Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Floder i Europa

De smukke floder i Europa byder på et hav af gode oplevelser og helt fantastiske seværdigheder. Derfor arrangerer vi hos Riis Rejser løbende flodkrydstogter, så du kan komme ned og opleve, hvordan Europa ser ud fra vandsiden. 

Læs med her, og bliv klogere på vores ture på Rhinen, Seinen og Donau. Måske bliver du forelsket i en af togterne, og så gælder det bare om at klikke ind og booke.

Rhinen

Tag med på et af de mest populære flodkrydstogter

Flodkrydstogter på Rhinen er nogler af de mest populære krydstogter i verden, og det er der en grund til. Den smukke flod giver nemlig både udsyn til de schweiziske alper og de østrigske byer, ligesom du kan få det tyske landskab på én side og det schweiziske på en anden. Alt dette kan lade sig gøre, fordi floden danner grænser mellem flere lande. Du får altså lov til at se Europa på en helt ny måde, ligesom du får mulighed for at opleve flere lande på én og samme tid. Det er en helt unik oplevelse.

Udforsk alle vores flodkrydstogter på Rhinen her. Du vil finde ture omkring fantastiske Rüdesheim, samt ture der har specielt fokus på julen og den hyggelig højtid. Du kan blandt fejre jul på Rhinen eller tager på julemarkedstogt og derigennem få en ferie med julehygge og god stemning - sammen med andre rejselystne danskere. Du kan også komme med ned og opleve det storslåede fyrværkerishow kendt som Rhinen i Flammer.

Endelig har vi også ture, hvor du får lov til ikke bare at opleve én men flere af de smukkeste floder i Europa: 

 

Seinen

Oplev Frankrig fra vandet

Hos Riis Rejser arrangerer vi løbende flodkrydstogter på Seinen, så du kan opleve Frankrigs skønne natur og fantastiske byer fra vandet. Det giver et helt nyt syn på det fantastiske land, og du kan derfor sagtens nyde rejsen flere gange - også selvom du allerede har rejst i Frankrig

Du kommer til at opleve naturskønne landskaber, smukke byer og selvfølgelig både historiske og kulturelle seværdigheder. Lyder det som noget for dig? Så book din tur på Seinen hos Riis Rejser. 

Donau

Nyd din ferie på Europas næstlængste flod

Tag med på flodkrydstogt på Donau, og oplev flere af de store europæiske byer fra én af Europas længste floder. Vi har flere fantastiske ture, og du kan derfor vælge den, som kommer forbi alt det du drømmer om. Så udforsk gerne alle vores flodkrydstogter på Donau, og book din favoritrejse. Vi sejler ind forbi både Wien og Budapest, og der er derfor mange oplevelser og seværdigheder i én tur. 

Du kan blandt andet booke vores flodkrydstogt, der sejler enten til eller fra sortehavet, eller vores krydstogt i det sydtyske der sejler på ikke bare Donau men også Rhinen og Main. 

Flodkrydstogter: En ny og spændende måde at rejse på

Oplev den skønne natur og de store byer fra de europæiske floder

En ferie på vandet er en afslappende ferie på en helt ny måde. Du får lov til at nyde naturen og den friske luft, samtidig med at du får alle de kulturelle oplevelser, som andre rejser også byder på.

Vi har hos Riis Rejser arrangeret flodkrydstogter på nogle af Europas mest populære floder, og du kan derfor sejle omkring både Østrig, Frankrig, Tyskland og meget mere. Så du kan helt sikkert finde en rejse, der giver dig helt unikke og fantastiske minder. 

Udforsk Europa fra de europæiske floder

Tag afsted med Riis Rejser, og udforsk Europa fra de smukkeste floder. Du får lov til at se landene på en helt ny måde, ligesom du vil se ikke bare de store men også mindre byer og skøn natur. Ofte rejser folk til de europæiske lande og kører ud for at se de kendte floder, men med vores flodkrydstogter kan du altså gøre det omvendt. 

Du kan få lov til at sejle på de kendte floder og se Europa derfra. Hertil sejler vi ind forbi nogle af de bedste byer, så du også har mulighed for at komme helt tæt på de kulturelle seværdigheder.

Et flodkrydstogt er altså en perfekt rejse til dig, der drømmer om noget anderledes og samtidig alt dét, du elsker almindelige rejser for. 

Vores rejseledere guider dig gennem turen  

Du er i trygge hænder, når du rejser med Riis Rejser. Vi sørger nemlig altid for, at der er en rejseleder med på vores flodkrydstogter. De vil sørger for alt det praktiske, samtidig med at de selvfølgelig er en del af fællesskabet. Det skal være både trygt og hyggeligt at udforske Europa med os. 

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere, kan du med fordel klikke ind forbi og læse alt det, der er værd at vide, når du booker din rejse på Europas floder hos os.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser