Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Skotland - Flyv på rundrejse

Rejsen til Skotland tager dig med til mange af de steder, du måske har hørt eller læst om. Du vil opleve Glasgow, Isle of Skye, Inverness, Loch Ness, Perth, Edinburgh og mange, mange andre steder.
Få dig en rejseoplevelse for livet i Skotland!

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Lørdag
Let skyet
Let skyet
15 °C
20 °C
0,0 mm.
2,7 m/s
nordøst
Søndag
Regn
Regn
16 °C
19 °C
2,0 mm.
1,1 m/s
øst
Mandag
Kraftig regn
Kraftig regn
14 °C
17 °C
21,2 mm.
3,4 m/s
øst
Tirsdag

11 °C
15 °C
5,7 mm.
2,8 m/s
nordøst
Onsdag
Skyet
Skyet
11 °C
13 °C
0,0 mm.
2,4 m/s
sydvest
Torsdag
Skyet
Skyet
12 °C
17 °C
2,1 mm.
4,8 m/s
sydvest

Afrejsedatoer

21.08.2022 28.08.2022   8 dage 12.095,- Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Rejsen til Skotland tager dig med til mange af de steder, du måske har hørt eller læst om. Du vil opleve Glasgow, Isle of Skye, Inverness, Loch Ness, Perth, Edinburgh og mange, mange andre steder. Med sin placering på toppen af Storbritannien byder Skotland på et enestående landskab og fantastisk kultur, der gør skotterne berømte i hele verden. Højlandet og de store, barske vidder, de lange og dybe søer med uhyrer, hvis eksistens stadig er omgærdet med mystik, kiltene, whiskyen og sækkepiberne er det, der kendetegner Skotland og skotterne. Vi har overnatninger på almindelige turisthoteller, Alle værelser er med bad, toilet m.m. Forplejning ifølge rejseplanen. Få dig en rejseoplevelse for livet i Skotland!


Dagsprogram

1. dag: Danmark – Glasgow
Vi flyver fra København til Edinburgh. Fra Edinburgh går rejsen til Glasgow, og her kommer vi på rundtur i byen til fods og med bus. Glasgow voksede sig stor på handel med sukker, tobak og uld med de amerikanske kolonier. Under den industrielle revolution blev byen berømt for skibsbyggeri. Glasgows velbevarede, victorianske stil er blandt de fineste i verden, og byen blev i 1999 kåret til Arkitekturens og Designets by i Storbritannien. Indkvartering på vores hotel ved Glasgow.

2. dag: Glasgow – Loch Lomond – Fort William
Vi kører mod Loch Lomond, Storbritanniens største ferskvandssø. Her er der mulighed for en smuk sejltur på det rolige vand, før vi kører videre til vores næste mål, Fort William, beliggende nær Ben Nevis, Storbritanniens højeste tinde. Vi kører igennem de smukke og barske landskaber ved Glencoe og kommer til Fort William sidst på eftermiddagen. Vi tager ophold her de næste to nætter.

3. dag: Isle of Skye
Dagens udflugt til Isle of Skye starter tidligt om morgenen. Første stop er ved Eilean Donan Castle, Jakobitternes bastion, der ligger i maleriske omgivelser ved Loch Duich. Via Skye Bridge kommer vi til Isle of Skye og kører til hovedbyen Portree, hvor vi holder frokostpause. Vi fortsætter mod Dunvegan Castle, hovedsæde for høvdingen i MacLeod-klanen. Med besøget ved Eilean Donan Castle i tankerne besøger vi ikke Dunvegan, men nyder i stedet fæstningens fantastiske beliggenhed. På sydøen er der udsigt til de særprægede klippestrukturer i Cuillin bjergene, hvor den berømte Bonnie Prince Charlie gemte sig, da han var på flugt. Fra Armadale sejler vi til Maillaig og herfra til Fort William, hvor vi er fremme til sen aftensmad midt på aftenen.

4. dag: Loch Ness og Inverness
Dagens distance er ikke så lang, og oven på gårsdagens store udflugt sover vi længe og fortsætter rejsen mod Inverness op ad formiddagen. Vi kører til verdens mest berømte sø, Loch Ness. Denne sø, der er omgærdet af sagn og mystik, er en af Skotlands hovedattraktioner, og vi besøger naturligvis det nyligt opførte Loch Ness 2000, et udstillingscenter der fortæller om søen, uhyret og meget mere. Vi overnatter i Aviemore.

5. dag: Inverness – Dundee
Speydalen er et af Skotlands berømte whiskydistrikter, og vi besøger et af destillerierne, så vi får lejlighed til at se, hvordan den skotske nationaldrik fremstilles, lige fra bygkornene første gang lægges i blød, til whiskyen er lagt på egetræsfade. Whiskyen er for skotterne, hvad brændevin er for skandinaverne. Turen går videre sydover gennem Speydalen og Grampianbjergene i det centrale højland til Perth, hvor vi besøger den højadelige Mansfieldslægts statelige hovedsæde, Scone Palace. Paladset rummer store samlinger af porcelæn, antikke møbler, elfenben og urværker fra det 18. årh. I den betagende park finder vi Moot Hill of Scone, som tidligere var kroningssted for de skotske konger og dronninger. Vi fortsætter mod Dundee, hvor vi overnatter.

6. dag: Dundee – St. Andrews – Edinburgh
Via Tay Bridge kommer vi snart til St. Andrews, golfsportens vugge og tidligere kendt for på et tidspunkt at have Skotlands største kirke. Der er lejlighed til at besøge St. Andrews Cathedral og borg.

Vi er i det rige område, Kingdom of Fife, som i århundreder har været kendt for den frugtbare jord og lange tradition for agerbrug. Midt på eftermiddagen kommer vi til Skotlands hovedstad Edinburgh, hvor vi skal overnatte de næste to nætter.

Denne aften og næste aften er aftensmaden ikke inkluderet. Du kan gå med rejselederen på nærliggende restaurant eller du kan købe aftensmad på hotellet for ca. 15 pund.

7. dag: Edinburgh
Om formiddagen kører vi panoramatur i byen. Vi besøger den gamle bydel med Edinburgh Castle, Holyrood Palace og den berømte Royal Mile, der forbinder disse to gamle magtbastioner. Overalt møder vi de flotte haver og den betagende arkitektur. Byrundturen slutter med et besøg på Edinburgh Castle, hvor vi har en flot udsigt over byen. Eftermiddagen er fri til shopping, museer og lign.

På vores rejser i august er det muligt at købe billet til det store Edinburgh Military Tattoo.

8. dag: Edinburgh – Danmark
Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen i Edinburgh og flyver tilbage til Danmark. Vi er hjemme sidst på eftermiddagen

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Loch Lomond
  • Isle of Skye
  • Whiskydestilleri
  • Edinburgh Tattoo i august

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
13:40 Copenhagen (CPH) Edinburgh (EDI)
Hjemrejse
15:10 Edinburgh (EDI) Copenhagen (CPH)
21.08.2022 - 22.08.2022
Crowwood House Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Crowwood House Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
22.08.2022 - 24.08.2022
Ben Nevis Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Ben Nevis Hotel
24.08.2022 - 25.08.2022
The Nethybridge Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Nethybridge Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
25.08.2022 - 26.08.2022
Best Western Woodlands Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Best Western Woodlands Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
26.08.2022 - 28.08.2022
Premier Inn Edinburgh Central
Vis mere Vis mindre
Hotel: Premier Inn Edinburgh Central
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 21.08.2022
Ankomst: 28.08.2022
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 12.095,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse tur/retur, buskørsel i *** bus, hotelophold, 7 x morgenmad, 5 x aftensmad, udflugter (ex. entré) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Military Tattoo i Edinburgh Hvert år i august afholdes Edinburgh Military Tattoo. Foruden Royal Galleri og Premier Seats findes der 5 billetkategorier, hvoraf vi har plads i bedste(PG3) og næstbedste(PG4). Billetten skal købes inden 31. maj.


Tilkøb:
Tattoo PG3: 923 kr.
Tattoo PG4: 708 kr.
Energitillæg: 192,56 kr.

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse. Forplejning ifølge program 14.995 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 12.095 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 21.08.2022
Ankomst: 28.08.2022
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 12.095,-

Billeder - Skotland - Flyv på rundrejse

Tag med til skønne Skotland
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 21.08.2022
Ankomst: 28.08.2022
Dage: 8 dage
Afrejse fra:
Pris fra: 12.095,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser