Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Hold nytår i udlandet - din guide 2024

Klokken slår tolv, og det nye år indtræder. Det er en festens aften, og du har lyst til at være vågen hele natten. For mange mennesker må nytårsaften gerne spækkes med ekstra god fest, hygge og mad, så det bliver en aften, vi sent glemmer. Måske har du allerede holdt et væld af legendariske nytårsfester herhjemme i Danmark og trænger til at prøve noget nyt. Så er en udlandstur en oplagt måde at pifte årets sidste aften op på.

Hvis du synes, det lyder fristende at byde det nye år velkommen med et glas champagne i hånden, samtidig med at du betragter fyrværkeriet over Berlin eller Roms smukke gader, så book din nytårstur med Riis Rejser her. Vi har masser af skønne destinationer til Europas større og mindre byer, og du får mulighed for både at fejre nytårsaften i private og rolige omgivelser og ved mere festlige og storslåede begivenheder.

Få en festlig nytårsaften i vores naboland, Tyskland

Hos Riis Rejser har vi sammensat en lang række rejser til vores skønne naboland, Tyskland. Alt efter hvor du tager hen, vil du have mulighed for at se spektakulært fyrværkeri skyde op mellem storslået arkitektur - ligesom herhjemme i Danmark.

Nytår i Tyskland er en sand folkefest, og du kan godt forvente god stemning i gaderne, uanset hvor du er. Tyskerne har tradition for at spise ude på restaurant, forærer hinanden små gaver, som skal bringe held i det nye år, samt feste til den lyse morgen.

I Tyskland kan du blandt andet fejre nytår i:

 

Oplev nytårs-festlighederne i den italienske hovedstad

Hvis du for alvor vil prøve noget nyt og anderledes, så skal du prøve at fejre nytår i Italien. Italienerne går meget op i traditioner, og dette kommer også til udtryk på nytårsaften - eller capodanno som det hedder på italiensk. Nytåret handler for italienerne om at lægge det dårlige bag sig og starte på en frisk. De spiser eksempelvis linser ved midnat, fordi linser siges at være symbolet på et langt liv. Derudover kaster de ved midnatstid glas og tallerkener på gulvet eller ud gennem vinduet som et symbol på at bortkaste alt det dårlige, der har ophobet sig gennem året.

Disse traditioner og mange flere kan du opleve med Riis Rejser i Italiens ældgamle hovedstad, Rom. Du vil komme til at bo centralt, så du har adgang til både de kendte, arkitektoniske seværdigheder samt byens mange barer og lækre restauranter.

Tag med på en hyggelig og smuk nytårsrejse, og få en fantastisk oplevelse.

 

Fejr nytår på vandet i Nederlandene

Hold nytår på de hollandske kanaler. Her kan du opleve festen og farverne på vandet og som tilskuer til byens liv og fyrværkeri.

Hos Riis Rejser arrangerer vi et nytårs-flodkrydstogt på de hollandske kanaler, og du er inviteret. Her skal nytåret fejres med hygge og fest, og du vil derfor få en kombination af de gode traditioner, som du kender, samt nye festlige stunder i et nyt land. Det vil uden tvivl blive en anderledes og uforglemmelig aften. Bestil rejsen allerede i dag, og se frem til et brag af en nytårsfest i Nederlandene.

 

Skyd nytåret i gang i Den Gyldne Stad

Tag med til Tjekkiets hovedstad, Prag, og kom ind i det nye år med dans, musik, fest og farver. Der vil på turen både være god tid til at se de skønne seværdigheder sammen med vores rejseleder og til at udforske byen på egen hånd. På turen til Prag kombinerer du altså en velfortjent ferie med nytårsaften, hvilket er den perfekte overgang til et nyt år.

Hvis du slet ikke kan få nok af den Den Gyldne Stad, har vi hos Riis Rejser også en tur til deres årlige julemarked. På den måde kan du nyde og opleve decembers to største begivenheder - nemlig jul og nytår.

 

Derfor skal du holde nytår i udlandet

En nytårstur til udlandet lader dig se tilbage på årets stunder i nye, skønne omgivelser. Med en nytårsrejse med Riis Rejser får du altså mulighed for at:

  • Opleve Europas storbyer
  • Dykke ned i spændende og anderledes nytårstraditioner
  • Se storslåede fyrværkerishows
  • Spise en overdådig nytårsmiddag
  • Og meget mere

Du og din partner, familie, venner - eller hvem du nu rejser med - har selvfølgelig også indflydelse på, hvordan jeres nytårsaften skal udfolde sig. Om du er til eksklusive restauranter, natklubber og livemusik eller blot ønsker at nyde en intim middag med god udsigt med din rejsepartner, så kan du få det her. Book din rejse med Riis Rejser og forvent en uforglemmelig nytårsaften lige efter dit hjerte.

En nytårsrejse med Riis Rejser er perfekt for dig, der ønsker nye oplevelser, men ikke selv magter den store planlægning og koordinering. Vi sørger for, at du kommer frem til destinationen enten i bus eller fly, og så skal du blot koncentrere dig om at nyde de sidste og første dage på året.

Hvilken nytårsrejse skal jeg vælge?

Hos Riis Rejser har vi mange muligheder. Hvad hjertet begærer for lige præcis dig er individuelt og personligt. Derfor har vi sørget for at sammensætte et bredt udvalg af destinationer, så du med garanti kan finde en rejse, der bryder med din traditionelle nytårsaften. Du bør gøre op med dig selv, hvor mange dage du ønsker at være afsted, hvad dit budget er, og hvordan du ønsker at fejre nytåret på selve aftenen.

Du kan i vores rejsekatalog også finde længere rejser, som dækker over både jul og nytår, ligesom du kan finde ture, der er kortere og mere centreret omkring nytårsaftensdag.

Oplev andre store begivenheder med Riis Rejser

Ligesom det kan være en uforglemmelig oplevelse at fejre nytåret i udlandet, kan det være fantastisk at opleve årets andre store begivenheder og mærkedage - både vores egne og de andre landes.

Hos Riis Rejser har vi en bred vifte af både juleture ,musikrejser, forårsrejser, ligesom du også kan tage med os til oktoberfest og meget mere. På den måde kan du tage tid ud af kalenderen og bruge på at opleve lige præcis de begivenheder og sæsoner, du elsker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser