Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-13

Information fra Riis Rejser vedr. Coronavirus-Covid19

Læs mere her
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Flodkrydstogt Venedig og Po-floden

På dette flodkrydstogt oplever du både Venedigs overflod af spændende seværdigheder, men vi ser ligeså de smukke og interessante byer, steder og seværdigheder ved Po-deltaet vest for Venedig.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
17 °C
-
0,0 mm.
2,5 m/s
syd
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
16 °C
10 °C
0,0 mm.
1,3 m/s
syd
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
19 °C
14 °C
0,0 mm.
2,7 m/s
syd-sydøst
Mandag
Skyet
Skyet
17 °C
13 °C
0,0 mm.
2,7 m/s
syd-sydøst
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
13 °C
9 °C
0,0 mm.
2,9 m/s
syd-sydøst
Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
16 °C
8 °C
0,0 mm.
2,8 m/s
syd-sydøst

Afrejsedatoer

24.08.202030.08.20207 dage 13.745,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

På dette flodkrydstogt oplever du både Venedigs overflod af spændende seværdigheder, men vi ser ligeså de smukke og interessante byer, steder og seværdigheder ved Po deltaet vest for Venedig. På denne rejse sejler vi også vestover, så der ydermere er lejlighed til at besøge de spændende øer Burano, med de flotte huse i stærke farver og ”glasøen” Murano, som er kendt for sin smukke glaskunst. Vi skal sejle med det franske rederi CroisiEurope. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition.Der er all inclusive om bord, som betyder drikkevarer til frokost og aftensmad og desuden fri bar. Et venligt og imødekommende personale varter os op om bord. Under opholdet i Venedig ligger skibet ca. 30 minutters gang fra Markuspladsen. Glæd dig – det bliver smukt.


Dagsprogram

1. dag: Udrejse og ombordstigning
Afrejse fra København til Venedig. Herfra kører vi med bus til skibet. Til middagen introduceres vi for skibets personale. Har du lyst og energi, kan du efter aftensmaden gå en tur til centrum af Venedig.

2. dag: Venedig
I dag skal vi til fods se nærmere på Venedig. Der er mulighed for at se Markuskirken, og det smukke og berømte Dogepalads, den officielle bopæl for venetianske hertuger og statens sæde indtil 1797. Markuspladsen dateres tilbage til det 14. århundrede og anses af mange for at være den smukkeste i verden. Om eftermiddagen tilbyder vi en sejltur i mindre udflugtsbåde til Burano og Murano, et par af lagunens mindre øer, kendt for hhv. glaskunst og kniplinge kunst og ikke mindst de farvestrålende huse. Udflugten til Murano og Burano er inkluderet i prisen. Tilbage om bord på vores skib nyder vi middagen

3. dag: Venedig – Chioggia.  – Vicenza – Porto Viro
Vi sejler til Chioggia og tager herfra på udflugt til Vicenza, som er indbegrebet af smukke italienske landskaber, kunst, mad og vin. Den smukkeste bygning i byen findes omkring Piazza dei Signori. Her kan vi se den smukke facade af Teatro Olimpico, som åbnede i 1585 og indeholder den ældste stående scene, der stadig eksisterer. Teatret er designet af den italienske renæssancearkitekt Andrea Palladio og er en del af UNESCOs verdensarvssteder. Vi går om bord på vores skib igen i Porto Viro og tilbringer eftermiddagen med at sejle mod Rovigo. Udflugten til Vicenza er inkluderet i rejsens pris.

4. dag: Rovigo – Toretta. Udflugt til Verona
Vi sejler fra Rovigo til Toretta, og denne dag tager vi på udflugt til Verona, Romeo og Julies by. Vi ser Julies hus udefra med balkonen, hvor hun stod da Romeo erklærede sin kærlighed. Verona er enestående og amfiteateret, byens historiske symbol, er et fantastisk eksempel på byens indflydelse. Hvis amfiteateret er lukket, f.eks. i juli og august, besøger vi den storslåede Giusti Gardens. Vi går om bord på skibet igen i Valdaro. Udflugten til Verona er inkluderet i rejsens pris.

5. dag: Valdaro - Mantova
Vores skib begynder at krydse tidligt om morgenen til Mantova, hvor vi tager med på guided rundtur. Selvom Mantova ikke er kendt, er det en af ​​de mest kunstnerisk rige og romantiske byer i det nordlige Italien. Vi besøger Palazzo Te (lukket om mandagen), mesterværket af Italiensk højrenæssance kunst og arkitektur designet og dekoreret af Giulio Romano i begyndelsen af ​​16. århundrede. I Centrum ser vi det imponerende hertugpalads udefra og besøger Rotonda di San Lorenzo og Sant’ Andrea Basilikaen. Udflugten i Mantova er inkluderet i rejsens pris.

6. dag: Mantova. Udflugt til Cremona og Parma
En fantastisk og oplevelsesrig dag venter os, når vi tager på til Cremona og Parma inklusiv en lækker frokost undervejs. I det historiske Cremona ser vi de kunstneriske og arkitektoniske skatte, og på byens torv knejser byens katedral med det ikoniske tårn. Cremona er også berømt for violinbyggeri og det måske mest kendte mærke Stradivarius er bygget her. Vores frokost spiser vi i Polesine Parmense, inden vi om eftermiddagen kommer til Parma, som er berømt for skinker, og selvfølgelig opsøger vi et sted for smagsprøver. Om aftenen er der festlig gallaaften om bord på skibet. Udflugten til Cremona og Parma er inkluderet i rejsens pris.

7. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden siger vi farvel til skibet og dets besætning og kører til Milano. Vi kører og går en byrundtur og der bliver også lejlighed til at spise frokost og nyde byen på egen hånd. Vi er i lufthavnen ved aftenstid og flyver til København først på aftenen.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Venedig uden mylder
  • Stor udflugtspakke inkluderet
  • Murano og Burano
  • All inclusive om bord

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
00:00 København Venedig
Hjemrejse
00:00 Milano København
24.08.2020 - 30.08.2020
M/S Michelangelo
Vis mere Vis mindre
Hotel: M/S Michelangelo
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 24.08.2020
Ankomst: 30.08.2020
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 13.745,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, flyrejse, ophold i dobbeltkahyt/dobbeltværelse, 6 x morgenbuffet, 5 x frokost, 6 x middag, drikkevarer om bord på skibet som beskrevet, de nævnte udflugter (ex.evt. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Brorabat 250 kr.:
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat på denne rejse. Rejsen skal blot være bestilt senest 60 dage før afrejse. Bemærk, en eventuel rabat er fratrukket nedenstående priser.

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Udflugter ifølge program.: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltkahyt, kat. B. Forplejning ifølge program 18.695 Kr.
Enkeltkahyt, kat. A. Forplejning ifølge program 19.995 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B. Forplejning ifølge program 13.995 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A. Forplejning ifølge program 15.295 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 24.08.2020
Ankomst: 30.08.2020
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 13.745,-

Billeder - Flodkrydstogt Venedig og Po-floden

Velkommen til vores flodkrydstogt til Venedig
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 24.08.2020
Ankomst: 30.08.2020
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 13.745,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser