Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Goslars seværdigheder

Goslar byder på et væld af oplevelser, og der er derfor god grund til at tage med på en af Riis Rejsers mange udflugter. Du vil i Goslar komme tæt på UNESCOs kulturarv, noget af Tysklands største kristne historie og så selvfølgelig smuk natur, som du ikke ser den herhjemme. Der går altså mange skønne seværdigheder i møde, hvis du rejser afsted med os. 

Tag derfor med Riis Rejser til byen Goslar i Harzen. Vi har arrangeret både busture og juleture, så du kan komme afsted på det tidspunkt, der passer dig bedst. Klik rundt her på siden, og find den perfekte rejse til din næste ferie. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan fokusere på oplevelsen og minderne

Tag på bustur til Goslar

Udforsk den gamle bydel, og besøg de værdifulde, kulturelle mindesmærker

Rejs med Riis Rejser til byen Goslar i Harzen, hvor du vil have mulighed for at besøge de historiske seværdigheder i den gamle bydel. 

Vi vil arrangere rejsen, så du bor i Goslar og derved er tæt på alle de seværdigheder, som byen har at byde på.

Du vil blive guidet af vores danske rejseledere, men du vil også have mulighed for gå på opdagelse alene, hvis du foretrækker det. 

Lyder det som noget for dig? Så book en rejse til Harzens Goslar allerede i dag. Du vil opleve et stærkt fællesskab med de andre rejsende, ligesom du vil få en taske fuld a gode minder. 

Nyd julen i Goslar

Tag på julemarked, og oplev den hyggelige stemning

Vi har hos Riis Rejser sammensat en tur til julemarkederne i Harzen. Her vil du møde den skønne julestemning og de mange juletraditioner, som kun december kan frembringe.

Du vil kunne gå ned gennem Goslars gamle bydel og se de mange hyggelige boder, der hver især sælger enten julemad eller julepynt. 

Er du interesseret i at gøre noget ekstra ud af julen i år? Så vil vi foreslå denne rejse til Goslar. Du vil komme i sand julestemning, samtidig med at du kan nyde en ferie til udlandet. Og hertil kan det være, du er heldig at finde dine julegaver, så de er klaret inden juletravlheden taget til herhjemme.

Turen går til Harzen

Oplev de mange serværdigheder i Goslar

Byen Goslar i Harzen er en af de mest populære rejsedestinationer i vores naboland, Tyskland - Og det er der en god grund til. Goslar byder nemlig på et væld af seværdigheder, som du kan udforske sammen med os.

Vil du gerne på weekendtur eller en længere rejse? Så kan du det med os. Klik rundt, og find din næste tur her på siden. Du kan booke den allerede i dag og nyde tanken om, at ferien til Goslar er på plads.

Besøg Harzens historiske hovedby 

Hovedbyen i Harzen er Goslar, og det er da også den største og muligvis mest indbydende by i landsdelen. Du kan nærmest mærke historien, når du bevæger dig ned gennem de smalle middelalderlige gyder omringet af farverige bindingsværkshuse og moderne butikker. Eller når du står på det livlige torv, hvor kejserbyens særlige historiske flair kommer til udtryk. 

Hertil har byen en lang kulturel historie, hvor især kristendommen har spillet en afgørende rolle. For mere end tusind år siden, havde den tysk-romerske kejser nemlig residens der. Det betyder, at du i dag kan besøge talrige kirker og derigennem komme helt tæt på historien.

Oplev en del af UNESCOs verdensarv

I Goslars gamle bydel finder du sammen med de mest værdifulde, kulturelle mindesmærker også sølvminen Rammelsberg, der er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Sølvminen har været en afgørende faktor i forhold til byens økonomi, da den i mere end tusind år har bidraget med alt fra sølv til bly. Derfor er minen da også et besøg værd.

Den er den dag i dag omdannet til et museum, hvor du kan tage på en guidet tur ned i mineskakterne eller rundt i minegangene. Du kan altså få lov til ikke bare at se men også opleve den bedst bevarede mine i hele Hartzen.


augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser