Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Toscana - Flyv på busrejse

Vores Toscana rejse virker, for vi har været på den rigtig mange gange. Toscana er et af danskernes foretrukne ferieområder i Italien, ja sågar i hele Europa og flere hundrede danskere er fløjet med os og har nydt området og de interessante udflugter og seværdigheder.
Lad os vise dig dette livsbekræftende område i Italien! Det er førsteklasses natur med olivenlunde, pinjer og laurbærtræer, og ikke mindst vinmarkerne, hvor chiantivinens druer dyrkes. Ligeså er det rendyrket kultur og historie, når vi går tur i store og små byer, hvor bygninger er med til at fortælle om en udvikling, som på mange måder er helt unik for vores historie og kulturarv.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 5 dage.

Torsdag
Regnbyger
Regnbyger
31 °C
24 °C
0,5 mm.
2,8 m/s
nordøst
Lørdag
Regn
Regn
28 °C
23 °C
7,2 mm.
3,9 m/s
nordøst
Søndag
Regn
Regn
32 °C
21 °C
2,8 mm.
1,4 m/s
nord-nordøst
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
30 °C
22 °C
0,0 mm.
1,3 m/s
nord-nordøst
Torsdag
Let skyet
Let skyet
32 °C
22 °C
0,0 mm.
0,5 m/s
syd

Afrejsedatoer

10.09.201917.09.20198 dage 6.295,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Vores Toscana rejse virker, for vi har været på den rigtig mange gange. Toscana er et af danskernes foretrukne ferieområder i Italien, ja sågar i hele Europa, og flere hundrede danskere er fløjet med os og har nydt området og de interessante udflugter og seværdigheder.
Kom, lad os vise dig dette livsbekræftende område i Italien! Det er førsteklasses natur med olivenlunde, pinjer og laurbærtræer, og ikke mindst vinmarkerne, hvor chiantivinens druer dyrkes. Ligeså er det rendyrket kultur og historie, når vi går tur i store og små byer, hvor bygninger er med til at fortælle om en udvikling, som på mange måder er helt unik for vores historie og kulturarv.
I Montecatini Terme skal vi bo centralt på de to søsterhoteller, Hotel Boston og Hotel Da Vinci, der er i samme ejerskab og ligger lige overfor hinanden. Hotellerne har begge dejlige værelser med bad, toilet og aircondition, og der er desuden udendørs swimmingpool til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Vi har ophold med morgenbuffet samt 3-retters middag hver aften, hvoraf én af aftenerne er med toskanske specialiteter. 


Dagsprogram

1. dag: Udrejse
Vi mødes med vores rejseleder i Københavns lufthavn om eftermiddagen og flyver sammen til Firenze lufthavn, hvor vi bliver hentet i bus, og kørt til vores hotel. Turen fra lufthavnen til Montecatini Terme er kort, og undervejs informerer rejselederen om de kommende dages dejlige udflugter. Efter indskrivning på værelserne, venter middagen i hotellets restaurant.

2. til 7. dag: Udflugter
Vi tilbyder i alt fem udflugter under opholdet. Udflugterne arrangeres som oftest i nedenstående rækkefølge.

Montecatini og Montecatini Alto
Vi arrangerer en orienterende byrundtur i Montecatini Terme om formiddagen. Over middag er der mulighed for at tage med tandhjulsbanen op over Montecatini Terme til den gamle bydel, Montecatini Alto.

Siena og San Gimignano
Denne dag er en lang udflugtsdag, men det er absolut hele dagen værd. Vi kører kl. 8.30 til Siena, hvor vi skal se Duomoen, Piazza del Campo m.m. Over middag gælder det et besøg i den mindst ligeså interessante middelalderby San Gimignano, hvor der efter rundvisning bliver tid på egen hånd. Vi er tilbage ved hotellet ca. kl. 19.

Firenze med lokalguide
Vi tager med toget helt til Firenzes centrum, hvor vi møder vores lokalguide. Herfra går vi byrundtur, hvor vi bl.a. ser domkirken, dåbskapellet, Ponte Vecchio, mediciernes regeringspalads, Palazzo Vecchio, Uffizzierne m.m. Sidst på eftermiddagen tager vi igen toget tilbage til Montecatini. Togbilletten Montecatini Terme – Firenze tur/retur og byrundtur med lokal, dansktalende guide koster 185 kr. og er ikke inkluderet. Bestilles hjemmefra.

Pisa og Lucca
Afgang fra hotellet efter morgenmaden. Vi kører direkte mod Pisa, hvor vi er klar som nogle af de første, hvis man vil op i det berømte, skæve tårn, eller se domkirken eller dåbskapellet. Efter frokosten besøger vi den antikke by Lucca med træbevoksede bymure og charmerende gotiske og romanske kirker. Her går vi en lille byrundtur, og naturligvis er der også tid på egen hånd til at nyde stemningen på en fortovscafé eller lign. Vi er hjemme ca. kl. 18:00.

Vinci og Vinsmagning
Vi kører til Leonardo da Vincis by Vinci, hvor vi bl.a. skal se hans interessante museum og den hyggelige by. Afgang kl. 9. På vejen til vores vinbonde kommer vi igennem Montecatini Terme igen, så de, der ikke vil med til vinsmagning, kan stå af her. Kl. 13 smager vi vin og spiser en let frokost. Vi er hjemme igen hen på eftermiddagen efter nogle hyggelige timer.

8. dag: Hjemrejse
Efter dejlige feriedage i Toscana, tager vi afsked med hotellet om formiddagen og kører sammen med rejselederen retur til Firenze, og flyver omkring middag retur til København. Ankomst i København først på eftermiddagen.


Rejsekort

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

Direkte fly til Firenze
Cypresser og olivenlunde
Det Skæve Tårn i Pisa
Hyggelige middelalderbyer
Kurbyen Montecatini Terme
Chiantivin og hyggelige caféer
Firenzes bycentrum

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
14:30 København Firenze
Hjemrejse
11:20 Firenze København
10.09.2019 - 17.09.2019
Hotel Boston/ Hotel Da Vinci
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Boston/ Hotel Da Vinci
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 10.09.2019
Ankomst: 17.09.2019
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.295,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse tur/retur, buskørsel, hotelophold med halvpension fra og med aftensmad første dag til og med morgenmad sidste dag, udflugter (ex. entréer), dansk rejseleder samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Brorabat 250 kr.
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat på denne rejse. Rejsen skal blot være bestilt senest 60 dage før afrejse. Bemærk, en eventuel rabat er fratrukket nedenstående priser.


Tilkøb:
Udflugt til Firenze: 185 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelse som enkeltværelse med balkon 8.295 Kr.
Dobbeltværelse som enkeltværelse 8.095 Kr.
Enkeltværelse 7.395 Kr.
Dobbeltværelse m. balkon 7.195 Kr.
Dobbeltværelse 6.295 Kr.
3-sengsværelse 6.295 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 10.09.2019
Ankomst: 17.09.2019
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.295,-

Billeder - Toscana - Flyv på busrejse

Toscana er fantastisk
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 10.09.2019
Ankomst: 17.09.2019
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 6.295,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- Inden for de næste 30 minutter
(ml. 9-17, man-fredag), eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser