Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Voksenrejser med Riis Rejser

Trænger du til en pause fra hverdagens stress og jag samt forpligtelser? Så er du ikke den eneste. Vi oplever, at behovet er stort for at kunne rejse afsted og ånde ud med nogle kulturelle oplevelser og masser af afslapning. Derfor har vi hos Riis Rejser skabt et frirum for voksne par og singler, hvor det eneste, du skal fokusere på, er at nyde det.

Derfor bør du prioritere en voksenrejse

Kendetegnet ved en voksenrejse er, at det er uden børn. Det kan være alt fra en hyggelig og afslappende venindetur, en romantisk parferie eller en parferie med andre vennepar. Det kan også være, at du har lyst til at rejse på egen hånd og møde nogle nye mennesker, der ønsker de samme kulturelle oplevelser som dig.

En voksenrejse er den perfekte måde at rejse på, hvis du ønsker forkælelse, oplevelser og fornyet energi. Du slipper for at koordinere og planlægge, og det er derfor en afslappende ferie udelukkende på de voksnes præmisser.

 

Fantastiske rejsedestinationer for voksne

Hos Riis Rejser har vi mange forskellige destinationer til Europas skønne perler. Destinationerne byder på noget for enhver smag - om du vil have sol og drinks i det sydlige Spanien, opleve skøn natur i det vestlige Skotland, blive overvældet af kultur og historie i Østeuropas Polen eller komme på storbyferie i Nordeuropas Stockholm.

Skal du på en romantisk ferie med din partner, så er en storbyferie i byernes by, Paris, et oplagt valg. Her kan du opleve hyggelige små gader, caféer med franske delikatesser samt et hav af smukke og historiske bygninger. Vil du gerne endnu længere sydpå, så finder du også masser af romantik og charme i den italienske hovedstad, Rom, eller Toscana-regionen med masser af vinmarker og gamle byer.

Voksenrejser med bus, fly eller skib

Vi har hos Riis Rejser mange forskellige måder, du kan rejse på. Der burde derfor være rig mulighed for, at du kan finde noget, der passer perfekt til dig og dine behov. Vi har eksempelvis klassiske bus- og flyrejser, men vi har også mere alternative muligheder i form af flodkrydstogt- eller rundrejser.

Busrejser for voksne

Med en busrejse starter dine oplevelser allerede, når du stiger på bussen i Danmark. Herfra går turen til dit endemål gennem flotte landskaber og spændende byer, og du kan samtidig slappe af med din yndlingsbog eller lære nogle nye mennesker at kende. Uanset hvor i landet du bor, så kan du nemt komme afsted på ferie med Riis Rejser - vi har nemlig mere end 40 påstigningssteder i hele landet.

Med på busturen er der en dygtig dansk rejseleder, som undervejs og på destinationen vil fortælle jer spændende historier.

 

Flyrejser for voksne

Flyrejser er en af de mest udbredte måder at rejse på, og det skyldes selvfølgelig, at du på kort tid kan rejse tusindvis af kilometer. Du kan hos Riis Rejser vælge at springe den lange køretur over og i stedet flyve, sådan at du kan få mest muligt ud af din drømmedestination. Ved destinationen vil du og dine medrejsende blive transporteret rundt i bus.

Rundrejser for voksne

Vores populære rundrejser er for dig, der ønsker at opleve så meget af et land som muligt. Du vil på en rundrejse blive transporteret i bus fra by til by og bo på nogle af de skønneste hoteller. Du vil få stort indblik i landets diversitet fra nord til syd og øst til vest, masser af mulighed for at møde de lokale, kunne smage landet nationalretter og delikatter samt blive klogere på landets kultur og historie.

Flodkrydstogter for voksne

Hop ombord på en af vores charmerende flodkrydstogtskibe, og bliv transporteret på din rejse via Europas vandveje. Et flodkrydstogt er et oplagt valg, hvis du og dine medrejsende kan lide vand, smukke omgivelser og ultimativ afslapning.

Forestil dig et soldæk, en liggestol og en god bog i hånden, alt imens du i ny og næ lægger bogen ned for at kigge på de forbipasserende smukke og omskiftelige landskaber. Lyder det som noget for dig? Så sejl med Riis Rejser rundt på en af disse europæiske floder:

  • Donau
  • Mosel
  • Rhinen
  • Seinen

 

Julemarkeder for voksne

En juletur til en af Nordeuropas store byer kan både være romantisk og festlig. Derfor er det et skønt rejsemål for både par og venner. For mange mennesker er julemarkederne i Nordtyskland indgrebet af jul, og det skyldes nok, at disse julemekkaer har alt, hvad hjertet begærer af pynt, mad, underholdning og julestemning.

Kunne du derimod tænke dig at prøve noget andet end Nordtyskland, så har København, Stockholm, Rom og Prag heldigvis også meget at byde på.

Kontakt Riis Rejser for spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte Riis Rejser, hvis du har spørgsmål til rejsedestinationer og typer, din bestilling, priser eller noget helt fjerde. Vi sørger altid for at hjælpe vores kunder med at finde den helt rette løsning ud fra både behov og ressourcer.

Du kan også læse mere i vores udførlige rejsekatalog.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser