Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Riisrejser - Din rejsearrangør

Velkommen til Riisrejser - rejsearrangører af populære gruppe- og pakkerejser. Vi er et dansk rejsebureau, der arrangerer rejser til skønne destinationer i hele Europa; og det har vi gjort siden 1898. Ja, du læste rigtigt. Vi har derfor mange års erfaring med at sende rejselystne danskere afsted på deres drømmerejse med unikke oplevelser for livet.

Hos Riisrejser kan du komme afsted på forskellige typer af ferier, alt efter hvad du har lyst til. Kan du lide at rejse med bus, fly eller endda skib? Skal du helst se så meget af et land som muligt, eller foretrækker du at udforske en enkelt by? Så gør det med en af Riisrejsers mange pakkeløsninger.

 

Hvilken rejsetype foretrækker du?

Vi stræber efter at tilbyde rejser for enhver smag, så både unge, voksne og ældre kan få oplevelser for livet med Riisrejser.

Når du skal afsted på ferie med din partner, familie, venner eller måske en alenetur, så har du lidt forskellige valgmuligheder. Vælg din drømmeferie blandt disse rejsetyper:

Fælles for alle vores pakkerejser er, at du vil blive ledsaget af en eller flere rejseledere, som med glæde og begejstring vil præsentere dig for landets historie, kultur og spændende seværdigheder. Vi uddanner vores rejseledere og engagerer vores chauffører, så du kan føle dig tryg og i gode hænder under hele rejsen.

 

Kontakt os - din rejsearrangør

Du kan finde meget mere information om vores rejsetyper ved at klikke rundt her hos Riisrejser. Men du kan også gøre det nemmere for dig selv ved at bestille vores rejsekatalog og her få et samlet overblik over vores destinationer og konkrete rejseplaner.

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller via e-mail. Så vil vi hjælpe dig så godt som muligt, så du kan komme afsted på din ferie med ro i maven. Husk, at du kan bestille din ferie online alle døgnets timer.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser