Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Seværdigheder i Danmark

Tag med Riis Rejser på udflugt i Danmark, og oplev de mange seværdigheder, som vores skønne land har at byde på. Kom helt tæt på den danske natur, vores store byer og de mange historiske steder. Du vil med os opleve de danske seværdigheder på ny - lige meget om du har været der før, eller om du rejser ud for første gang. 

Vi arrangerer weekendrejser og længere ferier, så du kan finde lige den form, du har lyst og tid til. Hertil har vi også ture, der fokuserer på henholdsvis natur, kultur og underholdning, så du kan bruge rejsen på at opleve og udforske de seværdigheder, du foretrækker. 

Bornholm

Oplev naturen og de historiske slotte

Tag med Riis Rejser til klippeøen, og oplev den skønne danske natur og de historiske slotte og befæstninger. 

Vi rejser afsted sammen, så du kommer på en sand ferietur - indenfor landets egne grænser. Du får lov til se og opleve helt unikke seværdigheder sammen med andre rejselystne danskere, når I af en af vores skønne rejseledere bliver introduceret for Bornholms mange skatte. Endelig vil du også have mulighed for at tage ud på egen hånd, hvis du foretrækker dette.

Hos Riis Rejser har vi blandt andet arrangeret busrejser til Østersøens perle, ligesom vi har sammensat den ideelle weekendtur i de varme og indbydende sommermåneder. 

Klik endelig rundt, og find din næste rejse til solskinsøen. 

Den danske vestkyst

Kom helt tæt på det danske landskab

Vil du gerne opleve alt det, den vestjyske kyst har at byde på? Så book en udflugt eller ferie med Riis Rejser.

Vi arrangerer ture til Nationalpark Vadehavet, de mange øer ud for kysten og endelig de nordlige strande længere oppe i landet.

Du har altså rig mulighed for at komme tæt på unik natur og en af Danmarks bedste seværdigheder.

Vi tilbyder blandt andet følgende rejser: 

Nordjylland

Udforsk de bedste feriesteder i det nordlige Danmark

Hos Riis Rejser har vi samlet en vifte af udflugter til det nordligste af vores skønne land. Vi besøger de populære feriesteder, som tiltrækker udenlandske turister, ligesom vi besøger de lokale perler, der gemmer sig ud for kysterne.

Tag med os på tur til Limfjordslandet eller til det altid kulturelle og festlige Skagen

Vi sørger for, at alt er booket og klaret, så du kan nyde din ferie i godt selvskabt med andre rejsende.

Oplev de danske seværdigheder

Tag på tur med Riis Rejser, og se, hvad Danmark har at byde på

Du har muligvis hørt det før: Ude godt, men hjemme bedst. Kan du nikke genkende til det? Eller vil du gerne teste citatet lidt? Så foreslår vi hos Riis Rejser, at du bestiller en af vores mange udflugter her i Danmark. 

Vi har arrangeret turene, så du kommer helt tæt på de største danske seværdigheder. Du vil altså lære landet endnu bedre at kende, ligesom du vil komme til at se alt det, du måske endnu ikke ved, Danmark gemmer på.

Kom tæt på natur, kultur og alt det i mellem 

Hos Riis Rejser finder du et hav af udflugter, og du kan derfor med stor sandsynlighed finde en rejse, der passer til lige netop dig. 

Foretrækker du store kulinariske oplevelser, museer og kunst eller dansk natur? Så finder du det hos os. Vi har forskellige længere rejser rundt langs kysterne. Så klik endelig rundt på siden, og book din ferie. 

Lige meget hvilken rejsetype, du foretrækker og vælger, vil du altid rejse i godt selskab med os. Vi sørger for god stemning hele vejen, og du skal derfor blot møde op og være klar til en dejlig ferie. Du vil rejse sammen med andre og derved opleve det unikke fællesskab som fælles oplevelser kan skabe. 

Tag med fra hele landet

Hos Riis Rejser har vi hele 48 påstigningssteder rundt om i landet, så du kan stige på, hvor det passer dig. Det betyder også, at du ikke skal rejse ind til eksempelvis de store danske byer, inden du kan rejse videre med os. Vi kommer nemlig med stor sandsynlig tæt forbi dig, så du kan hoppe på.

Du kan altså roligt fokusere på de oplevelser i Danmark, du gerne vil have og dele med andre frem for praktik og planlægning. Booker du en rejse hos os, sørger vi for alt det praktiske, så du kan nyde turen. Vi tager dig med til alle de populære seværdigheder, samtidig med at vi viser dig Danmarks skjulte kulturskatte.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser