med os og nyd rejsen og områderne på denne kombinerede rundrejse og langtidsferie.
Rejsen er med halvpension, og i Estoril og på Algarvekysten bor vi på gode og velbeliggende hoteller. Læs mere om hotellerne på vores hjemmeside.


Dagsprogram

1. og 2. dag:Danmark – Midttyskland – Tours
Via Padborg kører vi til vores overnatningshotel omkring Ruhr distriktet. Næste dag fortsætter bussen til Frankrig med overnatning omkring Tours.

3. dag: Til Bilbao
Rejsen fortsætter gennem det sydvestfranske og nordspanske landskab, og i Baskerlandet skal vi overnatte ved Bilbao de næste 2 nætter.

4. dag: Bilbao og Guggenheim-museet
I dag kører vi ind til Bilbao. En helt speciel by, der gennem de seneste 50 år har forandret sig fra at være en klassisk industri-havneby til i dag at være en moderne, innovativ by med fokus på kunst, bæredygtighed og miljø. Vi ser den spektakulære Vizcaya bro, og der er mulighed for at tage en tur med svævebanen hen over floden. Har du lyst, så gå med på det interessante Guggenheim Museum, verdensberømt for Franck Gehrys banebrydende og originale arkitektur. Entré til Guggenheim-museet bestilles sammen med rejsen.
Senere besøger vi Casco Viejo, der er Bilbaos ældste distrikt, beliggende ved floden øst for den mere moderne by. Her er de syv små gader fra 1400-tallet.

5. dag: Til Braga
I dag skal vi køre langs en del af Biscayen, den verdensberømte bugt ud for Frankrig og Spanien. Her kan der rase vældige storme og strømforholdene i havet gør farvandet særdeles risikofyldt at færdes i. Vi kører fra Bilbao til Gijon og herfra mod syd over Leon mod vores hotel ved Braga nord for Porto.

6. dag: Porto
I dag kører vi ind til Porto. Byen er utrolig fascinerende og charmerende og figurerer på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I den historiske bymidte er der bl.a. flere gamle portvinskældre, og naturligvis skal vi smage på de gyldne dråber. Der bliver også tid til at opleve Porto på egen hånd om eftermiddagen.

7. dag: Fra Braga til Estoril
Vi forlader Braga og kører mod Estoril, som skal være vores skønne opholdssted de næste 6 dage og nætter. Vi er fremme først på eftermiddagen.

8. – 12. dag: Estoril
5 dejlige feriedage ligger foran os i det skønne område ved Estoril. Hotellet ligger godt for strand og vand, hvis man er til dase- og badelivet, og promenaden langs Atlanterhavet indbyder i så rigelig grad til skønne gåture. Du er også velkommen til at tage med på vores 2 lokale udflugter.

10. dag: Med lokaltog til Lissabon
Med lokaltoget kommer vi fra Estoril langs kysten og Tejo floden til Portugals smukke hovedstad. Lissabon er ligesom Rom bygget på syv høje og smukt beliggende ved udmundingen af ​​floden Tejo i Atlanterhavet. En af de allerbedste måder at opleve en sightseeingtur i Lissabon på, er ved at køre med den ikoniske sporvogn nummer 28, så det vil vi gøre. 7 kilometer er ruten og den tager os op og ned i smalle gader, og vi kommer forbi rigtig mange af de store seværdigheder og steder i Lissabon, bl.a. bydelene Baixa, Alfama, Graça og Estrela, Katedralen mm.
Naturligvis bliver der også tid på egen hånd, inden vi tager toget tilbage til vores hotel. Tog- og sporvognsbillet i tilkøb.

12. dag: Vingårdsbesøg og portugisiske specialiteter
Har du lyst, så tag med til vinregionen Setúbal, der ligger på en halvø syd for Lissabon. Her besøger vi et af de berømte vinhuse i området. Efter en guidet tur får vi smagt deres vine. Vi fortsætter derefter til en hyggelig restaurant, hvor vi nyder en god frokost med masser af mad bestående af traditionelle retter fra det portugisiske køkken. Vinsmagning og frokost er i tilkøb lokalt.

13. dag: Fra Estoril mod Algarvekysten
Vi forlader Estoril og kører sydpå mod Algarvekysten, hvor flere skønne feriedage venter os. Vi skal bo i den populære ferieby Portimao i den vestlige del af Algarvekysten. Portimao er et skønt feriested, og byen og området indbyder til afslapning, hyggelige spadsereture langs stranden og i de små gader.

14. – 19. dag: Lokale udflugter
6 dejlige feriedage ligger foran os i dette skønne, lune klima. Har du lyst, så tag med på følgende 3 udflugter under vores ophold på Algarvekysten.

16. dag: Hovedstaden Faro og charmerende sydportugisiske landsbyer
I dag skal vi besøge Faro, hovedstaden i Algarve. Vi besøger bl.a. katedralen og de allerældste dele af byen. Derefter tager vi til Olhão, en lille landsby med en af ​​regionens vigtigste fiskerihavne og en særlig kubelignende bebyggelse med huse, hvor tagene er erstattet af flade tagterrasser, der blev brugt til at tørre fisk. Vi ser kirken, Olhãos første stenbygning, bygget mellem 1698 og 1715 takket være bidrag fra de lokale fiskere. Der vil også være et farverigt markedsbesøg med frisk fisk direkte fra havet, friske grøntsager og frugt fra regionens opland. Vi fortsætter til den smukke lille by Tavira, kendt som Algarves Venedig, som strækker sig langs bredden af ​​Gilão-floden.

17. dag: Alte & den berømte korkvej
Vi besøger den maleriske lille bjerglandsby Alte og går en tur i de blomstersmykkede gyder. Efter dette besøg fortsætter vi til Loulé, som er berømt for sit kunsthåndværk. Vi besøger det populære marked og den smukke kirke São Lourenço. Vi fortsætter til Sao Brás de Alportel, hvor den berømte korkvej starter. Her besøger vi en korkfabrik med plantage og udstilling, hvor vi lærer mere om produktionsprocessen og korkens anvendelser, i alt fra madlavning til tøj og tilbehør. Vi slutter dagen af ​​i Estoi, hvor vi besøger en romantisk lille have tilhørende et gammelt palads.

18. dag: Vestlige Algarve - verdens ende
Vi starter dagen med et besøg i Lagos, hvor højdepunktet er den gamle bydel med sine smalle gader og kirker. Lagos' lange historie afspejles i mange af de gamle bygninger, bl.a på Slave Market Museum, engang centrum for slavehandelen på Algarvekysten. Vi fortsætter derefter mod Sagres, den vestligste spids af Algarve. Høje klipper, øde strande og en uforlignelig udsigt venter. I Cape St. Vincent, kaldet verdens ende, da det er det sydligste i det sydvestlige Europa, er fyrtårnet, der blev bygget i 1846 og har et af søgelysene med størst rækkevidde i hele Europa. Vi nyder derefter det storslåede landskab i Ponta da Piedade, måske det smukkeste i hele Algarve. Herfra har vi en fænomenal udsigt over Atlanterhavet og de verdensberømte klippeformationer.

20. og 21. dag: Til Barcelona og Costa Brava
Det er tid til at forlade Algarvekysten for denne gang og søge mod nord. Vi kører gennem de betagende spanske landskaber med overnatning syd for Madrid. Næste dag kører vi mod vores hotel nord for Barcelona. Tillader tiden det, holder vi frokostpause undervejs i Zaragosa.

22. dag: Barcelona
Vi besøger Barcelona, hvor vi starter med en lille byrundtur i den store catalanske hovedby. Vi kommer bl.a. forbi den ene af byens tyrefægterarenaer La Monumental, hvor den sidste tyrefægtning blev afholdt i 2011. Vi passerer også Gaudi Passeig de Gracia, inden vi ved middagstid nyder en hyggelig stund i det charmerende gotiske kvarter. Der vil også være tid til blot at nyde livet med en kop kaffe og udsigten til menneskemylderet på gaden eller på en af de mange charmerende pladser.

23. til 25. dag: Hjemrejse
Vi forlader vores hotel og kører nordpå med overnatning omkring Macon og Bad Hersfeld

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Bilbao med Guggenheim
  • Portos betagende havn
  • Lissabons kuperede terræn
  • Algarvekystens fred

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Uno-X, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg Cirkle K, Industrivej 20, 6330 Padborg
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg P-plads v/Østre Gjesingvej 26
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Bussen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfkjær Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Samkørselsplads, Vejle S, Grønlandsvej 264,
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Gråkjær Arena, Hostrupvej, P-plads mellem arena og tankstation
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors pendlerplads Nykøbing Syd, Vildsundvej / Sallingsundvej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej 68, Shell tank v.Pendlerplads - afk.30
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegårdspladsen v/DSB 7-Eleven kiosk
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Sjællandsgade 57 ved Randers Arena
Tid: 07:00
Postnr.: 9210
Sted: Aalborg Øst Universitetsboulevarden, Pendler P-Plads - Afk. 26
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Uno-X, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5260
Sted: Odense S Parkering Odense Syd, Søndre Hospitalsvej 24
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Holte Station, Holte Stationsvej 36
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Ingo, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Overfor OK Tanken, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Køge Nordstjernen, Busparkering – Køge Nord Station
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rasteplads Hylkedal Øst
Tid: 19:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Uno-X, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg Cirkle K, Industrivej 20, 6330 Padborg
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg P-plads v/Østre Gjesingvej 26
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Bussen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfkjær Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Samkørselsplads, Vejle S, Grønlandsvej 264,
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Gråkjær Arena, Hostrupvej, P-plads mellem arena og tankstation
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors pendlerplads Nykøbing Syd, Vildsundvej / Sallingsundvej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej 68, Shell tank v.Pendlerplads - afk.30
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegårdspladsen v/DSB 7-Eleven kiosk
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Sjællandsgade 57 ved Randers Arena
Tid: 21:15
Postnr.: 9210
Sted: Aalborg Øst Universitetsboulevarden, Pendler P-Plads - Afk. 26
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Uno-X, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5260
Sted: Odense S Parkering Odense Syd, Søndre Hospitalsvej 24
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Holte Station, Holte Stationsvej 36
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Ingo, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Overfor OK Tanken, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Køge Nordstjernen, Busparkering – Køge Nord Station
Tid: 21:35
27.10.2024 - 28.10.2024
Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Vis mere Vis mindre
Hotel: Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Hotellets hjemmeside: Link
28.10.2024 - 29.10.2024
Brit Hotel Tours Sud
Vis mere Vis mindre
Hotel: Brit Hotel Tours Sud
Hotellets hjemmeside: Link
29.10.2024 - 31.10.2024
Puerta Bilbao 4*
Vis mere Vis mindre
Hotel: Puerta Bilbao 4*
Hotellets hjemmeside: Link
31.10.2024 - 02.11.2024
Flag Hotel Fafe 3*
Vis mere Vis mindre
Hotel: Flag Hotel Fafe 3*
Hotellets hjemmeside: Link
02.11.2024 - 08.11.2024
Hotel Vila Galé Estoril
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Vila Galé Estoril
Hotellets hjemmeside: Link
08.11.2024 - 15.11.2024
Club Amarilis 3*
Vis mere Vis mindre
Hotel: Club Amarilis 3*
Hotellets hjemmeside: Link
15.11.2024 - 16.11.2024
Posadas de España 3*
Vis mere Vis mindre
Hotel: Posadas de España 3*
Hotellets hjemmeside: Link
16.11.2024 - 18.11.2024
Aqua Promenade & Spa 4*
Vis mere Vis mindre
Hotel: Aqua Promenade & Spa 4*
Hotellets hjemmeside: Link
18.11.2024 - 19.11.2024
Hôtel Restaurant Campanile Bourg-en-Bresse
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hôtel Restaurant Campanile Bourg-en-Bresse
Hotellets hjemmeside: Link
19.11.2024 - 20.11.2024
Sleep and Go - Bad Hersfeld
Vis mere Vis mindre
Hotel: Sleep and Go - Bad Hersfeld
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 27.10.2024
Ankomst: 20.11.2024
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 19.995,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med halvpension, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer og lokale togbilletter) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Guggenheim-museet: 152 kr.
Guggenheim-museet 65+: 70 kr.
Frokostsandwich med kylling og bacon: 46 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 46 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen ved Kolding: 16 kr.

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse. Forplejning ifølge program. 27.495 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program. 19.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 27.10.2024
Ankomst: 20.11.2024
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 19.995,-

Billeder - Spanien, Portugal og Algarvekysten - langtidsferie - 25 dage

Sammen med rejseleder og chauffør indtager vi bussen
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 27.10.2024
Ankomst: 20.11.2024
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 19.995,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser