Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau

Her får du den helt store flodrejse på Donau, fra Østrig til den rumænske sortehavskyst eller det "omvendte" togt fra Sortehavet til Østrig.
Flodkrydstogtet går gennem bl.a. Østrig, Slovakiet, Ungarn, Serbien, Bulgarien og Rumænien, og hvert land byder på store oplevelser, såvel af historisk som kulturel karakter.

NB. Flybilletten er ikke inkluderet i de angivne priser. Se aktuelle tillæg for flybilletter under prisinfo.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
21 °C
14 °C
0,0 mm.
2,4 m/s
vest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
23 °C
15 °C
0,0 mm.
4,0 m/s
vest
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
28 °C
21 °C
0,0 mm.
4,6 m/s
syd
Tirsdag
Skyet
Skyet
28 °C
20 °C
0,0 mm.
3,6 m/s
syd
Onsdag
Let skyet
Let skyet
27 °C
20 °C
0,0 mm.
7,2 m/s
syd
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
19 °C
11 °C
0,2 mm.
2,8 m/s
vest

Afrejsedatoer

24.08.2024 04.09.2024   12 dage 18.095,-Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her får du den helt store flod rejse på Donau fra Linz i Østrig til Cernavoda i Rumænien og med udflugt til Donau Deltaet ved den rumænske sortehavskyst. Rejsen går gennem Østrig, Slovakiet, Ungarn, Kroatien, Serbien, Bulgarien og Rumænien, og hvert land byder på store oplevelser, såvel af historisk som kulturel karakter.
Vores sejlads starter i Linz og slutter først helt ovre ved Cernavoda i Rumænien, og krydres til slut med en udflugt ud i det imponerende Donaudelta. Så har vi tilbagelagt hen ved 1800 kilometer ad vandvejen og fyldt vores dage med fantastiske indtryk fra de enestående oplevelser undervejs.
Vi sejler med det flotte skib MS Carmen fra det hollandske rederi Sijfa Cruises. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition m.m. Både til frokost og til aftensmad er der et glas vin/øl eller vand inkluderet, ligesom kaffe/the er gratis døgnet rundt om bord. Se evt. mere om skibet på vores hjemmeside. Undervejs er vi ledsaget af dansk rejseleder, og udflugterne er alle med i prisen.


Dagsprogram

1. dag: Danmark - München - Linz
Afrejse med fly fra Danmark om morgenen og med ankomst til München om formiddagen og her fra til Linz, hvor vi går om bord på vores dejlige skib MS Carmen. Efter kahytsfordeling mødes vi til middag i skibets restaurant. Vi sejler natten igennem mod Melk.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til Wien eller München. Transfer fra lufthavnen til skibet.

2. dag: Stift Melk
Vi har formiddagen i Melk, hvor der er mulighed for at se det imponerende og velbevarede Benediktinerkloster, Stift Melk.
Ved middagstid sejler vi fra Melk, og nyder en af de allerflotteste og romantiske strækninger på Donau i retning mod Wien, i hvis nærhed vi lægger til kaj midt på aftenen.

3. dag: Wien
Det bliver en pragtfuld dag i Wien. Hele dagen er der oplevelser og sightseeing, og om formiddagenkører vi til wienernes stolthed, den kejserlige sommerresidens Schönbrunn. Vi udstyres med lunchpacks fra skibet og finder en dejlig plet til at nyde disse, inden vi om eftermiddagen tager en klassisk sightseeingtur forbi nogle af Wiens mest kendte seværdigheder.
Efter middagen på skibet tilbydes en klassisk wienerkoncert. Transport og billet er i tilkøb.
Vi sejler i løbet af natten mod Budapest.

4. dag: Budapest
Vi har en flot sejltur om formiddagen forbi domkirkebyen Esztergom, og forbi Donauknæet, inden vi ankommer til Budapest hen på eftermiddagen. Vi kører en tur på Budasiden forbi Fiskerbastionen og nyder den smukke udsigt fra Gellerthøjen m.m.

5. dag: Budapest og afsejling mod Mohacs
En herlig formiddag i Ungarns smukke hovedstad venter os. Vi tager på en formiddagsrundtur med bussen på Pestsiden, hvor vi bl.a. ser Heltepladsen, Operaen, Parlamentsbygningen og Donaupromenaden. Ved middagstid sejler vi sydpå gennem det store ungarske prærieområde, Pusztaen, i retning mod Mohacs og grænsen til Kroatien.

6. dag: Beograd
Vi ankommer til Beograd hen på eftermiddagen. Her kører vi sammen med vores lokale guide på en panoramabyrundtur, hvor vi bl.a. har stop og besøg ved Titos mausoleum. I tilknytning til mausoleet er der indrettet et flot museum, der fortæller om Titos liv.
Inden vi går om bord på skibet igen, tager vi op på Kalamegdan borgruinen, hvor vi har en fantastisk udsigt over byen og de to store floder Sava og Donau. Kort før midnat sejler vi i retning mod Donij Milanovac.

7. dag: Lepenski Vir og Jernporten
Om morgenen er vi fremme ved Donij Milanovac, og herfra besøger vi Lepenski Vir, et arkæologisk center med fund fra nogle af de ældste bosættelser langs Donau.
Om eftermiddagen passerer vi gennem den berømte Jernport, kløften mellem Karpaterne og Balkan, et fantastisk sted. En elegant viadukt tårner sig op ved flodudløbet. Vi har stop et par timer ved Jernporten, inden vi sejler videre mod Lom i Bulgarien

8. dag: Mod Nikopol. Udflugt til Sofia
Vi lægger til kaj ved Lom i Bulgarien om morgenen, og denne dag kan man køre med på udflugt til Bulgariens hovedstad, Sofia, der er en af Europas ældste hovedstæder. Vi kører de ca. 3 timer fra Lom til Sofia, hvor vi skal på guidet byrundtur. Vi kommer bl.a. forbi den store Alexander Nevsky katedral, Kulturens Nationalpalads m.m. Vi har i alt ca. 3 timer i Sofia, inden vi kører retur til vores skib igen til aften i Nikopol.
NB. Frokost denne dag er enten på egen hånd i Sofia, eller man kan snuppe én af skibets frisklavede madpakker.
Har du ikke lyst til at tage med på udflugten til Sofia, er du naturligvis velkommen til at blive om bord og sejle med skibet fra Lom til Nikopol.

9. dag: Rousse
Om morgenen sejler vi mod Rousse, som vi ankommer til ved middagstid. Byrundtur om eftermiddagen i Rousse, som har et overraskende multietnisk islæt med en behagelig blanding af bulgarsk og rumænsk kultur. Vi ligger for kaj i Rousse natten over.

10. dag: Bukarest
Tidlig morgen sejler vi fra Rousse til Oltnitia, hvor vi efter morgenmaden går fra borde og kører på heldagsudflugt til Bukarest, hvor dagen er helliget en guidet tur i Rumæniens hovedstad.
Vi går om bord på vores skib igen i Cernavoda og lægger til for natten.
NB. Frokost denne dag er enten på egen hånd i Bukarest, eller man kan snuppe én af skibets frisklavede madpakker.

11. dag: Donaudeltaet
I dag skal vi opleve noget helt enestående: Vi afhentes af lokal bus, og vi kører til det rumænske Donaudelta øst for Tulcea. Her skal vi med på udflugt med én af de lokale både ud i det enestående og kæmpestore deltaområde, hvor vi betages af såvel flora som fauna. Godt i land igen, kører vi retur til vores skib i Cernavoda, og vi nyder den sidste hyggelige aften sammen med gallamiddagen om bord.

12. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med skibet og dets besætning og kører med bus til Bukarest, hvorfra vi flyver retur til Danmark.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly retur til enten København eller Billund.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Stort udflugtsprogram inkluderet
 • Smukke Budapest og syngende Wien
 • Jernporten
 • De gamle østbloklande fra søsiden
 • Vores gode forplejning om bord

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
12:50 København Munich
13:05 Billund Munich
Hjemrejse
13:15 Bukarest Vienna
13:30 Bukarest Frankfurt
15:10 Vienna København
17:10 Frankfurt Billund
24.08.2024 - 04.09.2024
MS Carmen
Vis mere Vis mindre
Hotel: MS Carmen
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 2 + soldæk
Værelser: 62
Elevator: Stolelift
Faciliteter: Skibets kahytter er alle indrettet med aircondition, brus, WC, TV, boks og hårtørrer. Elektriciteten er 220V. Kahytter på nederste dæk kaldes B-kahytter. Kahytter på øverste dæk kaldes A-Kahytter, suiter og 3-sengskahytter.
Beskrivelse:

M/S Carmen er et dejligt skib med plads til 126 gæster. Carmen er bygget i 1995 og total istandsat i 2017.
Foruden stor solterrasse har skibet 2 dæk med kahytter.
Skibets restaurant findes på nederste dæk. Lounge og bar findes på øverste dæk.

Forplejning
På skibet serveres morgenbuffet, frokostanretning samt tre- eller fireretters middag eller buffet. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
Drikkevarer, der ikke er inkluderet (se under "prisen inkluderer") afregnes dagligt med tjeneren til frokost og middag. "Ta’ selv eftermiddagskaffe" er inkluderet.

Drikkevand
Vandet i kahyttens badeværelse kan drikkes, men er tilsat klor.

Safety box
Der findes safety box enten i kahytten eller i skibets reception.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens eget velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 24.08.2024
Ankomst: 04.09.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 18.095,-

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer
Dansk rejseleder, ophold i dobbeltkahyt B, 11 x morgenbuffet, 10 x frokost, 11 x middag, drikkevarer til måltider om bord som beskrevet, kaffe/the døgnet rundt om bord, udflugter inkl. entréer, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra flodkrydstogtet.
Flybilletten på denne rejse er i tilkøb.
Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til Wien eller München og retur fra Bukarest med mellemlanding. Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København.

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Udflugtsprogram: Inkluderet
Koncert i Wien: 389 kr.
Fly: Fra København: 3.400 kr.
Fly: Fra Billund: 3.100 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltkahyt A som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 38.895 Kr.
Dobbeltkahyt B som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 33.395 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A. Forplejning ifølge program 20.895 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B. Forplejning ifølge program 18.095 Kr.
Dobbeltkahyt Jr. Suite Forplejning ifølge program 26.395 Kr.
3-sengskahyt kategori A Forplejning ifølge program 18.095 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 24.08.2024
Ankomst: 04.09.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 18.095,-

Billeder - Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau

Her får du den helt store flod rejse på Donau fra Linz i Østrig til Cernavoda i Rumænien og med udflugt til Donau Deltaet ved den rumænske sortehavskyst
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 24.08.2024
Ankomst: 04.09.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 18.095,-

Vis mindre
04.09.2024 15.09.2024   12 dage 17.795,-Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her får du den store flod rejse på Donau helt fra Cernavoda i Rumænien og til Linz. Rejsen går gennem Rumænien, Bulgarien, Serbien, Kroatien, Ungarn, Slovakiet og Østrig, og hvert land byder på store oplevelser, såvel af historisk som kulturel karakter.
Vores sejlads starter ved Cernavoda og krydres med lokal udflugt til Donaudeltaet, inden vi begynder at sejle op ad floden mod nye oplevelser. Når vi når Linz i Østrig, har vi tilbagelagt hen ved 1800 kilometer ad vandvejen og fyldt vores dage med fantastiske indtryk fra de enestående oplevelser.
Vi sejler med det flotte skib MS Carmen fra det hollandske rederi Sijfa Cruises. Her hersker en dejlig og afslappet atmosfære om bord, og skibets personale er venligt og imødekommende. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition m.m. Både til frokost og aftensmad er der et glas vin/øl eller vand inkluderet, ligesom kaffe/the er gratis døgnet rundt om bord. Se evt. mere om skibet på vores hjemmeside.
Undervejs er vi ledsaget af dansk rejseleder, og udflugterne er alle med i prisen.


Dagsprogram

1. dag: Danmark - Bukarest - Cernavoda
Vi har afrejse fra Danmark med fly om morgenen og med ankomst til Bukarest ved middagstid eller om eftermiddagen. Herfra kører vi til Cernavoda, hvor vi går om bord på vores skib. Vi indkvarteres og ligger ved kaj natten over. Mens vi nyder velkomstmiddagen, hilser vi på skibets veloplagte personale.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til Bukarest. Transfer fra lufthavnen til skibet.

2. dag: Donaudeltaet og sejlads mod Bukarest
I dag skal vi opleve noget helt enestående: Vi afhentes vi af lokal bus, og vi kører til det rumænske Donaudelta øst for Tulcea. Her skal vi med på udflugt med én af de lokale både ud i det enestående og kæmpestore deltaområde, hvor vi betages af såvel flora som fauna. Snup én af skibets lækre lunchpacks med på udflugten. Godt i land igen, kører vi retur til vores skib i Cernavoda, og vi begynder vores cruise op ad Donau i retning mod Bukarest.

3. dag: Bukarest
Vi har sejlet et pænt stykke op ad Donau. Efter morgenmaden, omkring Oltenita, går vi fra borde og kører på udflugt til Bukarest, hvor dagen er helliget en guidet tur i Rumæniens hovedstad. Hovedstaden som centrum for økonomi og kultur blev grundlagt for 500 år siden. I 1930’erne havde Bukarest kælenavnet ”Lille Paris” på grund af dens lange boulevarder kantet med træer. Snup én af skibets lækre lunchpacks med på udflugten eller nyd frokosten på egen hånd i Bukarest.
Til aften går vi om bord på vores skib igen syd for Bukarest omkring Svistov og sejler herfra mod Lom.
Har man ikke lyst til at køre med til Bukarest, kan man sagtens blive om bord på skibet og sejle med dagen igennem.

4. dag: Donau mod Karpaterne og Jernporten. Mulighed for udflugt til Sofia
Endnu en smuk dag på Donau venter os. Vi kan nyde den smukke natur, der glider forbi, slikke sol og drikke kaffe på dækket og selvfølgelig nyde hinandens selskab. Sejlturen bringer os i dag mod bjergkæden Karpaterne og ind mod Balkan og Serbien.
Har du lyst, er du velkommen til at køre med på udflugt til Bulgariens hovedstad, Sofia, der er en af Europas ældste hovedstæder. Vi kører de ca. 3 timer fra Lom til Sofia, hvor vi skal på guidet byrundtur. Vi kommer bl.a. forbi den store Alexander Nevsky katedral, Kulturens Nationalpalads m.m. Vi har i alt ca. 3 timer i Sofia, inden vi kører retur til vores skib igen til aften i Vidin. Ankomst ca. kl. 20. Fra Vidin sejler vi mod Jernporten.
NB. Frokost denne dag er enten på egen hånd i Sofia, eller man kan snuppe én af skibets frisklavede madpakker med.

5. dag: Jernporten og Lepenski Vir
Om formiddagen passerer vi gennem den berømte Jernport, kløften mellem Karpaterne og Balkan, et fantastisk sted. Den mest spektakulære del af denne kløft omtales af sømænd som ”Heksekedlen”, fordi vandet, fanget mellem to luftspejlede vægge, synes at koge. En elegant viadukt tårner sig op ved flodudløbet.
Om eftermiddagen er vi omkring Donij Milanovac, og herfra besøger vi Lepenski Vir, et arkæologisk center med fund fra nogle af de ældste bosættelser langs Donau. Således kan bopladserne med religiøse vidnesbyrd dateres tilbage til 5000 – 9000 år f.Kr.
Om aftenen sejler vi mod Beograd.

6. dag: Beograd
Om formiddagen skal vi på opdagelse i Serbiens hovedstad. Her kører vi sammen med vores lokale guide på en panoramabyrundtur, hvor vi bl.a. har stop og besøg ved Titos mausoleum – nu om dage er det næsten et valfartssted for især mennesker, der kan huske Jugoslaviens store leder i efterkrigstiden. I tilknytning til mausoleet er der indrettet et flot museum, der fortæller om Titos liv.
Inden vi går ombord på skibet igen, tager vi op på Kalamegdan borgruinen, hvor vi har en fantastisk udsigt over byen og de to store floder Sava og Donau.
Midt på eftermiddagen sejler vi fra Beograd i retning mod Kroatien og Ungarn.

7. dag: Vinprøve ved Mohács
Til middag kommer vi til Mohács og om eftermiddagen, mens vores skib sejler videre mod Budapest, kan vi stå af og køre til det nærliggende vinområde Mohács, hvor vi besøger én af de lokale vingårde, naturligvis med vinprøve og rundvisning. Vi går om bord på skibet igen omkring kalocsa og sejler videre aftenen og natten igennem mod Budapest.

8. dag: Budapest
Stå tidligt op og nyd sejlturen ind mod Budapest. Efter en god morgenbuffet tager vi på
formiddagsrundtur med bussen i Budapest på Pestsiden, hvor vi bl.a. ser Heltepladsen, Operaen, Parlamentsbygningen og Donaupromenaden. Efter frokosten skal vi opleve Budasiden med Fiskerbastionen, Gellerthøjen m.m. Hen på aftenen sejler vi videre mod Bratislava.

9. dag: Bratislava
Vi anløber Bratislava om eftermiddagen og har således resten af eftermiddagen til at nyde den slovakiske hovedstad Bratislava, der ligger i den sydlige del af Karpaterne. Byens centrum er smuk og i barokstil, og man får ubetinget lyst til bare at slå sig ned på en bænk eller en café og nyde synet af huse og mennesker. Gå sammen med rejselederen en tur gennem de smukke, gamle gader og stræder.
Sidst på aftenen sejler vi fra Bratislava mod Wien og Korneuburg.

10. dag: Wien
Vi lægger til kaj i Korneuburg ved Wien om morgenen. Det bliver en pragtfuld dag i Wien. Hele dagen er der oplevelser og sightseeing, og om formiddagenkører vi til wienernes stolthed, den kejserlige sommerresidens Schönbrunn. Under rundvisningen ser vi nogle få af de ca. 1.700 værelser, der er på slottet. Vi udstyres med lunchpacks fra skibet og finder en dejlig plet til at nyde disse, inden vi om eftermiddagen tager en klassisk sightseeingtur forbi nogle af Wiens kendteste seværdigheder, og både fra bussen og til fods ser vi bl.a. Operaen, Hofburg, Stefansdom, rådhuset, børsen m.m.
Efter middagen på skibet tilbydes en klassisk wienerkoncert. Transport og billet er i tilkøb.
Vi sejler i løbet af natten mod Wachau og Melk.

11. dag: Wachau og Melk
Nyd morgenens sejlads på den romantiske del af Donau her ved Wachau. Vi ankommer til Melk om formiddagen, og her besøger vi benediktinerklosteret Stift Melk, inden vi om eftermiddagen sejler til Linz.

12. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med skibets personale og kører i bus til München, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark. Vi er i Danmark midt på aftenen.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly retur til enten København eller Billund.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Stort udflugtsprogram inkluderet
 • Donaudeltaet og Bukarest
 • Jernporten
 • Vores gode forplejning om bord
 • De gamle østbloklande fra søsiden
 • Smukke Budapest og syngende Wien

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
06:05 Billund Munich
06:05 København Munich
09:00 Munich Bucharest
09:00 Munich Bucharest
Hjemrejse
10:30 Munich Copenhagen
11:00 Munich Billund
04.09.2024 - 15.09.2024
MS Carmen
Vis mere Vis mindre
Hotel: MS Carmen
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 2 + soldæk
Værelser: 62
Elevator: Stolelift
Faciliteter: Skibets kahytter er alle indrettet med aircondition, brus, WC, TV, boks og hårtørrer. Elektriciteten er 220V. Kahytter på nederste dæk kaldes B-kahytter. Kahytter på øverste dæk kaldes A-Kahytter, suiter og 3-sengskahytter.
Beskrivelse:

M/S Carmen er et dejligt skib med plads til 126 gæster. Carmen er bygget i 1995 og total istandsat i 2017.
Foruden stor solterrasse har skibet 2 dæk med kahytter.
Skibets restaurant findes på nederste dæk. Lounge og bar findes på øverste dæk.

Forplejning
På skibet serveres morgenbuffet, frokostanretning samt tre- eller fireretters middag eller buffet. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
Drikkevarer, der ikke er inkluderet (se under "prisen inkluderer") afregnes dagligt med tjeneren til frokost og middag. "Ta’ selv eftermiddagskaffe" er inkluderet.

Drikkevand
Vandet i kahyttens badeværelse kan drikkes, men er tilsat klor.

Safety box
Der findes safety box enten i kahytten eller i skibets reception.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens eget velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.09.2024
Ankomst: 15.09.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 17.795,-

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer
Dansk rejseleder, ophold i dobbeltkahyt B, 11 x morgenbuffet, 10 x frokost, 11 x middag, drikkevarer til måltider om bord som beskrevet, kaffe/the døgnet rundt om bord, udflugter inkl. entréer, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra flodkrydstogtet.
Flybilletten på denne rejse er i tilkøb.
Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til Bukarest og hjem fra Wien eller München med mellemlanding. Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København.

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Udflugtsprogram: Inkluderet
Koncert i Wien: 389 kr.
Fly: Fra Billund: 3.100 kr.
Fly: Fra København: 3.100 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltkahyt A som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 38.595 Kr.
Dobbeltkahyt B som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 33.095 Kr.
Dobbeltkahyt Jr. Suite Forplejning ifølge program 26.095 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A. Forplejning ifølge program 20.595 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B. Forplejning ifølge program 17.795 Kr.
3-sengskahyt kategori A Forplejning ifølge program 17.795 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.09.2024
Ankomst: 15.09.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 17.795,-

Billeder - Flodkrydstogt - Sortehavet og den skønne blå Donau

Vi har afrejse fra Danmark med fly om morgenen og med ankomst til Bukarest ved middagstid eller om eftermiddagen. Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til Bukarest. Transfer fra lufthavnen til skibet
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 04.09.2024
Ankomst: 15.09.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 17.795,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser