Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Umbrien og Apulien

Herlig rundrejse til Umbrien og Apulien, der i Umbrien bl.a. præsenterer os for overdådigheden i den katolske kirke og den magt, troen og kirken gennem århundreder har haft i det italienske samfund. Vi oplever også i Umbrien en smuk og frugtbar natur, ligesom vi i Apulien, der er Italiens berømte hæl, mødes af frugtbart agerland, der er rig på korn, frugt og især olivenolieproduktion af meget høj kvalitet.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
-
24 °C
0,0 mm.
3,6 m/s
vest
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
33 °C
25 °C
0,0 mm.
2,4 m/s
sydvest
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
35 °C
25 °C
0,0 mm.
3,0 m/s
vest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
35 °C
26 °C
0,0 mm.
2,3 m/s
vest
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
34 °C
26 °C
0,0 mm.
2,0 m/s
vest
Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
34 °C
28 °C
0,0 mm.
3,7 m/s
vest

Afrejsedatoer

22.09.2024 05.10.2024   14 dage 13.295,-Fyn, Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

I en skøn forening af to fantastiske og populære områder i pragtfulde Italien, præsenterer vi denne super interessante rundrejse til Umbrien og Apulien, der hver især imponerer med en enestående kulturhistorie, prægtige naturområder og i særdeleshed en venlig og imødekommende atmosfære. Vi har arrangeret rejsen i en behagelig kombination af oplevelser, udflugter og tid til at falde til ro, og bare nyde livet, stemningen og den pragtfulde natur.
Umbrien præsenterer os gang på gang for overdådigheden i den katolske kirke og den magt, troen og kirken gennem århundreder har haft i det italienske samfund, men Umbrien er også en smuk og frugtbar natur, der gang på gang giver os rigelige gaver til vores øjne i form af skønne middelalderlige byer, vinmarker og bløde bjerge.
Apulien er Italiens berømte hæl, hvor den brede slette ud mod Adriaterhavet viser os frugtbart agerland, der er rigt på korn, frugt og især olivenolieproduktion af meget høj kvalitet.
Det er også i Apulien, vi oplever, hvordan naboskabet med Adriaterhavet har bragt mange forskellige kulturer til området. Grækerne har haft kolonier i Apulien, og tyrkerne har efter sigende været ophavsmænd til byggeriet af de mange særprægede huse med det spidse kalkstenstag, trullierne, som vi flere steder i området frydes og forundres over synet af.
I Umbrien bor vi ved Bolsenasøen på Hotel Naiadi Park. Hotellet er af god 3-stjernet italiensk standard med rene og pæne værelser med bad og toilet. Vi får her morgenbuffet og 3-retters middag alle aftener. Hotellet ligger lige ned til Bolsenasøen.
I Apulien bor vi i den dejlige hovedby, Bari. Her er bl.a. en utrolig flot promenade, mulighed for at bade fra en lækker sandstrand, spise pasta, pizza eller fisk på flere af byens hyggelige restauranter og i det hele taget nyde livet og rejsens skønne indhold.
I Bari bor vi på **** Hotel Boston. Et dejligt 4-stjernet hotel, centralt beliggende, og den smukke og historiske bydel ligger blot 10 minutters gang fra hotellet. Ophold med morgenmad og desuden har vi et par aftener fælles middag inkluderet, så der er også mulighed for selv at gå på opdagelse i Baris restauranter, ligesom man er velkommen til at gå med rejselederen på restaurant. Prismæssigt er vi i en region af Italien, hvor vi endnu ikke bliver flået af at gå på restaurant og café.
Vi glæder os rigtig meget til at få dig med på denne spændende og interessante rundrejse i Mellem- og Syditalien.


Dagsprogram

1. og 2. dag: Danmark – Midttyskland – Italien
Vis mere Vis mindre

Efter påstigning går rejsen via Padborg til vores overnatningshotel ved Nürnberg. Undervejs spiser vi middag. Efter morgenmaden fortsætter vi sydpå igennem det storslåede Sydtyskland og Østrig, og først på aftenen kommer vi til Modena, i hvis nærhed vi overnatter. Middag ved ankomst.

3. dag: Orvieto og til hotellet.
Vis mere Vis mindre

Efter morgenmaden fortsætter rejsen sydpå, og ved frokosttid er vi i Orvieto, der troner på en godt og vel 300 meter høj tufstensklippe. Vi kommer op til den gamle bydel med tandhjulsbane. Byens kirke og torv er et klassisk eksempel på smuk italiensk byggeskik fra middelalderen, og det er svært ikke at blive imponeret over især kirkens flotte marmorfacade og indvendige udsmykning. Der er mange smukke kirker i den katolske verden, men kirken i Orvieto stråler efter vores mening lige en anelse mere end mange af de andre. Vi har en god eftermiddag i Orvietos gamle bydel, og herefter kører vi til vores hotel ved Bolsenasøen, blot ca. 20 minutters kørsel fra Orvieto. Her overnatter vi de næste 3 nætter.

4. dag: Assisi, Trasimenosøen og aftentur til Orvietos gamle bydel
Vis mere Vis mindre

Dagens udflugt går til en af Umbriens kendteste byer, Assisi. Munken, Frans af Assisi var grundlægger af Fransiskaner munkeordenen, hvis leveregel i alt sin enkelhed går ud på ikke at eje noget som helst overflødigt. I Asissi får vi mulighed for at indsnuse den middelalderlige atmosfære, den katolske kirkes kæmpe indflydelse, og selvfølgelig skal vi også besøge den berømte basilika, hvori talrige fresker kan beundres. Er du ikke så meget til kirker og det med troen, så er Assisis hyggelige gader og pladser, der vidner om oldtiden, absolut også et besøg værd.
Efter aftensmaden opfordrer vi dig til at tage med rejselederen og chaufføren til Orvietos gamle bydel og retur. Der er en herlig udsigt over bjergene i aftenbelysning, og vi foreslår også et fælles hyggeligt cafébesøg i nærheden af Orvietos smukke Piazza. Så bliver det så italiensk, som det kan være.

5. dag: Todi og vinsmagning
Vis mere Vis mindre

Todi er endnu en perle i rækken af dejlige middelalderlige byer i forunderlige Umbrien. Todis placering ca. 400 meter over det øvrige niveau i området gør, at man fra byen har en enestående udsigt. Man kan sagtens bruge en time bare på at nyde udsigten, byens autentiske Piazza og hyggelige atmosfære. Efter frokosten kører vi til én af de lokale vingårde, hvor der er mulighed for at deltage i vinsmagning i hyggelige omgivelser. Som alle andre steder er denne vinbonde stolt af sin vin, og vi underholdes sammen med vinprøven om Umbriens fortræffelige forhold for vinproduktion.

6. dag: Caserta og videre til Bari
Vis mere Vis mindre

Efter morgenmaden tager vi afsked med hotellet og Umbrien og bevæger os videre mod syd. Nord for Napoli venter en storslået oplevelse når vi besøger Kong Karl 3.s prægtige lystslot fra ca. 1750 ved Caserta. Her skulle ifølge Karl 3. opføres et slot, hvis prægtighed og storhed skulle få Versailles og Schönbrunn til at blegne. Hverken Karl 3. eller arkitekten bag byggeriet nåede at se slottet færdigbygget, og selvom det ikke blev helt så stort som oprindeligt planlagt, kan vi i dag se et slot med ikke færre end 1200 værelser og et imponerende parkanlæg med fontæner og figurer.
Efter denne overdådige oplevelse forlader vi regionen Campania og sætter kursen østover mod vores næste store mål, Apulien. Vi skal bo de næste 5 nætter centralt i Apuliens smukke og historiske hovedby Bari.

7. dag: Bari til fods og med lokal guide
Vis mere Vis mindre

Julemandens by? Ja, det er Bari faktisk, for Biskoppen Sankt Nikolaus’ jordiske rester endte i Bari i ca. 1087, og man opførte en basilika til opbevaringen og tilbedelsen af Sankt Nikolaus, som også er skytshelgen for Rusland, Grækenland og Sicilien. I basilikaen er der derfor også en ortodoks del, hvor bl.a. russiske pilgrimme kommer omkring. Sankt Nikolaus er også børnenes skytshelgen, og af den historie kommer historien om Julemanden. Vores lokale guide fortæller os og viser os de steder, der hører til historien.
Det er desuden en utrolig spændende oplevelse at gå i Baris snævre gyder. Husene ligger her uden store facadevinduer helt ud til gaden og rummer stadig, ja, almindelige mennesker, der bor og lever i byen. Her kan vi bl.a. se, hvordan der fremstilles frisk pasta.
Vi slutter vores byrundtur omkring Baris store borg i byens centrum, og eftermiddagen er på egen hånd. Vi anbefaler en slentretur på havnen eller langs den prægtige havnemole, der er ikke mindre end 9 km lang. Og selvfølgelig er det heller aldrig af vejen at sætte sig på en dejlig café og bare se på mennesker og på bylivet, eller hvad med en dejlig dukkert i det salte og azurblå Adriaterhav?

8. dag: Med toget til Monopoli og frokost som italienerne vil det
Vis mere Vis mindre

Vi går til banegården i Bari, og herfra tager vi midt på formiddagen toget til den smukke kystby Monopoli, der er anlagt af grækerne. Fæstningen og kirken dominerer den hvide by, men også havnen med fiskefartøjer, store som små, samt lokale fiskere, handelsfolk og pensionister, der diskuterer store og små verdensbegivenheder, vidner om en aktiv og levende by, der ikke kun er en kulisse til ære for os turister.
Til frokost går vi på et lokalt Trattoria, så lad være med at spise for meget til morgenmad, for vi skal have en rigtig god frokost, bestående af små typiske italienske forretter som f. ex. fisk, skaldyr, blæksprutter, brød og grøntsager efter køkkenchefens valg. Uhmmm… vi smager på det hele, sådan som man retteligt gør i Italien, og herefter får vi serveret en dejlig hovedret og lidt til den søde tand til slut. Vin og vand er der også til.
Vi er hjemme igen midt på eftermiddagen. Togbillet og frokost er inkluderet i rejsens pris.

9. dag: Castel del Monte og Trani. Aftensmad på Masseria
Vis mere Vis mindre

Vi kører i dag en times tid nordvest for Bari til det imponerende Castel del Monte, der er anlagt af den Tysk-Romerske kejser Frederik 2 i ca. 1240. Borgen, der ligger i et skovrigt område, godt og vel 500 m.o.h. er helt speciel i sin bygningsform og på mange områder en sammenblanding af europæisk middelalder byggestil samt græsk og tyrkisk byggestil. Vi får tid til at besøge borgen og nyde udsigten, inden vi kører til den smukt beliggende kystby Trani, hvor byens katedral, som noget helt særligt er placeret helt ud til Adriaterhavet. Trani kaldes også for ”Apuliens Perle”, og vi fornemmer det mondæne over at feriere i Trani, spise på promenaderestauranterne og shoppe i de rigtige butikker. Vi nyder opholdet her hen over middag og er retur ved vores hotel i Bari igen hen på eftermiddagen.
Om aftenen har vi arrangeret aftensmad på et af egnens nærliggende Masseriaer - et landsted, hvor vi forplejes med lækre lokale retter og dejlig vin. Aftensmad med vin er inkluderet i rejsens pris.

10. dag: Trullihusene i Alberobello. Besøg ved olivenbonde
Vis mere Vis mindre

Vi kører til Alberobello, hvor vi skal se de karakteristiske Trullier - huse der oprindeligt er bygget af tyrkiske stammer, og som ikke har bindemiddel, hvorved de var lette at tage ned og bygge op igen, i det tilfælde myndighederne, der skulle opkræve ejendomsskatter, kom forbi. Det er spændende at gå i Alberobellos Trullikvarterer og føle sig hensat til en helt anden planet. Trullihusene er naturligvis også på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.
Om eftermiddagen stopper vi op på en lokal olivenmølle og hører om produktionen og smager på de gyldne dråber. Ca. halvtreds procent af Italiens samlede olivenproduktion kommer fra Apulien, og overalt på vores vej kører vi forbi vidstrakte olivenlunde med flere hundrede år gamle oliventræer. Med store grønne kroner og krogede, krøllede stammer står de og fortæller os nærmest hver deres historie og eventyr – og de giver stadig oliven!
Hen på eftermiddagen er vi hjemme ved vores hotel igen.

11. dag: Langs Adriaterhavet til Emilia Romagna
Vis mere Vis mindre

Smuk og afvekslende! - så enkelt kan køreturen, vi skal på i dag, beskrives. Fra det flade Apulien kører vi gennem de mere bjergrige regioner Molise, Abruzzo, Marche til vores hotel omkring Rimini i Emilia Romagna-provinsen. Vi forventer at være ved vores hotel midt på eftermiddagen, og vi skal ikke på besøg nogen steder i dag. Vi skal bare nyde landskabernes og hinandens selskab.

12. dag: Bologna - den røde by
Vis mere Vis mindre

Vi letter anker og kører til Bologna, der også kaldes den røde by på grund af de mange terrakottafarvede mursten. Det var Bologna, fodboldspilleren Harald Nielsen startede sin karriere i, i den italienske serie A.
Vi styrer direkte mod den smukke og centrale Piazza Maggiore, hvorfra vi til fods kan stikke i et hav af seværdige retninger alt efter interesse. Er det kirker, du interesserer dig for, er der ikke færre end 198 af slagsen i Bologna med San Petronio som en af verdens 20 største. Er det mere butikker og arkader, der lokker dig, så er der et hav af såvel butikker som arkader under i alt 30.000 buer til at sikre dig en god handel i alt slags vejr. Med rejselederen på en lille rundtur i byen, kigger vi såvel lidt til kirker som til købmænd, inden vi lader os overmande af sulten og holder frokostpause. Mange siger, at man ikke kan spise dårligt i Bologna, så det er vel blot at opsøge de forskellige muligheder, inden vi forlader Bologna og kører til vores hotel omkring Verona.

13. og 14. dag: Verona – Midttyskland – Danmark
Vis mere Vis mindre

Efter morgenmaden begynder vi turen mod Danmark. Middag og overnatning i Midttyskland. Herfra videre mod Danmark.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 

  • Frodige Umbrien med smukke byer
  • Italiens hæl – Apulien
  • Vi bor 5 nætter i centrum af Bari
  • Varmt og lækkert klima fra forår til efterår
  • Trullihusene i Alberobello
  • Ældgamle olivenlunde med krogede træer

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Uno-X, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg Cirkle K, Industrivej 20, 6330 Padborg
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg P-plads v/Østre Gjesingvej 26
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Bussen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfkjær Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Samkørselsplads, Vejle S, Grønlandsvej 264,
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Gråkjær Arena, Hostrupvej, P-plads mellem arena og tankstation
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors pendlerplads Nykøbing Syd, Vildsundvej / Sallingsundvej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej 68, Shell tank v.Pendlerplads - afk.30
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegårdspladsen v/DSB 7-Eleven kiosk
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Sjællandsgade 57 ved Randers Arena
Tid: 07:00
Postnr.: 9210
Sted: Aalborg Øst Universitetsboulevarden, Pendler P-Plads - Afk. 26
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Uno-X, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5260
Sted: Odense S Parkering Odense Syd, Søndre Hospitalsvej 24
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Holte Station, Holte Stationsvej 36
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Ingo, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Overfor OK Tanken, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Køge Nordstjernen, Busparkering – Køge Nord Station
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rasteplads Hylkedal Øst
Tid: 19:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Uno-X, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg Cirkle K, Industrivej 20, 6330 Padborg
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg P-plads v/Østre Gjesingvej 26
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Bussen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfkjær Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Samkørselsplads, Vejle S, Grønlandsvej 264,
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Gråkjær Arena, Hostrupvej, P-plads mellem arena og tankstation
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors pendlerplads Nykøbing Syd, Vildsundvej / Sallingsundvej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej 68, Shell tank v.Pendlerplads - afk.30
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegårdspladsen v/DSB 7-Eleven kiosk
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Sjællandsgade 57 ved Randers Arena
Tid: 21:15
Postnr.: 9210
Sted: Aalborg Øst Universitetsboulevarden, Pendler P-Plads - Afk. 26
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Uno-X, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5260
Sted: Odense S Parkering Odense Syd, Søndre Hospitalsvej 24
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Holte Station, Holte Stationsvej 36
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Ingo, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Overfor OK Tanken, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Køge Nordstjernen, Busparkering – Køge Nord Station
Tid: 21:35
22.09.2024 - 23.09.2024
Fürther Hotel Mercure Nürnberg West
Vis mere Vis mindre
Hotel: Fürther Hotel Mercure Nürnberg West
Hotellets hjemmeside: Link
23.09.2024 - 24.09.2024
Hotel Conte Verde
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Conte Verde
Hotellets hjemmeside: Link
24.09.2024 - 27.09.2024
Le Naiadi Park Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Le Naiadi Park Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
27.09.2024 - 02.10.2024
Hotel Boston Bari
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Boston Bari
Hotellets hjemmeside: Link
02.10.2024 - 03.10.2024
Blumen Hotel Viserba
Vis mere Vis mindre
Hotel: Blumen Hotel Viserba
Hotellets hjemmeside: Link
03.10.2024 - 04.10.2024
Hotel ved Garda/Torri del Benaco
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel ved Garda/Torri del Benaco
04.10.2024 - 05.10.2024
Fürther Hotel Mercure Nürnberg West
Vis mere Vis mindre
Hotel: Fürther Hotel Mercure Nürnberg West
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 22.09.2024
Ankomst: 05.10.2024
Dage: 14 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 13.295,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i **** bus, hotelophold, 13 x morgenmad, 9 x aftensmad jf. rejseplan, 1 x frokost, engelsktalende lokalguide hvor det er påkrævet,udflugter jf. rejseplan (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Royal Palace Caserta: 172 kr.
Castle del Monte: 89 kr.
Et smurt rundstykke med kaffe på afrejsedag ved Kolding: 16 kr.
Sandwich med Kylling og Bacon: 46 kr.
Sandwich med Skinke og Ost: 46 kr.
Udflugter i henhold til program: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse inkl. forplejning ifølge program 18.595 Kr.
Dobbeltværelse inkl. forplejning ifølge program 13.295 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 22.09.2024
Ankomst: 05.10.2024
Dage: 14 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 13.295,-

Billeder - Umbrien og Apulien

Gratis påstigning ved 48 danske byer.
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 22.09.2024
Ankomst: 05.10.2024
Dage: 14 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 13.295,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser