Kender du oplevelsen af, efter at have deltaget i en dejlig vinsmagning, måske på en italiensk vingård, at du har lyst til købe mindst 12 flasker med hjem? Det kan som oftest slet ikke lade sig gøre på grund af pladsmangel i din bil, i flyet eller i rejsebussen. Og hvad med ærgrelsen over ikke at kunne synke de dejlige dråber, fordi bilen også lige skal køres hjem til hotellet?
På vores vinrejse til de to store vinområder Barolo og Valpolicella er der god plads i bagagerummet. På den måde bliver det en rigtig vinrejse, hvor dine drømme kan blive opfyldt, og hvor du har mulighed for at få varen med hjem lige med det samme.
Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.
Nedenfor ses en detaljeret vejrudsigt for de efterfølgende 2 dage.
Kender du oplevelsen af, efter at have deltaget i en dejlig vinsmagning, måske på en italiensk vingård, at du har lyst til købe mindst 12 flasker med hjem? Det kan som oftest ikke lade sig gøre på grund af pladsmangel i din bil, i flyet eller i rejsebussen. Og hvad med ærgrelsen over ikke at kunne indtage de dejlige dråber, fordi bilen skal køres hjem til hotellet?
På vores vinrejse til de store vinområder Barolo og Valpolicella er der god plads i bagagerummet. Således bliver det en rigtig vinrejse, hvor dine drømme kan blive opfyldt, og hvor du har mulighed for at få varen med hjem lige med det samme.
Vi skal besøge seks vingårde, der hver især har sin historie at fortælle, og hvor vi naturligvis skal smage, og hvor vi kan købe gårdenes vine til priser i alle forskellige lag.
Riis Rejsers vinrejse til Barolo og Valpolicella er for alle. Både dig, som bare elsker et godt glas vin og dig, som gerne vil vide mere om de vine og vingårde, vi oplever på rejsen. Og så er rejsen naturligvis for dig, som elsker at opleve vinens verden sammen med andre.
I Barolo området bor vi på **** Roero Park i den lille by Sommariva Perno, og i Valpolicella skal vi bo på *** International Hotel Valpolicella i den lille by San Pietro in Cariano.
1. og 2. dag:Danmark – Midttyskland – Piemonte
Via Padborg og gennem Nordtyskland til vores hotel syd for Würzburg. Vi ankommer midt på aftenen og indkvarteres, hvorefter der serveres aftensmad. Efter morgenmaden fortsætter rejsen videre ned gennem Schweiz, via San Bernadino mod Milano og mod vores hotel ved Sommariva Perno, hvor vi skal bo de næste 3 nætter. Middag ved ankomst.
3. dag: Barolo og La Morra
Efter en god italiensk morgenmad kører vi til Barolo, hvor vi starter med at besøge vinproducenten Terra da Vino, der er et hyper moderne vinproduktionssted, som modtager druer fra i alt ca. 5000 ha. Alt er super moderne og her får vi virkelig oplevelsen af hvordan vinproduktionen af i morgen måske kommer til at se ud. Efterfølgende er der også tid til at nyde opholdet i den hyggelige by, Barolo, hvor vi i byens borg også finder byens museum.
Over middag kører vi til La Morra, hvor vi har vinsmagning hos en klassisk økologisk vinproducent.
Vi er tilbage ved vores hotel hen på eftermiddagen. Middag på hotellet.
4. dag: Barbaresco og Neive
Vi starter dagen med at lade være med at flå morgenbordet, for det bliver en fremragende frokostoplevelse, vi skal have i dag. Inden vi kommer til Barbaresco, har vi et lille stop i trøflernes hovedby, Alba, som både er en smuk by at gå på opdagelse i, men som samtidig er blevet hovedbyen for den populære, men sjældne svamp, trøflen, der gror i skovbunden, og som ”opsnuses” af hunde og endda grise, når der er sæson. Naturligvis handles der med den eftertragtede vare i Alba. I Barbaresco er der tid til på egen hånd, og man kan nyde smagsprøver hos en af hovedgadens mange vingårde. Ved middagstid er vi i nabobyen Neive, Hvor vi skal deltage i en lækker 4 retters menu inkl. vinmenu hos en af de lokale producenter. Først introduceres vi til og smager på dette års nye vin, inden den egentlige vinsmagning og større frokost. Vi garanterer, at denne frokost med vinprøve bliver en fantastisk oplevelse. Denne vinprøve og frokost er inkluderet i rejsens pris.
5. dag: Mod Valpolicella
Vi forlader Piemonte og kører mod Valpolicella. Vi kører ikke forbi Gardasøen uden at stoppe op og nyde synet af den smukke sø, så derfor holder vi frokostpause i Sirmione, der ligger ved Gardasøens sydlige del. Vi ankommer til Valpolicella og vores hotel i San Pietro in Cariano i hjertet af dette verdensberømte vinområde.
Efter indkvartering er du velkommen til at gå med rejselederen til en lækker lille, restaurant, som vi har fundet.
6. dag: Amarone og Ripasso i Valpolicella
Så går det løs i Valpolicella, og vi har i dag 2 vinsmagninger, hhv. én om formiddagen, og én om eftermiddagen.
7. dag: Verona og Vinprøve
Vi kan ikke være i Valpolicella området uden også at besøge Verona. En spadseretur i de gamle, historiske gader og rundt omkring den gamle arena leder tankerne hen på Romerriget og en helt anden tid.
Der er masser af tid til at finde sin frokost i Verona, inden vi kører til Valpolicella området igen for denne rejses sidste vinsmagning. Det sidste vinbesøg skal være hos én af de mange autentiske vincantinaer, hvor man bare dumper ind, smager lidt på varerne og måske køber, hvis man forelsker sig i smagen.
8. og 9. dag: Hjemrejse
Tidligt efter morgenmaden kører vi igen mod nord. Overnatning i Midttyskland og her fra hjem mod vores udgangspunkter.
Om vinprøverne
Vinprøverne består oftest af 4 – 5 vine, med en lille snack til i form af enten grissini, chips eller brød. Det må ikke regnes for et egentligt måltid. Ca. halvdelen af vinprøverne koster ikke noget, mens de øvrige vinprøver koster ca. 12 - 14Euro, så forvent en udgift til vinprøver på ca. 55 Euro.
Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med morgenmad, aftensmad dag 1, 2, 3, 4 og 8, vinmenu m. frokost i Neive dag 4, udflugter (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.
Enkeltværelse. Forplejning ifølge program. | 9.595 Kr. | |
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program. | 7.895 Kr. |
Kender du oplevelsen af, efter at have deltaget i en dejlig vinsmagning, måske på en italiensk vingård, at du har lyst til købe mindst 12 flasker med hjem? Det kan som oftest ikke lade sig gøre på grund af pladsmangel i din bil, i flyet eller i rejsebussen. Og hvad med ærgrelsen over ikke at kunne indtage de dejlige dråber, fordi bilen skal køres hjem til hotellet?
På vores vinrejse til de store vinområder Barolo og Valpolicella er der god plads i bagagerummet. Således bliver det en rigtig vinrejse, hvor dine drømme kan blive opfyldt, og hvor du har mulighed for at få varen med hjem lige med det samme.
Vi skal besøge seks vingårde, der hver især har sin historie at fortælle, og hvor vi naturligvis skal smage, og hvor vi kan købe gårdenes vine til priser i alle forskellige lag.
Riis Rejsers vinrejse til Barolo og Valpolicella er for alle. Både dig, som bare elsker et godt glas vin og dig, som gerne vil vide mere om de vine og vingårde, vi oplever på rejsen. Og så er rejsen naturligvis for dig, som elsker at opleve vinens verden sammen med andre.
I Barolo området bor vi på **** Roero Park i den lille by Sommariva Perno, og i Valpolicella skal vi bo på *** International Hotel Valpolicella i den lille by San Pietro in Cariano.
1. og 2. dag:Danmark – Midttyskland – Piemonte
Via Padborg og gennem Nordtyskland til vores hotel syd for Würzburg. Vi ankommer midt på aftenen og indkvarteres, hvorefter der serveres aftensmad. Efter morgenmaden fortsætter rejsen videre ned gennem Schweiz, via San Bernadino mod Milano og mod vores hotel ved Sommariva Perno, hvor vi skal bo de næste 3 nætter. Middag ved ankomst.
3. dag: Barolo og La Morra
Efter en god italiensk morgenmad kører vi til Barolo, hvor vi starter med at besøge vinproducenten Terra da Vino, der er et hyper moderne vinproduktionssted, som modtager druer fra i alt ca. 5000 ha. Alt er super moderne og her får vi virkelig oplevelsen af hvordan vinproduktionen af i morgen måske kommer til at se ud. Efterfølgende er der også tid til at nyde opholdet i den hyggelige by, Barolo, hvor vi i byens borg også finder byens museum.
Over middag kører vi til La Morra, hvor vi har vinsmagning hos en klassisk økologisk vinproducent.
Vi er tilbage ved vores hotel hen på eftermiddagen. Middag på hotellet.
4. dag: Barbaresco og Neive
Vi starter dagen med at lade være med at flå morgenbordet, for det bliver en fremragende frokostoplevelse, vi skal have i dag. Inden vi kommer til Barbaresco, har vi et lille stop i trøflernes hovedby, Alba, som både er en smuk by at gå på opdagelse i, men som samtidig er blevet hovedbyen for den populære, men sjældne svamp, trøflen, der gror i skovbunden, og som ”opsnuses” af hunde og endda grise, når der er sæson. Naturligvis handles der med den eftertragtede vare i Alba. I Barbaresco er der tid til på egen hånd, og man kan nyde smagsprøver hos en af hovedgadens mange vingårde. Ved middagstid er vi i nabobyen Neive, Hvor vi skal deltage i en lækker 4 retters menu inkl. vinmenu hos en af de lokale producenter. Først introduceres vi til og smager på dette års nye vin, inden den egentlige vinsmagning og større frokost. Vi garanterer, at denne frokost med vinprøve bliver en fantastisk oplevelse. Denne vinprøve og frokost er inkluderet i rejsens pris.
5. dag: Mod Valpolicella
Vi forlader Piemonte og kører mod Valpolicella. Vi kører ikke forbi Gardasøen uden at stoppe op og nyde synet af den smukke sø, så derfor holder vi frokostpause i Sirmione, der ligger ved Gardasøens sydlige del. Vi ankommer til Valpolicella og vores hotel i San Pietro in Cariano i hjertet af dette verdensberømte vinområde.
Efter indkvartering er du velkommen til at gå med rejselederen til en lækker lille, restaurant, som vi har fundet.
6. dag: Amarone og Ripasso i Valpolicella
Så går det løs i Valpolicella, og vi har i dag 2 vinsmagninger, hhv. én om formiddagen, og én om eftermiddagen.
7. dag: Verona og Vinprøve
Vi kan ikke være i Valpolicella området uden også at besøge Verona. En spadseretur i de gamle, historiske gader og rundt omkring den gamle arena leder tankerne hen på Romerriget og en helt anden tid.
Der er masser af tid til at finde sin frokost i Verona, inden vi kører til Valpolicella området igen for denne rejses sidste vinsmagning. Det sidste vinbesøg skal være hos én af de mange autentiske vincantinaer, hvor man bare dumper ind, smager lidt på varerne og måske køber, hvis man forelsker sig i smagen.
8. og 9. dag: Hjemrejse
Tidligt efter morgenmaden kører vi igen mod nord. Overnatning i Midttyskland og her fra hjem mod vores udgangspunkter.
Om vinprøverne
Vinprøverne består oftest af 4 – 5 vine, med en lille snack til i form af enten grissini, chips eller brød. Det må ikke regnes for et egentligt måltid. Ca. halvdelen af vinprøverne koster ikke noget, mens de øvrige vinprøver koster ca. 12 - 14Euro, så forvent en udgift til vinprøver på ca. 55 Euro.
Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med morgenmad, aftensmad dag 1, 2, 3, 4 og 8, vinmenu m. frokost i Neive dag 4, udflugter (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.
Enkeltværelse. Forplejning ifølge program. | 9.595 Kr. | |
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program. | 7.895 Kr. |
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.