Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Rejser for ældre - også for enlige

Tag med på en af vores mange rejser for ældre. Rejs alene eller flere, og oplev seværdighederne og aktiviteterne undervejs i hyggeligt samvær med andre seniorer. Hos Riis Rejser sørger vi for godt selskab og velplanlagte ture, så du kan nyde din ferie på den bedste måde. Vi har både

Så du kan rejse på den måde, der passer bedst til dig og dine behov.

Busrejser i Danmark

Oplev Danmark i hyggeligt samvær

Vi har forskellige ture til alle egne af Danmark med afgang fra hele landet, så du let kan tage afsted hjemme fra dig selv.

Hos Riis Rejser har vi en bred vifte af busrejser rundt om I Danmark, så du kan opleve de skønne seværdigheder og den dejlige danske natur.

Lyder det som noget for dig? Book din Danmarksferie allerede i dag, og få en skøn oplevelse med andre seniorer.

Busrejser i udlandet

Tag med på tur, og få nye bekendtskaber

Vil du gerne opleve Europa i bus? Så tag med på en eller flere af vores mange busrejser. Vi tilbyder mere end 48 forskellige påstigningsmuligheder, så du nemt kan komme med - uanset hvor i landet, du befinder dig.

Du kan altså vælge at rejse med os alene og ikke være afhængig af, at en partner, familie eller andre skal transportere dig. Hos Riis Rejser planlægger vi, så du kan rejse alene - i fællesskab med andre.

Tag med og oplev byer og lande som

  • Hamborg
  • Holland
  • Krakow
  • Prag
  • Italien

Og mange flere.

Book din ferie allerede i dag.

Flodkrydstogter

Nyd vandet sammen med Riis Rejser

Elsker du vandet og hyggelig stemning, men mangler du en rejsepartner? Det er intet problem! Hos Riis Rejser kan man bestille et flodkrydstogt for en eller flere personer.

Vi rejser blandt andet på

  • Rhinen
  • Seinen
  • Mosel
  • Donau

Klik endelig ind, og find den perfekte rejse for dig.

Vi sørger for godt selskab og en dansk rejseleder, så du under hele togtet er i trygge hænder. Så tag endelig på ferie alene - sammen med Riis Rejser.

Flyrejser

Flyv afsted med andre seniorer, og del de gode oplevelser

Spring den lange køretur og transporttid over, og tag på flyrejse med Riis Rejser. Vi har arrangeret flyrejser til spændende lande og storbyer, som du ikke vil gå glip af.

Er du klar på for eksempel et krydstogt eller en busferie, men er du ikke klar på at bruge halvdelen af ferien på at komme frem? Så er flyrejser noget for dig.

Vi flyver til for eksempel Færøerne, hvor vi har arrangeret, at en bus henter og kører os rundt. Du kan altså få det bedste fra begge typer af ferier.

Og så kan du på vores ture roligt rejse afsted - også alene. Vi sørger for godt selskab og hyggelig stemning hele vejen. Så book trygt din ferie allerede i dag.

Del de spændende oplevelser på rejser for seniorer

Har du ikke en fast rejsepartner? Så er du ikke alene. Der er mange, der ikke har nogen at rejse med, men det skal stoppe dig. Hos Riis Rejser har vi derfor samlet de bedste seniorrejser for ældre, så du kan tage på ferie alene sammen med os.

Tag på ferie sammen med andre seniorer

Hos Riis Rejser sørger vi for, at der på vores ture er en dansk rejseleder, som guider dig gennem de forskellige rejser og udflugter. Rejselederen vil sørger for, at du og de andre rejsende ser de skønne seværdigheder, og at I sammen kan nyde den ferie, I har bestilt.

Du vil altså med os kunne nyde nogle af de bedste turistattraktioner sammen med andre seniorer, der også rejser alene. Hertil vil du selvfølgelig også kunne tage ud på egen hånd, hvis du har brug for det. Der er plads til både at være social i doser og social hele tiden. Så tag på ferie sammen med os, og nyd din ferie alene eller sammen med andre.

Bestil din rejse allerede i dag

Hos Riis Rejser har vi både fly-, bus- og krydstogtrejser, ligesom du kan vælge at rejse væk i længere tid eller nøjes med en weekendrejse. Lige meget hvad du foretrækker og vælger, sørger vi for godt selskab, gode seværdigheder og mindeværdige oplevelser

Tag på ferie alene, og nyd det gode selskab og de hyggelige stunder sammen med de andre rejsende. I deler rejsen og oplevelserne, selvom I booker ferie alene eller flere. Bestil din rejse allerede i dag, og se frem til en tur med oplevelser og fællesskab.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser