Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17
Beskrivelse
Vis kort
Vis vejret

Flodkrydstogt på Donau og Jernporten

Her får du den helt store flod rejse på Donau fra Linz i Østrig til Jernporten ved den serbisk/rumænske grænse.
Rejsen går gennem Østrig, Slovakiet, Ungarn, Kroatien, Serbien og Rumænien, og hvert land byder på store oplevelser, såvel af historisk som kulturel karakter.

NB. Flybilletten er ikke inkluderet i de angivne priser. Se aktuelle tillæg for flybilletter under prisinfo.

Nedenfor ses vejrudsigten for de næste 6 dage.

Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
-
-1 °C
0,0 mm.
2,1 m/s
sydvest
Mandag
Skyet
Skyet
4 °C
0 °C
0,0 mm.
3,6 m/s
syd
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
6 °C
-1 °C
0,0 mm.
2,9 m/s
vest
Onsdag
Skyet
Skyet
8 °C
7 °C
0,5 mm.
3,8 m/s
syd
Torsdag
Skyet
Skyet
12 °C
4 °C
0,6 mm.
3,8 m/s
nordvest
Fredag
Skyet
Skyet
5 °C
1 °C
0,0 mm.
3,7 m/s
nord

Afrejsedatoer

29.06.2024 10.07.2024   12 dage 16.895,-Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her får du den helt store flod rejse på Donau fra Linz i Østrig til Jernporten ved den serbisk/rumænske grænse. Rejsen går gennem Østrig, Slovakiet, Ungarn, Kroatien, Serbien og Rumænien, og hvert land byder på store oplevelser, såvel af historisk som kulturel karakter.
Vores sejlads starter i Linz, og på dette togt kommer vi helt til den legendariske Jernport ca. 200 km øst for Beograd. Så har vi tilbagelagt hen ved 1400 kilometer ad vandvejen og fyldt vores dage med fantastiske indtryk fra de enestående oplevelser undervejs.
Vi sejler med det flotte skib MS Carmen fra det hollandske rederi Sijfa Cruises. Her hersker en dejlig og afslappet atmosfære om bord, og skibets personale er venligt og imødekommende. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition m.m. Både til frokost og til aftensmad er der et glas vin/øl eller vand inkluderet, ligesom kaffe/the er gratis døgnet rundt om bord. Se evt. mere om skibet på vores hjemmeside. Undervejs er vi ledsaget af dansk rejseleder, og udflugterne er alle med i prisen.


Dagsprogram

1. dag: Danmark - München - Linz
Afrejse med fly fra Danmark om morgenen og med ankomst til München om formiddagen og her fra til Linz, hvor vi går om bord på vores dejlige skib MS Carmen. Efter kahytsfordeling mødes vi til middag i skibets restaurant. Midt på aftenen sejler vi mod Melk.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til Wien eller München. Transfer fra lufthavnen til skibet.

2. dag: Stift Melk
Om formiddagen er der mulighed for at se det imponerende og velbevarede Benediktinerkloster, Stift Melk.
Ved middagstid sejler vi fra Melk, og om eftermiddagen ankommer vi til den flotte, maleriske by, Dürnstein, som bl.a. er kendt fra historien om Richard Løvehjerte. Vi besøger Dürnstein nogle timer og fortsætter sidst på eftermiddagen mod Krems, hvor vi lægger til for natten.

3. dag: Wien
Vi ankommer til Wien først på dagen. Det bliver en pragtfuld dag i Wien. Hele dagen er der oplevelser og sightseeing og om formiddagenkører vi til wienernes stolthed, den kejserlige sommerresidens Schönbrunn. Under rundvisningen ser vi nogle få af de ca. 1.700 værelser, der er på slottet. Vi udstyres med lunchpacks fra skibet og finder en dejlig plet til at nyde disse, inden vi om eftermiddagen tager en klassisk sightseeingtur forbi nogle af Wiens mest kendte seværdigheder, og både fra bussen og til fods ser vi bl.a. Operaen, Hofburg, Stefansdom, rådhuset, børsen m.m.
Efter middagen på skibet tilbydes en klassisk wienerkoncert. Transport og billet er i tilkøb.
Vi forbliver ved Wien for natten.

4. dag: Bratislava
Vi lægger til kaj centralt i Bratislava lige over middag og har således eftermiddagen til at nyde den slovakiske hovedstad Bratislava, der ligger i den vestlige del af Karpaterne. Byens centrum er smuk og i barokstil, og man får ubetinget lyst til bare at slå sig ned på en bænk eller en café og nyde synet af huse og mennesker. Gå sammen med rejselederen en tur gennem de smukke, gamle gader og stræder.
Om bord på skibet igen, fortsætter vi sidst på aftenen vores togt mod Észtergom.

5. dag: Esztergom og sejlads mod Budapest
Morgenens sejlads bringer os til Esztergom, hvor vi om formiddagen har mulighed for at gå op til Ungarns største, og en af Europas største domkirker netop her i Esztergom. Om aftenen har vi en flot sejltur forbi Donauknæet, inden vi ankommer til Budapest til aften. Vi lægger til kaj i Budapest for natten.

6. dag: Budapest
Der venter os mange dejlige oplevelser i Ungarns smukke hovedstad. Vi tager på en formiddagsrundtur med bussen i Budapest på Pestsiden, hvor vi bl.a. ser Heltepladsen, Operaen, Parlamentsbygningen og Donaupromenaden. Efter frokosten skal vi opleve Budasiden med Fiskerbastionen, Gellerthøjen m.m.
Hen på aftenen sejler vi mod Mohacs ved grænsen til Kroatien
 

7. dag: Udflugt til kulturhovedstaden Pecs
Midt på formiddagen ankommer vi til Mohács ved grænsen mellem Ungarn og Kroatien. Herfra tager vi på udflugt til Pecs, der ligger syd for Mecsek-bjergene. Allerede i 1009 blev byen ophøjet til bispesæde. I 1367 blev landets første universitet oprettet der, og siden efterlod tyrkerne kulturarv i form af moskeer. I hele byens 2000-årige historie har den altid haft et internationalt præg, og armeniere, grækere, kroatere, serbere, tyskere samt ungarere har levet side om side. Pécs er i dag den mest multikulturelle by i Ungarn. Sidst på aftenen sejler vi mod Novi Sad.

8. dag: Novi Sad
Vi lægger til kaj i den serbiske by Novi Sad, der tidligere har været beboet af såvel keltere som romere, og har i nyere tid haft en betydelig position i Serbiens historie. Man kan besøge det knejsende borganlæg Petrovaradin, hvorfra udsigten over Donau og byen er fantastisk. Der bliver også mulighed for at se nærmere på Novi Sads historiske bykerne.
Eftermiddagens og aftenens sejlads ned ad Donau bringer os til Donij Milanovac, som vi kommer til først på natten.

9. dag: Lepenski Vir og Jernporten
Om formiddagen besøger vi Lepenski Vir, et arkæologisk center med fund fra nogle af de ældste bosættelser langs Donau. Således kan bopladserne med religiøse vidnesbyrd dateres tilbage til 5000 – 9000 år f.Kr.
Om eftermiddagen passerer vi gennem den berømte Jernport, kløften mellem Karpaterne og Balkan, et fantastisk sted. Den mest spektakulære del af denne kløft omtales af sømænd som ”Heksekedlen”, fordi vandet, fanget mellem to luftspejlede vægge, synes at koge. En elegant viadukt tårner sig op ved flodudløbet.
Aftenen nyder vi i den rumænske by Turnu Severin, hvor romerne anlagde en bro, og vi kan bl.a. se resterne af broanlægget ved flodbredden. Over midnat vender vi skibet og sejler retur mod Beograd.

10. dag: Mod Beograd
Dagen igennem sejler vi mod Beograd, og der er masser af tid til at nyde skibets liggestole, nyde udsigten til det smukke landskab, der glider forbi.
Først på aftenen lægger vi til kaj i Beograd.

11. dag: Beograd
Vores centrale kajplads i Beograd gør, at vi ikke har langt til de store seværdigheder i den hvide by, Beograd, der ligger smukt ved Savaflodens udmunding i Donau. Om formiddagen kører vi sammen med vores lokale guide på en panoramabyrundtur, hvor vi bl.a. har stop og besøg ved Titos mausoleum – nu om dage er det næsten et valfartssted for især mennesker, der kan huske Jugoslaviens store leder i efterkrigstiden. I tilknytning til mausoleet er der indrettet et flot museum, der fortæller om Titos liv.
Senere på formiddagen er der også mulighed for at komme ind i verdens største ortodokse kirke, St. Sava-kirken.
Efter frokosten om bord, tager vi op på Kalamegdan borgruinen, hvor vi har en fantastisk udsigt over byen og de to store floder Sava og Donau. Om aftenen er der gallamiddag om bord.

12. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med skibet og dets besætning og kører med bus til Beograds lufthavn, hvorfra vi flyver retur til Danmark.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly retur til enten København eller Billund.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Stort udflugtsprogram inkluderet
  • Smukke Budapest og syngende Wien
  • Jernporten
  • De gamle østbloklande fra søsiden
  • Vores gode forplejning om bord

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
09:05 Billund Wien
09:50 København Wien
Hjemrejse
13:25 Beograd Frankfurt
13:25 Beograd Frankfurt
16:55 Frankfurt København
17:10 Frankfurt Billund
29.06.2024 - 10.07.2024
MS Carmen
Vis mere Vis mindre
Hotel: MS Carmen
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 2 + soldæk
Værelser: 62
Elevator: Stolelift
Faciliteter: Skibets kahytter er alle indrettet med aircondition, brus, WC, TV, boks og hårtørrer. Elektriciteten er 220V. Kahytter på nederste dæk kaldes B-kahytter. Kahytter på øverste dæk kaldes A-Kahytter, suiter og 3-sengskahytter.
Beskrivelse:

M/S Carmen er et dejligt skib med plads til 126 gæster. Carmen er bygget i 1995 og total istandsat i 2017.
Foruden stor solterrasse har skibet 2 dæk med kahytter.
Skibets restaurant findes på nederste dæk. Lounge og bar findes på øverste dæk.

Forplejning
På skibet serveres morgenbuffet, frokostanretning samt tre- eller fireretters middag eller buffet. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
Drikkevarer, der ikke er inkluderet (se under "prisen inkluderer") afregnes dagligt med tjeneren til frokost og middag. "Ta’ selv eftermiddagskaffe" er inkluderet.

Drikkevand
Vandet i kahyttens badeværelse kan drikkes, men er tilsat klor.

Safety box
Der findes safety box enten i kahytten eller i skibets reception.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens eget velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.06.2024
Ankomst: 10.07.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 16.895,-

Prisen inkluderer

Dansk rejseleder, ophold i dobbeltkahyt B, 11 x morgenbuffet, 9 x frokost, 1 x lunchpack, 11 x middag, drikkevarer til måltider om bord som beskrevet, kaffe/the døgnet rundt om bord, udflugter inkl. entréer, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra flodkrydstogtet.
Flybilletten på denne rejse er i tilkøb.
Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til Wien eller München og retur fra Beograd med mellemlanding. Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København.

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Udflugtsprogram: Inkluderet
Koncert i Wien: 389 kr.
Fly: Fra Billund: 2.300 kr.
Fly: Fra København: 2.500 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltkahyt B som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 32.195 Kr.
Dobbeltkahyt A som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 37.695 Kr.
Dobbeltkahyt Jr. Suite Forplejning ifølge program 25.195 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A. Forplejning ifølge program 19.695 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B. Forplejning ifølge program 16.895 Kr.
3-sengskahyt kategori A Forplejning ifølge program 16.895 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.06.2024
Ankomst: 10.07.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 16.895,-

Billeder - Flodkrydstogt på Donau og Jernporten

Aktuelt har vi ingen billeder

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 29.06.2024
Ankomst: 10.07.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 16.895,-

Vis mindre
10.07.2024 21.07.2024   12 dage 16.895,-Jyl., Sjæ. Vis mere
Rejseplan
Hotel
Prisinfo
Billeder

Her får du et fantastisk flodkrydstogt på Donau helt fra Jernporten i Rumænien og til Linz i Østrig. Rejsen går gennem Rumænien, Serbien, Kroatien, Ungarn, Slovakiet og Østrig, og hvert land byder på store oplevelser, såvel af historisk som kulturel karakter.
Sejlturen strækker sig over ca. 1400 kilometer, og dagene er fyldt med fantastiske indtryk fra de enestående oplevelser.
Vi sejler med det flotte skib MS Carmen fra det hollandske rederi Sijfa Cruises. Her hersker en dejlig og afslappet atmosfære om bord, og skibets personale er venligt og imødekommende. Alle kahytter er udstyret med eget bad, toilet, aircondition m.m. Både tli frokost og aftensmad er der et glas vin/øl eller vand inkluderet, ligesom kaffe/the er gratis døgnet rundt om bord. Se evt. mere om skibet på vores hjemmeside.
Undervejs er vi ledsaget af dansk rejseleder, og udflugterne er alle med i prisen.


Dagsprogram

1. dag: Danmark - Beograd
Vi har afrejse fra Danmark med fly om morgenen og med ankomst til Beograd i løbet af dagen. Vi kører til vores skib og går ombord og efter indkvarteringen i kahytterne, nyder vi velkomstmiddagen og hilser på skibets veloplagte personale.
Midt på aftenen begynder vi vores sejlads mod Jernporten.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er der afrejse fra København eller Billund til Beograd. Transfer fra lufthavnen til skibet.

2. dag: Jernporten og Turnu Severin
Om morgenen passerer vi gennem den berømte Jernport, kløften mellem Karpaterne og Balkan, et fantastisk sted. Den mest spektakulære del af denne kløft omtales af sømænd som ”Heksekedlen”, fordi vandet, fanget mellem to luftspejlede vægge, synes at koge. En elegant viadukt tårner sig op ved flodudløbet.
Eftermiddagen nyder vi i den rumænske by Turnu Severin, hvor romerne anlagde en bro, og vi kan bl.a. se resterne af broanlægget ved flodbredden. Til aften vender vi skibet og sejler retur mod Beograd og oplever således også Jernporten igen.

3. dag: Beograd
Vi ankommer til den serbiske hovedstad Beograd ved middagstid. Vores centrale kajplads i Beograd gør, at vi ikke har langt til de store seværdigheder i den hvide by, Beograd, der ligger smukt ved Savaflodens udmunding i Donau. Om eftermiddagen kører vi sammen med vores lokale guide på en panoramabyrundtur, hvor vi bl.a. har stop og besøg ved Titos mausoleum – nu om dage er det næsten et valfartssted for især mennesker, der kan huske Jugoslaviens store leder i efterkrigstiden. I tilknytning til mausoleet er der indrettet et flot museum, der fortæller om Titos liv. Der bliver også mulighed for at komme ind i verdens største ortodokse kirke, St. Sava-kirken, og vi slutter vores rundtur med et besøg på Kalamegdan borgruinen, hvor vi har en fantastisk udsigt over byen og de to store floder Sava og Donau.
Over midnat sejler vi mod Novi Sad.

4. dag: Novi Sad
Vi lægger til kaj i den serbiske by Novi Sad om morgenen. Tidligere har Novi Sad været beboet af såvel keltere som romere, og har i nyere tid haft en betydelig position i Serbiens historie. Man kan besøge det knejsende borganlæg Petrovaradin, hvorfra udsigten over Donau og byen er fantastisk. Der bliver også mulighed for at se nærmere på Novi Sads historiske bykerne.
Eftermiddagens og aftenens sejlads op ad Donau bringer os gennem Kroatien og mod Mohacs ved den kroatiske/ungarske grænse.

5. dag: Udflugt til kulturhovedstaden Pecs
Om morgenen ankommer vi til Mohacs ved grænsen mellem Ungarn og Kroatien. Herfra tager vi på udflugt til Pecs, der ligger syd for Mecsek-bjergene. Allerede i 1009 blev byen ophøjet til bispesæde. I 1367 blev landets første universitet oprettet der, og siden efterlod tyrkerne kulturarv i form af moskeer. I hele byens 2000-årige historie har den altid haft et internationalt præg, og armeniere, grækere, kroatere, serbere, tyskere samt ungarere har levet side om side. Pécs er i dag den mest multikulturelle by i Ungarn.
Midt på eftermiddagen sejler vi mod Budapest.

6. dag: Budapest
Om morgenen sejler vi ind mod Donaus perle – Budapest, og vi har mange dejlige timer til at suge til os af indtryk i den flotte ungarske hovedstad. Vi tager på en formiddagsrundtur med bussen i Budapest på Pestsiden, hvor vi bl.a. ser Heltepladsen, Operaen, Parlamentsbygningen og Donaupromenaden. Efter frokosten skal vi opleve Budasiden med Fiskerbastionen, Gellerthøjen m.m.
Vi ligger ved kaj for natten i Budapest.

7. dag: Mod Esztergom
Vi sejler fra Budapest om morgenen og nyder den smukke sejlads ved Donauknæet ind mod Esztergom, hvor vi om eftermiddagen har mulighed for at gå op til Ungarns største, og en af Europas største domkirker netop her i Esztergom.
Om aftenen sejler vi fra Esztergom mod Bratislava.

8. dag: Bratislava
Vi lægger til kaj centralt i Bratislava om morgenen og har hele dagen her til at nyde den slovakiske hovedstad, der ligger i den vestlige del af Karpaterne. Byens centrum er smuk og i barokstil, og man får ubetinget lyst til bare at slå sig ned på en bænk eller en café og nyde synet af huse og mennesker. Gå sammen med rejselederen en tur gennem de smukke, gamle gader og stræder.
Sidst på eftermiddagen sejler vi mod Wien, som vi ankommer til over midnat.

9. dag: Wien
Efter morgenmaden tager vi på en guidet tur til Schönbrunn Slot. Slottet, der var kongefamiliens residens, ligger smukt bag den store, flotte slotspark. Vi udstyres med lunchpacks fra skibet og finder en dejlig plet til at nyde disse, inden vi om eftermiddagen tager en klassisk sightseeingtur forbi nogle af Wiens kendteste seværdigheder, og både fra bussen og til fods ser vi bl.a. Operaen, Hofburg, Stefansdom, rådhuset, børsen m.m.
Efter middagen på skibet tilbydes en klassisk wienerkoncert. Transport og billet er i tilkøb.
Til midnat sejler vi fra Wien i retning mod Wachau, Dürnstein og Melk.

10. dag: Wachau og Melk
Stå tidligt op og nyd morgenens sejlads på den romantiske del af Donau her ved Wachau. Vi oplever om formiddagen den flotte, maleriske by, Dürnstein, som bl.a. er kendt fra historien om Richard Løvehjerte. Om eftermiddagen sejler vi til Melk, og her besøger vi benediktinerklosteret Stift Melk. Om aftenen har vi gallamiddag, og vi nyder hinandens selskab.

11. dag: Mod Linz
Tidligt om morgenen sejler vi fra Melk mod Linz, som vi ankommer til midt over middag. Linz er hovedstad i delstaten Oberösterreich. Vi har en dejlig eftermiddag til at besøge Linz’ centrale bydel, hvor der bl.a. er tid til at se byens smukke hovedstrøg og Mariendom.
Vi ligger til Kaj i Linz for natten.

12. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden tager vi afsked med skibets personale og kører i bus til München, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark. Vi er i Danmark midt på aftenen.
NB! Køber du flybilletten hos Riis Rejser, er transfer fra skib til lufthavn inkluderet. Herfra med rutefly retur til enten København eller Billund.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711
Bestil rejsen online »

Højdepunkter

  • Stort udflugtsprogram inkluderet
  • Jernporten
  • Vores gode forplejning om bord
  • De gamle østbloklande fra søsiden
  • Smukke Budapest og syngende Wien

Flyafgange

Tid Fra Til
Udrejse
09:05 København Beograd
10:50 Billund Frankfurt
14:05 Frankfurt Beograd
Hjemrejse
10:00 Prag Copenhagen
10:15 Prag Frankfurt
12:40 Frankfurt Billund
10.07.2024 - 21.07.2024
MS Carmen
Vis mere Vis mindre
Hotel: MS Carmen
Hotellets hjemmeside: Link
Etager: 2 + soldæk
Værelser: 62
Elevator: Stolelift
Faciliteter: Skibets kahytter er alle indrettet med aircondition, brus, WC, TV, boks og hårtørrer. Elektriciteten er 220V. Kahytter på nederste dæk kaldes B-kahytter. Kahytter på øverste dæk kaldes A-Kahytter, suiter og 3-sengskahytter.
Beskrivelse:

M/S Carmen er et dejligt skib med plads til 126 gæster. Carmen er bygget i 1995 og total istandsat i 2017.
Foruden stor solterrasse har skibet 2 dæk med kahytter.
Skibets restaurant findes på nederste dæk. Lounge og bar findes på øverste dæk.

Forplejning
På skibet serveres morgenbuffet, frokostanretning samt tre- eller fireretters middag eller buffet. Typisk beholder man under hele krydstogtet samme plads i restauranten, som man tildeles første aften. Meddel derfor rejselederen hvis du har rejsefæller, du gerne vil sidde med.

Drikkevarer om bord
Drikkevarer, der ikke er inkluderet (se under "prisen inkluderer") afregnes dagligt med tjeneren til frokost og middag. "Ta’ selv eftermiddagskaffe" er inkluderet.

Drikkevand
Vandet i kahyttens badeværelse kan drikkes, men er tilsat klor.

Safety box
Der findes safety box enten i kahytten eller i skibets reception.

Påklædning
Der er ikke bestemte forskrifter eller kodeks for påklædning. Først og fremmest kommer det an på gæstens eget velbefindende. En mere formel påklædning er velset ved ”Kaptajnens gallamiddag”.

Rygning
Der må ikke ryges indendørs.

Drikkepenge
Der er ikke krav om, at man giver drikkepenge til personalet, men det er bestemt ikke ilde set.

Udflugter fra skibet
Langt de fleste udflugter fra skibet er inkluderet i rejsens pris. Enkelte udflugter er i tilkøb. Se mere under hvert enkelt togt.

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 10.07.2024
Ankomst: 21.07.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 16.895,-

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer
Dansk rejseleder, ophold i dobbeltkahyt B, 11 x morgenbuffet, 9 x frokost, 1 x lunchpack, 11 x middag, drikkevarer til måltider om bord som beskrevet, kaffe/the døgnet rundt om bord, udflugter inkl. entréer, samt alle lovpligtige skatter og afgifter.

Fly til og fra flodkrydstogtet.
Flybilletten på denne rejse er i tilkøb.
Riis Rejser flyver med rutefly fra hhv. Billund og København til Beograd og hjem fra Wien eller München med mellemlanding. Vores rejseleder flyver fra enten Billund eller København.

Forbehold vedr. flodkrydstogter: Ændringer i vandstanden på floderne, efter afrejse fra Danmark, kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Riis Rejser tager forbehold for ændringer i rejseplanen som følge af ændringer i vandstanden på floderne. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvis erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.


Tilkøb:
Udflugtsprogram: Inkluderet
Koncert i Wien: 389 kr.
Fly: Fra København: 2.700 kr.
Fly: Fra Billund: 2.500 kr.

 

Værelsestyper:

Dobbeltkahyt B som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 32.195 Kr.
Dobbeltkahyt A som enkeltkahyt. Forplejning ifølge program 37.695 Kr.
Dobbeltkahyt Jr. Suite Forplejning ifølge program 25.195 Kr.
Dobbeltkahyt kategori A. Forplejning ifølge program 19.695 Kr.
Dobbeltkahyt kategori B. Forplejning ifølge program 16.895 Kr.
3-sengskahyt kategori A Forplejning ifølge program 16.895 Kr.


Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 10.07.2024
Ankomst: 21.07.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 16.895,-

Billeder - Flodkrydstogt på Donau og Jernporten

Aktuelt har vi ingen billeder

Ring og bestil rejsen på tlf. 7011 4711 Bestil rejsen online »
Afrejse: 10.07.2024
Ankomst: 21.07.2024
Dage: 12 dage
Afrejse fra: Jyl., Sjæ.
Pris fra: 16.895,-

Vis mindre
 Ledig
 På forespørgsel
augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser