Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Amalfikysten - langtidsferie - 25 dage

I rækken af vores populære langtidsferier med bus kommer nu Amalfikysten, som også er en rigtig populær feriedestination året rundt. Indenfor få kilometer af Sorrentoområdet finder vi fantastiske seværdigheder, som virkelig er værd at køre efter, og med vores egen danske bus, chauffør og rejseleder, venter der os herlige og oplevelsesrige dage. Der bliver naturligvis også lejlighed til at slappe af, og nyde stedet, byen og området.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Onsdag
Let skyet
Let skyet
19 °C
16 °C
0,0 mm.
2,9 m/s
nordøst
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
19 °C
15 °C
0,0 mm.
1,4 m/s
nordøst
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
18 °C
16 °C
0,0 mm.
2,2 m/s
nordøst
Lørdag
Let skyet
Let skyet
20 °C
17 °C
1,0 mm.
1,5 m/s
vest
Søndag
Regnbyger
Regnbyger
18 °C
19 °C
3,0 mm.
2,2 m/s
vest-sydvest
Mandag
Regn
Regn
18 °C
18 °C
17,9 mm.
7,5 m/s
syd-sydøst

Detaljeret vejrudsigt

Nedenfor ses en detaljeret vejrudsigt for de efterfølgende 2 dage.

Tirsdag 02/11 - 2021
01:00 - 07:00
Regnbyger Regnbyger
19 °C (19 °C)
nordøst7.5 SW
1.2 mm.
07:00 - 13:00
Regnbyger Regnbyger
19 °C (19 °C)
nordøst3 WSW
3.1 mm.
13:00 - 19:00
Kraftig regn Kraftig regn
18 °C (18 °C)
nordøst5.5 SSW
37.6 mm.
19:00 - 01:00
Kraftig regn Kraftig regn
18 °C (18 °C)
nordøst4 SW
14.7 mm.
Onsdag 03/11 - 2021
01:00 - 07:00
Kraftig regn Kraftig regn
19 °C (19 °C)
nordøst5.5 SSW
16.2 mm.
07:00 - 13:00
Regnbyger Regnbyger
19 °C (19 °C)
nordøst5.6 SSW
1.9 mm.
13:00 - 19:00
Delvist skyet Delvist skyet
20 °C (20 °C)
nordøst6.7 SSE
0 mm.
19:00 - 01:00
Skyet Skyet
20 °C (20 °C)
nordøst5.1 SE
0 mm.

Afrejsedatoer

31.10.2021 24.11.2021   25 dage 11.395,-Fyn, Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Amalfikysten er en rigtig populær feriedestination året rundt. Indenfor få kilometer af Sorrentoområdet finder vi fantastiske seværdigheder, som virkelig er værd at køre efter, og med vores egen danske bus, chauffør og rejseleder, venter der os herlige og oplevelsesrige dage. Der bliver naturligvis også lejlighed til at slappe af og nyde stedet, byen og området.

På Sorrentohalvøen bor vi på **** Hotel O sole Mio, der ligger ved den hyggelige by, Sant'Agata ved Sorrento. Hotellet er komplet istandsat i 2018. Alle værelser med eget bad og toilet og klimaanlæg. Hotellet har 24 timer reception, elevator, lobby/lounge, bar, hyggelige terrasser, restaurant og en fredfyldt have med storslået udsigt over Sorrentohalvøen.
Stort set alle værelser har en lille balkon/terrasse og udsigt til enten Napolibugten på den ene side eller Amalfibugten på den anden. Fra Hotellet er der kun små 10 minutters gang til Sant'Agata centrum.


Dagsprogram

1. og 2. dag: Danmark – Midttyskland – Italien
Via Padborg til vores overnatningshotel ved Nürnberg. Næste dag fortsættes sydpå igennem Sydtyskland og Østrig. Midt på aftenen kommer vi til Firenze, hvor vi overnatter i nærheden.

3. dag: Til Sorrento
Rejsen fortsætter gennem det italienske landskab, og vi passerer på vores videre færd Orvieto, Rom, Montecassino og Napoli, inden vi sidst på dagen begynder vores tur ud på Sorrento-halvøen. Har finder vi vores hotel i Sant’Agata lige ved Sorrento.

4. – 22. dag:
Der er masser af tid til at nyde hotellets faciliteter og opleve kystbyen Sorrento med de smukke villaer og skønne haver. Her trives citrusfrugter i stort tal i de mange plantager, hvor problemet ikke er, om det er varmt nok, men derimod at beskytte træerne mod sommerens hede.
Vi har 19 dage til rådighed ved Amalfikysten. Under opholdet arrangerer rejselederen hele 8 udflugter. Udflugterne arrangeres i den rækkefølge chauffør og rejseleder finder det mest hensigtsmæssigt.

Pompei
Heldagsudflugt til en af verdens mest berømte byer. Pompei blev under Vesuvs udbrud den 24. august i år 79 totalt begravet af et 6 meter tykt lag aske. På det tidspunkt var byen en blomstrende handels- og havneby med omkring 20.000 indbyggere. I omkring 1700 år forblev Pompei begravet under askemasserne. Først i 1748 begyndte egentlige udgravninger, og selv om der er gravet siden, anslår arkæologerne, at kun ca. to trediedele af byen er udgravet. Byen består ud over beboelseshuse i forskellig størrelse også af fællesområder som templer, bade, arena og teater. Selv om husene er ruiner, kan man sagtens forestille sig det liv, som har udspillet sig i byen. Vi spadserer rundt i byen med lokalguide. Den guidede tur tager ca. 1,5 time og foregår naturligvis på byens brosten. Pompei er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Napoli
Se Neapel og dø er en ældgammel italiensk talemåde. På italiensk (Vedi Napoli e poi muori) er sætningen et ordspil, fordi ordet "dø" (muori) udtales ligesom navnet på byen Mori, der ligger i nærheden af Napoli.

Vi tager på heldagstur til Napoli, som med sine næsten 1 million indbyggere i selve byen og 4 millioner i området, klart er Syditaliens største by. I centrum bor og arbejder op til 80.000 mennesker pr. kvadratkilometer. Når man tænker på, at en del af byens infrastruktur er opbygget i romertiden, er det nemt at forestille sig, at byens moderne trafik er kaos. Her gælder det virkelig om at se sig for og følge færdselsreglerne!

Napoli rummer uanede muligheder for kulturelle besøg. Rejselederen sørger for at sammensætte et dagsprogram, så man har mulighed for at besøge f. eks. den gamle bydel, som også er UNESCO-verdenskulturarv, Palazzo Reale, Castel Nuovo (herfra mulighed for hop on/hop off byrundtur), Domkirken (Duomo San Gennaro), Handelscentrum Galleria Umberto I, Museo Archeologico Nazionale (bl. a. antik græsk og romersk kunst og masser af genstande fra Pompei), Museo e Gallerie Nazionali di Capimonte (forskellige udstillinger, men mest berømt for malerier af bl.a. Raffael, Tizian, Caravaggio, Cranach og Brueghel).

Eller måske har du bare lyst til at tage svævebanen eller den nye undergrundsbane op til Vomero-bydelen og se Castel Sant’Elmo, som i dag rummer et museum, udstillingslokaler og kontorer. Oprindeligt blev fæstningen bygget mellem 1329 og -43 under Robert af Anjou, men senere udvidelser og renoveringer fulgte i 1500-tallet og 1800-tallet, hvor fæstningen blev fængsel. I 1982 blev fæstningen åbnet for offentligheden.

 

Caserta
Heldagstur til Palazzo Reale i Caserta
Hvis ikke Syditaliens historie var blevet præget af Bourbonerne, ville Caserta sikkert bare have været som enhver anden syditaliensk by. Men nu besluttede Kong Karl 3. af Begge Sicilier i 1752 at bygge et slot, som skulle overgå Versailles og Schönbrunn ikke bare i størrelse, men også i pragt. Han oplevede aldrig selv slottet stå færdigt, for i mellemtiden blev han spansk konge og overlod Begge Sicilier til sin søn Ferdinand 4. Arkitekten Luigi Vanvitelli nåede heller ikke at se byggeriet stå færdigt, så hans søn Carlo færdiggjorde paladset i 1780. Det blev ikke helt det slot, Luigi havde tænkt og tegnet, men Carlo var godt tilfreds med resultatet: Et kæmpestort klassisistisk slot på 61.000 kvadratmeter med 1200 værelser og 1790 vinduer. Parken dækker et areal af 120 hektar, og særligt interessant er den engelske have. Parken indeholder desuden mange springvand og vandflader, som indgår i det samlede design.

 

Paestum
Heldagstur til de mest betydende græske monumenter på det italienske fastland.
Via Castellamare di Stabia og Cava de Tirreni kommer vi til Salerno. Herfra kører vi ad kystvejen mod Paestum.
Allerede omkring år 600 før vor tidsregning grundlagde græske bosættere byen Poseidonia, opkaldt efter den græske havgud. Byen udviklede sig hurtigt til at blive et vigtigt handelscentrum, og der kom mange nye bygninger til. For at beskytte byen rejstes en bymur, som er knap 5 kilometer lang og op til 5 meter tyk. I romersk tid skiftede byen navn til Paestum. Kun en brøkdel af byen er indtil videre udgravet, men her finder vi 3 templer. Den såkaldte Basilika var viet til Hera ligesom det noget mindre såkaldte Neptun- eller Poseidontempel. Det tredje udgravede tempel, Cerestemplet, var i virkeligheden viet til Athene. Vi gør et længere ophold, så man kan se templerne og det glimrende museum.
På vej tilbage mod Sorrento gør vi holdt ved et af de mange mejerier, som fremstiller mozzarella af bøffelmælk.

 

Vesuv
Nationalparken Vesuvio blev skabt i 1995 og dækker et areal på 135 kvadratkilometer.
Vi kører til Torre del Greco og starter opstigningen til Vesuv, der hæver sig 1281 meter over havet. Det var Vesuvs udbrud i år 79 efter vort tidsregning, som begravede områderne omkring Pompei og Herkulanum under metervis af glødende aske, men i vore dage er Vesuv overvåget døgnet rundt, så turister kan færdes i nationalparken i relativ sikkerhed. Vi besøger udsigtspunktet Terrazza Panoramica med en fantastisk udsigt over Napolibugten, Prodica og Ischia. For at komme til toppen af Vesuv, skal man vandre minimum 45 minutter fra parkeringspladsen i omkring 950 meters højde. Vandreturen er stejl og anstrengende, og det er nødvendigt at have godt fodtøj. Belønningen er at stå på kraterkanten og kunne følge denne over 500 meter rundt mens man kigger ned i det 300 meter dybe krater.
Vi har mulighed for at besøge en vinbonde på Vesuvs sider, hvor vi kan smage den fantastiske Lacryma Christi, der produceres på stedet.

Capri - Heldagstur til kærlighedens ø
De fleste kender Four Jacks udgave af ”Det var på Capri”, som handler om ulykkelig kærlighed. Også på andre sprog har forfattere fået inspiration af Capri, og i 50erne var Caprifiskernes Sang en landeplage i Tyskland.
Fra havnen i Sorrento sejler vi den korte tur til Capri, som kun dækker et areal på 10,5 kvadratkilometer, men som alligevel tiltrækker turister fra hele verden. Skibene lægger til ved Marina Grande. Herfra går tandhjulsbanen op til Capri by, som er præget af de mange turister. Her kan købes alle luksusvarer, ikke bare fra italienske, men fra hele verdens modehuse, parfumerier og alkoholproducenter.
Selv om Capri er lille, deles øen i to af bjerge, som rager op til 589 meter op over havet. Først i 1874 blev der bygget vej mellem Capri by og Anacapri – den anden landsby på øen. Indtil 1874 kunne Anacapri nås af en trappe, Scala Fenicia, med over 500 trin fra Marina Grande. Vi tager den lokale bus til Anacapri og besøger den svenske læge og forfatter Axel Munthes Villa San Michele. Villaen blev bygget mellem 1896 og 1910 og indeholder et museum om Axel Munthe. Entré til sejlads, tandhjulsbane og minibus er ikke inkluderet.

Ischia
Bussen kører til Napoli Beverello, hvorfra vi sejler til Ischia Porto. Ischia er berømt for sine varme kilder, som stadig er grundlaget for mange turisters besøg. Der kan vælges mellem mudderbade, varme bade eller forskellige massager, og sammen med det lune klima, tiltrækker kurbadene masser af mennesker.  Vi besøger byen Ischia, og der er mulighed for at vandre de små 3 kilometer til Castello Aragonese, et stort forsvarsværk, som blev grundlagt af Hieron af Syrakusa i 474 før Kristus. Den nuværende form fik borgen i 1441 under Alfonso d. 5. af Aragonien. Desværre forsøgte britiske styrker i 1809 at ødelægge borgen, som blev holdt af franskmænd. Det lykkedes ikke helt, og i 1912 blev borgen solgt. Der er adgang til borgen mod entré. Der er også tid til øens allerstørste trækplaster, nemlig en rundtur med minibus. Hen på eftermiddagen sejler vi tilbage til Napoli. Entré til sejlads og rundtur med minibus på Ischia er ikke inkluderet.

Amalfi - Heldagstur med lokal bus
Amalfikysten har af gode grunde ry for at være en af de smukkeste stejlkyster i Europa og blev i 1997 udnævnt til at være på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Amalfiteana, som italienerne siger, betegner en ca. 40 kilometer lang panoramavej fra den sorrentinske halvø til Vietri sul Mare. Panoramavejen blev hugget ind i klippesiden i 1840erne. De små kystbyer blev i middelalderen grundlagt af søfolk, som ønskede en naturlig beskyttelse. Da der ikke var meget plads ved kysten, var man nødt til at bygge nærmest lodret op ad bjergvæggene. Der bliver mulighed for besøg i Positano, Amalfi og Vietri sul Mare. Udgift til busturen med lokal bus er ikke inkluderet.

 

23. - 25. dag: Hjemrejse
Vi tager afsked med vores dejlige hotel ved Sorrento og begynder igen at køre hjemad. Overnatning omkring Pisa og i Sydtyskland. Hjemrejse også med halvpension.

 

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Behageligt klima og god tid
 • Mange, interessante udflugter er inkluderet
 • Amalfikysten og Napolibugten
 • Capri og Ischia

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Busssen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rasteplads Hylkedal Øst
Tid: 19:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Busssen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
31.10.2021 - 01.11.2021
Premier Inn Nürnberg City Nordost Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: Premier Inn Nürnberg City Nordost Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
01.11.2021 - 02.11.2021
The Gate Hotel
Vis mere Vis mindre
Hotel: The Gate Hotel
Hotellets hjemmeside: Link
02.11.2021 - 22.11.2021
Hotel O Sole Mio
Via Deserto, 13
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel O Sole Mio
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: Via Deserto, 13, 80064 Massa Lubrense
Værelser: 50
Elevator: Ja
Faciliteter: Gode, moderne værelser, alle med eget bad og toilet. Desuden bl.a. klimaanlæg, minibar, TV, værdiboks. Stort set alle værelser har en lille balkon/terrasse og udsigt til enten Napolibugten på den ene side eller Amalfibugten på den anden.
Beskrivelse:

Flot beliggende hotel ved den hyggelige by, Sant'Agata ved Sorrento. Hotellet er komplet istandsat i 2018. Hotellet har 24 timer reception, elevator, lobby/lounge, bar, hyggelige terrasser, restaurant og en fredfyldt have med virkelig flot udsigt over Sorrentohalvøen.
Fra hotellet er der kun små 10 minutters gang til Sant'Agatas centrum.

22.11.2021 - 23.11.2021
Hotel Rondine
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Rondine
Hotellets hjemmeside: Link
23.11.2021 - 24.11.2021
Gasthaus zum Lamm
Vis mere Vis mindre
Hotel: Gasthaus zum Lamm
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 31.10.2021
Ankomst: 24.11.2021
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.395,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold, halvpension, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter


Tilkøb:
Frokostsandwich med kylling og bacon: 42 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 42 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen ved Kolding: 15 kr.

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse m. havudsigt 17.195 Kr.
Enkeltværelse 14.895 Kr.
Dobbeltværelse m. havudsigt 11.995 Kr.
Dobbeltværelse 11.395 Kr.
3-sengsværelse m. havudsigt 11.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 31.10.2021
Ankomst: 24.11.2021
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.395,-

Billeder - Amalfikysten - langtidsferie - 25 dage

På langtidsferie i 4 stjernet bus
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 31.10.2021
Ankomst: 24.11.2021
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.395,-

Vis mindre
27.02.2022 23.03.2022   25 dage 11.295,-Fyn, Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Amalfikysten er en rigtig populær feriedestination året rundt. Indenfor få kilometer af Sorrentoområdet finder vi fantastiske seværdigheder, som virkelig er værd at køre efter, og med vores egen danske bus, chauffør og rejseleder, venter der os herlige og oplevelsesrige dage. Der bliver naturligvis også lejlighed til at slappe af og nyde stedet, byen og området. På Sorrentohalvøen bor vi på **** Hotel O sole Mio, der ligger ved den hyggelige by, Sant'Agata ved Sorrento. Hotellet er komplet istandsat i 2018. Alle værelser med eget bad og toilet og klimaanlæg. Hotellet har 24 timer reception, elevator, lobby/lounge, bar, hyggelige terrasser, restaurant og en fredfyldt have med storslået udsigt over Sorrentohalvøen. Stort set alle værelser har en lille balkon/terrasse og udsigt til enten Napolibugten på den ene side eller Amalfibugten på den anden. Fra Hotellet er der kun små 10 minutters gang til Sant'Agata centrum.


Dagsprogram

Via Padborg til vores overnatningshotel syd for Nürnberg. Næste dag fortsættes sydpå igennem Sydtyskland og Østrig. Midt på aftenen kommer vi til Montecatini Terme, hvor vi overnatter i nærheden.

3. dag: Til Sorrento
Rejsen fortsætter gennem det italienske landskab, og vi passerer på vores videre færd Orvieto, Rom, Montecassino og Napoli, inden vi sidst på dagen begynder vores tur ud på Sorrento-halvøen. Har finder vi vores hotel i Sant’Agata lige ved Sorrento.

4. – 22. dag: 
Der er masser af tid til at nyde hotellets faciliteter og opleve kystbyen Sorrento med de smukke villaer og skønne haver. Her trives citrusfrugter i stort tal i de mange plantager, hvor problemet ikke er, om det er varmt nok, men derimod at beskytte træerne mod sommerens hede. Vi har 19 dage til rådighed ved Amalfikysten. Under opholdet arrangerer rejselederen hele 8 udflugter. Udflugterne arrangeres i den rækkefølge chauffør og rejseleder finder det mest hensigtsmæssigt.

Pompei
Heldagsudflugt til en af verdens mest berømte byer. Pompei blev under Vesuvs udbrud den 24. august i år 79 totalt begravet af et 6 meter tykt lag aske. På det tidspunkt var byen en blomstrende handels- og havneby med omkring 20.000 indbyggere. I omkring 1700 år forblev Pompei begravet under askemasserne. Først i 1748 begyndte egentlige udgravninger, og selv om der er gravet siden, anslår arkæologerne, at kun ca. to trediedele af byen er udgravet. Byen består ud over beboelseshuse i forskellig størrelse også af fællesområder som templer, bade, arena og teater. Selv om husene er ruiner, kan man sagtens forestille sig det liv, som har udspillet sig i byen. Vi spadserer rundt i byen med lokalguide. Den guidede tur tager ca. 1,5 time og foregår naturligvis på byens brosten. Pompei er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Napoli
Se Neapel og dø er en ældgammel italiensk talemåde. På italiensk (Vedi Napoli e poi muori) er sætningen et ordspil, fordi ordet "dø" (muori) udtales ligesom navnet på byen Mori, der ligger i nærheden af Napoli. Vi tager på heldagstur til Napoli, som med sine næsten 1 million indbyggere i selve byen og 4 millioner i området, klart er Syditaliens største by. I centrum bor og arbejder op til 80.000 mennesker pr. kvadratkilometer. Når man tænker på, at en del af byens infrastruktur er opbygget i romertiden, er det nemt at forestille sig, at byens moderne trafik er kaos. Her gælder det virkelig om at se sig for og følge færdselsreglerne! Napoli rummer uanede muligheder for kulturelle besøg. Rejselederen sørger for at sammensætte et dagsprogram, så man har mulighed for at besøge f. eks. den gamle bydel, som også er UNESCO-verdenskulturarv, Palazzo Reale, Castel Nuovo (herfra mulighed for hop on/hop off byrundtur), Domkirken (Duomo San Gennaro), Handelscentrum Galleria Umberto I, Museo Archeologico Nazionale (bl. a. antik græsk og romersk kunst og masser af genstande fra Pompei), Museo e Gallerie Nazionali di Capimonte (forskellige udstillinger, men mest berømt for malerier af bl.a. Raffael, Tizian, Caravaggio, Cranach og Brueghel). Eller måske har du bare lyst til at tage svævebanen eller den nye undergrundsbane op til Vomero-bydelen og se Castel Sant’Elmo, som i dag rummer et museum, udstillingslokaler og kontorer. Oprindeligt blev fæstningen bygget mellem 1329 og -43 under Robert af Anjou, men senere udvidelser og renoveringer fulgte i 1500-tallet og 1800-tallet, hvor fæstningen blev fængsel. I 1982 blev fæstningen åbnet for offentligheden.

Caserta
Heldagstur til Palazzo Reale i Caserta. Hvis ikke Syditaliens historie var blevet præget af Bourbonerne, ville Caserta sikkert bare have været som enhver anden syditaliensk by. Men nu besluttede Kong Karl 3. af Begge Sicilier i 1752 at bygge et slot, som skulle overgå Versailles og Schönbrunn ikke bare i størrelse, men også i pragt. Han oplevede aldrig selv slottet stå færdigt, for i mellemtiden blev han spansk konge og overlod Begge Sicilier til sin søn Ferdinand 4. Arkitekten Luigi Vanvitelli nåede heller ikke at se byggeriet stå færdigt, så hans søn Carlo færdiggjorde paladset i 1780. Det blev ikke helt det slot, Luigi havde tænkt og tegnet, men Carlo var godt tilfreds med resultatet: Et kæmpestort klassisistisk slot på 61.000 kvadratmeter med 1200 værelser og 1790 vinduer. Parken dækker et areal af 120 hektar, og særligt interessant er den engelske have. Parken indeholder desuden mange springvand og vandflader, som indgår i det samlede design.

Paestum
Heldagstur til de mest betydende græske monumenter på det italienske fastland. Via Castellamare di Stabia og Cava de Tirreni kommer vi til Salerno. Herfra kører vi ad kystvejen mod Paestum. Allerede omkring år 600 før vor tidsregning grundlagde græske bosættere byen Poseidonia, opkaldt efter den græske havgud. Byen udviklede sig hurtigt til at blive et vigtigt handelscentrum, og der kom mange nye bygninger til. For at beskytte byen rejstes en bymur, som er knap 5 kilometer lang og op til 5 meter tyk. I romersk tid skiftede byen navn til Paestum. Kun en brøkdel af byen er indtil videre udgravet, men her finder vi 3 templer. Den såkaldte Basilika var viet til Hera ligesom det noget mindre såkaldte Neptun- eller Poseidontempel. Det tredje udgravede tempel, Cerestemplet, var i virkeligheden viet til Athene. Vi gør et længere ophold, så man kan se templerne og det glimrende museum. På vej tilbage mod Sorrento gør vi holdt ved et af de mange mejerier, som fremstiller mozzarella af bøffelmælk.

Vesuv
Nationalparken Vesuvio blev skabt i 1995 og dækker et areal på 135 kvadratkilometer. Vi kører til Torre del Greco og starter opstigningen til Vesuv, der hæver sig 1281 meter over havet. Det var Vesuvs udbrud i år 79 efter vort tidsregning, som begravede områderne omkring Pompei og Herkulanum under metervis af glødende aske, men i vore dage er Vesuv overvåget døgnet rundt, så turister kan færdes i nationalparken i relativ sikkerhed. Vi besøger udsigtspunktet Terrazza Panoramica med en fantastisk udsigt over Napolibugten, Prodica og Ischia. For at komme til toppen af Vesuv, skal man vandre minimum 45 minutter fra parkeringspladsen i omkring 950 meters højde. Vandreturen er stejl og anstrengende, og det er nødvendigt at have godt fodtøj. Belønningen er at stå på kraterkanten og kunne følge denne over 500 meter rundt mens man kigger ned i det 300 meter dybe krater. Vi har mulighed for at besøge en vinbonde på Vesuvs sider, hvor vi kan smage den fantastiske Lacryma Christi, der produceres på stedet.

Capri - Heldagstur til kærlighedens ø
De fleste kender Four Jacks udgave af ”Det var på Capri”, som handler om ulykkelig kærlighed. Også på andre sprog har forfattere fået inspiration af Capri, og i 50erne var Caprifiskernes Sang en landeplage i Tyskland. Fra havnen i Sorrento sejler vi den korte tur til Capri, som kun dækker et areal på 10,5 kvadratkilometer, men som alligevel tiltrækker turister fra hele verden. Skibene lægger til ved Marina Grande. Herfra går tandhjulsbanen op til Capri by, som er præget af de mange turister. Her kan købes alle luksusvarer, ikke bare fra italienske, men fra hele verdens modehuse, parfumerier og alkoholproducenter. Selv om Capri er lille, deles øen i to af bjerge, som rager op til 589 meter op over havet. Først i 1874 blev der bygget vej mellem Capri by og Anacapri – den anden landsby på øen. Indtil 1874 kunne Anacapri nås af en trappe, Scala Fenicia, med over 500 trin fra Marina Grande. Vi tager den lokale bus til Anacapri og besøger den svenske læge og forfatter Axel Munthes Villa San Michele. Villaen blev bygget mellem 1896 og 1910 og indeholder et museum om Axel Munthe. Entré til sejlads, tandhjulsbane og minibus er ikke inkluderet.

Ischia
Bussen kører til Napoli Beverello, hvorfra vi sejler til Ischia Porto. Ischia er berømt for sine varme kilder, som stadig er grundlaget for mange turisters besøg. Der kan vælges mellem mudderbade, varme bade eller forskellige massager, og sammen med det lune klima, tiltrækker kurbadene masser af mennesker.  Vi besøger byen Ischia, og der er mulighed for at vandre de små 3 kilometer til Castello Aragonese, et stort forsvarsværk, som blev grundlagt af Hieron af Syrakusa i 474 før Kristus. Den nuværende form fik borgen i 1441 under Alfonso d. 5. af Aragonien. Desværre forsøgte britiske styrker i 1809 at ødelægge borgen, som blev holdt af franskmænd. Det lykkedes ikke helt, og i 1912 blev borgen solgt. Der er adgang til borgen mod entré. Der er også tid til øens allerstørste trækplaster, nemlig en rundtur med minibus. Hen på eftermiddagen sejler vi tilbage til Napoli. Entré til sejlads og rundtur med minibus på Ischia er ikke inkluderet.

Amalfi - Heldagstur med lokal bus
Amalfikysten har af gode grunde ry for at være en af de smukkeste stejlkyster i Europa og blev i 1997 udnævnt til at være på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Amalfiteana, som italienerne siger, betegner en ca. 40 kilometer lang panoramavej fra den sorrentinske halvø til Vietri sul Mare. Panoramavejen blev hugget ind i klippesiden i 1840erne. De små kystbyer blev i middelalderen grundlagt af søfolk, som ønskede en naturlig beskyttelse. Da der ikke var meget plads ved kysten, var man nødt til at bygge nærmest lodret op ad bjergvæggene. Der bliver mulighed for besøg i Positano, Amalfi og Vietri sul Mare. Udgift til busturen med lokal bus er ikke inkluderet.

23. - 25. dag: Hjemrejse
Vi tager afsked med vores dejlige hotel ved Sorrento og begynder igen at køre hjemad. Overnatning omkring Pisa og i Sydtyskland. Hjemrejse også med halvpension.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Behageligt klima og god tid
 • Mange, interessante udflugter er inkluderet
 • Amalfikysten og Napolibugten
 • Capri og Ischia
   

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Busssen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rasteplads Hylkedal Øst
Tid: 19:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Busssen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
27.02.2022 - 28.02.2022
Gasthof Pension Post
Vis mere Vis mindre
Hotel: Gasthof Pension Post
Hotellets hjemmeside: Link
28.02.2022 - 01.03.2022
Hotel Ambrosiano
Corso Giacomo Matteotti 65
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Ambrosiano
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: Corso Giacomo Matteotti 65, 51016 Montecatini Terme
Etager: 4
Værelser: 69
Elevator: Ja
Faciliteter: Alle værelser er udstyret med centralvarme, aircondition, satellit-tv, direkte telefon, pengeskab, bad og hårtørrer
Beskrivelse:

Familiedrevet hotel, der ligger lige i centrum. Hotellet har en rolig gårdhave med adgang til lounge baren og restauranten. På terrassen foran hotellet kan man følge med i det hyggelige lokale liv. Fra spisesalen kan du beundre den indendørs swimmingpool, med varmt vand og Jacuzzi, der gør det endnu mere behageligt at være gæst.

01.03.2022 - 21.03.2022
Hotel O Sole Mio
Via Deserto, 13
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel O Sole Mio
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: Via Deserto, 13, 80064 Massa Lubrense
Værelser: 50
Elevator: Ja
Faciliteter: Gode, moderne værelser, alle med eget bad og toilet. Desuden bl.a. klimaanlæg, minibar, TV, værdiboks. Stort set alle værelser har en lille balkon/terrasse og udsigt til enten Napolibugten på den ene side eller Amalfibugten på den anden.
Beskrivelse:

Flot beliggende hotel ved den hyggelige by, Sant'Agata ved Sorrento. Hotellet er komplet istandsat i 2018. Hotellet har 24 timer reception, elevator, lobby/lounge, bar, hyggelige terrasser, restaurant og en fredfyldt have med virkelig flot udsigt over Sorrentohalvøen.
Fra hotellet er der kun små 10 minutters gang til Sant'Agatas centrum.

21.03.2022 - 22.03.2022
Hotel Rondine
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Rondine
Hotellets hjemmeside: Link
22.03.2022 - 23.03.2022
Gasthaus zum Lamm
Vis mere Vis mindre
Hotel: Gasthaus zum Lamm
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 27.02.2022
Ankomst: 23.03.2022
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.295,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold, halvpension, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Frokostsandwich med kylling og bacon: 42 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 42 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen ved Kolding: 15 kr.

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse. Forplejning ifølge program 14.895 Kr.
Enkeltværelse m. havudsigt. Forplejning ifølge program 17.095 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 11.295 Kr.
Dobbeltværelse m. havudsigt. Forplejning ifølge program 11.695 Kr.
3-sengsværelse m. havudsigt. Forplejning ifølge program 11.695 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 27.02.2022
Ankomst: 23.03.2022
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.295,-

Billeder - Amalfikysten - langtidsferie - 25 dage

Kom med på langtidsferie til Amalfikysten
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 27.02.2022
Ankomst: 23.03.2022
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.295,-

Vis mindre
30.10.2022 23.11.2022   25 dage 11.595,-Fyn, Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Amalfikysten er en rigtig populær feriedestination året rundt. Indenfor få kilometer af Sorrentoområdet finder vi fantastiske seværdigheder, som virkelig er værd at køre efter, og med vores egen danske bus, chauffør og rejseleder, venter der os herlige og oplevelsesrige dage. Der bliver naturligvis også lejlighed til at slappe af og nyde stedet, byen og området. På Sorrentohalvøen bor vi på **** Hotel O sole Mio, der ligger ved den hyggelige by, Sant'Agata ved Sorrento. Hotellet er komplet istandsat i 2018. Alle værelser med eget bad og toilet og klimaanlæg. Hotellet har 24 timer reception, elevator, lobby/lounge, bar, hyggelige terrasser, restaurant og en fredfyldt have med storslået udsigt over Sorrentohalvøen. Stort set alle værelser har en lille balkon/terrasse og udsigt til enten Napolibugten på den ene side eller Amalfibugten på den anden. Fra Hotellet er der kun små 10 minutters gang til Sant'Agata centrum.


Dagsprogram

Via Padborg til vores overnatningshotel syd for Nürnberg. Næste dag fortsættes sydpå igennem Sydtyskland og Østrig. Midt på aftenen kommer vi til Montecatini Terme, hvor vi overnatter i nærheden.

3. dag: Til Sorrento
Rejsen fortsætter gennem det italienske landskab, og vi passerer på vores videre færd Orvieto, Rom, Montecassino og Napoli, inden vi sidst på dagen begynder vores tur ud på Sorrento-halvøen. Har finder vi vores hotel i Sant’Agata lige ved Sorrento.

4. – 22. dag: 
Der er masser af tid til at nyde hotellets faciliteter og opleve kystbyen Sorrento med de smukke villaer og skønne haver. Her trives citrusfrugter i stort tal i de mange plantager, hvor problemet ikke er, om det er varmt nok, men derimod at beskytte træerne mod sommerens hede. Vi har 19 dage til rådighed ved Amalfikysten. Under opholdet arrangerer rejselederen hele 8 udflugter. Udflugterne arrangeres i den rækkefølge chauffør og rejseleder finder det mest hensigtsmæssigt.

Pompei
Heldagsudflugt til en af verdens mest berømte byer. Pompei blev under Vesuvs udbrud den 24. august i år 79 totalt begravet af et 6 meter tykt lag aske. På det tidspunkt var byen en blomstrende handels- og havneby med omkring 20.000 indbyggere. I omkring 1700 år forblev Pompei begravet under askemasserne. Først i 1748 begyndte egentlige udgravninger, og selv om der er gravet siden, anslår arkæologerne, at kun ca. to trediedele af byen er udgravet. Byen består ud over beboelseshuse i forskellig størrelse også af fællesområder som templer, bade, arena og teater. Selv om husene er ruiner, kan man sagtens forestille sig det liv, som har udspillet sig i byen. Vi spadserer rundt i byen med lokalguide. Den guidede tur tager ca. 1,5 time og foregår naturligvis på byens brosten. Pompei er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Napoli
Se Neapel og dø er en ældgammel italiensk talemåde. På italiensk (Vedi Napoli e poi muori) er sætningen et ordspil, fordi ordet "dø" (muori) udtales ligesom navnet på byen Mori, der ligger i nærheden af Napoli. Vi tager på heldagstur til Napoli, som med sine næsten 1 million indbyggere i selve byen og 4 millioner i området, klart er Syditaliens største by. I centrum bor og arbejder op til 80.000 mennesker pr. kvadratkilometer. Når man tænker på, at en del af byens infrastruktur er opbygget i romertiden, er det nemt at forestille sig, at byens moderne trafik er kaos. Her gælder det virkelig om at se sig for og følge færdselsreglerne! Napoli rummer uanede muligheder for kulturelle besøg. Rejselederen sørger for at sammensætte et dagsprogram, så man har mulighed for at besøge f. eks. den gamle bydel, som også er UNESCO-verdenskulturarv, Palazzo Reale, Castel Nuovo (herfra mulighed for hop on/hop off byrundtur), Domkirken (Duomo San Gennaro), Handelscentrum Galleria Umberto I, Museo Archeologico Nazionale (bl. a. antik græsk og romersk kunst og masser af genstande fra Pompei), Museo e Gallerie Nazionali di Capimonte (forskellige udstillinger, men mest berømt for malerier af bl.a. Raffael, Tizian, Caravaggio, Cranach og Brueghel). Eller måske har du bare lyst til at tage svævebanen eller den nye undergrundsbane op til Vomero-bydelen og se Castel Sant’Elmo, som i dag rummer et museum, udstillingslokaler og kontorer. Oprindeligt blev fæstningen bygget mellem 1329 og -43 under Robert af Anjou, men senere udvidelser og renoveringer fulgte i 1500-tallet og 1800-tallet, hvor fæstningen blev fængsel. I 1982 blev fæstningen åbnet for offentligheden.

Caserta
Heldagstur til Palazzo Reale i Caserta. Hvis ikke Syditaliens historie var blevet præget af Bourbonerne, ville Caserta sikkert bare have været som enhver anden syditaliensk by. Men nu besluttede Kong Karl 3. af Begge Sicilier i 1752 at bygge et slot, som skulle overgå Versailles og Schönbrunn ikke bare i størrelse, men også i pragt. Han oplevede aldrig selv slottet stå færdigt, for i mellemtiden blev han spansk konge og overlod Begge Sicilier til sin søn Ferdinand 4. Arkitekten Luigi Vanvitelli nåede heller ikke at se byggeriet stå færdigt, så hans søn Carlo færdiggjorde paladset i 1780. Det blev ikke helt det slot, Luigi havde tænkt og tegnet, men Carlo var godt tilfreds med resultatet: Et kæmpestort klassisistisk slot på 61.000 kvadratmeter med 1200 værelser og 1790 vinduer. Parken dækker et areal af 120 hektar, og særligt interessant er den engelske have. Parken indeholder desuden mange springvand og vandflader, som indgår i det samlede design.

Paestum
Heldagstur til de mest betydende græske monumenter på det italienske fastland. Via Castellamare di Stabia og Cava de Tirreni kommer vi til Salerno. Herfra kører vi ad kystvejen mod Paestum. Allerede omkring år 600 før vor tidsregning grundlagde græske bosættere byen Poseidonia, opkaldt efter den græske havgud. Byen udviklede sig hurtigt til at blive et vigtigt handelscentrum, og der kom mange nye bygninger til. For at beskytte byen rejstes en bymur, som er knap 5 kilometer lang og op til 5 meter tyk. I romersk tid skiftede byen navn til Paestum. Kun en brøkdel af byen er indtil videre udgravet, men her finder vi 3 templer. Den såkaldte Basilika var viet til Hera ligesom det noget mindre såkaldte Neptun- eller Poseidontempel. Det tredje udgravede tempel, Cerestemplet, var i virkeligheden viet til Athene. Vi gør et længere ophold, så man kan se templerne og det glimrende museum. På vej tilbage mod Sorrento gør vi holdt ved et af de mange mejerier, som fremstiller mozzarella af bøffelmælk.

Vesuv
Nationalparken Vesuvio blev skabt i 1995 og dækker et areal på 135 kvadratkilometer. Vi kører til Torre del Greco og starter opstigningen til Vesuv, der hæver sig 1281 meter over havet. Det var Vesuvs udbrud i år 79 efter vort tidsregning, som begravede områderne omkring Pompei og Herkulanum under metervis af glødende aske, men i vore dage er Vesuv overvåget døgnet rundt, så turister kan færdes i nationalparken i relativ sikkerhed. Vi besøger udsigtspunktet Terrazza Panoramica med en fantastisk udsigt over Napolibugten, Prodica og Ischia. For at komme til toppen af Vesuv, skal man vandre minimum 45 minutter fra parkeringspladsen i omkring 950 meters højde. Vandreturen er stejl og anstrengende, og det er nødvendigt at have godt fodtøj. Belønningen er at stå på kraterkanten og kunne følge denne over 500 meter rundt mens man kigger ned i det 300 meter dybe krater. Vi har mulighed for at besøge en vinbonde på Vesuvs sider, hvor vi kan smage den fantastiske Lacryma Christi, der produceres på stedet.

Capri - Heldagstur til kærlighedens ø
De fleste kender Four Jacks udgave af ”Det var på Capri”, som handler om ulykkelig kærlighed. Også på andre sprog har forfattere fået inspiration af Capri, og i 50erne var Caprifiskernes Sang en landeplage i Tyskland. Fra havnen i Sorrento sejler vi den korte tur til Capri, som kun dækker et areal på 10,5 kvadratkilometer, men som alligevel tiltrækker turister fra hele verden. Skibene lægger til ved Marina Grande. Herfra går tandhjulsbanen op til Capri by, som er præget af de mange turister. Her kan købes alle luksusvarer, ikke bare fra italienske, men fra hele verdens modehuse, parfumerier og alkoholproducenter. Selv om Capri er lille, deles øen i to af bjerge, som rager op til 589 meter op over havet. Først i 1874 blev der bygget vej mellem Capri by og Anacapri – den anden landsby på øen. Indtil 1874 kunne Anacapri nås af en trappe, Scala Fenicia, med over 500 trin fra Marina Grande. Vi tager den lokale bus til Anacapri og besøger den svenske læge og forfatter Axel Munthes Villa San Michele. Villaen blev bygget mellem 1896 og 1910 og indeholder et museum om Axel Munthe. Entré til sejlads, tandhjulsbane og minibus er ikke inkluderet.

Ischia
Bussen kører til Napoli Beverello, hvorfra vi sejler til Ischia Porto. Ischia er berømt for sine varme kilder, som stadig er grundlaget for mange turisters besøg. Der kan vælges mellem mudderbade, varme bade eller forskellige massager, og sammen med det lune klima, tiltrækker kurbadene masser af mennesker.  Vi besøger byen Ischia, og der er mulighed for at vandre de små 3 kilometer til Castello Aragonese, et stort forsvarsværk, som blev grundlagt af Hieron af Syrakusa i 474 før Kristus. Den nuværende form fik borgen i 1441 under Alfonso d. 5. af Aragonien. Desværre forsøgte britiske styrker i 1809 at ødelægge borgen, som blev holdt af franskmænd. Det lykkedes ikke helt, og i 1912 blev borgen solgt. Der er adgang til borgen mod entré. Der er også tid til øens allerstørste trækplaster, nemlig en rundtur med minibus. Hen på eftermiddagen sejler vi tilbage til Napoli. Entré til sejlads og rundtur med minibus på Ischia er ikke inkluderet.

Amalfi - Heldagstur med lokal bus
Amalfikysten har af gode grunde ry for at være en af de smukkeste stejlkyster i Europa og blev i 1997 udnævnt til at være på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Amalfiteana, som italienerne siger, betegner en ca. 40 kilometer lang panoramavej fra den sorrentinske halvø til Vietri sul Mare. Panoramavejen blev hugget ind i klippesiden i 1840erne. De små kystbyer blev i middelalderen grundlagt af søfolk, som ønskede en naturlig beskyttelse. Da der ikke var meget plads ved kysten, var man nødt til at bygge nærmest lodret op ad bjergvæggene. Der bliver mulighed for besøg i Positano, Amalfi og Vietri sul Mare. Udgift til busturen med lokal bus er ikke inkluderet.

23. - 25. dag: Hjemrejse
Vi tager afsked med vores dejlige hotel ved Sorrento og begynder igen at køre hjemad. Overnatning omkring Pisa og i Sydtyskland. Hjemrejse også med halvpension.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

 • Behageligt klima og god tid
 • Mange, interessante udflugter er inkluderet
 • Amalfikysten og Napolibugten
 • Capri og Ischia
   

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Busssen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rasteplads Hylkedal Øst
Tid: 19:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev/Haderslev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing Mergelvej ved indkørsel til ROFI. Busssen kører ikke ind på P-pladsen.
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning P-pladsen, hjørnet af Valdemarsvej og Absalonsvej over for Herningcentret
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig Busstoppested ved Lemvig Gymnasium, Romvej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka, Agerøvej 1, Oil Tankstation og bilvask
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
30.10.2022 - 31.10.2022
Gasthof Pension Post
Vis mere Vis mindre
Hotel: Gasthof Pension Post
Hotellets hjemmeside: Link
31.10.2022 - 01.11.2022
Hotel Ambrosiano
Corso Giacomo Matteotti 65
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Ambrosiano
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: Corso Giacomo Matteotti 65, 51016 Montecatini Terme
Etager: 4
Værelser: 69
Elevator: Ja
Faciliteter: Alle værelser er udstyret med centralvarme, aircondition, satellit-tv, direkte telefon, pengeskab, bad og hårtørrer
Beskrivelse:

Familiedrevet hotel, der ligger lige i centrum. Hotellet har en rolig gårdhave med adgang til lounge baren og restauranten. På terrassen foran hotellet kan man følge med i det hyggelige lokale liv. Fra spisesalen kan du beundre den indendørs swimmingpool, med varmt vand og Jacuzzi, der gør det endnu mere behageligt at være gæst.

01.11.2022 - 21.11.2022
Hotel O Sole Mio
Via Deserto, 13
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel O Sole Mio
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: Via Deserto, 13, 80064 Massa Lubrense
Værelser: 50
Elevator: Ja
Faciliteter: Gode, moderne værelser, alle med eget bad og toilet. Desuden bl.a. klimaanlæg, minibar, TV, værdiboks. Stort set alle værelser har en lille balkon/terrasse og udsigt til enten Napolibugten på den ene side eller Amalfibugten på den anden.
Beskrivelse:

Flot beliggende hotel ved den hyggelige by, Sant'Agata ved Sorrento. Hotellet er komplet istandsat i 2018. Hotellet har 24 timer reception, elevator, lobby/lounge, bar, hyggelige terrasser, restaurant og en fredfyldt have med virkelig flot udsigt over Sorrentohalvøen.
Fra hotellet er der kun små 10 minutters gang til Sant'Agatas centrum.

21.11.2022 - 22.11.2022
Hotel Rondine
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Rondine
Hotellets hjemmeside: Link
22.11.2022 - 23.11.2022
Gasthaus zum Lamm
Vis mere Vis mindre
Hotel: Gasthaus zum Lamm
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 30.10.2022
Ankomst: 23.11.2022
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.595,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold, halvpension, udflugter jf. rejseplan (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Frokostsandwich med kylling og bacon: 42 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 42 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen ved Kolding: 15 kr.

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse m. havudsigt. Forplejning ifølge program 17.395 Kr.
Enkeltværelse. Forplejning ifølge program 15.195 Kr.
Dobbeltværelse m. havudsigt. Forplejning ifølge program 11.995 Kr.
Dobbeltværelse. Forplejning ifølge program 11.595 Kr.
3-sengsværelse m. havudsigt. Forplejning ifølge program 11.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 30.10.2022
Ankomst: 23.11.2022
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.595,-

Billeder - Amalfikysten - langtidsferie - 25 dage

Kom med på langtidsferie til Amalfikysten
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 30.10.2022
Ankomst: 23.11.2022
Dage: 25 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 11.595,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser