Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Hold nytår i udlandet

Klokken slår tolv, og det nye år indtræder. Det er en festens aften, som for mange gerne må have lidt ekstra i form af enten fest, hygge eller begge dele. Det kan du selvfølgelig få herhjemme i Danmark, men du kan også pifte årets afslutning op med en nytårstur til udlandet. 

Så vil du fejre nytår på en ny og festlig måde? Og trænger du til at komme lidt væk og få en rigtig ferie? Så tag med Riis Rejser på nytårstur, hvor du kan fejre nytåret med manér. Vi har rejser rundt til flere skønne destinationer, hvor du får mulighed for både en privat og rolig aften og de mere festlige og storslåede begivenheder. 

Find din nytårsrejse allerede i dag, og se frem til at fejre nytårsaften i nye omgivelser.

Nytår i Tyskland

Få en festlig nytårsaften i vores naboland

Hos Riis Rejser har vi sammensat en række rejser til vores skønne naboland, Tyskland. Du kan blandt andet komme til: 

Alt efter hvor du tager hen, vil du have mulighed for at se spektakulært fyrværkeri skyde op mellem storslået arkitektur. 

Du vil have mulighed for at feste til den lyse morgen, ligesom du vil kunne nyde en velfortjent ferie i privat selskab. 

Hvad, du foretrækker, er op til dig. Så klik rundt, og find din næste nytårsdestination.

Nytår i Italien

Vær med til at fejre nytår på en ny og festlig måde

Vil du gerne være i en af Europas kendte storbyer, når nytåret skydes i gang? Så tag med Riis Rejser til Rom.

Du vil komme til at bo centralt, så du har adgang til både de kendte, arkitektoniske seværdigheder, byens mange barer og de lækre restauranter.  

Tag med på en hyggelig og smuk nytårsrejse, og få en fantastisk oplevelse.

Nytår i Holland

Skyd nytåret i gang i Nederlandene

Hold nytår på de hollandske kanaler, og oplev festen og farverne - både på vandet og som tilskuer til byens liv og fyrværkeri.

Hos Riis Rejser arrangerer vi et nytårstogt på de hollandske kanaler, og du er inviteret. Her skal nytåret fejres med hygge og fest, og du vil derfor få en kombination af både de gode traditioner, som du kender, og nye festlige stunder i et nyt land. 

Bestil rejsen allerede i dag, og se frem til et festligt nytår i Nederlandene. 

Nytår i Tjekkiet

Skyd nytåret i gang i Den Gyldne Stad

Tag med til Tjekkiets hovedstad, Prag, og kom ind i det nye år med fest og farver. Der vil være tid til både at se de skønne seværdigheder sammen med vores rejseleder og til at udforske byen på egen hånd.

Med turen til Prag kombinerer du altså ferie med nytårsaften, hvilket giver den perfekte overgang til det nye år. 

Hvis du er interesseret i en længere tur til Prag, har vi hos Riis Rejser og en tur til deres julemarked. På den måde kan du nyde og opleve decembers to største begivenheder i Den Gyldne Stad - nemlig jul og nytår. 

Book din rejse, og hold nytår i udlandet med Riis Rejser.

Fejr nytår i udlandet


Tag på nytårsrejse, og få en uforglemmelig nytårsaften

Kunne du tænke dig at fejre nytåret på en ny, spændende og anderledes måde? Og vil du gerne have mulighed for både fest og farver og noget mere intimt og personligt? Så book din nytårsrejse hos Riis Rejser. Hos os får du nemlig mulighed for det meste.

Vi arrangerer nytårsrejser til flere steder i udlandet, så du har rig mulighed for at finde din drømmedestination. Du kan komme væk på en velfortjent rejse og samtidig skyde det nye år igang på en ny og festlig måde. Giv dig selv det nytår, du fortjener, og tag med Riis Rejser på nytårstur. 

Hvorfor skal du holde nytår i udlandet? 

Et nytår i udlandet lader dig fejre året og det kommende på en ny og festlig måde. Du får mulighed for at se de større byer i udlandet, opleve deres fest og traditioner samt se et storslået fyrværkerishow, når klokken slår midnat. Du kan også fejre nytåret mere intimt, og nyde en god udsigt og et lækkert måltid enten alene eller med din udvalgte rejsepartner. Du har med os mange muligheder for at udbygge den traditionelle nytårsaften med nye og anderledes destinationer.

Vi har en del nytårsrejser til Europa, og du kan derfor nemt rejse rundt med os i bus eller fly. Vi sørger for, du kommer frem til destinationen, så du kan fejre nytåret lige dér, hvor hjertet begærer. Så book din rejse allerede i dag, og få en festlig overgang til det nye år med nytårsrejser fra Riis Rejser.

Hvilken nytårsrejse skal du vælge?

Nytårsaften er en festens dag, og aften, for mange, og det kan derfor være rart, at gøre noget ekstra ud af lige netop den dag på året. Hvad der er det rette for lige præcis dig er individuelt og personligt, og derfor har vi hos Riis Rejser sammensat et bredt udvalg af rejser over nytåret. Du kan finde længere rejser, som dækker over både jul og nytår, ligesom du kan finde ture, der er kortere og mere centreret omkring nytårsaftensdag. 

Lige meget hvad du foretrækker, er en ting sikkert: Du vil komme ind i det nye år på den bedste måde.  

Oplev årets andre store begivenheder med Riis Rejser

Ligesom det kan være en fantastisk oplevelse at fejre nytåret i udlandet, kan det være uforglemmeligt at opleve årets andre store begivenheder og mærkedage - både vores egne og de andre landes. 

Hos Riis Rejser har vi en bred vifte af både juleture, musikrejser og forårsrejser, ligesom du kan tage med os til oktoberfest og meget mere. På den måde kan du rejse og opleve lige præcis de begivenheder og sæsoner, du elsker.

 augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser