Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Andalusien - Sydspanske klassikere

Når du rejser med os til Andalusien, vil du opleve det mest ægte spanske, vi kan forestille os. Det er en fantastisk kombination af nogle af verdens smukkeste byer samt gigantiske og historiske seværdigheder af både maurisk-arabisk og spansk karakter. Dertil en natur med grønne dale med millioner af oliventræer og bjerglandsbyer hvor livet udfolder sig, som det har gjort i århundreder med tapas på de mange caféer som en vigtig del af hverdagslivet. Det liv, der byder på både hektisk aktivitet og fred og ro. Efter rundrejsen slapper vi af et par dage på verdens mest berømte solkyst, den mellem Málaga og Gibraltar.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
28 °C
22 °C
0,0 mm.
1,0 m/s
vest-sydvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
28 °C
23 °C
0,0 mm.
1,1 m/s
vest-sydvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
33 °C
22 °C
0,0 mm.
1,7 m/s
vest
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
33 °C
22 °C
0,0 mm.
2,5 m/s
sydvest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
33 °C
22 °C
0,0 mm.
3,0 m/s
sydvest
Fredag
Let skyet
Let skyet
33 °C
22 °C
0,0 mm.
2,6 m/s
vest-sydvest

Afrejsedatoer

06.09.201813.09.20188 dage 6.995,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Når du rejser med os til Andalusien, vil du opleve det mest ægte, spanske, vi kan forestille os. Det er en fantastisk kombination af nogle af verdens smukkeste byer samt gigantiske og historiske seværdigheder af både maurisk-arabisk og spansk oprindelse. Dertil en natur med grønne dale med millioner af oliventræer og bjerglandsbyer, hvor livet udfolder sig, som det har gjort i århundreder med tapas på de mange caféer som en vigtig del af hverdagslivet. Det liv, der byder på både hektisk aktivitet og fred og ro. Efter rundrejsen slapper vi af et par dage på verdens mest berømte solkyst, den mellem Málaga og Gibraltar. I Granada og Sevilla bor vi på centralt beliggende hoteller og i Fuengirola på Solkysten bor vi på det velholdte Hotel Las Piramides, der ligger med udsigt over Middelhavet og bjerglandskabet.


Dagsprogram

1. dag: Rejsedag til Málaga Granada
Direkte fra København til Málaga om formiddagen. Ankomst til Málaga om eftermiddagen, hvorefter vi kører med vores bus til Granada, hvor vi tjekker ind på vores hotel. Middag på hotellet. Vi overnatter 2 nætter i Granada. 

2. dag: Granada med bl.a. Alhambra
Vi tør godt sige, at rejsens højdepunkt allerede opleves på 2. dagen. Det er Granadas mauriske fæstning, Alhambra, der også kaldes "verdens ottende vidunder". Rundvisningen inkluderer paladserne, haverne og sommerpaladset Generalife. Denne dag er der også besøg i centrum, i området omkring katedralen og det kongelige kapel, hvor de såkaldte Katolske Monarker er stedt til hvile. Vi besøger også den gamle bydel Albaicin, hvor vi ser de hvide huse, som nærmest kravler op ad bjergskråningen, og Alhambra fra byens side.

3. dag: Fra Granada til Sevilla. Besøg i Córdoba
Efter morgenmaden forlader vi Granada og kører mod Córdoba, maurernes gamle hovedstad. Her er der bytur i det charmerende, jødiske kvarter og mulighed for at besøge den tusindårige moské med hundreder af søjler som bærende konstruktioner i den imponerende bygning. Fra Córdoba venter os en smuk køretur på et par timer mod Spaniens 4. største by, Sevilla, som desuden er hovedbyen i Andalusien. Vi overnatter 2 nætter i Sevilla.

4. dag: Sevilla
Vi begynder vores dag i Sevilla med en lille rundtur i bus, som bl.a. tager os forbi tyrefægterarenaen og den spanske plads. Herefter spadserer vi en tur i den gamle bydel, runder katedralen og det indiske arkiv, og derefter er der mulighed for at komme ind at se Det Kongelige Palads (Alcazar). Resten af dagen nyder vi i den spændende by. Vores rejseleder arrangerer en sejltur på floden Guadalquivir (sejltur ikke inkluderet). Efter middagen har du mulighed for at opleve et Flamencoshow, som viser den populære dans, der menes at stamme fra netop Andalusien.

5. dag: Fra Sevilla til Solkysten. Besøg i Jerez og Ronda
Denne dag byder på et besøg i et af de kendte vinhuse med produktion af den eftertragtede sherry, hvor der er mulighed for at smage de forskellige typer af denne meget spanske hedvin. Der venter endnu en stor seværdighed, nemlig besøget i Ronda. En fantastisk by, der er bygget på begge sider af en gigantisk kløft, som med 100 m høje, stejle klippevægge deler byen i to. Vi ser dens seværdigheder, som tæller bl.a. tyrefægterarenaen, der er Spaniens ældste, Puente Nuevo, og den mere end 200 år gamle bro, der forbinder de to bydele. Den er kendt fra Hemmingways ”Hvem ringer klokkerne for?”. Der er også lejlighed til at se domkirken Santa Maria la Mayor, der oprindeligt blev opført som moské. Fra Ronda kører vi mod Fuengirola og vores Hotel Las Piramides. Alle værelser har aircondition, udsigt til såvel Middelhavet som bjerge og by, og fra hotellet er der ca. 2 minutters gang til Fuengirolas smukke strandpromenade. Vi overnatter i Fuengirola 3 nætter.

6. og 7. dag: Afslapning og tilbud om udflugt til Gibraltar
Solkysten er verdenskendt, og vi har 2 hele dage til at nyde livet og oplevelserne, samtidig med at der også er mulighed for at tage med på udflugt på 6. dagen til Gibraltar, der har politisk status som britisk koloni. Gibraltar ligger strategisk ved strædet mellem Europa og Afrika, og det var da også her, at maurerne krydsede ind til Europa. Klippehalvøen blev britisk i 1700-tallet og fik igen stor betydning under Anden Verdenskrig og tiden derefter, og selvom forholdene i dag er ændrede, er Gibraltar stadig et stridens æble mellem Spanien og Storbritannien. Vi kører med minibus ud til Europa Point, hvor vi i klart vejr kan se strædet og bjergene i Nordafrika, og op ad klippen til Gibraltars aber og drypstenshulen St. Michaels Cave. Der bliver også tid til at spise frokost og slentre omkring på dette usædvanlige sted.

8. dag: Málaga med Picasso Museet og hjemrejse
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører atter mod Málaga, hvor vi skal opleve byens centrum. Vi runder 2 mauriske fæstninger, byens romerske teater og den plads, hvor Picassos fødehjem står. Herefter er der mulighed for at besøge Picasso Museet i den gamle bydel. Her er ca. 200 af mesterens værker, og dermed er det et af verdens førende Picasso-museer. Vi flyver fra Málaga om eftermiddagen og er i København først på aftenen, hvor vi tager afsked med hinanden efter dejlige og oplevelsesrige dage i det sydspanske.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

Granada med Alhambra
Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba
Den gamle bydel og det kongelige palads i Sevilla
Sherry-besøg i Jerez
Bjergbyen Ronda
Gibraltar og Solkysten
Vores dygtige rejseleder

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
11:15 København Malaga
Hjemrejse
15:40 Malaga København
06.09.2018 - 08.09.2018
Los Angeles
Vis mere Vis mindre
Hotel: Los Angeles
Hotellets hjemmeside: Link
08.09.2018 - 10.09.2018
Giralda Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Giralda Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
10.09.2018 - 13.09.2018
Hotel Las Piramides
C/ Miguel Marquez, 43
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Las Piramides
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: C/ Miguel Marquez, 43, 29640 Fuengirola (Malaga)
Etager: 10
Værelser: 320
Elevator: Ja
Faciliteter: Alle værelser har havudsigt og balkon, air-condition, telefon, radio, satellite TV. Mulighed for at leje en sikkerhedsboks.
Beskrivelse:

Hotellet består af 2 bygninger hver på 10 etager, der forbindes med en overdækket gang. På hotellet findes en bar, restaurant, en have samt swimming-pool. Hotellet ligger direkte ud til Middelhavet og stranden. Langs stranden løber Fuengirola Promenaden og ca. 500 m fra hotellet ligger shopping-centret La Villa.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 06.09.2018
Ankomst: 13.09.2018
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.995,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København - Málaga tur/retur, rundrejse i henhold til program (ex. entréer), 7 x halvpension, samt alle lovpligtige skatter og afgifter

Brorabat
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat. Bestil blot rejsen senest 60 dage før afrejse. En evt. rabat er fratrukket i de viste priser.

Forudbestilling af entréer
Ved enkelte attraktioner skal vi forudbestille entré. Derfor skal entréen reserveres ved bestilling af rejsen, såfremt du ønsker at deltage. Det drejer sig om Alhambra, Picasso museet, samt udflugt til Gibraltar. Se prisen for hver enkelt entré under tilkøb.


Tilkøb:
Granada - Alhambra: 260 kr.
Entre Alzázar (pensionist 65+): 45 kr.
Entre Alzázar (Voksen indtil 65): 110 kr.
Gibraltar: 360 kr.
Picasso Museum: 115 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 8.895 Kr.
Dobbeltværelse 6.995 Kr.
3-sengsværelse 6.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 06.09.2018
Ankomst: 13.09.2018
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.995,-

Billeder - Andalusien - Sydspanske klassikere

Aktuelt har vi ingen billeder

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 06.09.2018
Ankomst: 13.09.2018
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.995,-

Vis mindre
20.09.201827.09.20188 dage 6.995,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Når du rejser med os til Andalusien, vil du opleve det mest ægte, spanske, vi kan forestille os. Det er en fantastisk kombination af nogle af verdens smukkeste byer samt gigantiske og historiske seværdigheder af både maurisk-arabisk og spansk oprindelse. Dertil en natur med grønne dale med millioner af oliventræer og bjerglandsbyer, hvor livet udfolder sig, som det har gjort i århundreder med tapas på de mange caféer som en vigtig del af hverdagslivet. Det liv, der byder på både hektisk aktivitet og fred og ro. Efter rundrejsen slapper vi af et par dage på verdens mest berømte solkyst, den mellem Málaga og Gibraltar. I Granada og Sevilla bor vi på centralt beliggende hoteller og i Fuengirola på Solkysten bor vi på det velholdte Hotel Las Piramides, der ligger med udsigt over Middelhavet og bjerglandskabet.


Dagsprogram

1. dag: Rejsedag til Málaga Granada
Direkte fra København til Málaga om formiddagen. Ankomst til Málaga om eftermiddagen, hvorefter vi kører med vores bus til Granada, hvor vi tjekker ind på vores hotel. Middag på hotellet. Vi overnatter 2 nætter i Granada. 

2. dag: Granada med bl.a. Alhambra
Vi tør godt sige, at rejsens højdepunkt allerede opleves på 2. dagen. Det er Granadas mauriske fæstning, Alhambra, der også kaldes "verdens ottende vidunder". Rundvisningen inkluderer paladserne, haverne og sommerpaladset Generalife. Denne dag er der også besøg i centrum, i området omkring katedralen og det kongelige kapel, hvor de såkaldte Katolske Monarker er stedt til hvile. Vi besøger også den gamle bydel Albaicin, hvor vi ser de hvide huse, som nærmest kravler op ad bjergskråningen, og Alhambra fra byens side.

3. dag: Fra Granada til Sevilla. Besøg i Córdoba
Efter morgenmaden forlader vi Granada og kører mod Córdoba, maurernes gamle hovedstad. Her er der bytur i det charmerende, jødiske kvarter og mulighed for at besøge den tusindårige moské med hundreder af søjler som bærende konstruktioner i den imponerende bygning. Fra Córdoba venter os en smuk køretur på et par timer mod Spaniens 4. største by, Sevilla, som desuden er hovedbyen i Andalusien. Vi overnatter 2 nætter i Sevilla.

4. dag: Sevilla
Vi begynder vores dag i Sevilla med en lille rundtur i bus, som bl.a. tager os forbi tyrefægterarenaen og den spanske plads. Herefter spadserer vi en tur i den gamle bydel, runder katedralen og det indiske arkiv, og derefter er der mulighed for at komme ind at se Det Kongelige Palads (Alcazar). Resten af dagen nyder vi i den spændende by. Vores rejseleder arrangerer en sejltur på floden Guadalquivir (sejltur ikke inkluderet). Efter middagen har du mulighed for at opleve et Flamencoshow, som viser den populære dans, der menes at stamme fra netop Andalusien.

5. dag: Fra Sevilla til Solkysten. Besøg i Jerez og Ronda
Denne dag byder på et besøg i et af de kendte vinhuse med produktion af den eftertragtede sherry, hvor der er mulighed for at smage de forskellige typer af denne meget spanske hedvin. Der venter endnu en stor seværdighed, nemlig besøget i Ronda. En fantastisk by, der er bygget på begge sider af en gigantisk kløft, som med 100 m høje, stejle klippevægge deler byen i to. Vi ser dens seværdigheder, som tæller bl.a. tyrefægterarenaen, der er Spaniens ældste, Puente Nuevo, og den mere end 200 år gamle bro, der forbinder de to bydele. Den er kendt fra Hemmingways ”Hvem ringer klokkerne for?”. Der er også lejlighed til at se domkirken Santa Maria la Mayor, der oprindeligt blev opført som moské. Fra Ronda kører vi mod Fuengirola og vores Hotel Las Piramides. Alle værelser har aircondition, udsigt til såvel Middelhavet som bjerge og by, og fra hotellet er der ca. 2 minutters gang til Fuengirolas smukke strandpromenade. Vi overnatter i Fuengirola 3 nætter.

6. og 7. dag: Afslapning og tilbud om udflugt til Gibraltar
Solkysten er verdenskendt, og vi har 2 hele dage til at nyde livet og oplevelserne, samtidig med at der også er mulighed for at tage med på udflugt på 6. dagen til Gibraltar, der har politisk status som britisk koloni. Gibraltar ligger strategisk ved strædet mellem Europa og Afrika, og det var da også her, at maurerne krydsede ind til Europa. Klippehalvøen blev britisk i 1700-tallet og fik igen stor betydning under Anden Verdenskrig og tiden derefter, og selvom forholdene i dag er ændrede, er Gibraltar stadig et stridens æble mellem Spanien og Storbritannien. Vi kører med minibus ud til Europa Point, hvor vi i klart vejr kan se strædet og bjergene i Nordafrika, og op ad klippen til Gibraltars aber og drypstenshulen St. Michaels Cave. Der bliver også tid til at spise frokost og slentre omkring på dette usædvanlige sted.

8. dag: Málaga med Picasso Museet og hjemrejse
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører atter mod Málaga, hvor vi skal opleve byens centrum. Vi runder 2 mauriske fæstninger, byens romerske teater og den plads, hvor Picassos fødehjem står. Herefter er der mulighed for at besøge Picasso Museet i den gamle bydel. Her er ca. 200 af mesterens værker, og dermed er det et af verdens førende Picasso-museer. Vi flyver fra Málaga om eftermiddagen og er i København først på aftenen, hvor vi tager afsked med hinanden efter dejlige og oplevelsesrige dage i det sydspanske.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

Granada med Alhambra
Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba
Den gamle bydel og det kongelige palads i Sevilla
Sherry-besøg i Jerez
Bjergbyen Ronda
Gibraltar og Solkysten
Vores dygtige rejseleder

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
11:15 København Malaga
Hjemrejse
15:40 Malaga København
20.09.2018 - 22.09.2018
Los Angeles
Vis mere Vis mindre
Hotel: Los Angeles
Hotellets hjemmeside: Link
22.09.2018 - 24.09.2018
Giralda Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Giralda Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
24.09.2018 - 27.09.2018
Hotel Las Piramides
C/ Miguel Marquez, 43
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Las Piramides
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: C/ Miguel Marquez, 43, 29640 Fuengirola (Malaga)
Etager: 10
Værelser: 320
Elevator: Ja
Faciliteter: Alle værelser har havudsigt og balkon, air-condition, telefon, radio, satellite TV. Mulighed for at leje en sikkerhedsboks.
Beskrivelse:

Hotellet består af 2 bygninger hver på 10 etager, der forbindes med en overdækket gang. På hotellet findes en bar, restaurant, en have samt swimming-pool. Hotellet ligger direkte ud til Middelhavet og stranden. Langs stranden løber Fuengirola Promenaden og ca. 500 m fra hotellet ligger shopping-centret La Villa.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 20.09.2018
Ankomst: 27.09.2018
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.995,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København - Málaga tur/retur, rundrejse i henhold til program (ex. entréer), 7 x halvpension, samt alle lovpligtige skatter og afgifter

Brorabat
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat. Bestil blot rejsen senest 60 dage før afrejse. En evt. rabat er fratrukket i de viste priser.

Forudbestilling af entréer
Ved enkelte attraktioner skal vi forudbestille entré. Derfor skal entréen reserveres ved bestilling af rejsen, såfremt du ønsker at deltage. Det drejer sig om Alhambra, Picasso museet, samt udflugt til Gibraltar. Se prisen for hver enkelt entré under tilkøb.


Tilkøb:
Granada - Alhambra: 260 kr.
Entre Alzázar (pensionist 65+): 45 kr.
Entre Alzázar (voksen indtil 65 år): 110 kr.
Gibraltar: 360 kr.
Picasso Museum: 115 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 8.895 Kr.
Dobbeltværelse 6.995 Kr.
3-sengsværelse 6.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 20.09.2018
Ankomst: 27.09.2018
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.995,-

Billeder - Andalusien - Sydspanske klassikere

Aktuelt har vi ingen billeder

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 20.09.2018
Ankomst: 27.09.2018
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.995,-

Vis mindre
04.10.201811.10.20188 dage 6.995,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Når du rejser med os til Andalusien, vil du opleve det mest ægte, spanske, vi kan forestille os. Det er en fantastisk kombination af nogle af verdens smukkeste byer samt gigantiske og historiske seværdigheder af både maurisk-arabisk og spansk oprindelse. Dertil en natur med grønne dale med millioner af oliventræer og bjerglandsbyer, hvor livet udfolder sig, som det har gjort i århundreder med tapas på de mange caféer som en vigtig del af hverdagslivet. Det liv, der byder på både hektisk aktivitet og fred og ro. Efter rundrejsen slapper vi af et par dage på verdens mest berømte solkyst, den mellem Málaga og Gibraltar. I Granada og Sevilla bor vi på centralt beliggende hoteller og i Fuengirola på Solkysten bor vi på det velholdte Hotel Las Piramides, der ligger med udsigt over Middelhavet og bjerglandskabet.


Dagsprogram

1. dag: Rejsedag til Málaga Granada
Direkte fra København til Málaga om formiddagen. Ankomst til Málaga om eftermiddagen, hvorefter vi kører med vores bus til Granada, hvor vi tjekker ind på vores hotel. Middag på hotellet. Vi overnatter 2 nætter i Granada. 

2. dag: Granada med bl.a. Alhambra
Vi tør godt sige, at rejsens højdepunkt allerede opleves på 2. dagen. Det er Granadas mauriske fæstning, Alhambra, der også kaldes "verdens ottende vidunder". Rundvisningen inkluderer paladserne, haverne og sommerpaladset Generalife. Denne dag er der også besøg i centrum, i området omkring katedralen og det kongelige kapel, hvor de såkaldte Katolske Monarker er stedt til hvile. Vi besøger også den gamle bydel Albaicin, hvor vi ser de hvide huse, som nærmest kravler op ad bjergskråningen, og Alhambra fra byens side.

3. dag: Fra Granada til Sevilla. Besøg i Córdoba
Efter morgenmaden forlader vi Granada og kører mod Córdoba, maurernes gamle hovedstad. Her er der bytur i det charmerende, jødiske kvarter og mulighed for at besøge den tusindårige moské med hundreder af søjler som bærende konstruktioner i den imponerende bygning. Fra Córdoba venter os en smuk køretur på et par timer mod Spaniens 4. største by, Sevilla, som desuden er hovedbyen i Andalusien. Vi overnatter 2 nætter i Sevilla.

4. dag: Sevilla
Vi begynder vores dag i Sevilla med en lille rundtur i bus, som bl.a. tager os forbi tyrefægterarenaen og den spanske plads. Herefter spadserer vi en tur i den gamle bydel, runder katedralen og det indiske arkiv, og derefter er der mulighed for at komme ind at se Det Kongelige Palads (Alcazar). Resten af dagen nyder vi i den spændende by. Vores rejseleder arrangerer en sejltur på floden Guadalquivir (sejltur ikke inkluderet). Efter middagen har du mulighed for at opleve et Flamencoshow, som viser den populære dans, der menes at stamme fra netop Andalusien.

5. dag: Fra Sevilla til Solkysten. Besøg i Jerez og Ronda
Denne dag byder på et besøg i et af de kendte vinhuse med produktion af den eftertragtede sherry, hvor der er mulighed for at smage de forskellige typer af denne meget spanske hedvin. Der venter endnu en stor seværdighed, nemlig besøget i Ronda. En fantastisk by, der er bygget på begge sider af en gigantisk kløft, som med 100 m høje, stejle klippevægge deler byen i to. Vi ser dens seværdigheder, som tæller bl.a. tyrefægterarenaen, der er Spaniens ældste, Puente Nuevo, og den mere end 200 år gamle bro, der forbinder de to bydele. Den er kendt fra Hemmingways ”Hvem ringer klokkerne for?”. Der er også lejlighed til at se domkirken Santa Maria la Mayor, der oprindeligt blev opført som moské. Fra Ronda kører vi mod Fuengirola og vores Hotel Las Piramides. Alle værelser har aircondition, udsigt til såvel Middelhavet som bjerge og by, og fra hotellet er der ca. 2 minutters gang til Fuengirolas smukke strandpromenade. Vi overnatter i Fuengirola 3 nætter.

6. og 7. dag: Afslapning og tilbud om udflugt til Gibraltar
Solkysten er verdenskendt, og vi har 2 hele dage til at nyde livet og oplevelserne, samtidig med at der også er mulighed for at tage med på udflugt på 6. dagen til Gibraltar, der har politisk status som britisk koloni. Gibraltar ligger strategisk ved strædet mellem Europa og Afrika, og det var da også her, at maurerne krydsede ind til Europa. Klippehalvøen blev britisk i 1700-tallet og fik igen stor betydning under Anden Verdenskrig og tiden derefter, og selvom forholdene i dag er ændrede, er Gibraltar stadig et stridens æble mellem Spanien og Storbritannien. Vi kører med minibus ud til Europa Point, hvor vi i klart vejr kan se strædet og bjergene i Nordafrika, og op ad klippen til Gibraltars aber og drypstenshulen St. Michaels Cave. Der bliver også tid til at spise frokost og slentre omkring på dette usædvanlige sted.

8. dag: Málaga med Picasso Museet og hjemrejse
Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører atter mod Málaga, hvor vi skal opleve byens centrum. Vi runder 2 mauriske fæstninger, byens romerske teater og den plads, hvor Picassos fødehjem står. Herefter er der mulighed for at besøge Picasso Museet i den gamle bydel. Her er ca. 200 af mesterens værker, og dermed er det et af verdens førende Picasso-museer. Vi flyver fra Málaga om eftermiddagen og er i København først på aftenen, hvor vi tager afsked med hinanden efter dejlige og oplevelsesrige dage i det sydspanske.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

Granada med Alhambra
Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba
Den gamle bydel og det kongelige palads i Sevilla
Sherry-besøg i Jerez
Bjergbyen Ronda
Gibraltar og Solkysten
Vores dygtige rejseleder

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
11:15 København Malaga
Hjemrejse
15:40 Malaga København
04.10.2018 - 06.10.2018
Los Angeles
Vis mere Vis mindre
Hotel: Los Angeles
Hotellets hjemmeside: Link
06.10.2018 - 08.10.2018
Giralda Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Giralda Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
08.10.2018 - 11.10.2018
Hotel Las Piramides
C/ Miguel Marquez, 43
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Las Piramides
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: C/ Miguel Marquez, 43, 29640 Fuengirola (Malaga)
Etager: 10
Værelser: 320
Elevator: Ja
Faciliteter: Alle værelser har havudsigt og balkon, air-condition, telefon, radio, satellite TV. Mulighed for at leje en sikkerhedsboks.
Beskrivelse:

Hotellet består af 2 bygninger hver på 10 etager, der forbindes med en overdækket gang. På hotellet findes en bar, restaurant, en have samt swimming-pool. Hotellet ligger direkte ud til Middelhavet og stranden. Langs stranden løber Fuengirola Promenaden og ca. 500 m fra hotellet ligger shopping-centret La Villa.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.10.2018
Ankomst: 11.10.2018
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.995,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København - Málaga tur/retur, rundrejse i henhold til program (ex. entréer), 7 x halvpension, samt alle lovpligtige skatter og afgifter

Brorabat
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat. Bestil blot rejsen senest 60 dage før afrejse. En evt. rabat er fratrukket i de viste priser.

Forudbestilling af entréer
Ved enkelte attraktioner skal vi forudbestille entré. Derfor skal entréen reserveres ved bestilling af rejsen, såfremt du ønsker at deltage. Det drejer sig om Alhambra, Picasso museet, samt udflugt til Gibraltar. Se prisen for hver enkelt entré under tilkøb.


Tilkøb:
Granada - Alhambra: 260 kr.
Entre Alzázar (pensionist 65+): 45 kr.
Entre Alzázar (voksen indtil 65 år): 110 kr.
Gibraltar: 360 kr.
Picasso Museum: 115 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 8.895 Kr.
Dobbeltværelse 6.995 Kr.
3-sengsværelse 6.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.10.2018
Ankomst: 11.10.2018
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.995,-

Billeder - Andalusien - Sydspanske klassikere

Aktuelt har vi ingen billeder

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.10.2018
Ankomst: 11.10.2018
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.995,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- Inden for de næste 30 minutter
(ml. 9-17, man-fredag), eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser