Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Jul ved Gardasøen - Riva del Garda

Rejs med os på julerejse til Riva del Garda og Hotel Oasi. Her vil vi få nogle dejlige juledage med hygge, samvær og fællesskab. Sammen med chauffør og rejseleder skal vi på udflugter i området, og også her ved Gardasøen er julen en helt særlig højtid, hvor byer er pyntet op, og der er julemarkeder i mange afskygninger.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 5 dage.

Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
7 °C
1 °C
0,0 mm.
1,7 m/s
øst-sydøst
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
7 °C
2 °C
0,0 mm.
1,0 m/s
øst-sydøst
Tirsdag
Skyet
Skyet
10 °C
8 °C
1,5 mm.
0,5 m/s
nord
Torsdag
Regnbyger
Regnbyger
11 °C
10 °C
12,5 mm.
0,4 m/s
nord-nordøst
Lørdag
Regn
Regn
9 °C
8 °C
24,6 mm.
0,6 m/s
sydøst

Afrejsedatoer

21.12.201927.12.20197 dage 4.795,-Fyn, Jyl., Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Rejs med os på julerejse til Riva del Garda og ****Hotel Oasi. Her vil vi få nogle dejlige juledage med hygge, samvær og fællesskab. Sammen med chauffør og rejseleder skal vi på udflugter i området, og også her ved Gardasøen er julen en helt særlig højtid, hvor byer er pyntet op, og der er julemarkeder i mange afskygninger. Vi bor i den populære og hyggelige by, Riva del Garda, ved søens nordlige ende. Riva del Garda ligger utroligt smukt omkranset af Dolomitternes forbjerge.

Vi bor på det velbeliggende ****Hotel Oasi. Hotellet ligger lige ved søen og langs sø promenaden i gåafstand til Rivas absolutte centrum. På hotellet findes indendørs swimmingpool. Alle værelser har bad og toilet, balkon, aircondition, satellit TV, tlf. m.m. I restauranten serveres stor morgenbuffet samt en dejlig 3-retters aftenmenu eller en aftenbuffet. Se mere om hotellet på vores hjemmeside.


Dagsprogram

En enestående julerejse til byen Riva del Garda ved Gardasøen, hvor den charmerede italienske kultur og de særegne traditioner på fineste vis kombineres med julemarkeder og julestemning. Det ene storslåede natursceneri afløser det andet ved Gardasøen. Dolomitternes forbjerge og Monte Baldo spejler sig i søen, hvis farve skifter mellem grøn og alle mulige blå nuancer. Fordums tiders fiskerlejer og muromkransede byer danner sammen med borge og vagttårne, citronlunde, olivenlunde og vinstokke et evigt skiftende billede. Sådan er Gardasøen. Italiens smukkeste sø, mener nogle. Vi er enige. Lago di Garda, som den jo hedder på italiensk, blev som de andre norditalienske søer skabt ved afslutningen af den sidste istid. Den er på 370 km2 og er dermed Italiens største sø. Den er op til 52 km lang, mens den i bredden varierer mellem bare et par km i nord og 18 km i syd. Vandet er virkelig rent, da det er mange år siden, der sidst blev ledt spildevand ud. Den får tilløb fra flere floder, mens den primære åre fra søen er floden Mincio, som løber ud i den sydlige del for senere at udmunde i Po. Søen er delt mellem tre regioner. Den nordlige del tilhører Trentino-Alto-Adige, Sydtyrol, mens den sydvestlige side er Lombardiet og den sydøstlige Veneto. Årsagen til denne opdeling kan bl.a. findes i områdets kludetæppe af en historie. Det er vævet af keltere og romere, samt Scaligerislægten, der i 1200- og 1300-tallet regerede først i Verona, senere i store dele af Norditalien. På trods af den forholdsvis korte tid, nåede slægten at sætte meget tydelige og velbevarede spor omkring Gardasøen i form af et utal af borge, tårne m.v. I 1400-tallet faldt størstedelen af området i venetianernes hænder, mens dele af området har hørt til Østrig-Ungarn. Visse steder er den ene eller anden periode mest markant. Andre steder blandes epokerne. De forskellige kulturer fra den brogede historie kommer også til udtryk i julemarkederne og udsmykningerne i vores hjemby og på de steder, vi besøger.

Vi bor ved søens nordlige ende i den hyggelige by Riva del Garda. Der er ca. 1,5 km til centrum ad en smuk søpromenade. Byen har omkring 17.000 indbyggere, mens hjertet af byen har landsbystemning på den italienske måde. Der er pastelfarvede huse i smalle gader, dejlige pladser, der er overvåget af vagtårn og borgen Rocca di Riva fra 1100-tallet, og en behagelig, tilbagelænet stemning.

Spændende udflugter venter også. Vi skal nyde søen i dens fulde længde på turen ned til Sirmione. Byen ligger på en smal landtange ud i søens sydlige del og har en borg, der er som taget ud af en eventyrfortælling. Vi skal besøge Verona med den romerske arena, og vi skal op i bjergene, kaldet De Små Dolomitter. Der er mulighed for at sejle med til Limone og naturligvis mulighed for at tage med til Venedig.

Vi bor på det dejlige firstjernede Hotel Oasi. Her venter nogle dejlige dage julehygge og god mad.

Hotellet ligger lige ved søen og langs søpromenaden i gåafstand til Rivas centrum. På hotellet findes indendørs swimmingpool. I restauranten serveres stor morgenbuffet, samt en dejlig aftenmenu eller aftenbuffet. Alle værelser har bad og toilet, balkon, aircondition, satellit-tv, tlf. m.m. Se evt. mere om hotellet på vores hjemmeside.

1. til 2. dag: Danmark – Tyskland – Gardasøen
Efter påstigning går turen via Padborg til overnatningshotellet i Tyskland. Vi ankommer midt på aftenen.
Efter morgenmaden fortsætter vi sydpå igennem det storslåede Sydtyskland, og snart nærmer vi os de mægtige Alper og kommer ind i Østrig. På turen ser vi brusende floder, knejsende bjergtinder, borge og slotte. I en højde af 1.370 m passerer vi Brennerpasset og krydser samtidig grænsen mellem Østrig og Italien. Sydtyrol, siden 1919 en del af regionen Trentino-Alto Adige, er den første landsdel, vi kommer til, og det er også her, vi skal bo. Først på aftenen ankommer vi til Riva del Garda, hvor vi efter indkvartering kan se frem til den første dejlige, italienske middag.

3. dag: Verona med Arena, Romeo og Julie
Det bliver en flot udflugt i dag, hvor vi skal besøge Romeo og Julies by, Verona. Byen er overdådig pyntet i julens farver, og i centrum kan vi se det flotte julemarked. Verona er ellers på mange måder et meget interessant bekendtskab. Den er omgivet af en sløjfe på Adigefloden, og den strategisk fordelagtige beliggehed har altid gjort byen attraktiv. Det var den for romerne, for Scaligerifamilien, der kom herfra, og for venetianerne, som i 1400-tallet indlemmede byen i staten Venedig. Og Verona er stadig attraktiv. Der er ca. 85 km til byen, og undervejs kommer vi gennem en del af vindistriktet Valpolicella, hvor man bl.a. fremstiller Amaronevinene, og ind i regionen Veneto. Vel fremme i Verona forlader vi bussen og kan nu vælge at gå eller tage en shuttlebus ind til byens hjerte, hvor vi går en bytur. Den romerske arena er noget af det første, som møder os. Amfiteatret stod færdigt i år 30 e.Kr. og blev frem til Romerrigets undergang i 400-tallet anvendt til gladiatorkampe og henrettelser. Arenaen er forholdsvis velholdt. Dog gik en del af ydermuren tabt under et jordskælv i 1100-tallet; men den er stadig storslået. Arenaen, Arena di Verona, har plads til 30.000 tilskuere, når al plads udnyttes. Kun Roms Colosseum og amfiteatret i Capua er større. Arenaen anvendes nu til Veronas operafestival, der hver sommer byder på forestillinger som bl.a. Aida, La Traviata og Tosca. Det er nogle af verdens mest efterspurgte operaforestillinger. Pladsen foran arenaen, Piazza Brà, Veronas største plads, tjener disse måneder som opmagasineringsplads for rekvisitter til de operaer, der ikke spiller den pågældende dag, hvilket giver pladsen et surrealistisk udtryk. Vi kigger også forbi baggården, hvor man finder den berømte balkon fra historien om Romeo og Julie. Shakespeares fortælling fra 1500-tallet har gjort stedet til et større tilløbsstykke, og selvom flere aspekter af historien stemmer med datidens virkelighed, er historien ren fiktion. Men det holder de færreste tilbage, heller ikke os. Ganske vist er det derimod, at der på Piazza Erbe, urtepladsen, siden romernes tid er blevet solgt frugter og grønsager og udstillet halshuggede hoveder, samt at Dante, af hvem der står en statue, og som var en af de første til at skrive på italiensk, de sidste 19 år af sit liv levede i byen efter sin flugt fra Firenze. Der er sikkert også noget om, at det monumentale gravmonument, som Scaligerislægten lod opføre, er verdens mest besynderlige. Tag med, og vurder selv. Vi nyder endnu et par timer i Verona og kører derfra igen midt på eftermiddagen.

4. dag: Julemarked under oliventræerne
Vi kører langs den smukke østlige søbred, hvor et af de vigtige mål er selve den dejlige, ca. 45 km lange køretur. Vi kører stille og roligt, for vi er ganske tæt på søen, og vi kommer gennem en række atmosfærefyldte småbyer, heriblandt Malcesine, hvorfra man kan tage skiliften op ad Monte Baldo, og gennem Torri del Benaco, hvis navn stammer fra den tid, da Gardasøen hed Lacus Benacus. Det næste mål er vort besøg i byen Garda.  Her har man langs med søpromenaden etableret julemarkedet under mottoet ”Julemarked under oliventræerne”. Det er helt specielt at kigge på guirlander og smage på Glühwein i disse sydlandske omgivelser. På hjemturen lægger vi også vejen forbi Arco, nabobyen til Riva del Garda, hvor der også er et flot julemarked. Om aftenen skal vi nyde juleaften med en dejlig italiensk middag og julehygge.

5. dag: Juledag, tur til Dolomitterne
Det er juledag, og julefreden har sænket sig. Vi kører en lille formiddagsudflugt op i en del af Dolomitterne, som kaldes De Små Dolomitter. Det er et fantastisk landskab med savtakkede bjergrygge, krystalklare søer, brusende vandløb og pittoreske små byer. Undervejs stopper vi naturligvis op og nyder udsigten og den klare luft. Om eftermiddagen kan du gå med rejselederen en tur langs promenaden til centrum af Riva. Bliver du hellere i Riva hele dagen, vil du finde, at mange restauranter m.v. er åbne, også denne juledag.

6. til 7. dag: Hjemrejse
Vi forlader Gardasøen efter morgenmaden og kører mod vores overnatningshotel i Tyskland. I de fleste tilfælde kører vi samme rute som på udturen. Næste dag tager vi sidste etape hjem til Danmark.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Dejligt hotel lige ned til den smukkeste sø 
  • Jul på en italienske facon
  • Hyggelige omgivelser i julen
  • Verona med Romeo og Julie sam Arena i julestemning
  • Julemarked i Garda

Påstigningssteder

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 09:00
Postnr.: 6000
Sted: Kolding E45, Rasteplads Hylkedal Vest
Tid: 09:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 10:10
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 10:30
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 09:50
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 08:55
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 08:20
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 08:30
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 08:00
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 07:30
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 07:10
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 06:50
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 08:55
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 08:50
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 07:55
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 06:30
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 06:10
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 05:50
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 05:25
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 06:25
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 05:55
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 07:40
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 07:25
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 08:05
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 08:25
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 06:55
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 07:00
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 06:00
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 06:30
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 05:25
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 05:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 08:20
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 08:50
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 07:50
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 06:00
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 05:35
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 05:25
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 05:00
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 05:10
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 05:15
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 05:00
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 07:00
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 07:20
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 07:35
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 06:50
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 05:30
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 06:30
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 06:00
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 06:40

Hjemkomsttider

Jylland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 6000
Sted: Kolding Rutebilstationen, Mazantigade
Tid: 19:15
Postnr.: 6230
Sted: Rødekro E45, afk. 70b, v. Shell, Kometvej
Tid: 18:05
Postnr.: 6330
Sted: Padborg E45, afk. 76, OK , Lejrvejen
Tid: 17:45
Postnr.: 6500
Sted: Vojens Hammelev, OK, Lysbjergvej - Afk. 68
Tid: 18:40
Postnr.: 6600
Sted: Vejen Uno X, Vestermarksvej afk. 68
Tid: 19:15
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg E20, v. afk. 73, Shell, Korskrovej 8
Tid: 19:35
Postnr.: 6700
Sted: Esbjerg busstop på Østre Gjesingvej ud for Elgiganten
Tid: 19:50
Postnr.: 6800
Sted: Varde Road House West, Østre Omfartsvej 21
Tid: 20:10
Postnr.: 6900
Sted: Skjern Kulturhuset, Ranunkelvej (nordsiden af hallen)
Tid: 20:40
Postnr.: 6950
Sted: Ringkøbing ROFI-Centret, P-plads nærmest Kirkevej/Mergelvej
Tid: 21:00
Postnr.: 6990
Sted: Ulfborg Ulfborg Kirke, Herredsgade 12,
Tid: 21:20
Postnr.: 7000
Sted: Fredericia Rema 1000, Strevelinsvej
Tid: 19:20
Postnr.: 7100
Sted: Vejle Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1, 7100 Vejle
Tid: 19:25
Postnr.: 7400
Sted: Herning Absalonsvej 2, Rema 1000
Tid: 20:20
Postnr.: 7500
Sted: Holstebro Banegården, Stationsvej
Tid: 21:40
Postnr.: 7600
Sted: Struer Struer Hallerne, Park Allé
Tid: 22:00
Postnr.: 7620
Sted: Lemvig P-plads ved søen, Enghavevej
Tid: 22:20
Postnr.: 7700
Sted: Thisted Havnen 12, v/pølsevogn
Tid: 22:50
Postnr.: 7800
Sted: Skive Banegården, Søndergade
Tid: 21:50
Postnr.: 7900
Sted: Nykøbing Mors Busterminal, Jernbanevej
Tid: 22:20
Postnr.: 8000
Sted: Aarhus ved Bilka (v. Cirkel K tank), Agerøvej
Tid: 20:35
Postnr.: 8600
Sted: Silkeborg Viborgvej - ud for Blomst & Gren, Balle Kirkeby
Tid: 20:50
Postnr.: 8660
Sted: Skanderborg Banegården, Banegårdspladsen
Tid: 20:10
Postnr.: 8700
Sted: Horsens Lund, Q8, Vrøndingvej afk. 56
Tid: 19:50
Postnr.: 8800
Sted: Viborg Eksercerpladsen bag biografen Fotorama.
Tid: 21:20
Postnr.: 8900
Sted: Randers Randers Arena, Fyensgade
Tid: 21:15
Postnr.: 9000
Sted: Aalborg Th. Sauersvej, Pendler P-Plads
Tid: 22:15
Postnr.: 9600
Sted: Haverslev Circle K (tidl: Shell), Industriparken afk. 33
Tid: 21:45
Postnr.: 9700
Sted: Brønderslev Q8 tankstation, Jerslevvej
Tid: 22:55
Postnr.: 9800
Sted: Hjørring Shell, Sprogøvej
Tid: 23:10
Fyn
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 5250
Sted: Odense SV Bondovej ud for Lidl (afk.52)
Tid: 19:55
Postnr.: 5500
Sted: Middelfart P-Plads, Jyllandsvej ved afk. 58B, ved bus- og lastvognsparkering
Tid: 19:25
Postnr.: 5800
Sted: Nyborg Rutebilstationen, Banegårdsalléen
Tid: 20:25
Sjælland
Postnr.
Sted
Tid
Postnr.: 1570
Sted: København Banegårdspladsen v. hovedindgangen
Tid: 22:05
Postnr.: 2800
Sted: Lyngby Stationen, Jernbanepladsen 1
Tid: 22:30
Postnr.: 2840
Sted: Holte Stationen, Holte Stationsvej
Tid: 22:40
Postnr.: 3400
Sted: Hillerød Hillerød Station v. HT pladsen, Nordre Jernbanevej
Tid: 23:05
Postnr.: 3450
Sted: Blovstrød Circle K, Kongevejen
Tid: 22:55
Postnr.: 3460
Sted: Birkerød Stationen, Stationsvej
Tid: 22:50
Postnr.: 4000
Sted: Roskilde Stationen, Ny Østergade
Tid: 23:15
Postnr.: 4100
Sted: Ringsted E20, v. afk. 35, pendler P-plads, Østre Ringvej
Tid: 21:15
Postnr.: 4200
Sted: Slagelse Circle K, Trafikcenter Allé afk. 39
Tid: 20:55
Postnr.: 4220
Sted: Korsør Q8 Storebæltsvej afk. 43
Tid: 20:40
Postnr.: 4281
Sted: Gørlev Rema1000, Algade
Tid: 21:25
Postnr.: 4300
Sted: Holbæk Rtb.Stationen, Jernbanepladsen
Tid: 22:45
Postnr.: 4400
Sted: Kalundborg Rema1000, Slagelsevej
Tid: 21:45
Postnr.: 4450
Sted: Jyderup Holbækvej 33 (tidl. Euromaster)
Tid: 22:15
Postnr.: 4600
Sted: Ølby Stationen, Ølbycenter
Tid: 21:35
21.12.2019 - 22.12.2019
Acomhotel Nürnberg
Vis mere Vis mindre
Hotel: Acomhotel Nürnberg
Hotellets hjemmeside: Link
22.12.2019 - 26.12.2019
Hotel Oasi
Viale Rovereto , 110
Vis mere Vis mindre
Hotel: Hotel Oasi
Hotellets hjemmeside: Link
Adresse: Viale Rovereto , 110 , Riva del Garda
Etager: 5
Elevator: Ja
Faciliteter: Komfortable og smagfuldt indrettede værelser. Værelserne har air-condition, hårtørrer, telefon og TV. Alle værelser har balkon.
Beskrivelse:

Hotellet har direkte adgang til stranden og søpromenaden, der fortsætter ind til den gamle bydel, som ligger i gåafstand fra hotellet. Hotellet byder på en wellness-afdeling samt en indendørs swimming-pool.

26.12.2019 - 27.12.2019
Sleep and Go
Vis mere Vis mindre
Hotel: Sleep and Go
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 21.12.2019
Ankomst: 27.12.2019
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 4.795,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, buskørsel i ****bus, hotelophold med halvpension fra og med aftensmad første dag til og med morgenmad sidste dag, udflugter (ex. entréer) samt alle lovpligtige skatter og afgifter.


Tilkøb:
Frokostsandwich med kylling og bacon: 42 kr.
Frokostsandwich med skinke og ost: 42 kr.
Smurt rundstykke m. kaffe/te på afrejsedagen v. Kolding: 15 kr.
Udflugtspakke ifølge program, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Enkeltværelse 5.895 Kr.
Dobbeltværelse 4.795 Kr.
3-sengsværelse 4.795 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 21.12.2019
Ankomst: 27.12.2019
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 4.795,-

Billeder - Jul ved Gardasøen - Riva del Garda

Dejlige juledage ved Gardasøen
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 21.12.2019
Ankomst: 27.12.2019
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Fyn, Jyl., Sjæ.
Pris fra: 4.795,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- Inden for de næste 30 minutter
(ml. 9-17, man-fredag), eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser