Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Kom med på en dejlig julerejse til Costa del Sol. Vi bor i populære Torremolinos ved Middelhavet.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Onsdag
Let skyet
Let skyet
24 °C
-
0,0 mm.
4,0 m/s
sydvest
Fredag
Skyet
Skyet
23 °C
21 °C
4,3 mm.
4,6 m/s
øst
Lørdag
Skyet
Skyet
24 °C
21 °C
2,5 mm.
4,3 m/s
sydvest
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
25 °C
23 °C
0,0 mm.
4,3 m/s
øst-nordøst
Onsdag
Skyet
Skyet
25 °C
21 °C
0,0 mm.
2,7 m/s
sydvest
Fredag
Let skyet
Let skyet
24 °C
22 °C
0,0 mm.
3,7 m/s
øst-nordøst

Afrejsedatoer

23.12.201929.12.20197 dage 3.995,-Sjæ.Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Kom med på julerejse til Costa del Sol. Det er dejligt, hyggeligt, indholdsrigt og afslappende. Vi bor i populære Torremolinos ved Middelhavet. Hotellet er det **** Blue Sea Gran Cervantes, der ligger i hjertet af den velkendte ferieby og med kun små 500 meter til den smukke promenade og Middelhavet. Hotellet har dejlige værelser med balkon, indendørs swimmingpool og en skøn terrasse. Opholdet er med morgenbuffet og 3 retters middag/middagsbuffet. Desuden fejrer vi jul med gallamiddag den 25. december. Læs mere om rejsen og hotellet på vores hjemmeside.


Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Torremolinos
Vi mødes på hotellet i Torremolinos om eftermiddagen. Middag på hotellet. NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København til Malaga og transfer fra lufthavnen til hotel.

2. – 6. dag: Udflugter (rækkefølge bortset fra juledag, kan variere)

Mijas
Juleaftensdag er ikke helligdag i Spanien, så vi følger skikkene. Vi tager på udflugt til den berømte hvide by, Mijas, der ligger blot ca. 25 minutters kørsel fra Torremolinos. Mijas ligger godt 400 m.o.h. i bjergene Sierra de Mijas, hvorfra man på de klare dage kan se til Nordafrika. Byen er indbegrebet af den andalusiske charme med hvidkalkede, mauriskinspirerede huse og smalle gader, smukke patios og et stort udvalg af cafeer og forretninger. Vi tilbringer nogle afslappende timer her, inden vi kører retur til hotellet. Middag på hotellet.

Juledag. Torremolinos. Gallamiddag på hotellet
I dag fejres Santa Claus, og vi har tiden på egen hånd. Om aftenen serveres gallamiddag på hotellet og på den måde fejrer vi højtiden.

Málaga
Efter morgenmaden kører vi til Málaga og oplever byens centrum. Vi runder 2 mauriske fæstninger, byens romerske teater og den plads, hvor Picassos fødehjem ligger. Herefter er der mulighed for at besøge Picasso Museet i den gamle bydel. Her er ca. 200 af mesterens værker, og dermed er det et af verdens førende Picasso-museer. Herefter er der tid på egen hånd, inden vi kører tilbage til hotellet. Middag på hotellet.

Granada
Vi har en lang, men utrolig interessant udflugtsdag i dag, hvor vi skal besøge Granadas mauriske fæstning, Alhambra. Rundvisningen inkluderer paladserne, haverne og sommerpaladset Generalife. Desuden besøges den gamle bydel Albaicin. Denne dag er der også besøg i centrum, i området omkring katedralen og det kongelige kapel, hvor de såkaldte Katolske Monarker er stedt til hvile, samt i den gamle bydel Albaicin, hvor vi ser de hvide huse, som nærmest kravler op ad bjergskråningen, og Alhambra fra byens side.

Gibraltar
Vi har udflugt til Gibraltar, der har politisk status som britisk koloni. Gibraltar ligger strategisk ved strædet mellem Europa og Afrika, og det var da også her, at maurerne krydsede ind til Europa. Klippehalvøen blev britisk i 1700-tallet og fik igen stor betydning under Anden Verdenskrig og tiden derefter, og selvom forholdene i dag er ændrede, er Gibraltar stadig et stridens æble mellem Spanien og Storbritannien. Vi kører med minibus ud til Europa Point, hvor vi i klart vejr kan se strædet og bjergene i Nordafrika, og op ad klippen til Gibraltars aber og drypstenshulen St. Michaels Cave. Der bliver også tid til at spise frokost og slentre omkring på dette usædvanlige sted.

Dag 7: Hjemrejse
Formiddag og eftermiddag nydes på egen hånd inden vi om eftermiddagen kører til lufthavnen og flyver retur til København. 

NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra hotel til lufthavn inkluderet. Vi flyver fra Malaga retur til København.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Udflugt til Gibraltar
  • Granada med Alhambra
  • Malaga
  • Den hvide by Mijas
  • ****hotel i populære Torremolinos 

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
09:00 København Malaga
Hjemrejse
18:00 Malaga København
23.12.2019 - 29.12.2019
Gran Cervantes by Blue Sea
Vis mere Vis mindre
Hotel: Gran Cervantes by Blue Sea
Hotellets hjemmeside: Link
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 23.12.2019
Ankomst: 29.12.2019
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 3.995,-

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer
Dansk rejseleder, flyrejse København - Malaga tur/retur, udflugter i henhold til program (ex. entréer), 6 x middag (heraf én Gallamiddag) og 5 x morgenmad, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

 

Fly til og fra Malaga

Nogle deltagere ønsker at flyve fra henholdsvis Billund eller Ålborg. Derfor inkluderer vi ikke flybilletten på denne rejse, men tilbyder i stedet flybilletten i tilkøb. Riis Rejser flyver med rutefly fra København til Malaga. Flybillet t/r og buskørsel fra lufthavn til hotel og fra hotel til lufthavn koster 2.600,-. Vores rejseleder flyver med Riis Rejser fra København. 

Brorabat
Uanset hvilken bro du passerer, giver vi 250 kr. i brorabat. Bestil blot rejsen senest 60 dage før afrejse. 

Forudbestilling af entréer
Ved enkelte attraktioner skal vi forudbestille entré. Derfor skal entréen reserveres ved bestilling af rejsen, såfremt du ønsker at deltage. Det drejer sig om Alhambra, Picasso museet, samt udflugt til Gibraltar. Se prisen for hver enkelt entré under tilkøb.


Tilkøb:
Entre og rundvisning Picasso Museet: 115 kr.
Granada - Alhambra: 260 kr.
Gibraltar: 400 kr.
Udflugtsprogram, eksklusiv entréer: Inkluderet

 

Værelsestyper:

Dobbeltværelse som enkeltværelse med havudsigt 5.645 Kr.
Enkeltværelse 4.895 Kr.
Dobbeltværelse m. havudsigt 4.245 Kr.
Dobbeltværelse 3.995 Kr.
3-sengsværelse 3.995 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 23.12.2019
Ankomst: 29.12.2019
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 3.995,-

Billeder - Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Fra København flyver vi til Málaga
Flere billeder
Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 23.12.2019
Ankomst: 29.12.2019
Dage: 7 dage
Afrejse fra: Sjæ.
Pris fra: 3.995,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

- Inden for de næste 30 minutter
(ml. 9-17, man-fredag), eller angiv et ønsket tidsrum.

Grupperejser