Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Busrejser til Sverige

Mange har tendens til at pakke kufferten og bruge mange, mange transporttimer for at opleve en smuk natur, spændende madkultur og meget mere. Men faktisk kan du opleve alt dette blot et stenkast fra Danmarks grænser. Vi taler selvfølgelig om Sverige. Med sit betagende landskab, bølgende enge, grønne skove og smukke skovsøer får du eventyrlige omgivelser i høj kvalitet.
Hos Riis Rejser har du mulighed for at opleve Nordens Venedig, Stockholm, eksotiske landskabe på Gotland og Sydsveriges storslåede natur. Med vores busrejser er du sikret en oplevelsesrig tur gennem det svenske landskab, som du sent vil glemme. Rejsemål og programmer spænder bredt. Læs meget mere om vores rejser til det svenske rige, og bestil din næste busrejse til Sverige.

Også i juletiden kan du med fordel vælge en af Riis Rejsers busrejser til Sverige. Svenskerne elsker højtiden, og værdsætter du juleudsmykningerne i det danske bybillede, vil Sveriges endnu større dekorationer med garanti imponere. I mange små og større byer kan du opleve hyggelige julemarkeder, som vi selvfølgelig også besøger på flere af vores busrejser til Sverige.

Alle rejser i kategorien

Vis oversigt
Vis kalender
 Ledig
 På forespørgsel

Prøv en oplevelsesrig ferie i Sverige

Vores svenske naboer har mere at byde på end bare kanelbullar og sikre Volvo biler. Om du er til en interessant storbyferie i Stockholm, fantastiske naturoplevelser eller måske begge dele, så kan du hos Riis Rejser få det hele.  Blandt andet kan du komme tæt på:

●    Sydsveriges ekstravagante natur
●    Skærgårdsoplevelser og storbyferie i Stokholm
●    Den unikke natur og middelalderoplevelser på Gotland
●    Det historiske Kalmar Slot og andre seværdigheder

Og meget mere. Sverige har garanteret noget, som du ikke har oplevet før. Der er altså nok at tage fat på, når du vælger en rejse i Sverige med Riis Rejser. Se alle vores populære busrejser. Her skal du ikke tænke på andet end at spise og opleve i komfortable omgivelser.

Se det historiske vingesus på hjul
Sverige er heldigvis placeret meget tæt på Danmark. Derfor er du ikke nødsaget til at rejse i flere dage for at se det charmerende Sverige, som er meget anderledes i forhold til Danmark. De to lande har en spændende fælleshistorie, og det kommer til udtryk mange steder i Sverige.
En stor del af Sydsverige har været dansk for mange hundrede år siden. I 1397 var Kalmar Slott centrum for en af de vigtigste begivenheder i Nordens historie; dannelsen af Kalmarunionen - som var en union bestående af de nordiske lande.
Selvom Sydsverige har været dansk for mange år siden, så er du stadig sikret en kulturel og anderledes bustur til Sverige, som giver dig et spændende indtryk af landets mange spændende seværdigheder.

Tag på en grøn sommerferie til Sverige
En busrejse hos Riis Rejser er ikke blot fyldt med imponerende indtryk, men er også en fornuftig måde at rejse på. Du overvejer måske at flyve på ferie til et eksotisk sted og opleve store kulturelle forskelle. Med en busrejse til Sverige opnår du ikke blot en behagelig, men også en klimavenlig rejse, som ikke belaster klimaet mere end højst nødvendigt.
Flytransporten er en af de største klimasyndere - flytransporten udleder store mængder CO2 hvert år. Det har naturligvis en påvirkning på for eksempel den svenske natur. Med busrejser i Sverige kan du altså skabe de bedste rammer for en ideel ferie i ideelle rammer. Du skal blot sætte dig ned og nyde den imponerende natur, mens du slapper af sammen med os.
En busferie i Sverige er derfor en alletiders rejseform. Du belaster ikke din samvittighed med klimabekymringer, og du oplever en storslået natur. Derudover har du mulighed for at træde ind i en pulserende storby med uendelige muligheder. Både shopping, kulturelle seværdigheder og gastronomiske genialiteter.

Vil du opleve mere af Norden?
Hos Riis Rejser har du rig mulighed for at opleve mere af Norden og få et endnu større indtryk af vores nordiske naboer. Du kan også kombinere dine ferier med flere steder, så du får et absolut helhedsindtryk af de nordiske lande. Du kan for eksempel rejse til det betagende Nordkap og Lofoten, som med garanti vil give dig en oplevelse for livet.
Nordkap og Lofoten er indbegrebet af nordisk natur og enestående stunder. Du kan med fordel opleve det fantastiske, nordiske fænomen: midnatssol, som er en oplevelse få mennesker kommer til at møde. Har du lyst til at vide mere om vores kombinationer af rejser? Du er meget velkommen til at kontakte os her.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser