Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Toscana - Flyv på busrejse

Vores Toscana rejse virker, for vi har været på den rigtig mange gange. Toscana er et af danskernes foretrukne ferieområder i Italien, ja sågar i hele Europa og flere hundrede danskere er fløjet med os og har nydt området og de interessante udflugter og seværdigheder.
Lad os vise dig dette livsbekræftende område i Italien! Det er førsteklasses natur med olivenlunde, pinjer og laurbærtræer, og ikke mindst vinmarkerne, hvor chiantivinens druer dyrkes. Ligeså er det rendyrket kultur og historie, når vi går tur i store og små byer, hvor bygninger er med til at fortælle om en udvikling, som på mange måder er helt unik for vores historie og kulturarv.

NB! Flybilletten er ikke inkluderet i de angivne priser. Se aktuelle tillæg for flybilletter under prisinfo.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Torsdag
Let skyet
Let skyet
19 °C
10 °C
0,3 mm.
1,0 m/s
nord
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
20 °C
13 °C
0,4 mm.
1,4 m/s
nord
Lørdag
Regnbyger
Regnbyger
19 °C
12 °C
3,6 mm.
0,7 m/s
nord
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
23 °C
16 °C
0,0 mm.
1,3 m/s
nordøst
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
23 °C
15 °C
0,1 mm.
0,9 m/s
nord
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
24 °C
15 °C
0,1 mm.
1,0 m/s
nord

Afrejsedatoer

03.09.2024 10.09.2024   8 dage 5.795,-Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Vores Toscanarejse virker, for vi har været på den rigtig mange gange. Toscana er et af danskernes foretrukne ferieområder i Italien, ja sågar i hele Europa, og flere hundrede danskere er fløjet med os og har nydt området og de interessante udflugter og seværdigheder.
Kom, lad os vise dig dette livsbekræftende område i Italien! Det er førsteklasses natur med olivenlunde, pinjer og laurbærtræer, og ikke mindst vinmarkerne, hvor chiantivinens druer dyrkes. Ligeså er det rendyrket kultur og historie, når vi går tur i store og små byer, hvor bygninger er med til at fortælle om en udvikling, som på mange måder er helt unik for vores historie og kulturarv.
I Montecatini Terme skal vi bo centralt på de to søsterhoteller, Hotel Boston og Hotel Da Vinci, der er i samme ejerskab og ligger lige over for hinanden. Hotellerne har begge dejlige værelser med bad, toilet og aircondition, og der er desuden udendørs swimmingpool til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Vi har ophold med morgenbuffet samt 3-retters middag om aftenen, hvoraf én af aftenerne er med toskanske specialiteter. Se mere om hotellerne på vores hjemmeside.


Dagsprogram

1. dag: Ankomst Montecatini Terme
Afrejse med fly fra København eller Billund til Pisa, hvor vi bliver hentet i bus og kørt til vores hotel. Turen fra Pisas lufthavn til Montecatini Terme er kort, og undervejs informerer rejselederen om de kommende dages dejlige udflugter.
NB! Flybilletten er ikke inkluderet i prisen og skal tilkøbes ved bestilling af rejsen.

2. til 7. dag: Udflugter
Vi tilbyder i alt fem udflugter under opholdet. Udflugterne arrangeres som oftest i nedenstående rækkefølge.

Montecatini og Montecatini Alto
Vi arrangerer en orienterende byrundtur i Montecatini Terme om formiddagen. Over middag er der mulighed for at tage med tandhjulsbanen op over Montecatini Terme til den gamle bydel, Montecatini Alto.

Siena og San Gimignano
En stor udflugtsdag er i vente og hele dagen er fyldt med prægtige seværdigheder. Vi kører kl. 8.30 til Siena, hvor vi skal se Duomoen, Piazza del Campo m.m. Over middag gælder det et besøg i den mindst ligeså interessante middelalderby San Gimignano, hvor der efter rundvisning bliver tid på egen hånd. Vi er tilbage ved hotellet ca. kl. 19.

Firenze med lokalguide
Vi tager med toget helt til Firenzes centrum, hvor vi møder vores lokalguide. Herfra går vi byrundtur, hvor vi bl.a. ser domkirken, dåbskapellet, Ponte Vecchio, mediciernes regeringspalads, Palazzo Vecchio, Uffizzierne m.m. Sidst på eftermiddagen tager vi igen toget tilbage til Montecatini. Togbilletten Montecatini Terme – Firenze tur/retur og byrundtur med lokal, dansktalende guide er ikke inkluderet. Bestilles hjemmefra.

Pisa og Lucca
Afgang fra hotellet efter morgenmaden. Vi kører direkte mod Pisa, hvor vi er klar som nogle af de første, hvis man vil op i det berømte, skæve tårn, eller se domkirken eller dåbskapellet. Efter frokosten besøger vi den antikke by Lucca med træbevoksede bymure og charmerende gotiske og romanske kirker. Her går vi en lille byrundtur, og naturligvis er der også tid på egen hånd til at nyde stemningen på en fortovscafé eller lign. Vi er hjemme ca. kl. 18.

Vinci og Vinsmagning
Vi kører til Leonardo da Vincis by Vinci, hvor vi bl.a. skal se hans interessante museum og den hyggelige by. Afgang kl. 9. På vejen til vores vinbonde kommer vi igennem Montecatini Terme igen, så de, der ikke vil med til vinsmagning, kan stå af her. Kl. 13 smager vi vin og spiser en let frokost. Vi er hjemme igen hen på eftermiddagen efter nogle hyggelige timer.

8. dag: Hjemrejse
Efter dejlige feriedage i Toscana tager vi over afsked med hotellet, og kører sammen med rejselederen til Pisas lufthavn. Hvorfra vi flyver retur til Danmark.
NB! Flybilletten er ikke inkluderet i prisen og skal tilkøbes ved bestilling af rejsen.

 

 


Rejsekort

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 

  • Cypresser og olivenlunde
  • Det Skæve Tårn i Pisa
  • Hyggelige middelalderbyer
  • Kurbyen Montecatini Terme
  • Chiantivin og hyggelige caféer
  • Firenzes bycentrum

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
10:50 Billund Frankfurt
12:05 København Frankfurt
16:15 Frankfurt Pisa
16:15 Frankfurt Pisa
Hjemrejse
13:35 Firenze Frankfurt
14:40 Firenze Frankfurt
17:10 Frankfurt København
17:20 Frankfurt Billund
03.09.2024 - 10.09.2024
Hotel Boston/ Hotel Da Vinci
Viale Bicchierai 20
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Boston/ Hotel Da Vinci
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: Viale Bicchierai 20, 51016 Montecatini Terme
Faciliteter: Begge hoteller har dejlige værelser med bl.a. bad, toilet, hårtørrer, TV og aircondition. WI-FI er inkluderet.
Beskrivelse:

De flotte Hotel Boston og Hotel Da Vinci er to centralt beliggende søsterhoteller i Montecatini Terme. Hotellerne er i samme ejerskab og ligger lige over for hinanden. Flot udendørs swimmingpool til fri afbenyttelse for hotellets gæster. I hotellets restaurant serveres morgenbuffet samt 3-retters middag om aftenen.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 03.09.2024
Ankomst: 10.09.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 5.795,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel, hotelophold med halvpension, udflugter (ex. entréer), dansk rejseleder samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra Pisa
Nogle deltagere ønsker at flyve fra København og andre fra Billund og nogle deltagere ønsker at have dage på egen hånd før eller efter dette arrangement. Derfor inkluderer vi ikke flybilletten på denne rejse, men tilbyder i stedet flybilletten i tilkøb. Se aktuelle priser på flybilletterne på vores hjemmeside. Riis Rejser flyver med rutefly fra København/Billund til Pisa. Prisen inkluderer flybillet t/r og buskørsel fra lufthavn til hotel og fra hotel til lufthavn. Vores rejseleder flyver med Riis Rejser fra enten København eller Billund.


Tilkøb:
Udflugt til Firenze: 248 kr.
Fly: Billund - Pisa: 2.600 kr.
Fly: København - Pisa: 2.300 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelse som enkeltværelse. Forplejning ifølge program 7.595 Kr.
Enkeltværelse. Forplejning ifølge program 6.895 Kr.
Dobbeltværelse som enkeltværelse med balkon. Forplejning ifølge program 8.495 Kr.
Dobbeltværelse m. balkon. Forplejning ifølge program 6.795 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 5.795 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 03.09.2024
Ankomst: 10.09.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 5.795,-

Billeder - Toscana - Flyv på busrejse

Toscana er fantastisk
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 03.09.2024
Ankomst: 10.09.2024
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 5.795,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser