Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Costa del Sol - langtidsferie - 25 dage

En perfekt langtidsferie for dig som elsker at rejse over land til Sydspanien. Vi kommer rundt til mange af de store seværdigheder ledsaget af vores rejseleder.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
20 °C
-
0,0 mm.
1,2 m/s
nord
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
18 °C
28 °C
0,0 mm.
1,0 m/s
nordvest
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
18 °C
25 °C
0,0 mm.
0,6 m/s
nord
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
19 °C
23 °C
0,3 mm.
0,8 m/s
nord
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
20 °C
23 °C
0,0 mm.
1,4 m/s
øst
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
18 °C
24 °C
0,0 mm.
1,2 m/s
nord

Afrejsedatoer

30.10.2022 23.11.2022   25 dage 10.995,-Fyn, Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Et enestående tilbud på langtidsferie med bus.
Udrejsen fører os gennem en del af Midtfrankrig, Rhônedalen og tværs over den sydlige del af Frankrig. Vi krydser Pyrenæerne ved Middelhavet, kører omkring Barcelona og Valencia samt Sierra Nevada, inden vi kommer til Costa del Sol.
Rejsen er ikke kun et spørgsmål om at komme frem. Undervejs fornemmer man, hvordan arkitekturen og naturen ændrer sig, efterhånden som vi kommer til det varmere klima.
Hjemrejsen byder på en hel anden rute.
Vi overnatter 3 nætter på både ud- og hjemrejsen, således at der er hele 17 dage til rådighed i Sydspanien. Der kommer vi rundt til mange af de store seværdigheder, der er koncentreret i Andalusien.
Temperaturerne på Solkysten er selv i november og marts op til omkring 20 grader, så det er et fantastisk behageligt klima at holde langtidsferie i.
Vi bor i populære Torremolinos ved Middelhavet. Hotellet er det centralt beliggende Gran Hotel Cervantes, der ligger med blot 5 – 10 minutters gang til havet og den herligt lange strandpromenade.
Hotellet har dejlige værelser samt swimmingpool og en skøn terrasse. Der er balkon til alle dobbeltværelser og mulighed for tilkøb af værelse med havudsigt. Opholdet i Spanien er med morgenbuffet og 3-retters middag/middagsbuffet inklusiv et glas vin/vand.

Andalusien
Regionen dækker et areal på 87.268 km2. Det svarer til ca. 17 % af det nuværende Spanien og ca. det dobbelte af Danmarks størrelse. Her bor ca. 8,4 millioner mennesker ud af Spaniens samlede befolkning på omkring 46 millioner.
Her en fantastisk kombination af smukke byer og interessante monumenter, og dertil kommer en natur med hvide landsbyer, dramatiske bjerge og grønne dale, hvor der blandt andet dyrkes oliven, vin og appelsiner.
Regionens kulturarv stammer fra mange forskellige folkeslag. Urbefolkningen kaldes iberere. I ca. år 1.000 f.Kr. kom kelterne hertil, senere grækere og fønikere samt kartaginienserne. De blev i ca. 200 f.Kr. efterfulgt af romerne, og det meste af dagens Spanien var en integreret del af Romerriget frem til dets fald i 400-tallet, og i den tid blev også spanierne kristne. Efter romerne fulgte goterne, og Spanien var et kristent kongerige frem til år 711.
Det er et skelsættende år, for da tog de muslimske maurere over Gibraltarstrædet og erobrede i løbet af ganske få år det meste af den Iberiske Halvø. Maurerne var muslimer, og der kan ikke være tvivl om, at de oprindeligt erobrede den iberiske halvø for at islamisere befolkningen.  En lang tid under det mauriske styre herskede der dog fred mellem religionerne, og det blev tilladt både at være jøde og kristen.
Få kristne enklaver blev bevaret i den nordlige del af Spanien, og herfra startede den kristne generobring. Der skulle gå 781 år, før den sidste by blev generobret. Det var Granada, hvor Isabella og Ferdinand, der siden fik ærestitlen De Katolske Monarker, i 1492 lykkedes med en belejring af byen, hvormed den sidste mauriske hersker, Boabdil, måtte overgive sig. Dermed lagde Isabella og Ferdinand en sidste brik til det puslespil, der blev til Spanien. Den mauriske arv er stadig at finde i arkitekturen, i gastronomien og i det spanske sprog.
1492 var naturligvis også året, da Cristoffer Columbus ’opdagede’ Amerika, og det gjorde han takket være støtte fra Isabella. Tilkendegivelsen dertil gav hun ham faktisk få dage efter generobringen af Granada, hvor de to mødtes på Alhambra. Mange af de rigdomme, som man fandt i Amerika, blev transporteret til Spanien, hvilket sammen med diverse kongelige arverettigheder var med til at gøre Spanien til et af verdens mest magtfulde lande.
Efter den kristne generobring var afsluttet i 1492 fulgte en periode, hvor flere mauriske kultursteder blev ødelagt, og der indførtes pligt til at være kristen. Ville man ikke konvertere til kristendommen, blev man nødt til at forlade Andalusien. For at sikre, at befolkningen holdt sig til den rette kristendom, katolicismen, indførtes en offentlig myndighed, inkvisitionen, som (med afbrydelser) eksisterede fra 1478 til 1834.
Heldigvis har nogle mauriske bygninger overlevet helt til vor tid. Det gælder blandt andet Alhambra ved Granada og La Mezquita i Córdoba. Desuden har mange borge og kirker spor af maurisk kultur.
Andalusien er i dag hjemstedet for meget af det, vi ofte forbinder med Spanien. Det er flamenco, den fyrrige og følelsesladede musik og dans, det er tyrefægtning, som, om man nu bryder sig om det eller ej, stadig afholdes her, og det er sherry, gazpacho og en tilbagelænet livsstil, som kun kan smitte.

 


Dagsprogram

1. – 2. dag: Danmark – Midttyskland – Sydfrankrig
Vis mere Vis mindre

Via Padborg kører vi til vores overnatningshotel omkring Düsseldorf. Næste dag fortsættes sydpå, mod overnatning ved Lyon.

3. – 4. dag: Til Costa del Sol
Vis mere Vis mindre

Rejsen fortsætter gennem det sydfranske og nordspanske landskab. Vi overnatter i det østlige Spanien. Næste dag snupper vi det sidste stræk gennem Murcia og over bjergene Sierra Nevada til vores mål på Solkysten.

Málaga, Picassos hjemby
Vis mere Vis mindre

Málaga er med ca. 570.000 indbyggere den næststørste by i Andalusien og det økonomiske og kulturelle center på Costa del Sol. Det er en meget smuk by, der har bjergene som kulisser og en nyligt renoveret havn, som omfavnes af bugten.
Vi går en tur i byen og kommer bl.a. forbi ruinerne af det romerske teater, som var det største på den iberiske halvø, da det blev bygget i århundredet f.Kr. Vi runder også det ældste af de mauriske fæstninger, Alcazaba, som blev opført fra 1000-tallet. Den anden, Gibralfaro, gemmer sig på bakketoppen.
Undervejs kommer vi desuden forbi Pablo Picassos fødehjem på pladsen Plaza de la Merced. Pablo Picasso blev født i Málaga i 1881, men allerede i 1891 flyttede familien til La Coruña i Galicien. Han var ufatteligt produktiv, og man antager, at han ved sin død i 1973 efterlod sig ca. 50.000 værker inden for maleri, grafik, tegning, skulpturer og keramik.
Der er mulighed for at komme ind på Picasso Museet, der er indrettet i et palæ fra 1500-tallet. Det indeholder ca. 200 af mesterens værker, men på grund af spredningen i tid og arbejdsmetode i værkerne, anses museet for at være et af verdens førende Picasso-museer.
Vi kommer også forbi katedralen og Plaza de la Marina, hvor vi kan se statuen fra 2005 af H. C. Andersen. Anledningen var, at H. C. Andersen besøgte Spanien på sin rejse i 1862 og senere skrev: ”I ingen af Spaniens Byer har jeg følt mig saa glad, saa hyggeligt hjemme som i Málaga”.
Vi ville ønske, at han også kunne se byen, som den ser ud i dag. Efter årtiers byfornyelse i den historiske bymidte, krydret med moderne arkitektur, er byen virkelig fin.
Der bliver tid på egen hånd til måske at sidde en stund på en af byens pladser og nyde nogle tapas og et glas lokal vin.

Granada og Alhambra
Vis mere Vis mindre

Granada ligger i en højde af 740 m og har i dag ca. 250.000 indbyggere. Det er en by med universitet med mange studerende, der er med til at give byen et godt og livligt liv, der danner en spændende modpol til den historiske arv.
Turens højdepunkt er den mauriske fæstning, Alhambra, der er Spaniens mest besøgte monument. Vi får en rundvisning med lokal guide på et særdeles højt niveau, og denne rundvisning inkluderer også Generalife, der var sultanens sommerpalads, og den meget smukke have.
Granada begyndte sin storhedstid i 1200-tallet, hvor Nasrid-dynastiet etablerede hovedstaden for sit kongedømme her. Det bestod af det som i dag er provinserne Almeria, Granada og Málaga, og det forblev som den sidste islamiske bastion på den Iberiske halvø i mere end 250 år.
Borgen Alhambra blev grundlagt af Nasrid-emiren Ibn al-Ahmar i 1238, og gennem de næste mange år blev der bygget til og videre på fæstningen. Efter den kristne generobring er der også bygget på stedet. I 1527 begyndte opførelsen af Karl V’s palads, en majestætisk renæssancebygning, som Politigården i København er inspireret af.
Vi går desuden en tur i centrum og til den gamle bydel Albaicin, der kravler op ad bjergsiden, og forbi katedralen og det kongelige Kapel. Det er mausoleum for de Katolske Monarker samt deres datter Juana ’den vanvittige’, der var den første monark af et samlet Spanien, mens hun selv havde en tragisk tilværelse. Her ligger også hendes mand, Felipe ’den smukke’. Kapellet er samtidig museum med storslåede malerier, kong Ferdinands forgyldte sværd samt dronning Isabellas krone og scepter.

Córdoba med romernes bro og maurernes moske
Vis mere Vis mindre

Córdoba har ca. 350.000 indbyggere og ligger på den nordlige side af floden Guadalquivir.
Den iberiske halvøs oprindelige indbyggere, ibererne, havde allerede en bosættelse her, og Córdoba anses som én af Spaniens ældste byer. Romerne kom hertil i omkring 169 – 153 f.Kr. og frem til Romerrigets undergang var Córdoba hovedby i området Baetica. Da maurerne i år 711 indtog områder, gjorde de Córdoba til hovedstad i kalifatet Al-Ándalus.
Vi gør holdt med bussen ved floden og spadserer forbi tårnet Calahorra, et tidligere vagttårn, videre over den godt 300 meter lange romerske bro, der stadig hviler på resterne af de originale fundamenter. En fornem spadseretur i romernes fodspor.
Vi går en tur i byens smalle gader, bl.a. i det gamle jødiske kvarter. Her boede jøder, indtil de Katolske Monarker i 1492 besluttede at forvise alle jøder. Vi kommer til Blomstergaden, hvorfra vi har et fantastisk vue til katedralens klokketårn, der er skabt af den tidligere minaret. Vi ser de smukke gårdhaver, patios som de kaldes på spansk, fyldt med blomster, fontæner og nogle endda omgivet med små håndværksforretninger.
Vi kommer dernæst til den altdominerende store moske, som teknisk set i dag er en katedral. Den skal man opleve for helt at forstå dets omfang; fysisk så vel som historisk.
Bygningen står ovenpå resterne af et romersk palads, en gotisk basilika, den kristne helligdom, som vestgoterne opførte i 500-tallet. De opkaldte den efter Sankt Vincent.Her er stadig rester af både palads og basilika.
I 700-tallet opførte maurerne på det samme sted den første del af den moske, vi ser i dag. I hhv. 800- og 900-tallet blev den udvidet til den nuværende størrelse med 1293 søjler.
Da de kristne generobrede Córdoba i 1233, ændrede man først moskeens status til katedral og indrettede den med sidekapeller og alter.
I 1500-tallet fik en biskop så den idé, at man inde midt i moskeen/katedralen skulle opføre en ny bygning, en egentlig katedral. For at give plads til det, fjernede man 437 søjler. Men så har man dette underfundige sted og stadig 856 søjler.
Hele bygningen inkl. patio er 179 meter lang og 134 meter bred og dækker dermed et areal på over 23.000 m2.

Gibraltar, tur til Storbritannien
Vis mere Vis mindre

Gibraltar ligger strategisk ved strædet mellem Europa og Afrika, og det var da også her, at maurerne krydsede ind til Europa. Gibraltar er i dag britisk oversøisk territorium, og dermed skal alle medbringe pas for at krydse grænsen mellem Spanien og Gibraltar.
Gibraltar dækker kun et areal af 6,5 km2 og her bor ca. 30.000 mennesker.
Det var i 1704 under den Spanske Arvefølgekrig, at Spanien tabte Gibraltar til en britisk-hollandsk styrke. Ved fredsaftalen i 1713 i Utrecht blev Storbritannien tildelt området. Spanien rejser igen og igen spørgsmålet om indlemmelse af Gibraltar i Spanien.
Vi kører en tur rundt i kolonien med lokal bus, idet vor egen bus er alt for stor til at køre i Gibraltars smalle gader. På turen kommer vi højt op over byen og har normalt fin udsigt til Afrika. Vi besøger drypstenshulerne St. Michael’s Cave og skal selvfølgelig også møde de allestedsnærværende berberaber.
Gibraltar er toldfrit område, så der er rig lejlighed til at gøre gode indkøb af spiritus, tobak og kosmetik, ligesom der bliver tid til at spise frokost, måske ’fish and chips’. Midt på eftermiddagen krydser vi igen start- og landingsbanen i Gibraltars lufthavn og passerer grænsen tilbage til Spanien.

(Denne udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris, men bestilles hos rejselederen.)

Mijas, den hvide by
Vis mere Vis mindre

Vi drager til den fine, hvide landsby Mijas, der ligger godt 400 m.o.h. i bjergene Sierra de Mijas, hvorfra man på de klare dage kan se til Nordafrika.
Byen er indbegrebet af den andalusiske charme med hvidkalkede, maurisk inspirerede huse og smalle gader, smukke patios og et stort udvalg af cafeer og forretninger.
Vi tilbringer nogle afslappende timer her.

Ronda, flot køretur til spektakulær bjergby
Vis mere Vis mindre

Vi kører enten langs kysten til Marbella og derfra op i bjergene. Alternativt tager vi vejen omkring Cártama. På begge veje passerer vi mellem Sierra Bermeja og Sierra de las Nieves, inden Ronda dukker frem på toppen.
Byen ligger 723 meter over havet. Den er bygget på begge sider af en gigantisk kløft, El Tajo, som med 100 m høje, stejle klippevægge deler byen i to. Kløften har blandt andet inspireret Ernest Hemingway til at skrive ”Hvem ringer klokkerne for? ”, hvor nationalisterne under Borgerkrigen myrder republikanere ved at smide dem ud over klippekanten på El Tajo.
Vi går en byrundtur og kommer over den smukke bro, som, selvom den er fra 1700-tallet, stadig kaldes ’den nye bro’. Herfra er der et vidunderligt skue over kløften og det omkringliggende landskab.
Bagefter er der mulighed for at komme ind at se tyrefægterarenaen. Den blev indviet i 1785 og er Spaniens ældste. Det var også her, at den moderne tyrefægtnings grundregler blev udviklet af bysbarnet og tyrefægteren Pedro Romeo. Selve arenaen måler 66 meter i diameter, hvilket er meget, og derfor er denne arena specielt farlig for tyrefægterne.
Selvom man ikke bryder sig om tyrefægtning, er det interessant at besøge arenaen.

Appelsinlund og paella
Vis mere Vis mindre

Appelsintræer er allestedsnærværende i Andalusien, og på denne udflugt ud på landet skal vi se nærmere på dem og en lang række andre citrusfrugter. Vi besøger en appelsinbonde, som også dyrker kumquat, cedrocitroner, bergamotte og mange andre. Vi vises omkring i appelsinlunden og smager på frugterne. Imens tilberedes en stor paella til os, som vi nyder på appelsingården. 

22. – 25. dag: Hjemrejse
Vis mere Vis mindre

Vi tager afsked med Costa del Sol og begynder vores rejse mod nord. Hjemrejse er naturligvis også med halvpension.
Den første dag fører os over den spanske højslette til overnatning nord for Madrid. Den følgende dag skal vi gennem en del af Baskerlandet, over Pyrenæerne ved Atlanterhavet og op til Tours. Derfra kommer vi udenom Paris, gennem Nordfrankrig, Belgien og ind i Tyskland, hvor vi overnatter omkring Ruhr distriktet.
Derfra sætter vi kursen hjem til den danske grænse, hvor vi snart tager afsked med hinanden efter 25 dejlige og oplevelsesrige dage.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Udflugt til Gibraltar
 • Granada med Alhambra
 • Malaga
 • Den hvide by Mijas
 • Córdoba med den store moské
 • Bjergbyen Ronda
 • ****hotel i populære Torremolinos

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Bussen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfkjær Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Vikingbus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej 68, Shell tank v.Pendlerplads - afk.30
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rasteplads Hylkedal Øst
Tid: 19:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Bussen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfkjær Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Vikingbus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej 68, Shell tank v.Pendlerplads - afk.30
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
30.10.2022 - 31.10.2022
Select Hotel Rüsselsheim
Vis mere Vis mindre
Hotel: Select Hotel Rüsselsheim
Hotellets hjemmeside: Link
31.10.2022 - 01.11.2022
NOEMYS ’Valence Nord
Vis mere Vis mindre
Hotel: NOEMYS ’Valence Nord
Hotellets hjemmeside: Link
01.11.2022 - 02.11.2022
Hotel & Spa Peniscola Plaza Suites
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel & Spa Peniscola Plaza Suites
Hotellets hjemmeside: Link
02.11.2022 - 20.11.2022
Hotel Gran Cervantes
Las Mercedes S N
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Gran Cervantes
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: Las Mercedes S N, 29620 Torremolinos
Elevator: Ja
Faciliteter: Gode, traditionelt indrettede værelser med bad, toilet, hårtørrer, tv, Mini-Bar, balkon m.m. Der er mulighed for tilkøb af værelse med havudsigt. Gratis WiFi.
Beskrivelse:

Centralt beliggende hotel med blot 5 – 10 minutters gang til havet og den herligt lange strandpromenade.
Hotellet har dejlige værelser samt swimmingpool, lounge/bar og en skøn terrasse. På hotellet serveres morgenbuffet og 3-retters middag/middagsbuffet.

20.11.2022 - 21.11.2022
Hotel Rey Arturo & Restaurante
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Rey Arturo & Restaurante
Hotellets hjemmeside: Link
21.11.2022 - 22.11.2022
Hotel Campanile Tours Chambray-lès-Tours
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Campanile Tours Chambray-lès-Tours
Hotellets hjemmeside: Link
22.11.2022 - 23.11.2022
Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Vis mere Vis mindre
Hotel: Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 30.10.2022
Ankomst: 23.11.2022
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.995,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med halvpension, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Alhambra - Granada: 270 kr.
Mosque - Cordoba: 121 kr.
Frokostsandwich med kylling og bacon: 46 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 46 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen ved Kolding: 16 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelse som enkeltværelse med balkon. Forplejning ifølge program. 16.695 Kr.
Enkeltværelse 16.695 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program. 10.995 Kr.
Dobbeltværelse m. balkon og havudsigt. Forplejning ifølge program. 11.995 Kr.
3-sengsværelse. Forplejning ifølge program. 10.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 30.10.2022
Ankomst: 23.11.2022
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.995,-

Billeder - Costa del Sol - langtidsferie - 25 dage

Langtidsferie i Sydspanien
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 30.10.2022
Ankomst: 23.11.2022
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 10.995,-

Vis mindre
26.02.2023 22.03.2023   25 dage 11.995,-Fyn, Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

En perfekt langtidsferie for dig som elsker at rejse over land til Sydspanien. Vi kommer rundt til mange af de store seværdigheder ledsaget af vores rejseleder. Vi bor i populære Torremolinos ved Middelhavet. Vores hotel ligger ved stranden og hedder Hotel Sol Timor Apartments***. Alle værelser på hotellet har balkon og desuden et lille tekøkken.Hotellet har desuden swimmingpool og en skøn fælles terrasse. Opholdet på Sol Timor er med morgenbuffet og 3-retters middag/middagsbuffet inklusiv et glas vin/vand.


Dagsprogram

1. og 2. dag: Danmark – Midttyskland – Sydfrankrig
Via Padborg til vores overnatningshotel omkring Ruhr distriktet. Næste dag fortsættes til Frankrig med overnatning ved Lyon.

3. og 4. dag: Til Costa del Sol og Torremolinos
Rejsen fortsætter gennem det sydfranske, catalanske og nordspanske landskab. Overnatning ved Peñíscola, Spanien. Ankomst næste dag til Torremolinos.

5. til 21. dag:
17 hele dage er til rådighed i Andalusien, og med hele 7 udflugter. Udflugternes rækkefølge kan variere.

Malaga
Vi runder 2 mauriske fæstninger, byens romerske teater og pladsen med Picassos fødehjem. Efterfølgende mulighed for at besøge Picasso Museet med ca. 200 værker.

Granada
Besøg på Granadas mauriske fæstning, Alhambra. Rundvisningen inkluderer paladserne, haverne og sommerpaladset Generalife. Desuden besøges den gamle bydel Albaicin.

Córdoba
Vi besøger Córdoba, maurernes gamle hovedstad. Her er der mulighed for at besøge den tusindårige moské med hundreder af søjler.

Gibraltar
Udflugt til Gibraltar, der ligger strategisk ved strædet mellem Europa og Afrika.

Mijas
Vi drager til den fine hvide landsby, ikke langt fra Torremolinos. (Halvdagstur)

Ronda
Flot udflugt til en fantastisk by, der er bygget på begge sider af en gigantisk kløft, som med 100 m høje, stejle klippevægge deler byen i to.

Appelsinlund og Paella
Appelsintræer er allestedsnærværende i Andalusien, og på denne udflugt ud på landet skal vi se nærmere på dem og en lang række andre citrusfrugter. Vi besøger en appelsinbonde, som også dyrker kumquat, cedrocitroner, bergamotte og mange andre. Vi vises omkring i appelsinlunden og smager på frugterne. Imens tilberedes en stor paella til os, som vi nyder på appelsingården.

22. til 25. dag: Hjemrejse
Vi begynder hjemrejsen med overnatning nord for Madrid, omkring Tours og igen omkring Ruhr distriktet. Hjemrejse også med halvpension.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Udflugt til Gibraltar
 • Granada med Alhambra
 • Malaga
 • Den hvide by Mijas
 • Córdoba med den store moské
 • Bjergbyen Ronda
 • Jerez
 • ****hotel i populære Torremolinos

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Bussen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfkjær Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Vikingbus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej 68, Shell tank v.Pendlerplads - afk.30
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rasteplads Hylkedal Øst
Tid: 19:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Bussen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfkjær Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Vikingbus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej 68, Shell tank v.Pendlerplads - afk.30
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
26.02.2023 - 27.02.2023
Best Western Hotel Rastatt
Vis mere Vis mindre
Hotel: Best Western Hotel Rastatt
Hotellets hjemmeside: Link
27.02.2023 - 28.02.2023
Brit Hotel Avignon Sud
Vis mere Vis mindre
Hotel: Brit Hotel Avignon Sud
Hotellets hjemmeside: Link
28.02.2023 - 01.03.2023
Hotel & Spa Peniscola Plaza Suites
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel & Spa Peniscola Plaza Suites
Hotellets hjemmeside: Link
01.03.2023 - 19.03.2023
Hotel Sol Timor
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Sol Timor
Hotellets hjemmeside: Link
19.03.2023 - 20.03.2023
Hotel Rey Arturo & Restaurante
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Rey Arturo & Restaurante
Hotellets hjemmeside: Link
20.03.2023 - 21.03.2023
Brit Hotel Tours Sud
Vis mere Vis mindre
Hotel: Brit Hotel Tours Sud
Hotellets hjemmeside: Link
21.03.2023 - 22.03.2023
Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Vis mere Vis mindre
Hotel: Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 26.02.2023
Ankomst: 22.03.2023
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.995,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med halvpension, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Frokostsandwich med kylling og bacon: 46 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 46 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen ved Kolding: 16 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelse som enkeltværelse med havudsigt. Forplejning ifølge program. 18.895 Kr.
Dobbeltværelse som enkeltværelse. Forplejning ifølge program. 17.395 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program. 11.995 Kr.
Dobbeltværelse med havudsigt. Forplejning ifølge program. 13.495 Kr.
3-sengsværelse. Forplejning ifølge program. 11.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 26.02.2023
Ankomst: 22.03.2023
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.995,-

Billeder - Costa del Sol - langtidsferie - 25 dage

Langtidsferie i Sydspanien
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 26.02.2023
Ankomst: 22.03.2023
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.995,-

Vis mindre
29.10.2023 22.11.2023   25 dage 11.995,-Fyn, Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

En perfekt langtidsferie for dig som elsker at rejse over land til Sydspanien. Vi kommer rundt til mange af de store seværdigheder ledsaget af vores rejseleder. Vi bor i populære Torremolinos ved Middelhavet. Vores hotel ligger ved stranden og hedder Hotel Sol Timor Apartments***. Alle værelser på hotellet har balkon og desuden et lille tekøkken.Hotellet har desuden swimmingpool og en skøn fælles terrasse. Opholdet på Sol Timor er med morgenbuffet og 3-retters middag/middagsbuffet inklusiv et glas vin/vand.


Dagsprogram

1. og 2. dag: Danmark – Midttyskland – Sydfrankrig
Via Padborg til vores overnatningshotel omkring Ruhr distriktet. Næste dag fortsættes til Frankrig med overnatning ved Lyon.

3. og 4. dag: Til Costa del Sol og Torremolinos
Rejsen fortsætter gennem det sydfranske, catalanske og nordspanske landskab. Overnatning ved Peñíscola, Spanien. Ankomst næste dag til Torremolinos.

5. til 21. dag:
17 hele dage er til rådighed i Andalusien, og med hele 7 udflugter. Udflugternes rækkefølge kan variere.

Malaga
Vi runder 2 mauriske fæstninger, byens romerske teater og pladsen med Picassos fødehjem. Efterfølgende mulighed for at besøge Picasso Museet med ca. 200 værker.

Granada
Besøg på Granadas mauriske fæstning, Alhambra. Rundvisningen inkluderer paladserne, haverne og sommerpaladset Generalife. Desuden besøges den gamle bydel Albaicin.

Córdoba
Vi besøger Córdoba, maurernes gamle hovedstad. Her er der mulighed for at besøge den tusindårige moské med hundreder af søjler.

Gibraltar
Udflugt til Gibraltar, der ligger strategisk ved strædet mellem Europa og Afrika.

Mijas
Vi drager til den fine hvide landsby, ikke langt fra Torremolinos. (Halvdagstur)

Ronda
Flot udflugt til en fantastisk by, der er bygget på begge sider af en gigantisk kløft, som med 100 m høje, stejle klippevægge deler byen i to.

Appelsinlund og Paella
Appelsintræer er allestedsnærværende i Andalusien, og på denne udflugt ud på landet skal vi se nærmere på dem og en lang række andre citrusfrugter. Vi besøger en appelsinbonde, som også dyrker kumquat, cedrocitroner, bergamotte og mange andre. Vi vises omkring i appelsinlunden og smager på frugterne. Imens tilberedes en stor paella til os, som vi nyder på appelsingården.

22. til 25. dag: Hjemrejse
Vi begynder hjemrejsen med overnatning nord for Madrid, omkring Tours og igen omkring Ruhr distriktet. Hjemrejse også med halvpension.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Udflugt til Gibraltar
 • Granada med Alhambra
 • Malaga
 • Den hvide by Mijas
 • Córdoba med den store moské
 • Bjergbyen Ronda
 • Jerez
 • ****hotel i populære Torremolinos

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Bussen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfkjær Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Vikingbus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej 68, Shell tank v.Pendlerplads - afk.30
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rasteplads Hylkedal Øst
Tid: 19:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Bussen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfkjær Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Vikingbus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej 68, Shell tank v.Pendlerplads - afk.30
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
29.10.2023 - 30.10.2023
Best Western Hotel Rastatt
Vis mere Vis mindre
Hotel: Best Western Hotel Rastatt
Hotellets hjemmeside: Link
30.10.2023 - 31.10.2023
Brit Hotel Avignon Sud
Vis mere Vis mindre
Hotel: Brit Hotel Avignon Sud
Hotellets hjemmeside: Link
31.10.2023 - 01.11.2023
Hotel & Spa Peniscola Plaza Suites
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel & Spa Peniscola Plaza Suites
Hotellets hjemmeside: Link
01.11.2023 - 19.11.2023
Hotel Sol Timor
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Sol Timor
Hotellets hjemmeside: Link
19.11.2023 - 20.11.2023
Hotel Rey Arturo & Restaurante
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Rey Arturo & Restaurante
Hotellets hjemmeside: Link
20.11.2023 - 21.11.2023
Brit Hotel Tours Sud
Vis mere Vis mindre
Hotel: Brit Hotel Tours Sud
Hotellets hjemmeside: Link
21.11.2023 - 22.11.2023
Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Vis mere Vis mindre
Hotel: Wyndham Garden Düsseldorf Mettmann
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.10.2023
Ankomst: 22.11.2023
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.995,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med halvpension, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Frokostsandwich med kylling og bacon: 46 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 46 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen ved Kolding: 16 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelse som enkeltværelse med havudsigt. Forplejning ifølge program. 18.895 Kr.
Dobbeltværelse som enkeltværelse. Forplejning ifølge program. 17.395 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program. 11.995 Kr.
Dobbeltværelse med havudsigt. Forplejning ifølge program. 13.495 Kr.
3-sengsværelse. Forplejning ifølge program. 11.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.10.2023
Ankomst: 22.11.2023
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.995,-

Billeder - Costa del Sol - langtidsferie - 25 dage

Langtidsferie i Sydspanien
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.10.2023
Ankomst: 22.11.2023
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.995,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser