Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Andalusien - Sydspanske klassikere

Flot rundrejse til Andalusien, hvor vil du opleve det mest ægte spanske, vi kan forestille os. Det er en fantastisk kombination af nogle af verdens smukkeste byer samt gigantiske og historiske seværdigheder af både maurisk-arabisk og spansk karakter. Dertil en natur med grønne dale med millioner af oliventræer.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
19 °C
11 °C
0,0 mm.
1,5 m/s
nordøst
Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
21 °C
12 °C
0,0 mm.
1,6 m/s
nord
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
22 °C
16 °C
0,0 mm.
0,4 m/s
nordøst
Søndag
Let skyet
Let skyet
26 °C
17 °C
0,0 mm.
1,0 m/s
nord
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
25 °C
15 °C
0,0 mm.
1,0 m/s
nordøst
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
22 °C
14 °C
0,0 mm.
1,0 m/s
nordvest

Afrejsedatoer

19.09.2024 26.09.2024   8 dage 8.695,- Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Når du rejser med os til Andalusien, vil du opleve det mest ægte, spanske, vi kan forestille os. Det er en fantastisk kombination af nogle af verdens smukkeste byer samt gigantiske og historiske seværdigheder af både maurisk-arabisk og spansk oprindelse. Dertil en natur med grønne dale med millioner af oliventræer og bjerglandsbyer, hvor livet udfolder sig, som det har gjort i århundreder med tapas på de mange caféer som en vigtig del af hverdagslivet. Dét liv, der byder på både hektisk aktivitet og fred og ro. Efter rundrejsen slapper vi af et par dage på verdens mest berømte solkyst, den mellem Málaga og Gibraltar. I Granada og Sevilla bor vi på centralt beliggende hoteller og i Torremolinos på Solkysten bor vi på det velholdte Hotel Gran Cervantes, der ligger centralt i Torremolinos og med blot 10 minutters gang til havet. Læs mere om rejsen på vores hjemmeside.


Dagsprogram

1. dag: Rejsedag til Málaga -Granada
Afrejse fra København til Málaga med ankomst til Málaga om aftenen, hvorefter vi kører med vores bus til Granada, hvor vi tjekker ind på vores hotel. Middag denne dag er ikke inkluderet. Vi overnatter 2 nætter i Granada. 

2. dag: Granada med bl.a. Alhambra
Vi tør godt sige, at rejsens højdepunkt allerede opleves på 2. dagen. Det er Granadas mauriske fæstning, Alhambra, der også kaldes "verdens ottende vidunder". Rundvisningen inkluderer paladserne, haverne og sommerpaladset Generalife. Denne dag er der også besøg i centrum, i området omkring katedralen og det kongelige kapel, hvor de såkaldte Katolske Monarker er stedt til hvile. Vi besøger også den gamle bydel, Albaicin, hvor vi ser de hvide huse, som nærmest kravler op ad bjergskråningen, og Alhambra fra byens side. Middag på hotellet.

3. dag: Fra Granada til Sevilla. Besøg i Córdoba
Efter morgenmaden forlader vi Granada og kører mod Córdoba, maurernes gamle hovedstad. Her er der bytur i det charmerende, jødiske kvarter og mulighed for at besøge den tusindårige moské med hundreder af søjler som bærende konstruktioner af den imponerende bygning. Fra Córdoba venter os en smuk køretur på et par timer mod Spaniens 4. største by, Sevilla, som desuden er hovedbyen i Andalusien. Vi overnatter 2 nætter i Sevilla.

4. dag: Sevilla
Vi begynder vores dag i Sevilla med en lille rundtur i bus, som bl.a. tager os forbi tyrefægterarenaen og Den spanske Plads. Herefter spadserer vi en tur i den gamle bydel, runder katedralen og det indiske arkiv, og derefter er der mulighed for at komme ind at se Det Kongelige Palads (Alcazar). Resten af dagen nyder vi i den spændende by. Vores rejseleder arrangerer en sejltur på floden, Guadalquivir (sejltur ikke inkluderet).
Efter middagen har du mulighed for at opleve et flamencoshow, som viser den populære dans, der menes at stamme fra netop Andalusien.

5. dag: Fra Sevilla til Solkysten. Besøg i Jerez og Ronda
Denne dag byder på et besøg hos ”De dansende heste” i Jerez, som vi finder på Den Kongelige Skole for Ridekunst. Vi overværer den daglige træning, ser staldene og et spændende hestevognsmuseum.
Der venter endnu en stor seværdighed, nemlig besøget i Ronda. En fantastisk by, der er bygget på begge sider af en gigantisk kløft, som med 100 meter høje, stejle klippevægge deler byen i to. Vi ser dens seværdigheder, som tæller bl.a. tyrefægterarenaen, der er Spaniens ældste, Puente Nuevo, og den mere end 200 år gamle bro, der forbinder de to bydele. Den er kendt fra Hemmingways ”Hvem ringer klokkerne for?”. Der er også lejlighed til at se domkirken Santa Maria la Mayor, der oprindeligt blev opført som moské. Fra Ronda kører vi mod Torremolinos og vores Hotel Gran Cervantes, der ligger centralt i Torremolinos og med blot 10 minutters gang til havet. Hotellet har dejlige værelser, swimmingpool og en skøn terrasse.

6. og 7. dag: Afslapning og tilbud om udflugt til Gibraltar
Solkysten er dejlig, og vi har 2 hele dage til at nyde livet og oplevelserne, samtidig med at der også er mulighed for at tage med på udflugt på 6. dagen til Gibraltar, der har politisk status som britisk koloni. Gibraltar ligger strategisk ved strædet mellem Europa og Afrika, og det var da også her, at maurerne krydsede ind til Europa. Klippehalvøen blev britisk i 1700-tallet og fik igen stor betydning under Anden Verdenskrig og tiden derefter, og selvom forholdene i dag er ændrede, er Gibraltar stadig et stridens æble mellem Spanien og Storbritannien. Vi kører med minibus ud til Europa Point, hvor vi i klart vejr kan se strædet og bjergene i Nordafrika, og op ad klippen til Gibraltars aber og drypstenshulen St. Michaels Cave. Der bliver også tid til at spise frokost og slentre omkring på dette usædvanlige sted.

8. dag: Málaga med Picasso Museet og hjemrejse
Formiddagen tilbringes på egen hånd. Efter frokost på hotellet, kører vi atter mod Málaga, hvor vi skal opleve byens centrum. Vi runder 2 mauriske fæstninger, byens romerske teater og den plads, hvor Picassos fødehjem står. Herefter er der mulighed for at besøge Picasso Museet i den gamle bydel. Her er ca. 200 af mesterens værker, og dermed er det et af verdens førende Picassomuseer. Vi flyver fra Málaga midt på aftenen. I København tager afsked med hinanden efter dejlige og oplevelsesrige dage i det sydspanske.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Granada med Alhambra
  • Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba
  • Den gamle bydel og det kongelige palads i Sevilla
  • Bjergbyen Ronda
  • Gibraltar og Solkysten


 

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
16:50 Copenhagen Malaga
Hjemrejse
21:30 Malaga Copenhagen
19.09.2024 - 21.09.2024
Los Angeles
Vis mere Vis mindre
Hotel: Los Angeles
Hotellets hjemmeside: Link
21.09.2024 - 23.09.2024
Exe Sevilla Macarena
Vis mere Vis mindre
Hotel: Exe Sevilla Macarena
Hotellets hjemmeside: Link
23.09.2024 - 26.09.2024
Hotel Gran Cervantes
Las Mercedes S N
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Gran Cervantes
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: Las Mercedes S N, 29620 Torremolinos
Elevator: Ja
Faciliteter: Gode, traditionelt indrettede værelser med bad, toilet, hårtørrer, tv, Mini-Bar, balkon m.m. Der er mulighed for tilkøb af værelse med havudsigt. Gratis WiFi.
Beskrivelse:

Centralt beliggende hotel med blot 5 – 10 minutters gang til havet og den herligt lange strandpromenade.
Hotellet har dejlige værelser samt swimmingpool, lounge/bar og en skøn terrasse. På hotellet serveres morgenbuffet og 3-retters middag/middagsbuffet.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 19.09.2024
Ankomst: 26.09.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 8.695,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København - Málaga tur/retur, rundrejse i henhold til program (ex. entréer), hotelophold, 6 x middag, 7 x morgenmad, 1 x frokost, engelsktalende lokalguide hvor det er påkrævet, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Forudbestilling af entréer
Ved enkelte attraktioner skal vi forudbestille entré. Derfor skal entréen reserveres ved bestilling af rejsen, hvis du ønsker at deltage. Det drejer sig om Alhambra, Picasso Museet, samt udflugt til Gibraltar. Se prisen for hver enkelt entré under tilkøb.


Tilkøb:
Granada - Alhambra: 240 kr.
Moske - Cordoba: 130 kr.
Entre Alzázar (pensionist 65+): 80 kr.
Entre Alzázar (voksen indtil 65 år): 140 kr.
Flamencoshow: 165 kr.
Den Kongelige Rideskole (voksen indtil 65 år): 130 kr.
Den Kongelige Rideskole (pensionistl +65): 80 kr.
Gibraltar/Rock Tour: 440 kr.
Entre og rundvisning Picasso Museet: 85 kr.

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse. Forplejning ifølge program 11.095 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 8.695 Kr.
3-sengsværelse. Forplejning ifølge program 8.695 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 19.09.2024
Ankomst: 26.09.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 8.695,-

Billeder - Andalusien - Sydspanske klassikere

Afrejse fra København til Málaga med ankomst til Málaga om aftenen, hvorefter vi kører med vores bus til Granada, hvor vi tjekker ind på vores hotel
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 19.09.2024
Ankomst: 26.09.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 8.695,-

Vis mindre
17.10.2024 24.10.2024   8 dage 8.995,- Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Når du rejser med os til Andalusien, vil du opleve det mest ægte, spanske, vi kan forestille os. Det er en fantastisk kombination af nogle af verdens smukkeste byer samt gigantiske og historiske seværdigheder af både maurisk-arabisk og spansk oprindelse. Dertil en natur med grønne dale med millioner af oliventræer og bjerglandsbyer, hvor livet udfolder sig, som det har gjort i århundreder med tapas på de mange caféer som en vigtig del af hverdagslivet. Dét liv, der byder på både hektisk aktivitet og fred og ro. Efter rundrejsen slapper vi af et par dage på verdens mest berømte solkyst, den mellem Málaga og Gibraltar. I Granada og Sevilla bor vi på centralt beliggende hoteller og i Torremolinos på Solkysten bor vi på det velholdte Hotel Gran Cervantes, der ligger centralt i Torremolinos og med blot 10 minutters gang til havet. Læs mere om rejsen på vores hjemmeside.


Dagsprogram

1. dag: Rejsedag til Málaga -Granada
Afrejse fra København til Málaga med ankomst til Málaga om aftenen, hvorefter vi kører med vores bus til Granada, hvor vi tjekker ind på vores hotel. Middag denne dag er ikke inkluderet. Vi overnatter 2 nætter i Granada. 

2. dag: Granada med bl.a. Alhambra
Vi tør godt sige, at rejsens højdepunkt allerede opleves på 2. dagen. Det er Granadas mauriske fæstning, Alhambra, der også kaldes "verdens ottende vidunder". Rundvisningen inkluderer paladserne, haverne og sommerpaladset Generalife. Denne dag er der også besøg i centrum, i området omkring katedralen og det kongelige kapel, hvor de såkaldte Katolske Monarker er stedt til hvile. Vi besøger også den gamle bydel, Albaicin, hvor vi ser de hvide huse, som nærmest kravler op ad bjergskråningen, og Alhambra fra byens side. Middag på hotellet.

3. dag: Fra Granada til Sevilla. Besøg i Córdoba
Efter morgenmaden forlader vi Granada og kører mod Córdoba, maurernes gamle hovedstad. Her er der bytur i det charmerende, jødiske kvarter og mulighed for at besøge den tusindårige moské med hundreder af søjler som bærende konstruktioner af den imponerende bygning. Fra Córdoba venter os en smuk køretur på et par timer mod Spaniens 4. største by, Sevilla, som desuden er hovedbyen i Andalusien. Vi overnatter 2 nætter i Sevilla.

4. dag: Sevilla
Vi begynder vores dag i Sevilla med en lille rundtur i bus, som bl.a. tager os forbi tyrefægterarenaen og Den spanske Plads. Herefter spadserer vi en tur i den gamle bydel, runder katedralen og det indiske arkiv, og derefter er der mulighed for at komme ind at se Det Kongelige Palads (Alcazar). Resten af dagen nyder vi i den spændende by. Vores rejseleder arrangerer en sejltur på floden, Guadalquivir (sejltur ikke inkluderet).
Efter middagen har du mulighed for at opleve et flamencoshow, som viser den populære dans, der menes at stamme fra netop Andalusien.

5. dag: Fra Sevilla til Solkysten. Besøg i Jerez og Ronda
Denne dag byder på et besøg hos ”De dansende heste” i Jerez, som vi finder på Den Kongelige Skole for Ridekunst. Vi overværer den daglige træning, ser staldene og et spændende hestevognsmuseum.
Der venter endnu en stor seværdighed, nemlig besøget i Ronda. En fantastisk by, der er bygget på begge sider af en gigantisk kløft, som med 100 meter høje, stejle klippevægge deler byen i to. Vi ser dens seværdigheder, som tæller bl.a. tyrefægterarenaen, der er Spaniens ældste, Puente Nuevo, og den mere end 200 år gamle bro, der forbinder de to bydele. Den er kendt fra Hemmingways ”Hvem ringer klokkerne for?”. Der er også lejlighed til at se domkirken Santa Maria la Mayor, der oprindeligt blev opført som moské. Fra Ronda kører vi mod Torremolinos og vores Hotel Gran Cervantes, der ligger centralt i Torremolinos og med blot 10 minutters gang til havet. Hotellet har dejlige værelser, swimmingpool og en skøn terrasse.

6. og 7. dag: Afslapning og tilbud om udflugt til Gibraltar
Solkysten er dejlig, og vi har 2 hele dage til at nyde livet og oplevelserne, samtidig med at der også er mulighed for at tage med på udflugt på 6. dagen til Gibraltar, der har politisk status som britisk koloni. Gibraltar ligger strategisk ved strædet mellem Europa og Afrika, og det var da også her, at maurerne krydsede ind til Europa. Klippehalvøen blev britisk i 1700-tallet og fik igen stor betydning under Anden Verdenskrig og tiden derefter, og selvom forholdene i dag er ændrede, er Gibraltar stadig et stridens æble mellem Spanien og Storbritannien. Vi kører med minibus ud til Europa Point, hvor vi i klart vejr kan se strædet og bjergene i Nordafrika, og op ad klippen til Gibraltars aber og drypstenshulen St. Michaels Cave. Der bliver også tid til at spise frokost og slentre omkring på dette usædvanlige sted.

8. dag: Málaga med Picasso Museet og hjemrejse
Formiddagen tilbringes på egen hånd. Efter frokost på hotellet, kører vi atter mod Málaga, hvor vi skal opleve byens centrum. Vi runder 2 mauriske fæstninger, byens romerske teater og den plads, hvor Picassos fødehjem står. Herefter er der mulighed for at besøge Picasso Museet i den gamle bydel. Her er ca. 200 af mesterens værker, og dermed er det et af verdens førende Picassomuseer. Vi flyver fra Málaga midt på aftenen. I København tager afsked med hinanden efter dejlige og oplevelsesrige dage i det sydspanske.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Granada med Alhambra
  • Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba
  • Den gamle bydel og det kongelige palads i Sevilla
  • Bjergbyen Ronda
  • Gibraltar og Solkysten


 

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
16:50 Copenhagen Malaga
Hjemrejse
21:30 Malaga Copenhagen
17.10.2024 - 19.10.2024
Los Angeles
Vis mere Vis mindre
Hotel: Los Angeles
Hotellets hjemmeside: Link
19.10.2024 - 21.10.2024
Catalonia Giralda Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Catalonia Giralda Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
21.10.2024 - 24.10.2024
Hotel Gran Cervantes
Las Mercedes S N
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Gran Cervantes
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: Las Mercedes S N, 29620 Torremolinos
Elevator: Ja
Faciliteter: Gode, traditionelt indrettede værelser med bad, toilet, hårtørrer, tv, Mini-Bar, balkon m.m. Der er mulighed for tilkøb af værelse med havudsigt. Gratis WiFi.
Beskrivelse:

Centralt beliggende hotel med blot 5 – 10 minutters gang til havet og den herligt lange strandpromenade.
Hotellet har dejlige værelser samt swimmingpool, lounge/bar og en skøn terrasse. På hotellet serveres morgenbuffet og 3-retters middag/middagsbuffet.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 17.10.2024
Ankomst: 24.10.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 8.995,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København - Málaga tur/retur, rundrejse i henhold til program (ex. entréer), hotelophold, 6 x middag, 7 x morgenmad, 1 x frokost, engelsktalende lokalguide hvor det er påkrævet, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Forudbestilling af entréer
Ved enkelte attraktioner skal vi forudbestille entré. Derfor skal entréen reserveres ved bestilling af rejsen, hvis du ønsker at deltage. Det drejer sig om Alhambra, Picasso Museet, samt udflugt til Gibraltar. Se prisen for hver enkelt entré under tilkøb.


Tilkøb:
Granada - Alhambra: 240 kr.
Moske - Cordoba: 130 kr.
Entre Alzázar (pensionist 65+): 80 kr.
Entre Alzázar (voksen indtil 65 år): 140 kr.
Flamencoshow: 165 kr.
Den Kongelige Rideskole (voksen indtil 65 år): 130 kr.
Den Kongelige Rideskole (pensionistl +65): 80 kr.
Gibraltar/Rock Tour: 440 kr.
Entre og rundvisning Picasso Museet: 85 kr.

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse. Forplejning ifølge program 11.495 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 8.995 Kr.
3-sengsværelse. Forplejning ifølge program 8.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 17.10.2024
Ankomst: 24.10.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 8.995,-

Billeder - Andalusien - Sydspanske klassikere

Afrejse fra København til Málaga med ankomst til Málaga om aftenen, hvorefter vi kører med vores bus til Granada, hvor vi tjekker ind på vores hotel
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 17.10.2024
Ankomst: 24.10.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 8.995,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser