Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Seværdigheder i Norditalien

Hos Riis Rejser elsker vi det nordlige Italien, og derfor har vi her samlet nogle af vores bedste feriedestinationer til dig. Vi rejser blandt andet til Gardasøen, Toscana og Genova, hvor du har rig mulighed for at opleve Italiens historie, kultur og natur sammen med andre rejselystne danskere.  

Klik rundt, og find den rejse, der taler til dig, og book din ferie allerede i dag. Vi garanterer en fantastisk tur med skønne seværdigheder og mindeværdige oplevelser.

Gardasøen

Besøg en af Italiens største seværdigheder

Tag med Riis Rejser til Gardasøen, og oplev, hvorfor netop denne sø, tiltrækker så mange turister. Du vil blive mødt af en fantastisk udsigt og af natur, du ikke ser hjemme i Danmark.

Book din rejse allerede i dag, og se frem til at besøge Italiens største sø sammen med os. Vi har en tur til Riva del Garda, som ligger lige ved søen, så du kommer helt tæt på det skønne område. 

Vi har også sammensat en tur, hvor du flyver på busrejse. Det betyder, at vi sammen tager flyet ned til Italien, hvorefter vi kører rundt i bus og oplever de skønne seværdigheder. 

Hvad, du foretrækker, er op til dig, men en ting er sikkert: Du får en skøn rejse til Italien.

Toscana

Udforsk de flotte steder i den nordre region

Tag med os til Toscana, og udforsk en af de nordlige regioner i Italien. Du vil møde både lokale beboere samt opleve deres skønne kultur.

Hos Riis Rejser har vi ture til Chiantivinens land og Brunello og Chianti, hvor du vil stifte bekendtskab med de skønne italienske vine samt de områder, som mange af de største kunstnere har været betaget af gennem tiden. 

Vi guider dig gennem rejsen, så du får den bedste oplevelse, så klik roligt rundt, og find den tur til Italien og Toscana, der taler til dig.

Genova

Besøg den skønne havneby med Riis Rejser

Den Italienske Riviera, også kendt som blomsterkysten, byder på den smukkeste natur. Du kommer til at få en ferie, med udsigt til vandet, bjergene og ikke mindst de fantastiske bygninger.

Booker du en ferie til Blomsterkysten - Den italienske Riviera med Riis Rejser, får du tid til både udflugter, afslapning og velvære. Dét er en rejse til Italien, som mange turister vil misunde.

Tag til Norditalien med Riis Rejser

Oplev det flotte land og de skønne seværdigheder i Norditalien

Tag med Riis Rejser til den nordlige del af støvlelandet, også kendt som Italien, og nyd en ferie, der byder på skøn natur og de bedste turistattraktioner og seværdigheder.   

Vi tilbyder en bred vifte af rejser, så du kan finde den type, der taler mest til dig. Du kan blandt andet opleve både de store og små byer med museer og butikker, de naturskønne parker, det italienske køkken og de historiske hoteller og restauranter - samt meget mere. Vi finder de bedste oplevelser og deler dem med dig, så du får en dejlig ferie til de mange steder i det nordlige Italien.

Book din rejse allerede i dag, og se frem til en ferie med hyggeligt samvær og fantastiske begivenheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser