Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Kulturrejser i Europa

Kan du godt lide at rejse og blive klogere på andre kulturer ved at smage nyt mad, snakke med lokale og se historiske bygninger? Så kan du med fordel tage et kig på siden her og blive inspireret til dine næste kulturelle rejser i Europa. Vi har et væld af destinationer til de sprudlende hovedstæder samt flere oversete perler, som Europa har at byde på.

Udover et stort udvalg af destinationer har vi også flere forskellige rejsetyper som eksempelvis fly,- bus-, flodkrydstogt- og musikrejser. Ligegyldigt hvilken kulturrejse du vælger, så vil du få masser af skønne oplevelser i godt selskab med andre kulturinteresserede og rejselystne.

Kulturrejser til fantastiske europæiske destinationer

Vores rejsedestinationer byder på noget for enhver smag, hvad enten din foretrukne rejseaktivitet er at smage på landets delikatesser eller at blive klogere på landets kultur og befolkning ved at dykke ned i deres historie. Du kan i Europa få kulturelle oplevelser ud over det sædvanlige. Besøg eksempelvis:

 • Belgien
 • Frankrig
 • Grækenland
 • Irland
 • Kroatien
 • Polen
 • Skotland
 • Slovenien
 • Tyskland
 • Ungarn
 • Og mange flere

Hvilken type kulturrejse skal jeg gerne på?

Hos Riis Rejser kan du vælge en klassisk flyrejse, hvis du ønsker at komme hurtigt frem til din destination. Men vi har også mange alternative rejseformer, som byder på oplevelser, mens du er på vej mod rejsemålet.

Busrejse

Der er masser af fordele ved busrejser. Når du rejser med bus, starter din ferie ikke først i det øjeblik, du sætter dine ben på feriedestinationen. Rejsen starter allerede, fra du sætter dig ind i bussen i Danmark og hilser på sidemanden. Herfra har du timer foran dig med socialt samvær og kørsel gennem smukke lande. Du har endda også en dygtig rejseleder med, som undervejs fortæller historier, om de steder I passerer. På busturen er der også rig mulighed for, at du kan fordybe dig i den bog, som i månedsvis har samlet støv på hylden.

Flodkrydstogt

Du har måske hørt om krydstogter på de store verdenshave med plads til flere tusinde passagerer. Men har du også hørt om flodkrydstogter langs Europas vandveje? Denne forholdsvis ukendte rejsetype er med garanti en af de mest charmerende af slagsen. Her er der fokus på fordybelse, intimitet og oplevelser i et roligt og afslappet tempo.

Ombord på vores flodskibe er der en hyggelig og indbydende atmosfære. Du vil kunne spise et overdådigt måltid i vores restaurant og nyde en drink i vores bar - begge dele til lyden af skøn musikalsk underholdning. På skibets tillokkende soldæk kan du undervejs på rejsen slappe af og nyde en forhåbentlig solrig dag, samtidig med at du kan blive overvældet af udsigten til smukke landskaber, der forbipasserer.

Musikrejse

Hos Riis Rejser har vi også kulturrejser til dig, der elsker musik - nemlig musikrejser. Denne rejseform bliver i stigende grad tilvalgt, da folk nu til dags med glæde vil rejse langt for at se deres store idoler optræde. Desuden er det en oplagt måde at møde nye mennesker på, som har de samme interesser som dig.

En musikrejse kombinerer på en unik måde fantastiske koncerter eller forestillinger med spændende udflugter og sightseeing. Rejsens indhold vil variere, alt efter hvilke kunstnere der spiller. Du kan trygt stole på, at underholdningen vil være i topkvalitet, og at du vil få en fantastisk oplevelse. Rejsen inkluderer desuden hyggelige busture og lækre hoteller.

Rundrejse

Hvis du endnu ikke har prøvet en rundrejse, så bør du stærkt overveje det. Rundrejser er en anbefalelsesværdig og alsidig rejseform, for dig der ønsker at få lidt af det hele med. Du vil rejse med bus fra hotel til hotel og få nære oplevelser i forskellige byer og områder. På rundrejserne fylder fællesskabet og samværet rigtig meget, og vores rejsende finder stor glæde i at dele oplevelser med ligesindede. Find din foretrukne rundrejse med Riis Rejser i både Syd-, Øst, Nord og Vesteuropa.

Du kan også komme på en langtidsrejse til syden, hvis du har brug for mange flere dage og endnu mere varme. Eller hvad med en hyggelig juletur til nogle af Europas mest populære julemarkeder?

Vi har mange års erfaring med kulturrejser i Europa

Riis Rejser har eksisteret siden 1898, og vi har siden da bestræbt os på at arrangere kulturelle rejser i høj kvalitet til en god pris. Det vigtigste for os er, at du oplever sammenhæng mellem det, vi har skrevet i vores salgsmateriale, og det, du oplever. Vores kunder kommer fra hele landet og består både af første- og fleregangsrejsende, hvilket giver en helt særlig dynamik i fællesskabet.

Uanset om det er din første gang, eller du har rejst med os flere gange, så glæder vi os til at byde dig hjertelig velkommen på en af vores kommende ferier, som alle er spækket med interessant og alsidigt indhold.

Har du spørgsmål til vores kulturrejser?

Hvis du allerede nu har fundet drømmerejsen, så kan du bestille den online hele døgnet rundt. Men hvis du sidder med spørgsmål til vores rejsetyper, destinationer, priser eller andet, som du har brug for at afklaret først, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil forsøge at hjælpe og rådgive dig bedst muligt ud fra dine konkrete behov og ønsker.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser