Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-13

Information fra Riis Rejser vedr. Coronavirus-Covid19

Læs mere her
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Sicilien - Oldtidens skønhed

Her frister vi dig virkeligt! En rundrejse i et herligt middelhavsklima og spækket med kulturhistorie i den på én gang milde, barske og fascinerende natur, Sicilien rummer. Det må du simpelthen opleve. Vi kommer rundt til alle de store seværdigheder, og foruden vores rejseleders grundlæggende informationer, suppleres vi på udvalgte steder af professionelle lokalguider, der fortæller endnu mere om de specielle seværdigheder. De kontrastfyldte kulturer og stilarter genfindes overalt; i bygningskulturen, i de historiske levn og i sicilianernes traditioner. På denne rejse får vi også rig lejlighed til at nyde Siciliens smukke natur, og et besøg påvulkanen Etna er et af turens højdepunkter. Herudover oplever vi bl.a. spændende byer som Palermo og Siracusa, de flotte mosaikgulve fra romertiden og de græske templer. Vi bor og forplejes på gode mellemklassehoteller på hele rundrejsen. 

Brorabat 250 kr.: Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat på denne rejse. Rejsen skal blot være bestilt senest 60 dage før afrejse. Bemærk, en eventuel rabat er fratrukket nedenstående priser.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 5 dage.

Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
23 °C
20 °C
0,0 mm.
2,7 m/s
nord-nordøst
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
22 °C
17 °C
0,0 mm.
3,1 m/s
nord-nordøst
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
21 °C
15 °C
0,7 mm.
3,1 m/s
nord-nordøst
Søndag
Let skyet
Let skyet
22 °C
15 °C
0,0 mm.
2,6 m/s
nordøst
Tirsdag
Skyet
Skyet
24 °C
18 °C
0,0 mm.
2,8 m/s
øst-nordøst

Afrejsedatoer

30.05.202006.06.20208 dage 7.895,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her frister vi dig virkeligt! En rundrejse i et herligt middelhavsklima og spækket med kulturhistorie i Siciliens på én gang milde, barske og fascinerende natur. Det mådu simpelthen opleve. Vi kommer rundt til alle de store seværdigheder, og foruden vores rejseleders grundlæggende informationer, suppleres vi påudvalgte steder af professionelle lokalguider, der fortæller endnu mere om de specielle seværdigheder. De kontrastfyldte kulturer og stilarter genfindes overalt; i bygningskulturen, i de historiske levn og i sicilianernes traditioner. På denne rejse får vi også rig lejlighed til at nyde Siciliens smukke natur, og et besøg på vulkanen Etna er et af turens højdepunkter. Herudover oplever vi bl.a. spændende byer som Palermo og Siracusa, de flotte mosaikgulve fra romertiden og de græske templer. På hele rundrejsen bor og forplejes vi på gode mellemklassehoteller, hvor der naturligvis er bad og toilet på alle værelser.


Dagsprogram

1. dag: Danmark til Sicilien
Afrejse fra København til Catania sidst påeftermiddagen. Vi fortsætter til vores hotel påSiliciens østkyst nær den smukke by Catania, hvor vi har tre overnatninger.

2. dag: Etna og Taormina
Dagens program byder pået af rejsens højdepunkter –besøg påden 3340 meter høje vulkan Etna, der er Europas største, aktive vulkan. I 2000 meters højde nyder vi udsigten over kysten og havet. Det er muligt at komme med svævebane op i 2700-3300 meters højde, såfremt vulkanen ikke er aktiv (turen ikke inkluderet, købes påstedet sammen med rejselederen). Frokost med vin inkluderet nyder vi i en citronplantage ved foden af vulkanen. Eftermiddagen tilbringer vi i den populære og smukke turistby Taormina. Taormina er en perle. Byen ligger højt påbjerget Monte Tauro med en smuk udsigt over Middelhavet og til Etna. Byen byder påsmågader og stræder, restauranter og caféer foruden et smukt græsk-romersk teater. Middag og overnatning.

3. dag: Catania og Siracusa
Langs kysten kører vi til Siciliens næststørste by Catania, hvor vi bruger formiddagen til at kigge nærmere påbyen. Vi fortsætter sydpåtil den ”græske”by Siracusa, hvor lokalguide viser rundt. Siracusa var i oldtiden en magtfuld storby i Middelhavsregionen. Vi ser først påden gamle bydel Ortigia, der er utrolig stemningsfuld med pladser, smågader og hyggelige restauranter og caféer. Vi oplever ogsåbyens arkæologiske område med et meget velbevaret, græsk teater samt nogle store stenbrud, hvor krigsfanger sled sig ihjel for at bryde sten til byggeriet. I dag er det et fredeligt og smukt område. Sidst påeftermiddagen er vi tilbage påhotellet til middag og overnatning.

4. dag: Piazza Armerina og Agrigento
Vi lægger kysten bag os og kører gennem højlandet. Nær Piazza Armerina stopper vi ved Villa Casale. Sammen med lokalguide ser vi udgravningerne af kejservillaen fra romertiden. Her er gulvene udsmykket med vidunderlige, farverige mosaikker, der viser scener fra dagliglivet såsom jagt, fiskeri, eksotiske dyr –samt de berømte ”bikinipiger”. Vi fortsætter gennem smukke landskaber med oliventræer, mandeltræer, citrusplantager og vinmarker til Agrigento. Noget misvisende kaldes området Tempeldalen, men templerne ligger påen højderyg og kan ses pålang afstand. Heratemplet er vartegn for Agrigento, men det bedst bevarede er Concordiatemplet, der i tidlig kristen tid var omdannet til kirke. Ogsåher bliver vi ledsaget af lokalguide. Videre til middag og overnatning ved Agrigento.

5. dag: Selinunte, Trapani og Erice
Vi begynder dagen med et besøg i Selinunte, hvor det græske tempel dominerer billedet. Området betegnes som et af de vigtigste, arkæologiske områder i Europa. Ved foden af bjerget besøger vi Trapani, der strækker sig ned mod havet. Langs kyststrækningen ligger hvide saltbakker med vindmøller. Dagens sidste besøg er i byen Erice, der ligger påtoppen af et bjerg, hvorfra man påén gang kan skue over Trapani, den brede dal og havet. Oprindeligt var der opført et tempel tilegnet frugtbarhedsgudinden. Hun blev tilbedt af alle folkeslagene i Middelhavsområdet og beskyttede især de søfarende. Senere blev der bygget en befæstet borg. Under det normanniske herredømme og de følgende århundreder dannedes det bybillede, som er bevaret i dag, næsten intakt. Byen er en af Siliciens mest særprægede. De smalle, brolagte veje, de blomstrende indre gårde og det rige kunsthåndværk; der fremstilles bl.a. keramik og de berømte sicilianske mandelkager. Vi kører herfra til vores hotel ved Palermo, hvor vi opholder os de sidste tre nætter.

6. dag: Palermo og Monreale
Palermo syder af liv og er en sand blanding af middelhavskulturer og fuld af de modsætninger, som Sicilien er sårig på. Sammen med vores lokale guide tilbringer vi dagen i Palermo, der byder påmange seværdigheder, livlige markeder, smukke gamle pladser foruden elegante forretningsgader. Vi slutter af i Monreale, der er beliggende højt over Palermo. Her byggede normannerne en kirke og et kloster. Kirken er med dens mere end 6000 m2 gyldne mosaikker en meget stor oplevelse. Den smukke klostergård omkranses af søjler med interessante kapitæler. 

7. dag: Bagheria og Cefalu
Denne morgen kører vi til Bagheria, hvor vi besøger den gamle Villa Palagonia med de berømte Monsterstatuer. Villa Palagonia er desuden et flot eksempel påsiciliansk barokarkitektur. Vi gør over middag et stop i Cefalu, der ligger smukt ud til havet i et betagende landskab. Den gamle fæstning og den normanniske domkirke i byen er med til at skabe byens atmosfære. Torvet foran domkirken er beplantet med palmer. Byen byder pårestauranter, caféer samt et hovedstrøg, hvor turister kan købe områdets keramik og andre specialiteter bl.a. vin.

8. dag: Hjemrejse
Vi har det meste af dagen til rådighed, inden vi begiver os mod lufthavnen, hvorfra vi om aftenen flyver direkte til København. Omkring midnat lander vi i Københavns Lufthavn.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Vulkanen Etna
 • Siracusa
 • Palermo
 • De berømte ”bikinipiger”
 • Vores lokale guider med masser af information
 • Den storslåede natur

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
17:00 København Catania
Hjemrejse
21:05 Catania København
30.05.2020 - 02.06.2020
Marina Palace Hotel & Congress Hall
Vis mere Vis mindre
Hotel: Marina Palace Hotel & Congress Hall
Hotellets hjemmeside: Link
02.06.2020 - 03.06.2020
Hotel dei Pini
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel dei Pini
Hotellets hjemmeside: Link
03.06.2020 - 06.06.2020
Hotel Tonnara di Trabia
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Tonnara di Trabia
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 30.05.2020
Ankomst: 06.06.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 7.895,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København –Catania tur/retur, buskørsel i lokal bus med bl.a. aircondition, hotelophold med morgenmad, 7 x middag, frokost og vinsmagning på Etna, alle udflugter (ex. entréer), lokale guider jf. programmet i Palermo, Monreale, Agrigento, Siracusa og Piazza Armerina samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Brorabat 250 kr.:
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat på denne rejse. Rejsen skal blot være bestilt senest 60 dage før afrejse. 


Værelsestyper:

Enkeltværelse 9.395 Kr.
Dobbeltværelse 7.895 Kr.
3-sengsværelse 7.895 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 30.05.2020
Ankomst: 06.06.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 7.895,-

Billeder - Sicilien - Oldtidens skønhed

Kom med til Sicilien
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 30.05.2020
Ankomst: 06.06.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 7.895,-

Vis mindre
29.08.202005.09.20208 dage 8.145,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her frister vi dig virkeligt! En rundrejse i et herligt middelhavsklima og spækket med kulturhistorie i Siciliens på én gang milde, barske og fascinerende natur. Det mådu simpelthen opleve. Vi kommer rundt til alle de store seværdigheder, og foruden vores rejseleders grundlæggende informationer, suppleres vi påudvalgte steder af professionelle lokalguider, der fortæller endnu mere om de specielle seværdigheder. De kontrastfyldte kulturer og stilarter genfindes overalt; i bygningskulturen, i de historiske levn og i sicilianernes traditioner. På denne rejse får vi også rig lejlighed til at nyde Siciliens smukke natur, og et besøg på vulkanen Etna er et af turens højdepunkter. Herudover oplever vi bl.a. spændende byer som Palermo og Siracusa, de flotte mosaikgulve fra romertiden og de græske templer. På hele rundrejsen bor og forplejes vi på gode mellemklassehoteller, hvor der naturligvis er bad og toilet på alle værelser.


Dagsprogram

1. dag: Danmark til Sicilien
Afrejse fra København til Catania sidst påeftermiddagen. Vi fortsætter til vores hotel påSiliciens østkyst nær den smukke by Catania, hvor vi har tre overnatninger.

2. dag: Etna og Taormina
Dagens program byder pået af rejsens højdepunkter –besøg påden 3340 meter høje vulkan Etna, der er Europas største, aktive vulkan. I 2000 meters højde nyder vi udsigten over kysten og havet. Det er muligt at komme med svævebane op i 2700-3300 meters højde, såfremt vulkanen ikke er aktiv (turen ikke inkluderet, købes påstedet sammen med rejselederen). Frokost med vin inkluderet nyder vi i en citronplantage ved foden af vulkanen. Eftermiddagen tilbringer vi i den populære og smukke turistby Taormina. Taormina er en perle. Byen ligger højt påbjerget Monte Tauro med en smuk udsigt over Middelhavet og til Etna. Byen byder påsmågader og stræder, restauranter og caféer foruden et smukt græsk-romersk teater. Middag og overnatning.

3. dag: Catania og Siracusa
Langs kysten kører vi til Siciliens næststørste by Catania, hvor vi bruger formiddagen til at kigge nærmere påbyen. Vi fortsætter sydpåtil den ”græske”by Siracusa, hvor lokalguide viser rundt. Siracusa var i oldtiden en magtfuld storby i Middelhavsregionen. Vi ser først påden gamle bydel Ortigia, der er utrolig stemningsfuld med pladser, smågader og hyggelige restauranter og caféer. Vi oplever ogsåbyens arkæologiske område med et meget velbevaret, græsk teater samt nogle store stenbrud, hvor krigsfanger sled sig ihjel for at bryde sten til byggeriet. I dag er det et fredeligt og smukt område. Sidst påeftermiddagen er vi tilbage påhotellet til middag og overnatning.

4. dag: Piazza Armerina og Agrigento
Vi lægger kysten bag os og kører gennem højlandet. Nær Piazza Armerina stopper vi ved Villa Casale. Sammen med lokalguide ser vi udgravningerne af kejservillaen fra romertiden. Her er gulvene udsmykket med vidunderlige, farverige mosaikker, der viser scener fra dagliglivet såsom jagt, fiskeri, eksotiske dyr –samt de berømte ”bikinipiger”. Vi fortsætter gennem smukke landskaber med oliventræer, mandeltræer, citrusplantager og vinmarker til Agrigento. Noget misvisende kaldes området Tempeldalen, men templerne ligger påen højderyg og kan ses pålang afstand. Heratemplet er vartegn for Agrigento, men det bedst bevarede er Concordiatemplet, der i tidlig kristen tid var omdannet til kirke. Ogsåher bliver vi ledsaget af lokalguide. Videre til middag og overnatning ved Agrigento.

5. dag: Selinunte, Trapani og Erice
Vi begynder dagen med et besøg i Selinunte, hvor det græske tempel dominerer billedet. Området betegnes som et af de vigtigste, arkæologiske områder i Europa. Ved foden af bjerget besøger vi Trapani, der strækker sig ned mod havet. Langs kyststrækningen ligger hvide saltbakker med vindmøller. Dagens sidste besøg er i byen Erice, der ligger påtoppen af et bjerg, hvorfra man påén gang kan skue over Trapani, den brede dal og havet. Oprindeligt var der opført et tempel tilegnet frugtbarhedsgudinden. Hun blev tilbedt af alle folkeslagene i Middelhavsområdet og beskyttede især de søfarende. Senere blev der bygget en befæstet borg. Under det normanniske herredømme og de følgende århundreder dannedes det bybillede, som er bevaret i dag, næsten intakt. Byen er en af Siliciens mest særprægede. De smalle, brolagte veje, de blomstrende indre gårde og det rige kunsthåndværk; der fremstilles bl.a. keramik og de berømte sicilianske mandelkager. Vi kører herfra til vores hotel ved Palermo, hvor vi opholder os de sidste tre nætter.

6. dag: Palermo og Monreale
Palermo syder af liv og er en sand blanding af middelhavskulturer og fuld af de modsætninger, som Sicilien er sårig på. Sammen med vores lokale guide tilbringer vi dagen i Palermo, der byder påmange seværdigheder, livlige markeder, smukke gamle pladser foruden elegante forretningsgader. Vi slutter af i Monreale, der er beliggende højt over Palermo. Her byggede normannerne en kirke og et kloster. Kirken er med dens mere end 6000 m2 gyldne mosaikker en meget stor oplevelse. Den smukke klostergård omkranses af søjler med interessante kapitæler. 

7. dag: Bagheria og Cefalu
Denne morgen kører vi til Bagheria, hvor vi besøger den gamle Villa Palagonia med de berømte Monsterstatuer. Villa Palagonia er desuden et flot eksempel påsiciliansk barokarkitektur. Vi gør over middag et stop i Cefalu, der ligger smukt ud til havet i et betagende landskab. Den gamle fæstning og den normanniske domkirke i byen er med til at skabe byens atmosfære. Torvet foran domkirken er beplantet med palmer. Byen byder pårestauranter, caféer samt et hovedstrøg, hvor turister kan købe områdets keramik og andre specialiteter bl.a. vin.

8. dag: Hjemrejse
Vi har det meste af dagen til rådighed, inden vi begiver os mod lufthavnen, hvorfra vi om aftenen flyver direkte til København. Omkring midnat lander vi i Københavns Lufthavn.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Vulkanen Etna
 • Siracusa
 • Palermo
 • De berømte ”bikinipiger”
 • Vores lokale guider med masser af information
 • Den storslåede natur

Påstigningssteder

Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.:
Sted: Rundrejse
Tid: 00:00
29.08.2020 - 01.09.2020
Marina Palace Hotel & Congress Hall
Vis mere Vis mindre
Hotel: Marina Palace Hotel & Congress Hall
Hotellets hjemmeside: Link
01.09.2020 - 02.09.2020
Hotel dei Pini
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel dei Pini
Hotellets hjemmeside: Link
02.09.2020 - 05.09.2020
Hotel Tonnara di Trabia
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Tonnara di Trabia
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.08.2020
Ankomst: 05.09.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 8.145,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København –Catania tur/retur, buskørsel i lokal bus med bl.a. aircondition, hotelophold med morgenmad, 7 x middag, frokost og vinsmagning på Etna, alle udflugter (ex. entréer), lokale guider jf. programmet i Palermo, Monreale, Agrigento, Siracusa og Piazza Armerina samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Brorabat 250 kr.:
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat på denne rejse. Rejsen skal blot være bestilt senest 60 dage før afrejse. 


Værelsestyper:

Enkeltværelse. Forplejning ifølge program 9.895 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 8.395 Kr.
3-sengsværelse. Forplejning ifølge program 8.395 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.08.2020
Ankomst: 05.09.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 8.145,-

Billeder - Sicilien - Oldtidens skønhed

Kom med til Sicilien
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.08.2020
Ankomst: 05.09.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 8.145,-

Vis mindre
19.09.202026.09.20208 dage 8.345,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her frister vi dig virkeligt! En rundrejse i et herligt middelhavsklima og spækket med kulturhistorie i Siciliens på én gang milde, barske og fascinerende natur. Det mådu simpelthen opleve. Vi kommer rundt til alle de store seværdigheder, og foruden vores rejseleders grundlæggende informationer, suppleres vi påudvalgte steder af professionelle lokalguider, der fortæller endnu mere om de specielle seværdigheder. De kontrastfyldte kulturer og stilarter genfindes overalt; i bygningskulturen, i de historiske levn og i sicilianernes traditioner. På denne rejse får vi også rig lejlighed til at nyde Siciliens smukke natur, og et besøg på vulkanen Etna er et af turens højdepunkter. Herudover oplever vi bl.a. spændende byer som Palermo og Siracusa, de flotte mosaikgulve fra romertiden og de græske templer. På hele rundrejsen bor og forplejes vi på gode mellemklassehoteller, hvor der naturligvis er bad og toilet på alle værelser.


Dagsprogram

1. dag: Danmark til Sicilien
Afrejse fra København til Catania sidst påeftermiddagen. Vi fortsætter til vores hotel påSiliciens østkyst nær den smukke by Catania, hvor vi har tre overnatninger.

2. dag: Etna og Taormina
Dagens program byder pået af rejsens højdepunkter –besøg påden 3340 meter høje vulkan Etna, der er Europas største, aktive vulkan. I 2000 meters højde nyder vi udsigten over kysten og havet. Det er muligt at komme med svævebane op i 2700-3300 meters højde, såfremt vulkanen ikke er aktiv (turen ikke inkluderet, købes påstedet sammen med rejselederen). Frokost med vin inkluderet nyder vi i en citronplantage ved foden af vulkanen. Eftermiddagen tilbringer vi i den populære og smukke turistby Taormina. Taormina er en perle. Byen ligger højt påbjerget Monte Tauro med en smuk udsigt over Middelhavet og til Etna. Byen byder påsmågader og stræder, restauranter og caféer foruden et smukt græsk-romersk teater. Middag og overnatning.

3. dag: Catania og Siracusa
Langs kysten kører vi til Siciliens næststørste by Catania, hvor vi bruger formiddagen til at kigge nærmere påbyen. Vi fortsætter sydpåtil den ”græske”by Siracusa, hvor lokalguide viser rundt. Siracusa var i oldtiden en magtfuld storby i Middelhavsregionen. Vi ser først påden gamle bydel Ortigia, der er utrolig stemningsfuld med pladser, smågader og hyggelige restauranter og caféer. Vi oplever ogsåbyens arkæologiske område med et meget velbevaret, græsk teater samt nogle store stenbrud, hvor krigsfanger sled sig ihjel for at bryde sten til byggeriet. I dag er det et fredeligt og smukt område. Sidst påeftermiddagen er vi tilbage påhotellet til middag og overnatning.

4. dag: Piazza Armerina og Agrigento
Vi lægger kysten bag os og kører gennem højlandet. Nær Piazza Armerina stopper vi ved Villa Casale. Sammen med lokalguide ser vi udgravningerne af kejservillaen fra romertiden. Her er gulvene udsmykket med vidunderlige, farverige mosaikker, der viser scener fra dagliglivet såsom jagt, fiskeri, eksotiske dyr –samt de berømte ”bikinipiger”. Vi fortsætter gennem smukke landskaber med oliventræer, mandeltræer, citrusplantager og vinmarker til Agrigento. Noget misvisende kaldes området Tempeldalen, men templerne ligger påen højderyg og kan ses pålang afstand. Heratemplet er vartegn for Agrigento, men det bedst bevarede er Concordiatemplet, der i tidlig kristen tid var omdannet til kirke. Ogsåher bliver vi ledsaget af lokalguide. Videre til middag og overnatning ved Agrigento.

5. dag: Selinunte, Trapani og Erice
Vi begynder dagen med et besøg i Selinunte, hvor det græske tempel dominerer billedet. Området betegnes som et af de vigtigste, arkæologiske områder i Europa. Ved foden af bjerget besøger vi Trapani, der strækker sig ned mod havet. Langs kyststrækningen ligger hvide saltbakker med vindmøller. Dagens sidste besøg er i byen Erice, der ligger påtoppen af et bjerg, hvorfra man påén gang kan skue over Trapani, den brede dal og havet. Oprindeligt var der opført et tempel tilegnet frugtbarhedsgudinden. Hun blev tilbedt af alle folkeslagene i Middelhavsområdet og beskyttede især de søfarende. Senere blev der bygget en befæstet borg. Under det normanniske herredømme og de følgende århundreder dannedes det bybillede, som er bevaret i dag, næsten intakt. Byen er en af Siliciens mest særprægede. De smalle, brolagte veje, de blomstrende indre gårde og det rige kunsthåndværk; der fremstilles bl.a. keramik og de berømte sicilianske mandelkager. Vi kører herfra til vores hotel ved Palermo, hvor vi opholder os de sidste tre nætter.

6. dag: Palermo og Monreale
Palermo syder af liv og er en sand blanding af middelhavskulturer og fuld af de modsætninger, som Sicilien er sårig på. Sammen med vores lokale guide tilbringer vi dagen i Palermo, der byder påmange seværdigheder, livlige markeder, smukke gamle pladser foruden elegante forretningsgader. Vi slutter af i Monreale, der er beliggende højt over Palermo. Her byggede normannerne en kirke og et kloster. Kirken er med dens mere end 6000 m2 gyldne mosaikker en meget stor oplevelse. Den smukke klostergård omkranses af søjler med interessante kapitæler. 

7. dag: Bagheria og Cefalu
Denne morgen kører vi til Bagheria, hvor vi besøger den gamle Villa Palagonia med de berømte Monsterstatuer. Villa Palagonia er desuden et flot eksempel påsiciliansk barokarkitektur. Vi gør over middag et stop i Cefalu, der ligger smukt ud til havet i et betagende landskab. Den gamle fæstning og den normanniske domkirke i byen er med til at skabe byens atmosfære. Torvet foran domkirken er beplantet med palmer. Byen byder pårestauranter, caféer samt et hovedstrøg, hvor turister kan købe områdets keramik og andre specialiteter bl.a. vin.

8. dag: Hjemrejse
Vi har det meste af dagen til rådighed, inden vi begiver os mod lufthavnen, hvorfra vi om aftenen flyver direkte til København. Omkring midnat lander vi i Københavns Lufthavn.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Vulkanen Etna
 • Siracusa
 • Palermo
 • De berømte ”bikinipiger”
 • Vores lokale guider med masser af information
 • Den storslåede natur

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
17:00 København Catania
Hjemrejse
21:05 Catania København
19.09.2020 - 22.09.2020
Marina Palace Hotel & Congress Hall
Vis mere Vis mindre
Hotel: Marina Palace Hotel & Congress Hall
Hotellets hjemmeside: Link
22.09.2020 - 23.09.2020
Hotel dei Pini
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel dei Pini
Hotellets hjemmeside: Link
23.09.2020 - 26.09.2020
Hotel Tonnara di Trabia
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Tonnara di Trabia
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 19.09.2020
Ankomst: 26.09.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 8.345,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse København –Catania tur/retur, buskørsel i lokal bus med bl.a. aircondition, hotelophold med morgenmad, 7 x middag, frokost og vinsmagning på Etna, alle udflugter (ex. entréer), lokale guider jf. programmet i Palermo, Monreale, Agrigento, Siracusa og Piazza Armerina samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Brorabat 250 kr.:
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat på denne rejse. Rejsen skal blot være bestilt senest 60 dage før afrejse. 


Værelsestyper:

Enkeltværelse. Forplejning ifølge program 10.095 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 8.595 Kr.
3-sengsværelse. Forplejning ifølge program 8.595 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 19.09.2020
Ankomst: 26.09.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 8.345,-

Billeder - Sicilien - Oldtidens skønhed

Kom med til Sicilien
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 19.09.2020
Ankomst: 26.09.2020
Dage: 8 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 8.345,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser