Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Europæiske storbyer

Oplev de europæiske storbyer med Riis Rejser. 

Vi har sammensat et væld af rejser til nogle af Europas største byer, så du kan se de mange seværdigheder og historiske bygninger samt mærke den skønne kultur sammen med andre rejselystne danskere.  

Læs med her, og se, om du skal med til Paris, Hamborg eller Wien næste gang, du har ferie. Hvem ved, måske finder du flere rejser, du bare må booke.

Paris

Tag med, og udforsk Frankrigs hovedstad

Tag med Riis Rejser til Pa-Riis, og oplev byens centrum med manér. Vi sørger for, at du ser både Mona Lisa, Eiffeltårnet og de skønne gader. 

Er du nysgerrig på at høre mere om den europæiske storby, kan du med fordel udforske Paris med Anne-Vibeke i hendes guidevideo. Det kan være, du bliver helt forelsket, og må afsted.

Er det tilfældet har vi en række rejser til Paris, som du kan booke allerede i dag. 

Vil du gerne opleve byernes by på en ny og anderledes måde, kan du også tage med Riis Rejser på flodkrydstogt med stop i Paris. Her garanterer vi skønt selskab, en god udsigt og selvfølgelig alle Paris guldkorn.

Hamborg

Besøg den kendte havn, og mærk kulturen på egen krop

Der er mange turister, der flokkes til Tysklands næststørste by, og det er der en grund til. De fantastiske bygninger og den historiske havn er klart et besøg værd, og derfor har vi hos Riis Rejser arrangeret flere ture til Hamborg.Så klik endelig ind, og book din rejse allerede i dag.

Vil du gerne opleve Hamborg i de skønne vintermåneder, foreslår vi, at du tager med på julemarked. Det er helt unikt, og du får lov til at komme helt tæt på de tyske juletraditioner. Du kan hertil også vælge at fejre nytåri den europæisk storby. Det sikrer en god start på det nye år. 

Endelig kan du også booke både operakoncert og Santiano og på den måde få en kulturel ferie med et smukt musikalsk indslag. 

Wien

Udforsk den kulturelle by og de storslåede bjerge

Rejs med Riis Rejser til den elegante by, Wien, og oplev, hvorfor store dele af Europa ser ud, som det gør i dag. Du kommer helt tæt på Europas kulturhistorie, samtidig med at du får hyggeligt stunder og sjove minder. 

Udover vores rejser til Østrigs hovedstad har vi også busture, der, ud over Wien og byens skønne seværdigheder, kommer forbi både alper og de nærliggende søområder. Oplev den skønne natur med de klare søer og snehvide bjergtoppe sammen med de frodige vinmarker og det kulturelle og livlige byliv. 

Vil du gerne nyde ferien og en af de mest elskede højtider i udlandet, så er Wien også her et godt bud. Du får lov til at komme i sand julestemning med de hyggelige julemarkeder og julerejser, ligesom du kan nyde nytårsaften og overgangen fra det gamle til det nye år med manér. 

Rejs væk i højtiden, og nyd skønne wien, samtidig med at du nyder enten jul eller nyt - eller begge dele.

Oplev Europas fantastiske storbyer

Se de største seværdigheder og de smukke hovedstæder med Riis Rejser

Europa er en samling af mange lande og kulturer, og kontinentet byder derfor også på et væld af smukke byer og skønne oplevelser. Det er utroligt at tænke på, at vi har lande og storbyer så tæt på, at vi kan tage en kort flyvetur eller en hyggelig bustur ned gennem Europa og opleve så meget så tæt på Danmark.

Derfor har vi hos Riis Rejser samlet alle de bedste rejser til Europas storbyer, så du kan komme ud og opleve at dét, du drømmer om. 

Oplev Europas kultur og historie

De europæiske storbyer byder på kulturelle oplevelser og fantastiske seværdigheder. Du kommer helt tæt på de smukke parker og historiske attraktioner, som for eksempel imponerende kirker og spændende museer. 

Vi sørger for, at du med vores guider kommer til at opleve alt det, du bare skal se i de forskellige storbyer. Vi sørger for eksempel for, at du kommer forbi det fantastiske eiffeltårn i Paris, og at du ser de smukke Alper i Wien.     

Nyd en sand storbyferie 

Vores rejser til de europæiske storbyer byder på kultur og historie, men de byder også på alt det andet, du kender storbyferier for. Du kommer til at opleve de små lokale og hyggelige caféer og de mange restauranter, der er kendte af både lokalbefolkningen og alle os turister. 

Du får også mulighed for at besøge alle de lokale butikker, så du kan shoppe alt fra tøj til delikatesser. Drømmer du eksempelvis om en fransk ost eller en østrigsk vin? Vi sørger for, at du får mulighed for at køber det hele med hjem.


augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser