Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-13

Information fra Riis Rejser vedr. Coronavirus-Covid19

Læs mere her
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogtet på Douro er en smuk og indholdsrig sejlads gennem naturskønne landskaber og steder af høj historisk og kulturel værdi. Den 900 km lange Douroflod har sit udspring i Spanien og strømmer mod vest gennem Portugal til Porto ved Atlanterhavet. “Den Gyldne Flod” slynger sig gennem et smukt landskab med dybt skårne slugter omgivet af terrasser med tusindvis af vinmarker. Hver dag bringer dig til nye spændende steder og fylder dig med indtryk.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 5 dage.

Torsdag
Regn
Regn
15 °C
15 °C
9,9 mm.
4,7 m/s
syd
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
16 °C
13 °C
0,0 mm.
4,0 m/s
nordvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
16 °C
12 °C
1,0 mm.
4,5 m/s
syd-sydvest
Onsdag
Regnbyger
Regnbyger
16 °C
12 °C
2,8 mm.
7,6 m/s
syd-sydvest
Torsdag
Skyet
Skyet
20 °C
13 °C
1,3 mm.
8,4 m/s
syd

Afrejsedatoer

04.05.202011.05.20208 dage 9.495,-Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Oplev den fantastiske flod Douro i Portugal på dette smukke flodkrydstogt. Det er en herlig og indholdsrig sejlads gennem naturskønne landskaber og steder af høj historisk og kulturel værdi. Den 900 km lange Douroflod har sit udspring i Spanien og løber mod vest gennem Portugal til Porto ved Atlanterhavet. “Den Gyldne Flod” slynger sig gennem et smukt landskab med dybt skårne slugter omgivet af terrasser med tusindvis af vinmarker. Druerne dyrkes langs floden. Landskabet er formet af endeløse vinmarker og quintas (vingårde), hvor vinmarkernes druer forvandles til portvin. Hver dag bringer dig til nye spændende steder og fylder dig med indtryk.

Vi sejler med det flotte skib MS Infante Don Henrique fra rederiet CroisiEurope. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition m.m. Undervejs serveres dejlig, flot anrettet mad både morgen, middag og aften. Skibet tilbyder all inclusive om bord, hvilket betyder drikkevarer til frokost og aftensmad og desuden fri bar med udvalgte drikkevarer.


Dagsprogram

1. dag: Ombordstigning i Porto
Om eftermiddagen går vi om bord på vores dejlige skib MS Enfante Don Henrique, i Porto.

NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til Porto med mellemlanding i Frankfurt. Alle rejsende ankommer til Porto i samme fly fra Frankfurt. Transfer fra lufthavnen til skibet.

2. dag: Porto
Vi skal naturligvis på rundtur i Porto, som er en utrolig smuk og charmerende by og på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I den historiske bymidte er der bl.a. flere gamle portvinskældre, og naturligvis skal vi smage på de gyldne dråber. Der bliver også tid på egen hånd om eftermiddagen. Om aftenen er der Fado–tema – musikalsk underholdning - om bord på skibet

3. dag: Porto - Régua
Vi forlader Porto og begynder vores sejlads op ad Douro floden. Undervejs besøger vi Guimaraes, der var Portugals første hovedstad, hvis centrum i dag er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi går om bord på skibet igen i Leverinho og sejler til Régua. Aftenunderholdning er traditionel portugisisk musik og dans.

4. dag: Régua– Vega Terron
Fra morgenstunden forlader vi Régua og sejler mod Pinhão. Nyd formiddagen på soldækket, mens den smukke Douro dal glider forbi. Udflugten går til Vila Real med besøghos Solar de Mateus Manor og gåtur gennem de smukke haver. I Vila Real skal vi desuden smage det lokale wienerbrød hos en af byens bagere. Vi går om bord igen i Pinhão. Krydstogtet fortsætter i hjertet af de mest berømte vinmarker i Porto, forbi storslåede bakker dækket med vinespalier. Ankomst i Vega de Teron. Flamencounderholdning om aftenen.

5. dag:  Barca d'Alva og udflugt til Salamanca
Endnu en skøn dag på Douro floden venter os. Tag med på vores udflugt til Salamanca. Denne byaf blændende skønhed huser nogle ekstraordinære romersk, arabisk og kristne arkitektoniske skatte. Vi går om bord igen i Barca d'Alva. Aftenunderholdning om bord.

6. dag: Barca d’Alva - Ferradosa – Pinhão
Vi nyder sejladsen om morgenen. Tag med på vores udflugt under temaet "vine fra Porto". Vi følger vejen gennem vinmarker og stopper naturligvis op for at nyde omgivelserne og smagsprøver. Vi går om bord igen i Pinhão. Gallaaften.

7. dag: Pinhão- Porto
Dagens sejlads går fra Pinhãotil Porto. Tag med på vores udflugt til Lamego, hvor vi ser ​NossaSenhora dos Remedios katedralen. Vi går om bord igen i Régua og nyder eftermiddagssejladsen, inden vi til aften ankommer i Porto. Om aftenen venter traditionel folkloreaften.

8. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden siger vi farvel til skibets besætning, og går fra borde.

NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly via Frankfurt retur til enten København eller Billund.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Portvinens hjemland
 • Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien
 • Mulighed for skønne udflugter
 • Nyd den dejlige all inclusive om bord

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
09:35 København Frankfurt
11:05 Billund Frankfurt
13:55 Frankfurt Porto
Hjemrejse
12:10 Porto Frankfurt
17:05 Frankfurt Billund
17:05 Frankfurt København
04.05.2020 - 11.05.2020
M/S Infante d´ Henrique
Vis mere Vis mindre
Hotel: M/S Infante d´ Henrique
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 3
Værelser: 71
Elevator: Ja
Faciliteter: Kahytterne er indrettet med dobbeltseng eller to adskilte senge, brus, toilet, hårtørrer, klædeskab, sat. tv, centralvarme, aircondition og 220 volt.
Beskrivelse:

Dejligt skib i tre etager fra 2003. Skibet har plads til 142 passagerer og indeholder bl.a.  loungebar med dansegulv, restaurant, stort soldæk med dækstole, bibliotek og gavebutik.
Der er gratis WiFi ved receptionen og loungen. Der kan dog være mangelfuld mobildækning langs floderne. På disse strækninger kan sejladsen nydes i stedet.

Forplejning
Se under "prisen inkluderer", hvilke måltider der inkluderes på netop din rejse. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
På langt de fleste afgange (gælder ikke jul og nytårstogterne) er drikkevarer til frokost og aftensmad samt i baren inkluderet. Se altid efter på den enkelte rejse under "prisen inkluderer". Der serveres øl, vand og dagens vine samt kaffe, the og drinks mm. i baren i tidsrummet 11-23. Ønsker man anden vin end dagens vin, kan der købes fra skibets vinkort.

Safety box
Der findes safety box på skibet.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.05.2020
Ankomst: 11.05.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 9.495,-

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer :
Dansk rejseleder, ophold i dobbeltkahyt kategori B, 7 x morgenbuffet, 6 x frokost, 7 x middag, underholdning om bord, drikkevarer om bord på skibet som beskrevet, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra Porto
Nogle deltagere ønsker at forlænge rejsen med en lille ferie i Porto før eller efter flodkrydstogtet. Derfor inkluderer vi ikke flybilletten på denne rejse, men tilbyder i stedet flybilletten i tilkøb. Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til Porto med mellemlanding i Frankfurt. Flybillet t/r og buskørsel fra lufthavn til skib t/r koster 3.000,- Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København og alle følges fra Frankfurt.

Tilkøb udflugtspakke hjemmefra. Kun kr. 1.500,-
Udflugterne er ikke inkluderet i rejsens grundpris. Udflugtspakke i tilkøb inkluderer:
Rundtur med vores rejseleder og lokalguide i Porto inkl. portvinssmagning hos Sandemans
Besøg i Guimares med vores rejseleder og lokal guide
Besøg i Vila real med entré til Casa de Mateus
Udflugt til Salamanca med byrundtur m. lokalguide samt frokost og entré til katedral og universitetet
Udflugt til ”Portos vinvej” inkl. vinsmagning
Udflugt til Nossa Senhora

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Udflugtspakke ifølge program: 1.500 kr.
Flodkrydstogt ifølge program: Inkluderet
Fly: København - Frankfurt Billund - Frankfurt Frankfurt - Porto: 3.000 kr.

 

Værelsestyper:

Enkeltkahyt kat M 14.495 Kr.
Dobbeltkahyt B som enkeltkahyt 14.495 Kr.
Dobbeltkahyt M som enkeltkahyt 15.995 Kr.
Dobbeltkahyt A som enkeltkahyt 16.495 Kr.
Enkeltkahyt, kat. B 13.495 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A 11.495 Kr.
Dobbeltkahyt kategori M 10.995 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B 9.495 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.05.2020
Ankomst: 11.05.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 9.495,-

Billeder - Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Oplev Douro floden i Portugal med all inclusive om bord.
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.05.2020
Ankomst: 11.05.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 9.495,-

Vis mindre
17.08.202024.08.20208 dage 9.795,-Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Oplev den fantastiske flod Douro i Portugal på dette smukke flodkrydstogt. Det er en herlig og indholdsrig sejlads gennem naturskønne landskaber og steder af høj historisk og kulturel værdi. Den 900 km lange Douroflod har sit udspring i Spanien og løber mod vest gennem Portugal til Porto ved Atlanterhavet. “Den Gyldne Flod” slynger sig gennem et smukt landskab med dybt skårne slugter omgivet af terrasser med tusindvis af vinmarker. Druerne dyrkes langs floden. Landskabet er formet af endeløse vinmarker og quintas (vingårde), hvor vinmarkernes druer forvandles til portvin. Hver dag bringer dig til nye spændende steder og fylder dig med indtryk.

Vi sejler med det flotte skib MS Infante Don Henrique fra rederiet CroisiEurope. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition m.m. Undervejs serveres dejlig, flot anrettet mad både morgen, middag og aften. Skibet tilbyder all inclusive om bord, hvilket betyder drikkevarer til frokost og aftensmad og desuden fri bar med udvalgte drikkevarer.


Dagsprogram

1. dag: Ombordstigning i Porto
Om eftermiddagen går vi om bord på vores dejlige skib MS Enfante Don Henrique, i Porto.

NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til Porto med mellemlanding i Frankfurt. Alle rejsende ankommer til Porto i samme fly fra Frankfurt. Transfer fra lufthavnen til skibet.

2. dag: Porto
Vi skal naturligvis på rundtur i Porto, som er en utrolig smuk og charmerende by og på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I den historiske bymidte er der bl.a. flere gamle portvinskældre, og naturligvis skal vi smage på de gyldne dråber. Der bliver også tid på egen hånd om eftermiddagen. Om aftenen er der Fado–tema – musikalsk underholdning - om bord på skibet

3. dag: Porto - Régua
Vi forlader Porto og begynder vores sejlads op ad Douro floden. Undervejs besøger vi Guimaraes, der var Portugals første hovedstad, hvis centrum i dag er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi går om bord på skibet igen i Leverinho og sejler til Régua. Aftenunderholdning er traditionel portugisisk musik og dans.

4. dag: Régua– Vega Terron
Fra morgenstunden forlader vi Régua og sejler mod Pinhão. Nyd formiddagen på soldækket, mens den smukke Douro dal glider forbi. Udflugten går til Vila Real med besøghos Solar de Mateus Manor og gåtur gennem de smukke haver. I Vila Real skal vi desuden smage det lokale wienerbrød hos en af byens bagere. Vi går om bord igen i Pinhão. Krydstogtet fortsætter i hjertet af de mest berømte vinmarker i Porto, forbi storslåede bakker dækket med vinespalier. Ankomst i Vega de Teron. Flamencounderholdning om aftenen.

5. dag:  Barca d'Alva og udflugt til Salamanca
Endnu en skøn dag på Douro floden venter os. Tag med på vores udflugt til Salamanca. Denne byaf blændende skønhed huser nogle ekstraordinære romersk, arabisk og kristne arkitektoniske skatte. Vi går om bord igen i Barca d'Alva. Aftenunderholdning om bord.

6. dag: Barca d’Alva - Ferradosa – Pinhão
Vi nyder sejladsen om morgenen. Tag med på vores udflugt under temaet "vine fra Porto". Vi følger vejen gennem vinmarker og stopper naturligvis op for at nyde omgivelserne og smagsprøver. Vi går om bord igen i Pinhão. Gallaaften.

7. dag: Pinhão- Porto
Dagens sejlads går fra Pinhãotil Porto. Tag med på vores udflugt til Lamego, hvor vi ser ​NossaSenhora dos Remedios katedralen. Vi går om bord igen i Régua og nyder eftermiddagssejladsen, inden vi til aften ankommer i Porto. Om aftenen venter traditionel folkloreaften.

8. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden siger vi farvel til skibets besætning, og går fra borde.

NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly via Frankfurt retur til enten København eller Billund.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Portvinens hjemland
 • Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien
 • Mulighed for skønne udflugter
 • Nyd den dejlige all inclusive om bord

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
06:10 København München
06:15 København Paris
06:20 Billund Frankfurt
08:25 München Porto
09:30 Frankfurt Porto
13:25 Paris Porto
Hjemrejse
11:05 Porto München
11:25 Porto Amsterdam
16:40 Porto Frankfurt
17:00 Amsterdam København
17:15 München København
21:20 Frankfurt Billund
17.08.2020 - 24.08.2020
M/S Infante d´ Henrique
Vis mere Vis mindre
Hotel: M/S Infante d´ Henrique
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 3
Værelser: 71
Elevator: Ja
Faciliteter: Kahytterne er indrettet med dobbeltseng eller to adskilte senge, brus, toilet, hårtørrer, klædeskab, sat. tv, centralvarme, aircondition og 220 volt.
Beskrivelse:

Dejligt skib i tre etager fra 2003. Skibet har plads til 142 passagerer og indeholder bl.a.  loungebar med dansegulv, restaurant, stort soldæk med dækstole, bibliotek og gavebutik.
Der er gratis WiFi ved receptionen og loungen. Der kan dog være mangelfuld mobildækning langs floderne. På disse strækninger kan sejladsen nydes i stedet.

Forplejning
Se under "prisen inkluderer", hvilke måltider der inkluderes på netop din rejse. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
På langt de fleste afgange (gælder ikke jul og nytårstogterne) er drikkevarer til frokost og aftensmad samt i baren inkluderet. Se altid efter på den enkelte rejse under "prisen inkluderer". Der serveres øl, vand og dagens vine samt kaffe, the og drinks mm. i baren i tidsrummet 11-23. Ønsker man anden vin end dagens vin, kan der købes fra skibets vinkort.

Safety box
Der findes safety box på skibet.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 17.08.2020
Ankomst: 24.08.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 9.795,-

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer :
Dansk rejseleder, ophold i dobbeltkahyt kategori B, 7 x morgenbuffet, 6 x frokost, 7 x middag, underholdning om bord, drikkevarer om bord på skibet som beskrevet, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra Porto
Nogle deltagere ønsker at forlænge rejsen med en lille ferie i Porto før eller efter flodkrydstogtet. Derfor inkluderer vi ikke flybilletten på denne rejse, men tilbyder i stedet flybilletten i tilkøb. Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til Porto med mellemlanding i Frankfurt. Flybillet t/r og buskørsel fra lufthavn til skib t/r koster 3.000,- Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København og alle følges fra Frankfurt.

Tilkøb udflugtspakke hjemmefra. Kun kr. 1.500,-
Udflugterne er ikke inkluderet i rejsens grundpris. Udflugtspakke i tilkøb inkluderer:
Rundtur med vores rejseleder og lokalguide i Porto inkl. portvinssmagning hos Sandemans
Besøg i Guimares med vores rejseleder og lokal guide
Besøg i Vila real med entré til Casa de Mateus
Udflugt til Salamanca med byrundtur m. lokalguide samt frokost og entré til katedral og universitetet
Udflugt til ”Portos vinvej” inkl. vinsmagning
Udflugt til Nossa Senhora

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Udflugtspakke ifølge program: 1.500 kr.
Flodkrydstogt ifølge program: Inkluderet
Fly: København - München København - Paris Billund - Frankfurt München - Porto Frankfurt - Porto Paris - Porto: 3.000 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltkahyt B som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 14.795 Kr.
Dobbeltkahyt M som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 16.295 Kr.
Dobbeltkahyt A som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 16.795 Kr.
Enkeltkahyt kategori B. Forplejning ifølge program 13.795 Kr.
Enkeltkahyt kategori M. Forplejning ifølge program 14.795 Kr.
Dobbeltkahyt kategori M. Forplejning ifølge program 11.295 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B. Forplejning ifølge program 9.795 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A. Forplejning ifølge program 11.795 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 17.08.2020
Ankomst: 24.08.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 9.795,-

Billeder - Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Oplev Douro floden i Portugal med all inclusive om bord.
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 17.08.2020
Ankomst: 24.08.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 9.795,-

Vis mindre
12.10.202019.10.20208 dage 9.795,-Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Oplev den fantastiske flod Douro i Portugal på dette smukke flodkrydstogt. Det er en herlig og indholdsrig sejlads gennem naturskønne landskaber og steder af høj historisk og kulturel værdi. Den 900 km lange Douroflod har sit udspring i Spanien og løber mod vest gennem Portugal til Porto ved Atlanterhavet. “Den Gyldne Flod” slynger sig gennem et smukt landskab med dybt skårne slugter omgivet af terrasser med tusindvis af vinmarker. Druerne dyrkes langs floden. Landskabet er formet af endeløse vinmarker og quintas (vingårde), hvor vinmarkernes druer forvandles til portvin. Hver dag bringer dig til nye spændende steder og fylder dig med indtryk.

Vi sejler med det flotte skib MS Infante Don Henrique fra rederiet CroisiEurope. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition m.m. Undervejs serveres dejlig, flot anrettet mad både morgen, middag og aften. Skibet tilbyder all inclusive om bord, hvilket betyder drikkevarer til frokost og aftensmad og desuden fri bar med udvalgte drikkevarer.


Dagsprogram

1. dag: Ombordstigning i Porto
Om eftermiddagen går vi om bord på vores dejlige skib MS Enfante Don Henrique, i Porto.

NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til Porto med mellemlanding i Frankfurt. Alle rejsende ankommer til Porto i samme fly fra Frankfurt. Transfer fra lufthavnen til skibet.

2. dag: Porto
Vi skal naturligvis på rundtur i Porto, som er en utrolig smuk og charmerende by og på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I den historiske bymidte er der bl.a. flere gamle portvinskældre, og naturligvis skal vi smage på de gyldne dråber. Der bliver også tid på egen hånd om eftermiddagen. Om aftenen er der Fado–tema – musikalsk underholdning - om bord på skibet

3. dag: Porto - Régua
Vi forlader Porto og begynder vores sejlads op ad Douro floden. Undervejs besøger vi Guimaraes, der var Portugals første hovedstad, hvis centrum i dag er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Vi går om bord på skibet igen i Leverinho og sejler til Régua. Aftenunderholdning er traditionel portugisisk musik og dans.

4. dag: Régua– Vega Terron
Fra morgenstunden forlader vi Régua og sejler mod Pinhão. Nyd formiddagen på soldækket, mens den smukke Douro dal glider forbi. Udflugten går til Vila Real med besøghos Solar de Mateus Manor og gåtur gennem de smukke haver. I Vila Real skal vi desuden smage det lokale wienerbrød hos en af byens bagere. Vi går om bord igen i Pinhão. Krydstogtet fortsætter i hjertet af de mest berømte vinmarker i Porto, forbi storslåede bakker dækket med vinespalier. Ankomst i Vega de Teron. Flamencounderholdning om aftenen.

5. dag:  Barca d'Alva og udflugt til Salamanca
Endnu en skøn dag på Douro floden venter os. Tag med på vores udflugt til Salamanca. Denne byaf blændende skønhed huser nogle ekstraordinære romersk, arabisk og kristne arkitektoniske skatte. Vi går om bord igen i Barca d'Alva. Aftenunderholdning om bord.

6. dag: Barca d’Alva - Ferradosa – Pinhão
Vi nyder sejladsen om morgenen. Tag med på vores udflugt under temaet "vine fra Porto". Vi følger vejen gennem vinmarker og stopper naturligvis op for at nyde omgivelserne og smagsprøver. Vi går om bord igen i Pinhão. Gallaaften.

7. dag: Pinhão- Porto
Dagens sejlads går fra Pinhãotil Porto. Tag med på vores udflugt til Lamego, hvor vi ser ​NossaSenhora dos Remedios katedralen. Vi går om bord igen i Régua og nyder eftermiddagssejladsen, inden vi til aften ankommer i Porto. Om aftenen venter traditionel folkloreaften.

8. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden siger vi farvel til skibets besætning, og går fra borde.

NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly via Frankfurt retur til enten København eller Billund.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Portvinens hjemland
 • Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien
 • Mulighed for skønne udflugter
 • Nyd den dejlige all inclusive om bord

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
06:25 Billund Frankfurt
06:45 København Frankfurt
09:30 Frankfurt Porto
Hjemrejse
11:05 Porto München
12:10 Porto Frankfurt
17:05 Frankfurt Billund
17:15 München København
12.10.2020 - 19.10.2020
M/S Infante d´ Henrique
Vis mere Vis mindre
Hotel: M/S Infante d´ Henrique
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 3
Værelser: 71
Elevator: Ja
Faciliteter: Kahytterne er indrettet med dobbeltseng eller to adskilte senge, brus, toilet, hårtørrer, klædeskab, sat. tv, centralvarme, aircondition og 220 volt.
Beskrivelse:

Dejligt skib i tre etager fra 2003. Skibet har plads til 142 passagerer og indeholder bl.a.  loungebar med dansegulv, restaurant, stort soldæk med dækstole, bibliotek og gavebutik.
Der er gratis WiFi ved receptionen og loungen. Der kan dog være mangelfuld mobildækning langs floderne. På disse strækninger kan sejladsen nydes i stedet.

Forplejning
Se under "prisen inkluderer", hvilke måltider der inkluderes på netop din rejse. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
På langt de fleste afgange (gælder ikke jul og nytårstogterne) er drikkevarer til frokost og aftensmad samt i baren inkluderet. Se altid efter på den enkelte rejse under "prisen inkluderer". Der serveres øl, vand og dagens vine samt kaffe, the og drinks mm. i baren i tidsrummet 11-23. Ønsker man anden vin end dagens vin, kan der købes fra skibets vinkort.

Safety box
Der findes safety box på skibet.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 12.10.2020
Ankomst: 19.10.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 9.795,-

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer :
Dansk rejseleder, ophold i dobbeltkahyt kategori B, 7 x morgenbuffet, 6 x frokost, 7 x middag, underholdning om bord, drikkevarer om bord på skibet som beskrevet, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra Porto
Nogle deltagere ønsker at forlænge rejsen med en lille ferie i Porto før eller efter flodkrydstogtet. Derfor inkluderer vi ikke flybilletten på denne rejse, men tilbyder i stedet flybilletten i tilkøb. Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til Porto med mellemlanding i Frankfurt. Flybillet t/r og buskørsel fra lufthavn til skib t/r koster 3.000,- Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København og alle følges fra Frankfurt.

Tilkøb udflugtspakke hjemmefra. Kun kr. 1.500,-
Udflugterne er ikke inkluderet i rejsens grundpris. Udflugtspakke i tilkøb inkluderer:
Rundtur med vores rejseleder og lokalguide i Porto inkl. portvinssmagning hos Sandemans
Besøg i Guimares med vores rejseleder og lokal guide
Besøg i Vila real med entré til Casa de Mateus
Udflugt til Salamanca med byrundtur m. lokalguide samt frokost og entré til katedral og universitetet
Udflugt til ”Portos vinvej” inkl. vinsmagning
Udflugt til Nossa Senhora

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Udflugtspakke ifølge program: 1.500 kr.
Flodkrydstogt ifølge program: Inkluderet
Fly: Billund - Frankfurt København - Frankfurt Frankfurt - Porto: 3.000 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltkahyt A som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 16.795 Kr.
Enkeltkahyt kategori B. Forplejning ifølge program 13.795 Kr.
Enkeltkahyt kategori M. Forplejning ifølge program 14.795 Kr.
Dobbeltkahyt B som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 14.795 Kr.
Dobbeltkahyt M som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 16.295 Kr.
Dobbeltkahyt kategori M. Forplejning ifølge program 11.295 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B. Forplejning ifølge program 9.795 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A. Forplejning ifølge program 11.795 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 12.10.2020
Ankomst: 19.10.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 9.795,-

Billeder - Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Oplev Douro floden i Portugal med all inclusive om bord.
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 12.10.2020
Ankomst: 19.10.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 9.795,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser