Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Seværdigheder i Nordtyskland

 Vil du gerne ud at rejse og opleve de mange seværdigheder i vores naboland, Nordtyskland? Så er du kommet til det rette sted. Hos Riis Rejser har vi nemlig sammensat en bred vifte af ture til det nordtyske. VI har både længere rejser og weekendture, så du kan vælge den tur til Tyskland, der taler mest til dig. 

Tag med Riis Rejser på tur, og oplev de tyske byer, kulturen og de mange attraktioner.

 

Bad Bramstedt

Udforsk seværdighederne i den nordtyske by

Tag med Riis Rejser til Bad Bramstedt, oplev de store begivenheder som oktoberfest, julog nytår, eller tag på weekendtur med lørdagsdans, kultur og afslapning.

Hos Riis Rejser har vi et stort udvalg af ture til Nordtyskland, så du kan få den ferie, du drømmer om.

Bestil rejsen allerede i dag, og se frem til en hyggelig tur væk fra Danmark.

 Hamborg

Tag med, og oplev, hvad byen byder på

 Vil du udforske storbyen? Så tag med Riis Rejser på bustur til Hamborg, eller Hamburg som tyskerne siger. Her vil du have mulighed for at udforske den store by sammen med vores rejseleder og naturligvis også på egen hånd, hvis det er det, du foretrækker.

Du har også mulighed for at opleve byen, når julestemning og det nye år nærmer sig. Vi har nemlig tilbud med både 

Book din rejse allerede i dag, og gør klar til at besøge vore skønne naboland.

Oplevelser i Tyskland

Hvad kan du se på din tur til Tyskland?

Tag med Riis Rejser til det nordtyske, og oplev de mange imponerende attraktioner. Du vil på mange af vores rejser være ledsaget af en rejseleder, som vil guide dig gennem alt det, du skal se, når du er afsted. Hertil vil du også have mulighed for at udforske byerne alene eller i mindre grupper. Du vil altså have rig mulighed for at se alle seværdigheder, som taler til og interesserer dig mest.

Du kan for eksempel opleve de mange historiske bygninger, se den tyske arkitektur, eller tage på museum, hvor den tyske historie, både fortids- og nutidshistorie, udfolder sig. Du kan også udforske naturen, parkerne, kanalerne eller kigge i de mange butikker. 

Find den rejser, der passer til dig

Vi har hos Riis Rejser sammensat ture til nogle af de bedste feriesteder i Nordtyskland, så du ikke kommer til at gå glip af noget. Du finder både længere rejser og en-dags-ture, så du kan vælge den rejseform og -længde, der passer til dig. 

Hertil kan du vælge, om du vil rejse efter specifikke byer eller specifikke begivenheder. Vi har nemlig både rejser til de dejlige nordtyske byer og til begivenheder som oktoberfest, julemarkeder og nytår. Så book din rejse allerede i dag, og tag med Riis Rejser til det nordtyske.

Vil du gerne længere væk, så har vi også rejser til Sydtyskland eller andre europæiske byer.
 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser