Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Færøerne

Det er en rejse værd at opleve Færøerne, og på vores 6 dages rejse har vi 4 hele dage med et godt og dækkende udflugtsprogram, der vil give dig et rigtigt godt indtryk af den smukke øgruppe i Atlanterhavet. På rejsen har vi vores egen rejseleder med, og på de forskellige udflugter møder vi ofte lokale personer, der på lokal vis beriger os med uvurderlig information og god indsigt i den færøske kultur. Naturen tager gang på gang pusten fra dig, når du f.eks. står på et udsigtspunkt og skuer over Atlanterhavet og det grønne fjeld, der rejser sig næsten lodret op af havet, og du vil gang på gang blive forundret over den særprægede kultur, vi møder i de små bygder og hos de personligheder, vi præsenteres for. Dét er grunde nok til at rejse til Færøerne.

Brorabat 250 kr.:
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat på denne rejse. Rejsen skal blot være bestilt senest 60 dage før afrejse.
Bemærk, en eventuel rabat er fratrukket nedenstående priser.
 

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
10 °C
10 °C
0,0 mm.
6,4 m/s
nord-nordøst
Onsdag
Let skyet
Let skyet
11 °C
11 °C
0,5 mm.
8,6 m/s
øst
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
11 °C
11 °C
0,7 mm.
8,7 m/s
øst-nordøst
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
11 °C
10 °C
0,0 mm.
5,7 m/s
sydvest
Mandag
Let skyet
Let skyet
12 °C
11 °C
0,0 mm.
4,5 m/s
syd
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
10 °C
10 °C
0,0 mm.
0,3 m/s
syd-sydøst

Afrejsedatoer

21.08.201726.08.20176 dage 9.495,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Storslåede naturpanoramaer, grønne fjelde, blå fjorde og faverige bygder.  Her får du "hele pakken"!
Under opholdet bor vi i Tórshavn på Hotel Hafnia. Værelserne er alle med eget brus og wc, telefon, tv, hårtørrer og mini-bar. Maden er rigtig god med en skøn morgenbuffet og middag, enten som ”tag selv bord” eller 2-retters menu efterfulgt af kaffe/te.


Dagsprogram

1. dag: Danmark – Vágar – Tórshavn
Vi flyver med Atlantic Airways til Færøerne. Fra lufthavnen fortsætter vi med bus til Tórshavn, og de ca. 40 kilometer fra øen Vágar til Thorshavn på Streymoy sydlige del er en hel udflugt i sig selv, hvor man både bliver benovet, imponeret og bjergtaget over disse helt anderledes naturmæssige forhold, man er havnet i. Indkvartering på Hotel Hafnia i Tórshavn centrum.

2. – 5. dag: Lokale udflugter
Udflugterne tilrettelægges i den rækkefølge der findes mest hensigtsmæssig i forhold til vejret.

Vestmanna (sejltur til Fuglefjeldene) - Kvivik - Saksun - Tjørnuvik
Vi skal på heldags udflugt på Streymoy i dag og begynder med en flot køretur til Vestmanna, hvorfra vi sejler til fuglefjeldene, hvor mange havfugle yngler og ruger. En enestående atlantisk safaritur, som vidner om naturens storhed. Sejlturen varer et par timer og koster ca. 300 kr. som betales lokalt. Sejlturen er afhængig af vejret, og det er vigtigt at huske varmt vand/vindtæt tøj. Alternativt kan det lokale Saga Museum besøges. Efter en kort frokostpause fortsætter vi mod Saksun med et kort stop i den lille havnebygd Kvivik med interessante udgravninger fra vikingetiden. I Saksundalen skal vi opleve den spektakulære indfjord, hvis åbning mod Atlanterhavet ved lavvande ofte er sandet til. Her finder vi også en skøn gammel kirke samt en velbevaret historisk gård. Sidste besøg bliver det nordligt beliggende Tjørnuvik, hvor grave fra vikingetiden vidner om tidlig bosættelse. Herfra også en fantastisk udsigt til Eidis fjeldet med de to meget fotograferede "drangar" Kællingen og Kæmpen. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Tórshavn.

Nólsoy, besøg hos Færøernes berømteste fugleekspert
Formiddagen er fri til selv at snuse rundt i Tórshavn. Rejselederen er ved morgenmaden til rådighed med info. Kl. 12.30 tager vi Postbåden til den lille ø Nólsoy (20 min sejltur), hvor vi skal besøge ornitolog, konservator, insektekspert og lokalguide. Jens-Kjeld Jensen, som vi har glæde af de næste ca. 4 timer. Frokost og kaffe mulighed undervejs. Jens-Kjeld Jensen har boet på Nólsoy siden 1975, og har her altid været beskæftiget med sin store interesse: Fugle og insekter og har modtaget en række priser, udgivet bøger og utallige artikler. Vi går rundt på øen og suger til os af hans store viden om naturen, dyrelivet samt det, at leve i så lille et samfund på Færøerne. Husk kikkert, kamera og vind/vandtæt tøj samt godt fodtøj. Vi tager postbåden tilbage kl. 16.50 efter et spændende og lærerigt besøg.

Eidi - Gjógv - Elduvik - Klaksvik - Toftir - Nes
En lang, men særdeles spændende udflugtsdag venter os i dag. Vi skal besøge Eysturoy, Østerø og fra vores køretur langs Sundet, får vi et glimt af Færøernes højeste vandfald Fossa, der falder 110 meter. Kort stop i havnebyen Eidi, hvor der produceres laksefarme i stor stil. Videre på turens sande højdepunkt op mellem de højeste fjelde, højst på øerne er Slættaratindur 882 meter. En ubeskrivelig flot køretur til næste stop, Gjógv, som imponerer de fleste med den særprægede naturhavn i en dyb kløft, hvor et snedigt sliskesystem bringer de små fiskerbåde op af vandet i sikkerhed oven for kløften. Vi slentrer også rundt blandt de mange velbevarede bygdehuse og skal selvfølgelig også gå i Kronprinseparrets fodspor ud til "Marys Bænk". Vi fortsætter gennem den undersøiske tunnel til Færøerne`s næststørste by Klaksvik på øen Bordoy, hvor vi skal opleve den flotte Christians Kirke med den smukke altertavle af Jørgen Skovgaard, som er et fresco maleri oprindelig malet til Viborg Domkirke. Endelig har vi også et spændende besøg tilbage på Eysturoy i lille Toftir hos et firma der i dag er Færøernes største producent af uldprodukter, hvor vi får fortalt uldens historie af indehaveren, hvis familie har arbejdet med uld i flere generationer. Også mulighed for at handle TaxFree. I Nes besøger vi en moderne og en meget gammel kirke inden tilbageturen.

Tórshavn - Kirkjubøur
Efter morgenmaden går vi gennem byparken op til den katolske Marie Kirke grundlagt af Franziskaner Søstrene, som bor i et lille moderne kloster ved siden af kirken. Derefter forbi forfatteren William Heinesens hus på vej tilbage til centrum. Tid til at handle og spise frokost på egen hånd. Kl. 13 kører vi til Kirkjubøur på Streymoy´s sydkyst. Kirkjubøur var i flere hundrede år bispesædet og dermed sammen med Tinganes i Tórshavn de to magtcentre på Færøerne, hvilket reformationen gjorde en ende på. Vi ser den lille sognekirke Olavs kirken samt ruinen af den store Magnus Katedral. Samme sted ligger også Kongsbondegården i 18 generationer beboet af Patursson familien, hvor vi vil besøge Roykstovan og Stokkastovan, som ligger i en over 900 år gammel bygning. Undervejs vil vi også besøge Nordens Hus oven for Tórshavn.

Hjemrejse
Vi forlader hotellet og kører til Vagar. Vi skal have de sidste oplevelser af Færøerne med, da vi skal besøge Gásadalur og Bøur, som er fantastiske udsigtspunkter til bl.a. vandfaldet i Gásadalur og Mykines. Herefter til lufthavnen for check-in. Efter godt 2 timers flyvning er vi atter tilbage

NB! Vedr. afrejse 30. maj 2017
På denne afrejse får vi mulighed for at opleve kulturnat 2.6.17, hvilket er en helt speciel oplevelse på Færøerne. På denne afgang er der ingen fiskebuffet, men til gengæld skal vi på kulturnatten spise på hotellets top-etage, med udsigt over hele byen. En af de andre dage får vi en rigtig god fiskeret til hovedret.


Rejsekort

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Imponerende naturoplevelser
  • Fuglebjergene
  • Gjógv havn
  • Nólsoy m. konservator J.-K. Jensen
  • Torshavn

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
12:25 København Færøerne
Hjemrejse
14:35 Færøerne København
21.08.2017 - 26.08.2017
Hafnia
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hafnia
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 21.08.2017
Ankomst: 26.08.2017
Dage: 6 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 9.495,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse t/r, hotelophold i dobbeltværelse med halvpension, transfers, udflugter (ex. entréer), lokale guider jf. rejseplan samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Brorabat 250 kr.:
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat på denne rejse. Rejsen skal blot være bestilt senest 60 dage før afrejse. Bemærk, en eventuel rabat er fratrukket priserne til venstre.


Tilkøb:
Udflugtspakke ifølge program, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 11.495 Kr.
Dobbeltværelse 9.495 Kr.
3-sengsværelse 9.495 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 21.08.2017
Ankomst: 26.08.2017
Dage: 6 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 9.495,-
Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- inden for de næste 30 minutter, eller angiv et ønsket tidsrum.